Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal Enfield Electra "medusa" Project

Δημοσιεύτηκε

Και το όνομα αυτής Μέδουσα.
Σε αυτο το θεματάκι παρουσίασα την επισκευή τις μηχανής μου.
Αυτήν την στιγμή την εχω σε ενα φίλο (Ντοντος ο βαφεας) και ετοιμάζουμε το project τις καλής μου.
Το τι θα βγει θα δείξει .
Μέχρι τώρα μου έχουν ερθει το πίσω πλαϊνό φανάρι, κάτι αυτοκόλλητα, τα ελατήρια τις σέλας και η ταινία εξατμίσεις (θα δούμε εαν θα μπει)
Σήμερα έφτασε και η σέλα (το σχέδιο ειναι φτιαγμένο στο χέρι) η ποιότητα εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολυ καλη
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Περιμένω ακομα δυο δεματάκια
Το ενα θα περιέχει την εξάτμιση, τιμόνι, κοντέρ λευκό smith και αμπερομετρο λευκό, και το άλλο τους καθρέπτες.
Φωτό όταν παραληφθούν.

• Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 54,7k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
4 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Σου το εβαλα για να ζηλεψεις τα λαστιχα...:lol8:

Πολύ θα τα ήθελα, όμως από 110 € ήθελα 440 € 

μεγαλη διαφορά 

Δημοσιεύτηκε

Τιιιιιιιιιιιι...!! Τοσο ακριβα ειναι?Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου να σου πω την αληθεια,αν και δεν εχω ακουσει και πολυ καλα λογια αυτο το λιγο που εχω διαβασει γι'αυτα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
3 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Νικο με το τεποζιτο τελειωσες?

Όχι, θα το έβλεπες φωτό άλλωστε . Είπαμε αργά και σταθερά :cowboy: . Ευελπιστώ μέχρι το Πάσχα να είναι έτοιμη 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
34 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Τιιιιιιιιιιιι...!! Τοσο ακριβα ειναι?Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου να σου πω την αληθεια,αν και δεν εχω ακουσει και πολυ καλα λογια αυτο το λιγο που εχω διαβασει γι'αυτα.

Ούτε και εγώ έχω διαβάσει τα καλύτερα, για να δούμε τι θα βγουν τα mitas 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τα Firestone Deluxe Champion ξέρω ότι έχουν θέμα στην βρεγμένη επιφανια, μεγάλο θέμα όμως λένε.

Για τα δικά μου (mitas) θελω να πιστεύω ότι δεν θα έχουν τέτοιο μεγάλο πρόβλημα (δεν το λες και βροχολαστιχο) έτσι όπως το κόβω.

Δημοσιεύτηκε

Νικο τα λαστιχα σκιζουνε!! Ποπο!!!

Ηθελα και γω να τα βαλω , ειχε ρωτήσει ο SSAV στον δικο του λαστιχα, αλλα εχω πισω 18 και επρεπε να βαλω αλλο σχέδιο. Ασε που σε μενα θα έβρισκε φτερό :wallbash:

Και οικονομικοτατα

Δημοσιεύτηκε

...πωωωωωωωωω εγινε κατσε καλαααα...!!!

...ειναι υπεροχο...!!!

...ο Rousmak πρεπει να φοραει Mitas...!!!

...ελα συνεχησε δυναμικααααααα λεμεεεε...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Με το ράβε ασχολήθηκα σήμερα, μπήκαν δυο διακόπτες (ένα για τα φώτα και ένα για κόψιμο ρεύματος). Τελείωσε και το τεπόζιτο. Έμειναν ακόμα τα φτερά μπρος και,πίσω και κάτι πλαϊνά που ετοιμάζω.

IMG_0133.jpg IMG_0136.jpg IMG_0134.jpg

IMG_0135.jpg

Δημοσιεύτηκε

Εγω παλι ακομα δεν μπορω να καταλαβω...

Δουλεια πεφτει πολυ απ'οτι βλεπω και γι'αυτο θα πω μπραβο,συνεχισε!!

Δημοσιεύτηκε

Εκτος βαψιματα που θα γινουν μετα,που και iron να το γυαλιζες εμενα θα μου αρεσε δεν μπορω να καταλαβω την γραμμη της μηχανης.Ισως αν βαλεις μια πιο ολοκληρωμενη πλαινη φωτο να φανει,αλλα τελειωσε το πρωτα να το δουμε ολοκληρωμενο.Οσο για το πισο φτερο μιας κι εβαλες χοντρο λαστιχο ισως να το περιμενα μικρο ωστε να φανει το παχος της ζαντας αλλα ετσι λιγο που το βλεπω μου αρεσει κι αυτο.Βαλε μια γεματη πλαινη φωτο να φανει...

Δημοσιεύτηκε

Αυτο που εννοω πως δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως στο μυαλο μου ολα μου κανουν διαφορετικα πανω του...Το φαναρι με το τιμονι μου θυμιζει κατι σε street tracker,τεποζιτο σαν harley sportster,σελακι στυλ bobber,το καπακι με τα ηλεκτρικα κατι απο fury και πισο φτερο κλασικο της bmw.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Νικο δεν εχω καλη εικονα οποτε μην δωσεις και πολυ σημασια σε αυτο που λεω.Μεχρι τελους συνεχισε και ισως να με ενθουσιασει...εσυ που το βλεπεις απο κοντα θα ξερεις καλυτερα!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Το πίσω φτερό είναι το μαμά τις Electra (το ίδιο και το μπροστά όμως κομμένο). Το φτερό δεν κόπηκε γιατί θα καθετε πίσω και άλλο άτομο (θα δεις στην συνέχεια πως)  Τώρα γενικά το τι θα βγει θα δείξει. Να σου πω την αλήθεια βήμα βήμα βλέπουμε και κάνουμε, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο .

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τα πραγματάκια έφυγαν για βάψιμο.

Σημερα ασχολήθηκα με τα ηλεκτρολογικά, έκοψα ότι περιττό και έβαλα τα υπόλοιπα καλώδια σε θερμοσιστολικο καλώδιο για να μην το γεμίσω με μονωτική ταινία 

IMG_0136.jpg IMG_0144.jpg

IMG_0142.jpg IMG_0143.jpg

IMG_0141.jpg 

Φανταστείτε ότι από όλο αυτά τα καλώδια που βλέπετε χύμα μόνο 7 κατέληξαν μπροστά, όλα τα υπόλοιπα βγήκαν off.

Η μηχανή πήρε μπρος με την 3 μανηβελια μετά από 1+ (κοντά 2) μήνες ακινησίας.