Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal Enfield Electra "medusa" Project

Δημοσιεύτηκε

Και το όνομα αυτής Μέδουσα.
Σε αυτο το θεματάκι παρουσίασα την επισκευή τις μηχανής μου.
Αυτήν την στιγμή την εχω σε ενα φίλο (Ντοντος ο βαφεας) και ετοιμάζουμε το project τις καλής μου.
Το τι θα βγει θα δείξει .
Μέχρι τώρα μου έχουν ερθει το πίσω πλαϊνό φανάρι, κάτι αυτοκόλλητα, τα ελατήρια τις σέλας και η ταινία εξατμίσεις (θα δούμε εαν θα μπει)
Σήμερα έφτασε και η σέλα (το σχέδιο ειναι φτιαγμένο στο χέρι) η ποιότητα εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολυ καλη
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Περιμένω ακομα δυο δεματάκια
Το ενα θα περιέχει την εξάτμιση, τιμόνι, κοντέρ λευκό smith και αμπερομετρο λευκό, και το άλλο τους καθρέπτες.
Φωτό όταν παραληφθούν.

• Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 58,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

ΟΥΑΟΥ :thumbsup:

Όταν έφτιαχνα το xr το είχα ονομάσει mother medusa! Τώρα το λέω απλά max..

(Όποιος δεν έχει δει την ταινία Bellflower, να την δει!)

Δημοσιεύτηκε

ΟΥΑΟΥ :thumbsup:

https://www.youtube.com/watch?v=-jm7eMjQYZo

Όταν έφτιαχνα το xr το είχα ονομάσει mother medusa! Τώρα το λέω απλά max..

(Όποιος δεν έχει δει την ταινία Bellflower, να την δει!)

...για λέγε ποιό XR...???

...Νικόλα μεγιες...!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εχθές ήρθε και ενα άλλο πακετάκι με πραγματα που περίμενα
image.jpg  image.jpg  image.jpg 

image.jpg

Το κακό σε όλο το θέμα ειναι οτι η δεστρα που δένει την εξάτμιση με των κινητήρα ειναι λάθος.
Ενώ η δικιά μου πιάνετε με δυο βίδες αυτός μου έστειλε μια ολοστρόγγυλη ψυκτρα που δεν εχω ιδέα πως θα πιάσει.

Δημοσιεύτηκε
Μηπως δεν παραγγειλες απο τον ιδιο την εξατμηση και την ψυχτρα?Δεν μπορει να ειναι τοσο μ@.....ς αν ειναι απο τον ιδιο και να μην δοκιμασε πρωτα αν σου κανει.Εκτος αν ειναι απο site που απλα κλικαρες εσυ αυτα που ηθελες χωρις τελικα εσυ να καταλαβεις οτι δεν εκανε.Καταρχην εχουν την ιδια διαμετρο?
Δημοσιεύτηκε
Κούκλα θα γίνει ωραίο το τιμόνι και τα όργανα τα λευκά για την εξατμίσεις θα βρούμε άκρη ..
Καλορίζικο Νίκο
Δημοσιεύτηκε
Νικο θυμαμαι που ειχες γραψει και για την ταινια της εξατμισης.Αν την βαλεις ισως εκει σφινωσει η ψυχτρα και πριν αυτη να αφησεις την δικια σου δεστρα.Δεν ξερω βεβαια αν καταφερει η ψυχτρα να κρυψει την δεστρα και κατα ποσο δεν θα στην πεταξει πολυ εξω εμφανισιακα.Παντως εννοειτε πως θα ειναι κουκλαρα,και απο δεστρες.....!
Δημοσιεύτηκε
Πολυ ωραία τα πράγματα!!!
Όσο για την ψύκτρα φτιάξε ένα δακτύλιο απο μεταλλικό φύλο να μπει στην έσω διάμετρο και θα σφίξει.
Δημοσιεύτηκε

image.jpg

Το κακό σε όλο το θέμα ειναι οτι η δεστρα που δένει την εξάτμιση με των κινητήρα ειναι λάθος.
Ενώ η δικιά μου πιάνετε με δυο βίδες αυτός μου έστειλε μια ολοστρόγγυλη ψυκτρα που δεν εχω ιδέα πως θα πιάσει.

Πολύ απλά δεν συνεννοήθηκες σωστά και σου έστειλε εξάτμιση για Bullet και όχι για Electra.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Η εξάτμιση ήρθε σετ όπως την βλέπετε, το κακό ειναι οτι λόγο που εχει κολλημένο το λαμακι που πιάνει στο σκελετό δεν μπορεί να μπει η δεστρα απο την παλιά εξάτμιση .
Εκτός και εαν σφηνώνει ο λαιμός και δεν χρειάζεται δεστρα.
Θα το δω στην πράξει
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πολύ απλά δεν συνεννοήθηκες σωστά και σου έστειλε εξάτμιση για Bullet και όχι για Electra.

Νικόλα του το είπα 2-3 φορές οτι ειναι για electra
Δημοσιεύτηκε

Πόσο σου κόστισαν ξεχωριστά και σύνολο με τα μεταφορικά..;

Φαντάζομαι δεν θα είχες θέμα με το τελωνείο.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Εγω είχα παραγγείλει αυτήν

Απο τη βλέπεται εχει πολλές διάφορες στον λαιμό
image.jpg

Πόσο σου κόστισαν ξεχωριστά και σύνολο με τα μεταφορικά..;
Φαντάζομαι δεν θα είχες θέμα με το τελωνείο.

Νικόλα δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα παραγγέλθηκαν απο το ίδιο και μου ήρθαν πακέτο κατόπιν συνεννοήσεις.
Μου έκοψε 25 λίρες και όλα μαζι μαζι με τα μεταφορικά μου κόστισαν 205 ευρώ
Δημοσιεύτηκε

Αν πλήρωσες με Paypal μπορείς να διαμαρτυρηθείς ότι σου έκανε λάθος, να διεκδικήσεις να σου στείλει την σωστή ή να σου επιστρέψει μέρος των χρημάτων υποτίθεται για να φτιάξεις αυτή που έχεις (αν φτιάχνεται όπως πρέπει).

Η σωστή οδός είναι να την επιστρέψεις πίσω και να σου στείλει τη σωστή, όμως ποιος θα επιβαρυνθεί τα έξοδα;

Και το καλύτερο όλων να βάλει την ουρά στα σκέλια να σου στείλει την σωστή και να σου μείνει και η λάθος, διότι δεν τον συμφέρει να πάρει την παλιά πίσω, στην Ινδία το τελωνείο τσούζει. Το έχω ζήσει αυτό το σενάριο, αλλά εγώ είχα και τον εκφοβισμό της αρνητικής αξιολόγησης του ebay.

Ελπίζω να είναι εύκολο να τοποθετήσεις αυτή.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ελπίζω να είναι εύκολο να τοποθετήσεις αυτή.

Νίκο πιστεύω οτι θα μπαίνει, το θέμα μου ειναι πως να την δέσω με τον κινητήρα
Δημοσιεύτηκε
Νικο μετρα με παχυμετρο τον λαιμο της εξατμισης και την τρυπα της δεστρας σου,εαν κανει μπορεις να κοψεις την δεστρα σου στα δυο ωστε να γινει η τρυπα σαν 2 μισοφεγγαρα.Προσοχη το καθε μισοφεγγαρο να παιρνει μια βιδα.Τοποθετεις το λαιμο της εξατμισης στην κεφαλη και μετα βιδωνεις κομματι κομματι την δεστρα σου.Να σου πω την αληθεια θα λυπομουν να το κανω αλλα δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Δεν ξερω βεβαια με το πιστονι που εβαλες μην σου πεταξει τα παντα απο την συμπιεση...Χα χα.Πλακα κανω.Παντως θα βρεθει λυση.Σε αλλη περιπτωση κοιταξε μηπως και υπαρχει κατι αλλο πιο σωστο να το παραγγειλεις.
Δημοσιεύτηκε

τωρα με τις φωτο καταλαβα !!!

ειναι πανευκολο!!!

θα πας στη Θηβων στο μηχανουργειο που ειναι 500 μετρα μετα την διασταυρωση του Κοτσοβολου ,

και θα του πεις να σου φτιαξει μια μεταλλικη φλατζα ρομβο οπως στη φωτο,

το πολλυ 10 ευρω να σου παρει ,

μετα την βαφεις μαυρο μεταλλικο θερμοκρασιων και εισΑΙ ΕΤΟΙΜΟς !!!

το λαμακι κοφτο και βαλε λιγο βερνικακι στην κοπη να μην σκουριασει,

λαμακια τυπου οπως στη φωτο πουλανε στον Πειραια στο 5ευρω.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

επισης αν δεις η ψυκτρα στην τελευταια φωτο εχει τροχισμενα φτερα αριστ. και δεξια που θα περασουν οι βιδες που δενουν το λαιμο με τον κυλινδρο,

θα τροχισεις και εσυ δυο απεναντι φτερα της ψυκτρας σου,

οσο για το τελειωμα της σωληνας της εξατμισης που μπαινει μες στον κυλινδρο αν η διαμετρο ειναι μεγαλυτερη απο οτι βλεπω στη φωτο 1 σε σχεση με φωτο 2 τοτε στον ρομβο θα πρεπει να οξυγονοκολλησουν και ενα ποτηρακι σε διαμετρο που θα χωνευει εσω της εξατμισης ;))

φαντασου πως ειναι το ποτηρακι με ρομβο φλατζα μεταλλικη στα καρμπυρατερ των 350 ,

κατι αντιστοιχο πρεπει να κανεις εσυ σε εμφανιση,για την εξατμιση 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Νικόλα σου έστειλε εξατμησόνι για κλασικη bullet και όχι για Electra.

Στην bullet παίνει χωνευτα ενω στην Electra βιδώνει

δες

enfield04101403.jpg

κατα την γνώμη μου στείλτου μυνημα να σε στείελι το σωστο ή να σε στείλει την ψήκτρα που είναι για Electra, αλλιως πας για πατεντα όπως λέει ο Χρησταρας...

Δημοσιεύτηκε

τωρα που το βλέπω καλυτερα απο του Χιτσκουρίδη του σαιντττττ...

θα μπορουσες ΙΣΩΣ να χρεισημοποιήσεις το 9 και το 8 απο την δικιά σου εφοσον κάθοντε οι διάμετροι.

2299.jpg

Δημοσιεύτηκε
Α μπράβο του Μπιμπίκη, το 9 ο ρόμβος που σου έλεγα,
Το 8 όμως ειναι φλατζουλα μιας και αν δεις το δαχτυλίδι το εχει ήδη η εξάτμιση απο κατασκευής 3 πόντους πιο κατω