Jump to content

noe

Μέλος
 • Καταμέτρηση περιεχομένου

  10.121
 • Εγγραφή

 • Συνδεμένος

 • Βραβείο Ημέρας

  414

8 Ακόλουθοι

Σχετικά με noe

 • Γενέθλια 16/03/1968

ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ

8.386 εμφανίσεις προφίλ

noe's Επιτεύγματα

Ο Γρήγορος

Ο Γρήγορος (7/14)

 • Ενεργό Μελός
 • Πολύ Δημοφιλής Rare
 • Πρώτη Ανάρτηση
 • Συμμετοχή
 • Πολυάριθμων Δημοσιεύσεων Rare

Πρόσφατα Διακριτικά

8,3k

Δημοφιλής στην Κοινότητα

 1. Πόσο χαϊβάνι, ΕΛΕΟΣ, (και σόρυ για τους χαρακτηρισμούς) δεν μπορεί να μην πρόσεξε όποιος το τοποθέτησε ότι έλειπε μια από τις τρεις μπίλιες, άρα πατούσαν μονόπαντα τα δυο πλακάκια. Αλλά και πάλι απορώ που κατάφερνε το μοχλικό να ανοίγει τους δίσκους. Αν δεν έλειπε η μπίλια η βίδα δεν θα τρωγόταν. Τώρα για το γρασάρισμα όταν το ανοίγεις ή όταν σου δείξει σημάδια η αποσύμπλεξη εννοείται πως το κάνεις. Τέλος καλό λοιπόν.. [διόρθωση] τώρα διάβασα το πμ που μου έστειλες, το μικρό ρουλεμάν έλειπε ανάμεσα στις δύο ράβδους και όχι από το μοχλικό, την έχουν πατήσει κι άλλοι..[/διόρθωση]
 2. noe

  Θερινό Σινεμά

  Καιρό έψαχνα κάτι δραστικό να διώχνει το σαπούνι από τα λάδια της 500άρας μου τώρα το χειμώνα..!! Γιατί τα καλοκαίρια που πάω στα θερινά σινεμά δεν έχω πρόβλημα..!!
 3. Στο τέλος της βίδας για περίπου 4 χιλ. εκεί που δεν έχει σπείρες. Μα καλά εσύ δεν έχεις βίδα που ρεγουλάρεις? Θα πάρεις μαζί σου όλο τον ρεγουλατόρο για να κάνεις σωστό έλεγχο. Γιατί μπορεί να μη φταίει η βίδα αλλά το ποτηράκι που βιδώνει. Φαίνεται στη φωτό που είναι όλα λυμένα.
 4. Η βίδα που λες ότι έχεις πρόβλημα είναι Μ6Χ1 με μήκος 36mm, δηλαδή πάχος 6χιλ και βήμα σπείρας 1χιλ Βρήκα την παλιά μου που πάντα κουβαλάω στην εργαλειοθήκη, καθόσον μου έτυχε να σπάσει καθοδόν. Σου παραθέτω και φωτογραφίες λυμένο το μοχλικό. Το μεγάλο πιάτο αποτελείται από δύο μέρη με τρία μεγάλα ρουλεμάν ενδιάμεσα. Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό το ποστ. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τη βίδα - πειράκι στα χέρια σου για να φτιάξεις μερικές ίδιες. Φρόντισε μόνο η άκρη που πιέζει να γίνει σκλήρυνση ή να είναι πολύ σκληρή η βίδα, στο μηχανουργείο ξέρουν.
 5. Κάπου το έχω, πρέπει να το ψάξω μόλις έχω χρόνο. Αλλά βρε Ανδρέα 1976 το δικό σου έχει φαγωθεί? Από όσο θυμάμαι το βιδάκι αυτό στην μία πλευρά είναι επεξεργασμένο σκληρό όπως ένα ρουλεμάν για να αντέχει την καταπόνηση. Θέλω να πω ότι δεν είναι ένας απλός ρεγουλατόρος βιδάκι. - Τεσπα, ελπίζω να το βρω σύντομα, κάπου υπάρχει και θέμα με αυτόν τον ρεγουλατόρο τον σπαστό και τον μονοκόμματο με φωτογραφίες. - Μιας και απέχω πολύ καιρό, βλέπω την τιμή του να έχει υπερδιαπλασιαστεί..
 6. Να μας χαίREστε REεεεεε..!!
 7. noe

  Royal Enfield Hunter 350cc

  Το μαυροκόκκινο μ@μεί.. Και της Μαρίνας που είδα προχθές ήταν απίθανα έξυπνες οι λιτές κίτρινες πινελιές στο λογότυπο και στις ζάντες.
 8. noe

  Caballero

  Γιατί μπρε όλα αυτά? Το μοτόρι θα το καβαλικέψεις μόνο δε θα του κάνεις σεξξξξ.. Ή μήπως......?
 9. noe

  Caballero

  Υπέροχα και τα δυο, πεθύμησα τα σκίτσα σου.
 10. noe

  Caballero

  Ψψψψιτ, ο Παναγιώτης διαλέγει τα καλύτερα σημεία να φωτογραφηθεί το χιμαλάιάν του, δηλαδή σε ρίχνει, μη του το πεις εεεεε, μεταξύ μας..
 11. noe

  Caballero

  Καλούς δρόμους ΣπύRE. Το 500άρι είναι?
 12. Συνήθως οι μοτοσικλέτες το χειμώνα λουφάζουν περιμένοντας ξανά την άνοιξη. Σήμερα μετά από, δε θυμάμαι πόσα χρόνια ακινησίας, η Nabis βγήκε στη λιακάδα. Αφού καθάρισα το ρεζερβουάρ και το καρμπ από την παλιά βενζίνη πήρε μπρος με την πρώτη. Μια βόλτα στον περιφερειακό του Πειραιά να ζεσταθούν τα παλιά λάδια και όλη η μηχανή για έλεγχο και ξανά μέσα για περαιτέρω περιποίηση, ώστε με την αλλαγή του χρόνου να βγει κανονικά στους δρόμους. Δύο οι βασικοί σκοποί μου: 1) Να την πουλήσω πριν την συνάντηση των Enfield τον Ιούνιο. 2) Να την πουλήσω μετά την συνάντηση , αφού το ζήσω κι αυτό. και μετά θ' ακολουθήσει η μικρά 350ρίτσα.
 13. ψψψψιιιιιιιτ, όσο έχει καλό καιρό πάρε την Meteor και τράβα κατά Μετέωρα μεριά να τη στρώσεις... Πάρε άδεια δηλαδή το δικαιούστε και οι δυο σας. Μαρίνα και η κούκλα σου πολύχρονες και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι. Περιμένουμε να μας καλέσεις στην ονομασία της δεσποινίδος..
 14. μιαμ, μιαμ σα ζαχαρωτό είναι το κουκλί σου..!! Καλώς ήρθες..!!
×
×
 • Δημιουργία Νέου...