Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Όλες οι Δραστηριότητες

Αυτόματη ενημέρωση τις ροής αυτής

 1. Σήμερα
 2. @papakonx καλώς ήρθες στο φόρουμ κατόχων Royal Enfield! Τα καινούρια Enfield είναι πολύ αξιόπιστα και δεν έχουν παρατηρηθεί δυσλειτουργίες παρά μόνο θετικές εντυπώσεις! 'Αλλωστε γι αυτό πλέον έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Θα σε παρότρυνα να κάνεις test ride τα νέα μοντέλα και από εκεί και πέρα να αποφασίσεις αν σου ταιριάζουν!
 3. " Καλησπέρα σε όλους σας και ευχαριστώ για την αποδοχή. Παλιός κάτοχος RE 350, την οποία αποχωρίστηκα εδώ και μια δωδεκαετεία τουλάχιστον ... την είχα πάντα σε κατάσταση βιτρίνας, ...ήταν πολύ καλύτερη απο όταν την πήρα καινούρια αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο (...όσο μπορεί να είναι ανεξήγητος σε μια RE...) άρχισε να με αφήνει στα καλά καθούμενα ... η αιτία ήταν καθαρά κάτι στα ηλεκτρικά , τα οποία όπου και να την πήγα (... πριν βιαστείτε, ...εννοείται σε "γνώστες" τέτοιων μηχανών...) δεν μπορούσαν να βρούνε τί είναι... πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν αυτό... Ε..., κάποια στιγμή σιχτίριασα και αισθανόμενος προδομένος σαν απατημένος εραστής την έδιωξα απο το σπίτι..., έτσι για να την εκδικηθώ.... τόση στοργή και προδέρμ που είχε λάβει... Η καψούρα όμως πάντα κάπου υπήρχε και έτσι τώρα τις χαζεύω ξανά... και μου τριβελίζει το μυαλό. Αυτά τα λίγα από εμένα, ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. " @papakonx
 4. Χθες
 5. Καλώς ήρθες papakonx στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα των μελών. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!
 6. Καλημέρα @Jojo! Πολύ εύλογα ερωτήματα.Δυστηχώς τα Super Meteor 650 που κυκλοφορούν είναι μετρημένα στο χέρι... 'Εχω την εντύπωση ότι ο Λυρής στη Πάτρα είναι εξουσιοδοτημένος άρα κατά αρχήν θα μπορούσες να πας από εκεί να συζητήσετε και να δεις αν σε καλύπτει. Μετά μπορείς να μιλήσεις και με την αντιπροσωπεία Muvus στη Κερατέα!
 7. Τελευταία εβδομάδα
 8. Δεν είμαι από Πάτρα όμως θα σου πω το εξής . Καμια αντιπροσωπεία που φέρνει μηχανές μεγάλου κυβισμού με το καλημέρα ενός μοντέλου δεν φέρνει και ένα κοντέινερ ανταλλακτικά . Τα αναλώσιμα όπως ντίζες φίλτρα αέρος , λαδιού κ.ο.κ. θα βρεις σίγουρα . Για τα πιο δύσκολα η αντιπροσωπεία στην Αθήνα σε καλύπτει , εάν ήσουν δε Αθήνα δίνει και μηχανή αντικατάστασης μέχρι να φτιαχτεί η δικιά σου. Για επίσημο σέρβις στην Πάτρα εάν υπάρχει μπορείς να μάθεις και από την αντιπροσωπεία στην Αθήνα με ποιους συνεργάζεται .
 9. Καλησπέρα παιδιά, Είμαι καινουργιος στις μηχανές και σκεύτομαι να παρω την Super meteor 650. Το θέμα ειναι οτι με μια ματιά που έκανα για ανταλακτικά, service, αντιπροσωπεία κτλπ στη Ελλάδα, δεν βρήκα πολλά αποτελέσματα για να μου δώσουν μια ασφάλεια πως αμα η μηχανή πάθει κάτι θα μπορώ να πάω κάπου και πως σε λογικό χρόνο θα την έχω πάλι έτοιμη για οδήγηση. Επίσης αυτην την στιγμή βρίσκομαι πάτρα και θα ήθελα αμα γνωρίζει κανείς καποιον που να ξέρει να κάνει service se τέτοιοες μηχανές(άμα έχουμε κάποιον πατρινό εδω). Οτιδίποτε πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες.
 10. Καλώς ήρθες Macnite στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα των μελών. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!
 11. Καλώς ήρθες Jojo στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τους άλλους.
 12. Καλώς ήρθες Jacklas στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τους άλλους.
 13. Εδώ κάποιες από τις όμορφες στιγμές της βόλτας μας !! https://youtu.be/BwARdNMDDDs?si=SeQQP8-FB2jsOZgu
 14. Mpimpos

  Πρώτο service

  Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.νασαι καλα
 15. andrew

  Πρώτο service

  Καλημέρα.Πρέπει να γράφει το βιβλίο που σου δώσανε όταν την αγόρασες. Μετά από αναζήτηση στο web λέει: "Regular service takes approximately 90 minutes, although our Royal Enfield Himalayan took longer due to the photography and other issues mentioned above. During the service, parts like engine oil, oil strainer, and oil filter were replaced; while the air-filter and spark plug were removed, cleaned, and reinstalled. The second service does not require an oil change. However, the service consultant will check and replace the engine oil if required. The Himalayan uses two-litres of 15W50 semi-synthetic engine oil. The old oil was properly removed and disposed off in a tank specifically built for the purpose" Σου προτείνω να μιλήσεις με τον μάστορα σου/αντιπρόσωπο να το επιβεβαιώσεις!
 16. Πρωτύτερα
 17. Mpimpos

  Πρώτο service

  Καλησπέρα παιδιά.ποση ποσότητα λαδιού περνει το himalayan στο πρωτο service στα 500χλμ με αλλαγή φιλτρου?
 18. Καλώς ήρθες Αθανασιος Λαθουρας στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα των μελών. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!
 19. Φωτογραφίες από το One Ride της Αττικής με βόλτα μέχρι το Πύργο Οινόης Μαραθώνα! Εντυπωσιακή προσέλευση 30 κάτοχοι Royal Enfield και ωραίο κλίμα και διάθεση!
 20. @stelios-thess σου παραθέτω λεπτομέρειες της βόλτας: Στη Βέροια με προορισμό το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ενημερώσω σε όσους κατόχους και φίλους της royalenfield που κατοικούν στη βόρεια Ελλάδα και θέλουν να συμμετάσχουν στο event One ride one mission να γνωρίζουν ότι το σημείο συνάντησης για ολους θα είναι διασταύρωση για το Σέλι, στην παλιά εθνική Κοζάνης Βέροιας ώρα 11:00 και αναχώρηση 11:30 προς το χιονοδρομικό. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλέφωνο επικοινωνίας 6946064250 Μπουντούλας Δημήτρης..
 21. Πολύ ωραία ανάλυση εύχομαι καλή συνέχεια και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!!
 22. Αν υπάρχει κανένα μέλος από Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρεται, ας το αναφέρει.
 23. Έφτασε ο καιρός να τα ξαναπούμε και βολταρουμε παρέα !!
 1. Φορτώστε περισσότερη δραστηριότητα
×
×
 • Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search