Interceptor & Continental GT 650 cc και 535cc
Γενικά & Τεχνικά Θέματα σχετικά με την Interceptor & Continental
6θέματα σε αυτήν την ενότητα
-
Καλησπερα σας! Νεο μελος θα ηθελα πληροφοριες κατοχων για την continental καθως σκεφτομαι να παρω απλα οι αντιπροσωπιες της αθηνας δεν την εχουν διαθεσιμη αυτη τη στιγμη και δεν μπορω να τη δω απο κοντα Ειναι αξιοπιστη μηχανη?Και ποιοτικα ποσο θα βαθμολογουσατε? Ειμαι αναμεσα σε αυτη και σε triumph scrambler 900. Την θελω για καθημερινη χρηση αλλα και ταξιδια στην ευρωπη Ευχαριστω!
-
- 0 απαντήσεις
- 55 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
-
-
- 19 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
-
-
Στην σημερινή εποχή της εξειδίκευσης και του καταιγισμού στην εφαρμογή της τεχνολογίας υπάρχουν ακόμα μηχανές που είναι απλές και στην κατασκευή και στην συντήρηση, μια μηχανή για να κάνεις τα πάντα. Είναι απλό, δεν έχει τίποτα περιττό, δεν έχει χάρτες, δεν έχει traction control, οθόνες κτλ, από ηλεκτρονικά τα μόνα που υπάρχουν είναι το ABS και ο ψεκασμός ο οποίος δουλεύει υποδειγματικά. Το μοτέρ του είναι καταπληκτικό, χωρίς κραδασμούς με ωραίο ήχο (βγάζει ένα ωραίο βουητό) που χαίρεσαι να το ακούς, το κιβώτιο ταχυτήτων από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Βάζεις πρώτη το πρωί και δεν ακούς τίποτα, ούτε γκάπ, ούτε γκούπ. Νεκρά …
-
-
- 4 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Δικύλινδρος, αεροελαιόψυκτος, 47 άλογα, 6 ταχύτητες, 650cc. 2 εκδόσεις: Continental GT και Interceptor.
-
-
- 160 απαντήσεις
- 30,3k εμφανίσεις
- 2 followers
-
-
Έπειτα απο αρκετή αναμονή (σχεδόν ενός έτους) έκανα σήμερα το test ride της καινούργιας Royal Enfield Interceptor 650 στην αντιπροσωπεία της Φλωρεντίας. Οι εντυπώσεις μου απο την δοκιμή είναι κάτι παραπάνω απο θετικές... Είναι με διαφορά οτι καλύτερο έχω οδηγήσει απο R.E.! Η ποιότητα κατασκευής της μοτοσυκλέτας είναι πολύ καλύτερη απο κάθε προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας. Πολύ καλές αναρτήσεις και άψογα φρένα (δίσκος μπροστά: 320mm ABS, δίσκος πίσω: 240mm ABS) και εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων! Θέση οδήγησης πολύ καλή (αν και θα προτιμούσα λίγο πιο ψηλά το τιμόνι) και ''σπαρτιάτικο'' κοντερ-στροφόμετρο αναλογικά! Το μοτέρ των 47hp νομίζω πως εί…
-
-
- 16 απαντήσεις
- 3,6k εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Ελλείψει μοτοσικλέτας και ελλείψει άλλου υλικού σχετικού με την μοτοσικλέτα, ορίστε το Owner's Manual μεταφρασμένο στα ελληνικά. Θα το βρείτε σε αυτήν την διεύθυνση απ' όπου μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα σε μορφή αρχείου Pdf Royal Enfield Continental GT535 Owner's Manual
-
-
- 11 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
- 2 followers
-