Hunter 350
Γενικά & Τεχνικά Θέματα σχετικά με την Hunter
18θέματα σε αυτήν την ενότητα
-
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος ζελατίνα και θέλει να μας πει εντυπώσεις, γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω. Έχω δει διάφορες universal στο ίντερνετ αλλά όταν ζήτησα σε διάφορα μαγαζιά να δω από κοντά πως είναι, κανένας δεν είχε να μου δείξει, απλά μπορούσε να τη φέρει με παραγγελία. Στις παραγγελίες όμως δεν γίνονται επιστροφές αν κάτι δεν σου αρέσει.
-
-
- 5 απαντήσεις
- 96 εμφανίσεις
-
-
Καλημέρα σας Χαιρετισμούς σε όλους σαν νέο μέλος. Κάτοχος και ερωτευμένος με το hunter που έχω εδώ και ένα χρόνο αλλά θέλω να θέσω ένα ερώτημα που με ταλανίζει και ίσως φανεί υπερβολικό. Αυτό του αν η μυρωδιά του λαδιού που μας έρχεται από τον κινητήρα (ιδίως όταν είσαι σταματημένος και νοιώθεις ότι είσαι σε πραγματική μοτοσυκλέτα 🙂) επηρεάζει έστω μακροχρόνια την υγεία μας. Ευχαριστώ
-
-
- 8 απαντήσεις
- 63 εμφανίσεις
- 2 followers
-
-
Καλησπέρα σε όλους, Νέος κάτοχος Hunter εδώ και 2 εβδομάδες και μου άναψε το reminder του service στα 450 χιλιόμετρα όπως λέει και στο manual. Το θέμα είναι ότι όταν αγόρασα το μηχανάκι μου είπαν ότι το πρώτο service είναι στα 1000 χιλιόμετρα. Τι φάση; Το πάω για service ή το σβήνω και το πάω στα 1000;
-
- 2 απαντήσεις
- 31 εμφανίσεις
-
-
Ήθελα να ρωτήσω αν οι καθρέπτες bar end, εκτός από εμφάνιση, προσφέρουν λιγότερο θάμπωμα από τους εργοστασιακούς γιατί είναι έντονοι οι κραδασμοί μετά τα 80 χλμ/ώρα.
-
-
- 4 απαντήσεις
- 104 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Έχω βάλει στο Hunter, sprint filter και ελεύθερο τελικό sc project.Εχω παραγγείλει και το fuelx Lite.Σκέφτομαι να αφαιρεθεί και ο καταλύτης, αλλά φοβάμαι μην έχω πρόβλημα με την ECU. Υπάρχει σχετική εμπειρία από κάποιον πάνω σ' αυτό το project..;
-
-
- 15 απαντήσεις
- 151 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Πολυ ωραια μοτοσυκλετα το Hunter..Ευκολο οικονομικο και παπακι μεσα στην κινηση..οταν ομως βρεθει σε δυσκολες συνθηκες πχ ανηφορες ανοιχτοι δρομοι κλπ αρχιζει και ασθμαινει. Εθνικη οδο μια καλη ταχυτητα ειναι τα 80-100 γιατι μετα παει μεν αλλα αρχιζει και ζοριζεται.. Δυο ειναι οι βασικοι λογοι..η χαμηλη ιποδυναμη -κατι που το ξερουμε απ την αρχη- και το πνιξιμο του κινητηρα λογω EURO 5.. Παρακολουθησα εκατονταδες βιντεο εψαξα τα σαιτς και τελικα ξεκινησα ενα Project για τον μικρο ινδο φιλο μου.. Πρωτα απ πολα το DNA φιλτρο μαζι με το καπακι απ το φιλτροκουτι..Εδω την δουλεια την κανει βασικα το καπακι το οποιο ειναι ανοικτο σε αντιθεση με το εργοστασια…
-
-
- 4 απαντήσεις
- 865 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Καλησπέρα, σε λίγο καιρό θα πάρω το Α2 που θα είναι και το πρώτο μου δίπλωμα σε δίκυκλα. Κοιτάζω διάφορες μηχανές αλλά το hunter μου αρέσει και σαν αισθητική αλλά και στο οικονομικό κομμάτι απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο οικονομικό είναι από άποψη σέρβις , την αξιοπιστία του και αν θα μπορέσει να κάνει μια διαδρομή 2 ωρών πχ μια φορά το οπότε σε περίπτωση που θέλω να το πάρω για μια μονοήμερη ή κάτι σχετικό
-
-
- 2 απαντήσεις
- 72 εμφανίσεις
-
-
Κάθε πόσα χιλιόμετρα πρέπει να αλλάζουμε λάδια και φίλτρο με κάθε αλλαγή λαδιών ή κάθε δεύτερη;Ο μηχανικός στα15000χλμ μου άλλαξε μόνο λάδια και μου είπε ότι ο κατασκευαστής δίνει αλλαγή λαδιών κάθε 10000χλμ με φίλτρο, οπότε αφού αλλάζω κάθε 5000χλμ δεν χρειάζεται.... Ισχύει;
-
-
- 19 απαντήσεις
- 191 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Αν σκέφτεται κάποιος να βάλει κάγκελα στη μηχανή του, δίνω τα δικά μου.. Είναι τα γνήσια,τα μεγάλα και έχουν 129€. Εγώ τα δίνω στη μισή τιμή..70€!!!
-
- 0 απαντήσεις
- 50 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχετε. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η τοποθέτηση καρίνας θα βοηθήσει στην αποτελεσματική προστασια της μηχανής(royal Enfield hunter 350).Την καρινα την ανέβασα και σε φωτογραφία να την δείτε.
-
-
- 1 απάντηση
- 434 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω μια απορία σχετικά με την κατανάλωση αλλά και τον δείκτη ρεζέρβας στην hunter 350 που έχω. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το ντεπόζιτο χωράει 13 lt βενζίνη και ανάβει η ρεζέρβα όταν έχεις ακόμα μέσα 5 lt. Προσωπικά βάζω μόνο 100άρα και από συγκεκριμένο βενζινάδικο που τον εμπιστεύομαι. Εχτές έτυχε να ανάψει το λαμπάκι πρίν φτάσω στο βενζινάδικο. Για να γεμίσει έβαλα 9,45 lt. Οπότε κάτι δεν πήγε σωστά ή έχω ξεχάσει βασική αριθμητική :P . Υπάρχει περίπτωση το λαμπάκι να ανάβει με λιγότερα από 5lt;
-
- 1 απάντηση
- 457 εμφανίσεις
-
-
Καλημέρα! Εθεάθησαν στην έκθεση EICMA που γίνεται τώρα στην Ιταλία οι συγκεκριμένες βαλίτσες που ενδεχωμένως να ενδιαφέρουν τους κατόχους Royal Enfield Hunter! Πολύ ωραίο και το tank bank.
-
-
- 1 απάντηση
- 858 εμφανίσεις
-
-
To νέο μοντέλο της Royal Enfield Hunter 350 έρχεται τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα! Η τιμή του σύμφωνα με τον dealer Βορρέα στην Ηλιουπόλεως θα ανέρχεται στα 4590 ευρώ. Σας περαθέτω και περιγραφή του μοντέλου που βρήκα! "Η Royal Enfield παρουσίασε τη νέα Hunter 350. Εξελιγμένη και σχεδιασμένη για αστική κυρίως χρήση, η νέα Hunter 350 είναι μια εναλλακτική roadster με τον κλασικό χαρακτήρα της Royal Enfield προσαρμοσμένο σε μια κομψή και μυώδη μοτοσυκλέτα. Η Hunter κινείται από τον καταξιωμένο σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα J-Series των 349cc, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Meteor & Classic 350. Είναι αερο-ελαιόψυκτος, με σύστημα ψεκασμού και α…
-
-
- 13 απαντήσεις
- 4k εμφανίσεις
- 2 followers
-
-
Ήταν μια πολύ επιτυχημένη πρώτη χρονιά για την Hunter 350, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι υπάρχει ζήτηση για νεο-ρετρό μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού από τον κόσμο. Τον Αύγουστο του 2022 η Royal Enfield λάνσαρε την νέα Hunter 350 στην παγκόσμια αγορά, χρησιμοποιώντας τη βάση των Meteor και Classic 350, αλλά με μια πιο ουδέτερη θέση οδήγησης. Το «πείραμα» πέτυχε καθώς η Hunter αποδείχθηκε μια τεράστια εμπορική επιτυχία για την Enfield. Σε λίγο λιγότερο από ένα χρόνο, 200.000 Hunter 350 πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρώτες 100.000 μοτοσυκλέτες πουλήθηκαν μόλις σε 7 μήνες! Σε ένα δελτίο τύπου η εταιρεία ανέφερε ότι η Ηunter 350 χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ινδία, α…
-
-
- 1 απάντηση
- 824 εμφανίσεις
-
-
Είχα την τύχη να πάρω στην κυριολεξία μια μηχανή στην κούτα. έχοντας κλείσει τα 2500χιλ και περνώντας όλα τα στάδια του στρωσίματος σας καταθέτω την άποψη μου. Είναι μία μηχανή ποιο πολύ πόλης , δεν αποκλείονται τα ταξίδια όμως με κάποιες προϋποθέσεις * . Είναι ροπάτο, κόβει σαν παπί και ανεβαίνει άνετα πεζοδρόμια . Στα 500 χιλ που ανοίχτηκε για έλεγχο βαλβίδων , ο μηχανικός μου είπε ότι ειναι πολύ καλή ποιοτικά (έκανε σέρβις και στην παλιά) δεν έχει σχέση ούτε με τον κινητήρα της EFI και η βαλβίδες έχουν ένα σύστημα με ρουλεμανακια (η κάτι τέτοιο) Στρώσιμο - Κατανάλωση Το στρώσιμο είχε 2 στάδια και το 3 ελεύθερο . …
-
-
- 5 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
-
-
Οι φήμες οργιάζουν , τα βίντεο πάνε και ρχοντε και όλλοι αναμένουμε εάν ένα κονσερτ (πετυχημένο κατά την γνώμη μου) βγει με δυνατότερο μοτέρ (λες να βιαστικά να το αγοράσω ?) αν ισχύει το βίντεο μιλάμε για άλλη καινοτομία στο μοτέρ και υδρόψυκτο
-
-
- 1 απάντηση
- 854 εμφανίσεις
-
-
Μετά από 4 μήνες αναμονή σήμερα παρέλαβα την μηχανή μου, δεν θα μπω στον κόπο να σας περιγράψω το πως είναι καθότι λόγο πολύ όλοι κάτι έχουμε διαβάσει . Σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι σαν και ήμουν κάτοχος και μιας παλιάς Royal Enfield Electra μιλάμε στην κυριολεξία μέρα με την νύχτα. Ειχα λοιπόν το προνόμιο να παραλάβω την μηχανή με την κούτα και αυτό το φωτορεπορτάζ σας παρουσιάζω σημερα.
-
-
- 4 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
-
-
Πριν καν κυκλοφορήσει στην Ινδία ο εγχώριος Τύπος έκανε λόγο για «game changer» σε μια κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλή, αυτή των 350 κ. εκ. Και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακά, επιβεβαιώνοντας του λόγου το αληθές Κείμενο: Μένιος Κατής Το Royal Enfield Hunter 350 ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την εμπορική του πορεία όντας το δεύτερο σε πωλήσεις μοντέλο στην εν λόγω κατηγορία τον Αύγουστο. Το νέο roadster με την ρετρό εμφάνιση αποτελεί το τρίτο κατά σειρά RE που βασίζεται στην νέα πλατφόρμα της μάρκας "J". Παρά το γεγονός ότι η διάθεσή του ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου, το Hunter 350 κατάφερε να κλείσει το μήνα με 18.197 ταξινομήσεις, κα…
-
- 0 απαντήσεις
- 3,3k εμφανίσεις
-