Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hunter 350

Γενικά & Τεχνικά Θέματα σχετικά με την Hunter

1. Started by Γιάννης8,

Έχει αλλάξει κάποιος τα πίσω αμορτισέρ με αυτά του Classic reborn ή του Bullet, που είναι τα ίδια..; Αν ναι,θα ήθελα εντυπώσεις...

• Μου Αρέσει
    • 17 απαντήσεις
    • 161 εμφανίσεις
    • 2 followers
  2. Πριν λίγες μέρες άλλαξα τα λάδια μπροστά γιατί δεν μου άρεσε η απόδοση γενικά. Έβαλα 15 w. Αν και μόλις 11.000 χλμ, τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό έπρεπε να το κάνω από την αρχή. Γιατί αποσβαίνει καλύτερα χωρίς να είναι σκληρό αλλά και γιατί σηκώθηκε τουλάχιστον 2-3 πόντους, και το σταντ που έκανε να γέρνει λίγο το μηχανάκι, τώρα το γέρνει περισσότερο (το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος εδώ). Η διαφορά και στο ταξίδι που έκανα δικάβαλος ήταν μεγάλη και βελτιώνει και την αίσθηση και στο πίσω αφού δεν μεταφέρει ξερές αντιδράσεις. Αυτό που με χάλασε λίγο όταν άνοιξα τις μπουκάλες, ήταν ότι μέσα οι αποστάτες είναι πλαστικοί! Ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να έχω μείνει πίσω…

• 3 απαντήσεις
    • 59 εμφανίσεις
  3. Started by ilias bak,

Γεια σας και πάλι Κάτοχος hunder ..πρόσφατος 900 χιλιόμετρα 1ον Έχει βάλει κανείς φίλτρο dna κ φίλτροκάπακο stage 2 χωρίς να βάλει το fuelx κ δούλεψε κανονικά κ αν ναι πως? 2ον έχει αλλάξει κανείς τις πίσω ανάρτησεις και να βάλει τουclassic reborn κ είδε αξιοσημείωτη διαφορά 3ον έχει αλλάξει κανείς αποστάτες στο τιμόνι για να γίνει λίγο πιο ψηλό για πιο ξεκουραστη οδήγηση? Ευχαριστώ εκ των προτ έρων

• 0 απαντήσεις
    • 36 εμφανίσεις
    • 1 follower
  4. Started by ilias bak,

Ρε παιδιά έκανα το πρώτο σερβίς κ μου πήρε 40 ευρώ ανταλλακτικά 30 τα λάδια κ 11 το φίλτρο λαδιού μου τσέκαρε τις βαλβίδες ( δεν θέλαν ρυθμίσμα ήταν μία χαρά) Κ μου πήρε 110 ευρώ για την εργασία... Πολλά δεν είναι η τόσο πάει πάνω κατω

• Μου Αρέσει
    • 3 απαντήσεις
    • 184 εμφανίσεις
    • 2 followers
  5. Started by ilias bak,

Μίλησα με τον μηχανικό μου και του πρότεινα να βάλουμε ένα 14 γρανάζι μπροστά ( για να τραβάει περισσότερο στις ανηφόρες) κ μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να βρισκει και λίγο αλυσίδα εκεί μπροστά .. επειδή το έχει προτείνει αρκετός κόσμος υπάρχει όντως τέτοια περίπτωση?

• Ευχαριστώ
    • 10 απαντήσεις
    • 145 εμφανίσεις
    • 2 followers
  6. Started by Evita K,

Καλησπέρα ! Αγορασα ενα hunter προσφατα και επειδη εχω υψος 1.56 σκεφτομουν να παρω τη σελα που βγαζει επισημα η royal enfield πιο κοντη αντι να σκαψω τη σελα σε καινουργιο μηχανακι . Τωρα με τα δυο ποδια ειμαι στις μυτες οποτε κλασσικα το αριστερο ποδι εξω να παταει καλα και το δεξι στο φρενο . Η ερωτηση μου ειναι αν εχει κανενας βαλει αυτη τη σελα και αν αξιζει τοσα λεφτα . Θα κανουν οι 2 ποντοι διαφορα πραγματικη ?

• Μου Αρέσει
    • 4 απαντήσεις
    • 120 εμφανίσεις
    • 1 follower
  7. Started by ilias bak,

Υπάρχει πιο κοντό Σταντ στην αγορά... Πολύ όρθια είναι κ την φοβάμαι

• 4 απαντήσεις
    • 93 εμφανίσεις
    • 1 follower
  8. Started by ilias bak,

Ποια είναι η γνώμη σας για τα λεγόμενα ( μανιτάρια) που προστατεύουν την μηχανή ( οι μπάρες οι μεγάλες που τις είδα δεν μου άρεσαν)

• 12 απαντήσεις
    • 155 εμφανίσεις
    • 1 follower
  9. Started by Σιμος,

Πολυ ωραια μοτοσυκλετα το Hunter..Ευκολο οικονομικο και παπακι μεσα στην κινηση..οταν ομως βρεθει σε δυσκολες συνθηκες πχ ανηφορες ανοιχτοι δρομοι κλπ αρχιζει και ασθμαινει. Εθνικη οδο μια καλη ταχυτητα ειναι τα 80-100 γιατι μετα παει μεν αλλα αρχιζει και ζοριζεται.. Δυο ειναι οι βασικοι λογοι..η χαμηλη ιποδυναμη -κατι που το ξερουμε απ την αρχη- και το πνιξιμο του κινητηρα λογω EURO 5.. Παρακολουθησα εκατονταδες βιντεο εψαξα τα σαιτς και τελικα ξεκινησα ενα Project για τον μικρο ινδο φιλο μου.. Πρωτα απ πολα το DNA φιλτρο μαζι με το καπακι απ το φιλτροκουτι..Εδω την δουλεια την κανει βασικα το καπακι το οποιο ειναι ανοικτο σε αντιθεση με το εργοστασια…

• Μου Αρέσει
      • Ευχαριστώ
    • 7 απαντήσεις
    • 1,1k εμφανίσεις
    • 2 followers
  10. Started by Γιάννης8,

Καλησπέρα σε όλους! Μετά από 20λεπτη διαδρομή σε ανοιχτό δρόμο και 100χλμ/ώρα.ταχυτητα πέφτοντας οι στροφές μόλις αφήνω το γκάζι, ακούω για λίγο μεταλλικό θόρυβο (τικ-τικ), σαν να ακούγονται οι βαλβίδες στην αδράνεια... Μήπως είναι ένδειξη ότι θέλουν ρύθμιση,ή μήπως είναι ο τεντωτήρας της καδένας..; Υπάρχει εμπειρία σχετικά με αυτό το σύμπτωμα ή άποψη...; Έχω 18500χλμ. και η προηγούμενη φορά που έγινε έλεγχος στις βαλβίδες ήταν πριν 13000χλμ. Υπ όψιν ότι το μοτέρ δουλεύει άψογα απ' το ρελαντί μέχρι τις ψηλές στροφές...

• Μου Αρέσει
    • 6 απαντήσεις
    • 190 εμφανίσεις
    • 1 follower
  11. Started by Alexandros kzls,

Καλημέρα. Σκεφτόμαστε την αγορά hunter για χρήση εντός πόλης σε κοντινές αποστάσεις της τάξεως 4-5 χιλιομέτρων οπότε δε με απασχολεί ιδιαιτέρως μακροπροθεσμη επιβάρυνση σωματική. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πως κουμπωνει ο σωματοτυπος μου, 185cm - 95kg, πάνω στη μηχανή. Αν υπάρχει κάποιος με αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα τον ευχαριστούσα για μια απάντηση.

• Μου Αρέσει
      • Ευχαριστώ
    • 4 απαντήσεις
    • 212 εμφανίσεις
    • 1 follower
  12. Started by Γιάννης8,

Καλημέρα σε όλους!Θα ήθελα απόψεις και εμπειρίες για την καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε radial και bias-ply ελαστικά για το hunter.. Τι ταιριάζει καλύτερα στο στιλ της μηχανής και ποιο το κάνει πιο μαλακό στις ανωμαλίες του οδοστρώματος;Είμαι ανάμεσα σε Bridgestone battlax bt46 και michelin pilot street radial.

• Μου Αρέσει
      • Ευχαριστώ
    • 6 απαντήσεις
    • 149 εμφανίσεις
    • 1 follower
  13. Started by siopilatis,

Καλησπέρα σε όλους, Νέος κάτοχος Hunter εδώ και 2 εβδομάδες και μου άναψε το reminder του service στα 450 χιλιόμετρα όπως λέει και στο manual. Το θέμα είναι ότι όταν αγόρασα το μηχανάκι μου είπαν ότι το πρώτο service είναι στα 1000 χιλιόμετρα. Τι φάση; Το πάω για service ή το σβήνω και το πάω στα 1000;

• 5 απαντήσεις
    • 293 εμφανίσεις
  14. Started by Γιάννης8,

Ποιο είναι το βασικό πλαφόν του service των 20000km για το Hunter στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία προκειμένου να ισχύει η εγγύηση..;

• Μου Αρέσει
    • 10 απαντήσεις
    • 201 εμφανίσεις
    • 1 follower
  15. Started by Γιώργος_Σ,

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος ζελατίνα και θέλει να μας πει εντυπώσεις, γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω. Έχω δει διάφορες universal στο ίντερνετ αλλά όταν ζήτησα σε διάφορα μαγαζιά να δω από κοντά πως είναι, κανένας δεν είχε να μου δείξει, απλά μπορούσε να τη φέρει με παραγγελία. Στις παραγγελίες όμως δεν γίνονται επιστροφές αν κάτι δεν σου αρέσει.

• Μου Αρέσει
      • Ευχαριστώ
    • 5 απαντήσεις
    • 233 εμφανίσεις
  16. Καλημέρα σας Χαιρετισμούς σε όλους σαν νέο μέλος. Κάτοχος και ερωτευμένος με το hunter που έχω εδώ και ένα χρόνο αλλά θέλω να θέσω ένα ερώτημα που με ταλανίζει και ίσως φανεί υπερβολικό. Αυτό του αν η μυρωδιά του λαδιού που μας έρχεται από τον κινητήρα (ιδίως όταν είσαι σταματημένος και νοιώθεις ότι είσαι σε πραγματική μοτοσυκλέτα 🙂) επηρεάζει έστω μακροχρόνια την υγεία μας. Ευχαριστώ

• Ευχαριστώ
      • Μου Αρέσει
    • 8 απαντήσεις
    • 267 εμφανίσεις
    • 2 followers
  17. Started by Γιώργος_Σ,

Ήθελα να ρωτήσω αν οι καθρέπτες bar end, εκτός από εμφάνιση, προσφέρουν λιγότερο θάμπωμα από τους εργοστασιακούς γιατί είναι έντονοι οι κραδασμοί μετά τα 80 χλμ/ώρα.

• Μου Αρέσει
      • Ευχαριστώ
    • 4 απαντήσεις
    • 207 εμφανίσεις
    • 1 follower
  18. Started by Γιάννης8,

Έχω βάλει στο Hunter, sprint filter και ελεύθερο τελικό sc project.Εχω παραγγείλει και το fuelx Lite.Σκέφτομαι να αφαιρεθεί και ο καταλύτης, αλλά φοβάμαι μην έχω πρόβλημα με την ECU. Υπάρχει σχετική εμπειρία από κάποιον πάνω σ' αυτό το project..;

• Μου Αρέσει
    • 15 απαντήσεις
    • 250 εμφανίσεις
    • 1 follower
  19. Καλησπέρα, σε λίγο καιρό θα πάρω το Α2 που θα είναι και το πρώτο μου δίπλωμα σε δίκυκλα. Κοιτάζω διάφορες μηχανές αλλά το hunter μου αρέσει και σαν αισθητική αλλά και στο οικονομικό κομμάτι απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο οικονομικό είναι από άποψη σέρβις , την αξιοπιστία του και αν θα μπορέσει να κάνει μια διαδρομή 2 ωρών πχ μια φορά το οπότε σε περίπτωση που θέλω να το πάρω για μια μονοήμερη ή κάτι σχετικό

• Μου Αρέσει
    • 2 απαντήσεις
    • 165 εμφανίσεις
  20. Started by Γιάννης8,

Κάθε πόσα χιλιόμετρα πρέπει να αλλάζουμε λάδια και φίλτρο με κάθε αλλαγή λαδιών ή κάθε δεύτερη;Ο μηχανικός στα15000χλμ μου άλλαξε μόνο λάδια και μου είπε ότι ο κατασκευαστής δίνει αλλαγή λαδιών κάθε 10000χλμ με φίλτρο, οπότε αφού αλλάζω κάθε 5000χλμ δεν χρειάζεται.... Ισχύει;

• Ευχαριστώ
      • Μου Αρέσει
    • 19 απαντήσεις
    • 284 εμφανίσεις
    • 1 follower
  21. Started by Γιάννης8,

Αν σκέφτεται κάποιος να βάλει κάγκελα στη μηχανή του, δίνω τα δικά μου.. Είναι τα γνήσια,τα μεγάλα και έχουν 129€. Εγώ τα δίνω στη μισή τιμή..70€!!!

• 0 απαντήσεις
    • 134 εμφανίσεις
    • 1 follower
  22. Started by Ευη,

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχετε. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η τοποθέτηση καρίνας θα βοηθήσει στην αποτελεσματική προστασια της μηχανής(royal Enfield hunter 350).Την καρινα την ανέβασα και σε φωτογραφία να την δείτε.

• Μου Αρέσει
      • Ευχαριστώ
    • 1 απάντηση
    • 503 εμφανίσεις
    • 1 follower
  23. Started by Lexar,

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω μια απορία σχετικά με την κατανάλωση αλλά και τον δείκτη ρεζέρβας στην hunter 350 που έχω. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το ντεπόζιτο χωράει 13 lt βενζίνη και ανάβει η ρεζέρβα όταν έχεις ακόμα μέσα 5 lt. Προσωπικά βάζω μόνο 100άρα και από συγκεκριμένο βενζινάδικο που τον εμπιστεύομαι. Εχτές έτυχε να ανάψει το λαμπάκι πρίν φτάσω στο βενζινάδικο. Για να γεμίσει έβαλα 9,45 lt. Οπότε κάτι δεν πήγε σωστά ή έχω ξεχάσει βασική αριθμητική :P . Υπάρχει περίπτωση το λαμπάκι να ανάβει με λιγότερα από 5lt;

• 1 απάντηση
    • 511 εμφανίσεις
  24. Started by andrew,

Καλημέρα! Εθεάθησαν στην έκθεση EICMA που γίνεται τώρα στην Ιταλία οι συγκεκριμένες βαλίτσες που ενδεχωμένως να ενδιαφέρουν τους κατόχους Royal Enfield Hunter! Πολύ ωραίο και το tank bank.

• Μου Αρέσει
    • 1 απάντηση
    • 943 εμφανίσεις
  25. Started by andrew,

To νέο μοντέλο της Royal Enfield Hunter 350 έρχεται τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα! Η τιμή του σύμφωνα με τον dealer Βορρέα στην Ηλιουπόλεως θα ανέρχεται στα 4590 ευρώ. Σας περαθέτω και περιγραφή του μοντέλου που βρήκα! "Η Royal Enfield παρουσίασε τη νέα Hunter 350. Εξελιγμένη και σχεδιασμένη για αστική κυρίως χρήση, η νέα Hunter 350 είναι μια εναλλακτική roadster με τον κλασικό χαρακτήρα της Royal Enfield προσαρμοσμένο σε μια κομψή και μυώδη μοτοσυκλέτα. Η Hunter κινείται από τον καταξιωμένο σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα J-Series των 349cc, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Meteor & Classic 350. Είναι αερο-ελαιόψυκτος, με σύστημα ψεκασμού και α…

• Τέλειο
      • Μου Αρέσει
    • 13 απαντήσεις
    • 4,3k εμφανίσεις
    • 2 followers

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.