Ευη Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχετε. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η τοποθέτηση καρίνας θα βοηθήσει στην αποτελεσματική προστασια της μηχανής(royal Enfield hunter 350).Την καρινα την ανέβασα και σε φωτογραφία να την δείτε. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 (επεξεργάστηκε) Δεν είναι τόσο απαραίτητη εκτός και εάν βγαίνεις εκτός δρόμου . Αν την θέλεις για ομορφιά όμως είναι υπέροχη . Στην φωτό παρακάτω θα δεις την δικιά μου με μπόλικα αξτραδακια αξεσουάρ να σε βοηθήσει εάν θες να βάλεις κάτι στην δικιά σου . Τα ποιο απαραίτητα για εμένα είναι τα πλαϊνά κάγκελα προστασίας μηχανής (εγώ διάλεξα τα μικρά γιατί δεν μου άρεσαν τα μεγάλα). Απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα τα έβαλα για ομορφιά , πλην από την σέλα που έχει διαφορά στο στυλ οδήγησης . οι καθρέπτες μου αρέσουν πολύ όμως την ίδια δουλειά κάνουν και μαμά . Και το μπροστινό τζάμι στην ουσία δεν κόβει αέρα , για μένα είναι για ομορφιά . Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 18 από το μέλος Nikoss Rocket 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts