Jump to content
Δημιουργία Νέου...

andrew

Διαχειριστής
 • Καταμέτρηση περιεχομένου

  2467
 • Εγγραφή

 • Συνδεμένος

 • Βραβείο Ημέρας

  75

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με andrew

 • Γενέθλια 09/02/1983

ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ

Η τελευταίοι επισκέπτες είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

andrew's Επιτεύγματα

Ο Γρήγορος

Ο Γρήγορος (7/14)

 • Έναρξη Θέματος
 • Θετικής Απήχησης
 • Ενεργό Μελός
 • Πολύ Δημοφιλής Rare
 • Πρώτη Ανάρτηση

Πρόσφατα Διακριτικά

958

Δημοφιλής στην Κοινότητα

 1. @papakonx καλώς ήρθες στο φόρουμ κατόχων Royal Enfield! Τα καινούρια Enfield είναι πολύ αξιόπιστα και δεν έχουν παρατηρηθεί δυσλειτουργίες παρά μόνο θετικές εντυπώσεις! 'Αλλωστε γι αυτό πλέον έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Θα σε παρότρυνα να κάνεις test ride τα νέα μοντέλα και από εκεί και πέρα να αποφασίσεις αν σου ταιριάζουν!
 2. " Καλησπέρα σε όλους σας και ευχαριστώ για την αποδοχή. Παλιός κάτοχος RE 350, την οποία αποχωρίστηκα εδώ και μια δωδεκαετεία τουλάχιστον ... την είχα πάντα σε κατάσταση βιτρίνας, ...ήταν πολύ καλύτερη απο όταν την πήρα καινούρια αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο (...όσο μπορεί να είναι ανεξήγητος σε μια RE...) άρχισε να με αφήνει στα καλά καθούμενα ... η αιτία ήταν καθαρά κάτι στα ηλεκτρικά , τα οποία όπου και να την πήγα (... πριν βιαστείτε, ...εννοείται σε "γνώστες" τέτοιων μηχανών...) δεν μπορούσαν να βρούνε τί είναι... πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν αυτό... Ε..., κάποια στιγμή σιχτίριασα και αισθανόμενος προδομένος σαν απατημένος εραστής την έδιωξα απο το σπίτι..., έτσι για να την εκδικηθώ.... τόση στοργή και προδέρμ που είχε λάβει... Η καψούρα όμως πάντα κάπου υπήρχε και έτσι τώρα τις χαζεύω ξανά... και μου τριβελίζει το μυαλό. Αυτά τα λίγα από εμένα, ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. " @papakonx
 3. Καλώς ήρθες papakonx στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα των μελών. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!
 4. Καλημέρα @Jojo! Πολύ εύλογα ερωτήματα.Δυστηχώς τα Super Meteor 650 που κυκλοφορούν είναι μετρημένα στο χέρι... 'Εχω την εντύπωση ότι ο Λυρής στη Πάτρα είναι εξουσιοδοτημένος άρα κατά αρχήν θα μπορούσες να πας από εκεί να συζητήσετε και να δεις αν σε καλύπτει. Μετά μπορείς να μιλήσεις και με την αντιπροσωπεία Muvus στη Κερατέα!
 5. Καλώς ήρθες Macnite στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα των μελών. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!
 6. Καλώς ήρθες Jojo στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τους άλλους.
 7. Καλώς ήρθες Jacklas στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τους άλλους.
 8. andrew

  Πρώτο service

  Καλημέρα.Πρέπει να γράφει το βιβλίο που σου δώσανε όταν την αγόρασες. Μετά από αναζήτηση στο web λέει: "Regular service takes approximately 90 minutes, although our Royal Enfield Himalayan took longer due to the photography and other issues mentioned above. During the service, parts like engine oil, oil strainer, and oil filter were replaced; while the air-filter and spark plug were removed, cleaned, and reinstalled. The second service does not require an oil change. However, the service consultant will check and replace the engine oil if required. The Himalayan uses two-litres of 15W50 semi-synthetic engine oil. The old oil was properly removed and disposed off in a tank specifically built for the purpose" Σου προτείνω να μιλήσεις με τον μάστορα σου/αντιπρόσωπο να το επιβεβαιώσεις!
 9. Καλώς ήρθες Αθανασιος Λαθουρας στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα των μελών. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!
 10. Φωτογραφίες από το One Ride της Αττικής με βόλτα μέχρι το Πύργο Οινόης Μαραθώνα! Εντυπωσιακή προσέλευση 30 κάτοχοι Royal Enfield και ωραίο κλίμα και διάθεση!
 11. @stelios-thess σου παραθέτω λεπτομέρειες της βόλτας: Στη Βέροια με προορισμό το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ενημερώσω σε όσους κατόχους και φίλους της royalenfield που κατοικούν στη βόρεια Ελλάδα και θέλουν να συμμετάσχουν στο event One ride one mission να γνωρίζουν ότι το σημείο συνάντησης για ολους θα είναι διασταύρωση για το Σέλι, στην παλιά εθνική Κοζάνης Βέροιας ώρα 11:00 και αναχώρηση 11:30 προς το χιονοδρομικό. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλέφωνο επικοινωνίας 6946064250 Μπουντούλας Δημήτρης..
 12. Η παγκόσμια βόλτα "One Ride" της Royal Enfield έρχεται για άλλη μία χρονιά στην Ελλάδα! Και συγκεκριμένα τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 που αποτελεί γιορτή για όλους τους κατόχους RE σε όλο το κόσμο. Το Ελληνικό παράρτημα του REOC σε συνεργασία με την Ελληνική αντιπροσωπεία Royal Enfield "Muvus" διοργανώνει 3 οργανωμένες βόλτες: Στην Αττική με βόλτα σε ένα μεσαιωνικό πύργο στο Μαραθώνα (ώρα συνάντησης 16:30) Στη Βέροια για τους κατόχους της Βόρειας Ελλάδας στο Κάτω Σέλι (ώρα συνάντησης πρωινή) Στη Πάτρα (με υπό σχεδίαση διαδρομή ) και πρωινή ώρα συνάντησης Σας περιμένουμε όλους!Θα υπάρχουν αναλυτικές λεπτομέρεις για τη κάθε διαδρομή αυτές τις ημέρες.
 13. Πολύ ωραία ανάλυση Μάνο! Σε ευχαριστούμε που τη μοιράζεσαι στο φόρουμ. "Οσον αφορά την απόδοση του πίσω φρένου δεν μήπως θέλει εξαέρωση το σύστημα.Είναι σύνηθες πρόβλημα και έχει παρατηρηθεί κ σε άλλους κατόχους. Πρόσεχε με την επερχόμενη αλλαγή ελαστικών με πιο χοντρό τακούνι μήπως έχεις θέμα με το μπροστινό φτερό και "βρίσκει". Για σταθερή πορεία ταξιδιού που την ορίζεις? Στα 90χλμ/ωρα?
 14. Η αλήθεία είναι ότι κάνανε πολύ καλή δουλειά σε επίπεδο 'Classic look'. Σαν κάτοχος ενός Βullet 350 του 2001 εντυπωσιάστηκα από την όψη! Οι διαφορές σε σχέση με την classic 350 ελάχιστες και όχι ουσιαστικές πλην του αισθητικού. Συνεπώς : Nέο επανασχεδιασμένο ντεπόζιτο Νέα φανάρι Η σέλα με πιο μαλακό υλικό που δείχνει πολύ άνετη Ψηλό τιμόνι για πιο όρθια θέση οδήγησης Μικρή αισθητική αλλαγή στο πάνελ του κοντέρ USB θύρα στο τιμόνι Και ενώ αυτό το μπωρντό χρωματάκι το γλυκοκοίταζα ,ενημερώθηκα ότι ο χρωματισμός δεν θα έρθει στην Ελλάδα... Από τιμές υπολογίζω να ξεκινάνε από 4800-4900 ευρώ για τη military έκδοση έως 5290 ευρώ για την ακριβή έκδοση.
 15. Καλώς ήρθες yakel στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα των μελών. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!
×
×
 • Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search