Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Δημοσιεύτηκε
comment_22896

Και το όνομα αυτής Μέδουσα.
Σε αυτο το θεματάκι παρουσίασα την επισκευή τις μηχανής μου.
Αυτήν την στιγμή την εχω σε ενα φίλο (Ντοντος ο βαφεας) και ετοιμάζουμε το project τις καλής μου.
Το τι θα βγει θα δείξει .
Μέχρι τώρα μου έχουν ερθει το πίσω πλαϊνό φανάρι, κάτι αυτοκόλλητα, τα ελατήρια τις σέλας και η ταινία εξατμίσεις (θα δούμε εαν θα μπει)
Σήμερα έφτασε και η σέλα (το σχέδιο ειναι φτιαγμένο στο χέρι) η ποιότητα εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολυ καλη
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Περιμένω ακομα δυο δεματάκια
Το ενα θα περιέχει την εξάτμιση, τιμόνι, κοντέρ λευκό smith και αμπερομετρο λευκό, και το άλλο τους καθρέπτες.
Φωτό όταν παραληφθούν.

• Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 54,2k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41024

Οι εργασίες συνεχίζονται 

image.jpg

Μπορω να πω ότι βγήκε σχετικά εύκολα 

image.jpg

Για να μπει η άλλη καουκα μου βγήκε η ψυχή 

image.jpg

Απο ποιότητα δεν......

Η βίδα δεξιά δεν λέει να μπει 

Τα καλάμια μπήκαν με ελαφρός δύσκολα , εγώ τα έβαλα χωρίς αποστάτες.

Χρειαζοταν απο την παλιά καουκα να βγάλω μια μεταλλική φωλιά που προστατεύει το ρουλεμάν του λαιμού , μου έφαγε καμία ώρα το ρημάδι. 

Οταν μπει το τιμόνι θα δείξει τι έχουμε κάνει και κατα ποσο χάνει. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41030
26 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Ποια δεξια βιδα δεν μπαινει? Στα καλαμια στην τιμονοπλακα?

Ναι εαν την δεις προεξέχει 

Δημοσιεύτηκε
comment_41031

Αν ομως δεν βιδωσει τερμα θα εχεις προβλημα.Θα βγαινουν τα λαδια εξω, αφου το λαστιχακι δεν θα το στεγανοποιησει.Μηπως εχει η βιδα χαλασμενο σπειρωμα  ή πασο η τιμονοπλακα?

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
comment_41034

Αλλιως κανε τραμπα τις βιδες να δεις μηπως και κουμπωσουν.Αν οχι ξαναβγαλε ροδα και ξεβιδωσε τα καλαμια απο σταυρο και τιμονοπλακα και δοκιμασε τις παλι με σκετη τιμονοπλακα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41037

Δεν έχει στραβοβιδωσει δεν έχει χαλασμένο σπιρωμα μάλλον έχει λάθος οδηγό η καουκα, θα δω τη θα κάνω 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41040

οχι εννοώ ότι η βίδα τις καουκας δεν ειναι σωστά ευθυγραμμισμένη ώστε οταν μπει να μπορεί σωστά να πιάσει το σπιρωμα του καλαμιού 

Δημοσιεύτηκε
comment_41041

Ωχ...αρα ειναι στραβη η καουκα, με αποτελεσμα να μην βιδωνουν παραλληλα τα καλαμια.Νικο χαλαρωσε τα καλαμια και βιδωνε μιση στροφη το ενα, μιση στροφη το αλλο εως οτου τερματισουν.Εαν ειναι λιγο στραβη θα ερθει στα ισια της ετσι.:thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41075

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, τα καλάμια βιδοθηκαν κανονικά στην καουκα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι η τρύπα για την βίδα που μπαίνει η βίδα τις καουκας είναι στραβια 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41099

Οι εργασίες συνεχίστηκαν και σήμερα 

μπηκε λοιπών το φανάρι με αλλαγές.

εχουμε και λέμε το φανάρι ειναι ολοστρόγγυλο μπροστά και είχε λάμπα 6v το μαμά ειναι ίσιο (πλακέ) και έχει λάμπα Η4 (αν τη λέω σωστά) έψαξα λάμπα (Η4) να βρω να μπαίνει στο ολοστρόγγυλο ομως δεν...

ετσι το φανάρι με το μαμά.

Το φανάρι που είχε 

image.jpg

Και το αποτέλεσμα βάζοντας το "μαμά" φανάρι 

image.jpg

Εβγαλα το μαύρο αμπερομετρο που είχε και έβαλα το λευκό που είχα εγώ 

image.jpg

Το αποτέλεσμα γενικά 

image_medusa.jpg

Πρεπει να δω τώρα τι θα κάνω με την βίδα δεξιά .

Οι εργασίες συνεχίζονται εχουμε λίγο δρόμο ακόμα ::):

Δημοσιεύτηκε
comment_41106

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...!!!

...η βίδα που λέει ο Νικόλας είναι τάπα στεγανοποίησης, δεν κάνει καμια άλλη δουλεια...!!!

δες αν μπορεις να την κοντίνεις ή κάτι άλλο...

Δημοσιεύτηκε
comment_41112

Μπορει να βαλει πριν την ταπα 2-3 ροδελες λαστιχενιες ωστε βιδωνοντας την ταπα να στεγανοποιησει...κι ας περισσευει πιο ψηλα.Αν δεις οτι γινεται δουλεια, το κανεις και στην αλλη μπαντα κι ολα θα ερθουν στα ισια τους!

Δημοσιεύτηκε
comment_41114

Re 'συ Νικο...!! Να σου πω κατι που παρατηρησα τωρα..Ενω οοοολο ειναι τελειο, εχω την εντυπωση πως το φαναρι μπροστα ειναι πολυ ψιλα.Νομιζω πως θα επρεπε να ειναι στην ιδια ευθεια με ντεποζιτο και σελα.Αν εβαζες αλλα στηριγματα ή και τα ιδια αναποδα ωστε να χαμηλωνε,πιστευω πως θα ηταν πιο σωστο.Παντα με αγαπη...:love:

Δημοσιεύτηκε
comment_41115

...εεεεεεε αν πω καμια κουβέντα εγω θα φταιω... έβαλε μία φωτογραφία στο πλάι και εκεινη για να την δεις πρέπει να γυρήσεις την οθόνη του υπολογιστη...!!!:mad2:

...τράβα μερικες δεξια/αριστερα και λοιπες πλευρες θέσεις και μετα θα αποφανθουμε για την επόμενη μετατροπη...!!!::)::love:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41117
53 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Re 'συ Νικο...!! Να σου πω κατι που παρατηρησα τωρα..Ενω οοοολο ειναι τελειο, εχω την εντυπωση πως το φαναρι μπροστα ειναι πολυ ψιλα.Νομιζω πως θα επρεπε να ειναι στην ιδια ευθεια με ντεποζιτο και σελα.Αν εβαζες αλλα στηριγματα ή και τα ιδια αναποδα ωστε να χαμηλωνε,πιστευω πως θα ηταν πιο σωστο.Παντα με αγαπη...:love:

Και εγώ θα το ήθελα λίγο ποιο χαμηλά, οι βάσεις ανάποδα δεν μπαίνουν γιατί είναι κονικοι και όχι σωληνοτη. 

Δημοσιεύτηκε
comment_41121

Σηκωνει πατεντα αν θελεις...Απο οτι μπορω να καταλαβω αυτα τα στηριγματα εχουν πολυ ψωμι.Οπως και η τρυπα που περναει η βιδα δεν νομιζω να εχει νευρο.Οποτε κανεις μια τρυπα στο καθενα, εκει που νομιζεις και απλα κοβεις το περισσευμα!Λεω εγω τωρα...Αααα re στα λογια ειναι ολα ευκολα..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_41128

Επι τις ουσίας θέλει να βγουν πάλι τα καλάμια να λιμαρο την τρύπα ώστε να έρθει στα ίσια τις και να τα ξανά βάλω .

Δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο όχι τώρα τουλάχιστον (σίγουρα στο μέλλον θα γίνει γιατί θέλω να βάλω μια καινούργια φωλιά στο κάτω μέρος του ψαλιδιού στην παλιά έχει σπάσει το κάλυμμα που προστατεύει το ρελουμαν) .

Να φανταστείς για να μπει το κοντέρ ήθελε σε ένα δυο σημεία λιμαρισμα.

Ενω την πήγα μια πρώτη βόλτα (πολύ. ωραία αίσθηση αυτό το στυλ) δεν έδωσα σημασία εάν χάνει το τιμόνι. Θα το δω αύριο