Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 20187 χρόνια comment_57632 Σήμερα διαπίστωσα μια ροη στο καρμπιλατερ μου από την κάτω μεγάλη βίδα, μου είχε κοπή η τσιμουχα που είχε , για κάποιο λόγο που δεν ξέρω η τσιμουχα αυτή είναι από χοντρό χαρτί φτιαγμένη. Την αντικατέστησα με μια λαστιχένια (για ακρίβεια από ντουζ ήταν , ήταν λίγο στενή εσωτερικά και την έκοψα ώστε να χωρέσει) ηρθε λοιπόν η ώρα για ενα services (καθάρισμα και αλλαγή όλες τσιμούχες) που πρέπει να αγοράσω από τον χιτσκουδη. Πάντως και η λαστιχένια του ντουζ μια χαρά κρατάει . Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 20187 χρόνια comment_57634 44 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Πάντως και η λαστιχένια του ντουζ μια χαρά κρατάει . Δε νομίζω για πολύ. Θα μπορούσες να πας στα υδραυλικά και να σου δώσει χάρτινη (φιμπερένια). Ή ακόμα να φτιάξεις μόνος σου από τεφλόν. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 20187 χρόνια Συγγραφέας comment_57635 2 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε: Δε νομίζω για πολύ. Γιατί ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 20187 χρόνια comment_57636 Δεν θα το φάει η βενζίνα και θα ξεραθεί? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 20187 χρόνια Συγγραφέας comment_57637 4 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε: Δεν θα το φάει η βενζίνα και θα ξεραθεί? Δεν νομίζω , αφού πάντα έχει επαφη με την βενζίνη Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 20187 χρόνια comment_57638 Δεν θα ξεραθει.. Απλα θα "λιωσει" ή καλυτερα θα την καψει και θα ξελαστιχωσει και θα εχεις παλι διαρροη. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 20187 χρόνια comment_57639 Υπαρχει ο'ring καυσιμων που δεν θα εχεις θεμα..ομως κι εγω φιμπερενια θα εβαζα καθως θα εσφιγγε πιο σωστα η βιδα. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 20187 χρόνια Συγγραφέας comment_57640 Θα αγοράσω όλο το σετ έτσι και αλλιώς καθώς θα λυθεί για καθάρισμα . Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 20187 χρόνια Συγγραφέας comment_57641 2 ώρες πριν, Ο/Η Αντωνης Σταθακης έγραψε: Δεν θα ξεραθει.. Απλα θα "λιωσει" ή καλυτερα θα την καψει και θα ξελαστιχωσει και θα εχεις παλι διαρροη. Δεν το σκέφτηκα αυτό να σου πω την αλήθεια , για προσωρινή λύση παντός καλό είναι Αναφορά
Σήμερα διαπίστωσα μια ροη στο καρμπιλατερ μου από την κάτω μεγάλη βίδα, μου είχε κοπή η τσιμουχα που είχε ,
για κάποιο λόγο που δεν ξέρω η τσιμουχα αυτή είναι από χοντρό χαρτί φτιαγμένη.
Την αντικατέστησα με μια λαστιχένια (για ακρίβεια από ντουζ ήταν , ήταν λίγο στενή εσωτερικά και την έκοψα ώστε να χωρέσει)
ηρθε λοιπόν η ώρα για ενα services (καθάρισμα και αλλαγή όλες τσιμούχες) που πρέπει να αγοράσω από τον χιτσκουδη.
Πάντως και η λαστιχένια του ντουζ μια χαρά κρατάει .