Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal Enfield Electra "medusa" Project

Δημοσιεύτηκε

Και το όνομα αυτής Μέδουσα.
Σε αυτο το θεματάκι παρουσίασα την επισκευή τις μηχανής μου.
Αυτήν την στιγμή την εχω σε ενα φίλο (Ντοντος ο βαφεας) και ετοιμάζουμε το project τις καλής μου.
Το τι θα βγει θα δείξει .
Μέχρι τώρα μου έχουν ερθει το πίσω πλαϊνό φανάρι, κάτι αυτοκόλλητα, τα ελατήρια τις σέλας και η ταινία εξατμίσεις (θα δούμε εαν θα μπει)
Σήμερα έφτασε και η σέλα (το σχέδιο ειναι φτιαγμένο στο χέρι) η ποιότητα εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολυ καλη
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Περιμένω ακομα δυο δεματάκια
Το ενα θα περιέχει την εξάτμιση, τιμόνι, κοντέρ λευκό smith και αμπερομετρο λευκό, και το άλλο τους καθρέπτες.
Φωτό όταν παραληφθούν.

• Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 54,7k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
7 λεπτά πριν, noe είπε:

Λες να έβγαζε Electra δίχως μίζα?

Μα γι' αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ.

Από που ξέθαψες τις φωτογραφίες να τον μελετήσουμε?

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον βρηκα μοντελο του 2005 royal enfield thunderbird 350cc οπως ειναι αυτο.Δηλαδη κεφαλη και μπανανα απο electra χωρις μιζα και το Υ εβγαινε απο πανω.Αλλα αυτο ειχε 5αρι σαζμαν.Οποτε λογικα αυτο ειναι ιδιο και απλα αλλαξε το σαζμαν σε 4αρι μαλλον γιατι γουσταρει τα δεξιοταχυτα.Δεν βρισκω αλλη ακρη...Αυτο απο εκει που το ξεθαψα εχει μονο φωτογραφιες,δεν γραφει τιποτα γι'αυτο,οποτε μαλλον ειναι σαν τα αλλα που βρηκα δηλαδη μοντελα του 2003-2005 thunderbird 350cc.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 hour ago, Αντωνης Σταθακης είπε:

Ας μην ξεφευγουμε ομως...Νικο εσυ κατι σαν αυτο εχεις στο μυαλο σου?

Δεν σου λέω για να έχεις αγωνία :tongue:

Σκεφτομαι να τις βάλω ελαστικά Mitos 4.00x19.

Τα έχει φορέσει άραγε κανένας ?

Δημοσιεύτηκε

Νικο αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως ο Χιτσκοκ πουλαει ψαλιδι πιο φαρδυ ωστε να μπορει να μπει πισο 4.00×19 αρα μηπως δεν μπορει να μπει στο εργοστασιακο κι εχεις τριβες?

Απο την αλλη παλι το δικο μου που ειναι φαρδυ δεν βρισκει αλλα δεν σου κριβω πως φοβαμαι(γιατι ειναι στα ορια το λαστιχο με το ψαλιδι)οταν ερθει η ωρα να αλλαξω αλυσιδογραναζα...τοτε αναγκαστικα η ροδα θα πρεπει να μπει πιο μεσα και δεν ξερω αν μου βρισκει αλλα εως τοτε εχουμε ψωμι ακομα.

Εσυ καν'το απλα δοκιμασε τα πριν τα αγορασεις.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Αν βαλεις mitas 4.00x19 ριξε μια ματια και στα mitas H-04 μιας και σου και μου αρεσουν τα firestone.Δεν ειναι ιδια αλλα ψιλο μοιαζουν!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
37 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Αν βαλεις mitas 4.00x19 ριξε μια ματια και στα mitas H-04 μιας και σου και μου αρεσουν τα firestone.Δεν ειναι ιδια αλλα ψιλο μοιαζουν!

Δεν βγαίνουν για 19ρα ζάντα, έτσι θα πάω στα Η -02

για το μπροστά έχω επιφυλάξεις εαν βρίσκει 

Δημοσιεύτηκε

...Αντωνη, Noe,  η Electra ειναι μια κοθολα Electra ως προς το μοτερ...!!!

...λοιπει και το ντεστροπητερ της κλασικης οποτε ειναι συγουρα Electra...!!!

...ως αναφορα την στεκα μπροστα στα τσοπεροιδη και μπομπερ συνιθηζετε...!!!

...γιατι εβαλε 4ταχυτο...??? μα για να εχει τον λεβιε απο δεξια, αλλιως τι κλασσικη Enfield θα ειχε...λεμε τωρα πως σκεφτετε...!!!

...επισης αν η μηχανη εγινε Ινδια μπορει να εγινε απο κομματια, ξερεις εκει πας για σκορδα στον μπακαλι και γυριζεις σπιτι με δυο δτροφαλια, πεντε αξονες λαδιου, τεσσερα πιστονια και κανα δυο σελες για να βρησκοντε...αυτο με την μπακα...γιου νου...!!!

Δημοσιεύτηκε

Και τα 5τάχυτα σαζμάν βγαίνουν (έβγαιναν) ζερβά και δεξιά, ο Χίτσκοκ έχει κιτ μετατροπής και για αυτά.

1 hour ago, bbk είπε:

...επισης αν η μηχανη εγινε Ινδια μπορει να εγινε απο κομματια, ξερεις εκει πας για σκορδα στον μπακαλι και γυριζεις σπιτι με δυο δτροφαλια, πεντε αξονες λαδιου, τεσσερα πιστονια και κανα δυο σελες για να βρησκοντε...αυτο με την μπακα...γιου νου...!!!

:lol2:

Δημοσιεύτηκε

...και θα παρει ο ινδος το κιτακι αλλαγης απο Χιτσκουριδη οταν τα σασμαν και ολα τα υπολοιπα τα βρισκει με το κιλο...!!!

...ουτε με σφαιρες...!!!

...ασε που ο Χιτσκουριδης ειναι απιαστο ονειρο για το πορτοφολι του Ινδου...!!!

Δημοσιεύτηκε

Νικο αυτο εχει βαλει 4.00×19 και δεν εχει προβλημα,ουτε χρειαστηκε πατεντα για να μπει,οποτε...βαλ'τα!

090719062130.jpg

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν καταλαβαίνω την μη ύπαρξη αποσυμπιεστή στη φωτογραφία. 

Ερώτηση: Αν την ξεκινάς με μανιβέλα χωρίς αποσυμπίεση, θα προκαλέσεις ζημιά;

Δημοσιεύτηκε

Απλα,σπας την συμπιεση χωρις αποσυμπιεστη.Την ωρα που κλειδωνει η μανιβελα αν δεν εχεις αποσυμπιεστη την πατας σιγα σιγα μεχρι να κατεβει ενα κλικ.Δεν χρειαζεται να βαζεις πολυ δυναμη απλα περιμενεις να κατεβει μονη της.Σε 3 δεπτερολεπτα εχει κατεβει και εισαι ετοιμος.

Δημοσιεύτηκε

Οχι.Αν το κανεις σωστα...αν βαρας ασκοπα και με δυναμη απλα θα σπασει το ελατηριο της μανιβελας και οτι αλλο βαζει ο νους σου!

Δημοσιεύτηκε

...και επισης ταλαιπορεις τα γονατα σου...!!!

...γενικως ο αποσυμπιεστης καλο κανει...!!!

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εκεί που ρίχνει τον χιόνια εκεί που έχει κρύο ήρθαν τα καλούδια μου να με ζεστάνουν λίγο.

εεεεεεεε

IMG_0315.jpg

Όσο νου πω θα αρχίσω τις εργασίες, αναμένονται αγορά ελαστικών για να μπορώ να φτιάξω και τα φτερά .

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πλην από τα χερούλια ολα τα υπόλοιπα (μαζί με το τεπόζιτο) τα πήρα από εδώ .

δεν συνηθίζω να αναφέρομαι σε μαγαζιά όμως τα παιδιά ήταν πολύ εξυπηρετικα και μου τά έστειλαν γρήγορα (27/12 και παρέλαβα εχθές με απλό ταχυδρομείο).

Το εν λόγο μαγαζί έχει και κατάστημα στο eBay (από εκεί πήρα το τεπόζιτο) τα υπόλοιπα τα πήρα από το κατάστημα κατευθείαν πληρώνοντας με PayPal εφόσον ήρθαμε σε συνεννόηση με email για τα μεταφορικά.

αν και τα πράγματα υπήρχαν και στο eBay γλίτωσα όμως λεφτά από τα μεταφορικά.

επισης μου έστειλαν και ένα κουπόνι με 5% έκπτωση για την επόμενη αγορά (οποίος το θέλει μου το λέει).

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
3 ώρες πριν, elifain είπε:

Τι είναι αυτό το μακρουλό στην 2η φωτό; Υαλοδείκτης βενζίνης για το τεπόζιτο;:love:

Ο ναι ::):