Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal Enfield Electra "medusa" Project

Δημοσιεύτηκε

Και το όνομα αυτής Μέδουσα.
Σε αυτο το θεματάκι παρουσίασα την επισκευή τις μηχανής μου.
Αυτήν την στιγμή την εχω σε ενα φίλο (Ντοντος ο βαφεας) και ετοιμάζουμε το project τις καλής μου.
Το τι θα βγει θα δείξει .
Μέχρι τώρα μου έχουν ερθει το πίσω πλαϊνό φανάρι, κάτι αυτοκόλλητα, τα ελατήρια τις σέλας και η ταινία εξατμίσεις (θα δούμε εαν θα μπει)
Σήμερα έφτασε και η σέλα (το σχέδιο ειναι φτιαγμένο στο χέρι) η ποιότητα εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολυ καλη
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Περιμένω ακομα δυο δεματάκια
Το ενα θα περιέχει την εξάτμιση, τιμόνι, κοντέρ λευκό smith και αμπερομετρο λευκό, και το άλλο τους καθρέπτες.
Φωτό όταν παραληφθούν.

• Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 54,7k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

...χα χα...

καλά δεν παίζονται...

...δεν μπορούν να κάνουν εταιρικό συμβόλαιο με την εταιρεία μεταφορικής ή να τα στείλουν με το ταχυδρομείο...

…αν είχαν μυαλό θα είχα και περισσότερη δουλεια…

...:faskelo:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παραγγείλαμε λοιπών και σταγόνες για πίσω (από Ebay βέβαια) μαζί και με προφυλακτήρα αλυσίδας (η αντιπροσωπεία είχε τον προφυλακτήρα κοντά στα 60€) τον πήρα 25€ με μεταφορικά μαζί.

• 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

Νικο αν θυμασαι σου ειχα πει να κανεις ακομα τρια πραγματα στο μηχανακι σου...

1)Να βαλεις ψιλη εξατμιση.

2)Να μακρυνεις το ψαλιδι.

3)Να βαλεις πιο χαμηλο τιμονι.

Εεεε εγω τα λεω...

Αυτος τα ακουει...

Ξεκινα ντε!!!

Δημοσιεύτηκε

Και οι πολυ ακτινοτες ζαντες μου αρεσουν στο bobber που εχει βαλει αυτος..

Γενικα μοιαζει παααααρα πολυ με το δικο σου και μπορεις να το κανεις καλυτερο απο αυτον.

Αλλα το εξατμισακι του με τρελανε...

Και δεν ειναι και τιποτα.Το τελικο νομιζω ειναι το ιδιο με του Βυρωνα κι απλα εχει φτιαξει τον λεμο σε σχημα Ζ.Το εχεις νομιζω...

Εεε τα πατητηρια μπροστα δεν ειναι και τιποτα αν σου αρεσουν να τα πας και μπροστα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

1. Δεν μου άρεσε η εξάτμιση του.

2. Δεν με ενθουσιάζει αυτή η ιδέα 

3. Το τιμόνι του δεν είναι χαμηλό, είναι στο ίδιο ύψος με το δικό μου, αυτός έχει ποιο ίσιο τιμόνι έχει βάλει όμως αποστάτες.

4. Οι ζάντες είναι τέλειες.

5. Αυτό με τα πρατήρια το σκέφτομαι 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
On 8/15/2017 at 3:20 AM, Αντωνης Σταθακης είπε:

Εεε τα πατητηρια μπροστα δεν ειναι και τιποτα αν σου αρεσουν να τα πας και μπροστα.

Εχεις δει κάπου έτοιμα κομπλέ στο eBay ?

Δημοσιεύτηκε

Πατα...forward controls...και θα σου βγαλει παααααρα πολλα ΑΛΛΑ οχι για royal enfield.Οποτε μπορεις ή να φτιαξεις ή να παρεις τα πιο απλα που θα βρεις και με ντιζα να τραβανε τους μοχλους.

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε

Δεν θα τον βολέψουν τα forward τον Νίκο. Είναι πιο άνετα για πιο ψηλούς που δεν εχουν πού να βάλουν τα ποδάρια τους.::):

Και εκτός αυτού, θα ταίριαζαν αν η μηχανή του ήταν πιο χαμηλωμένη νομίζω.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
2 ώρες πριν, elifain είπε:

Δεν θα τον βολέψουν τα forward τον Νίκο. Είναι πιο άνετα για πιο ψηλούς που δεν εχουν πού να βάλουν τα ποδάρια τους 

Δλδ με λες κοντό βRE :mad2:

2 ώρες πριν, elifain είπε:

Και εκτός αυτού, θα ταίριαζαν αν η μηχανή του ήταν πιο χαμηλωμένη νομίζω.

Σε αυτό συμφωνώ , εάν ήταν φθηνά ίσως το δοκίμαζα 

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, Nikoss Rocket είπε:

.................

:lol2:

...οσο αφορα τα πατηρακια τη να σε πω, γιατι δεν περνεις Χαρλει...

...προσωπικα δεν με αρεσει η μετατροπη σε τσοπερια οταν δεν εχει τον αρχικο σχεδιασμο το συνολο...

Δημοσιεύτηκε
On 16/8/2017 at 11:59 PM, Nikoss Rocket είπε:

:happy-smiley41:

On 17/8/2017 at 7:49 AM, bbk είπε:

...προσωπικα δεν με αρεσει η μετατροπη σε τσοπερια οταν δεν εχει τον αρχικο σχεδιασμο το συνολο...

Συμφωνώ. Για να δείξει ωραία μια enfield σε στυλ τσοπερ ή μπόμπερ, το μακρύτερο ψαλίδι είναι μονόδρομος. (βλ. Homoratus) Το έχεις σκεφτεί Νίκο-Πύραυλε;

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, elifain είπε:

:happy-smiley41:

Συμφωνώ. Για να δείξει ωραία μια enfield σε στυλ τσοπερ ή μπόμπερ, το μακρύτερο ψαλίδι είναι μονόδρομος. (βλ. Homoratus) Το έχεις σκεφτεί Νίκο-Πύραυλε;

Ναι και δεν ψηνωμαι.

• 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

Νικο...

Κοιτα πως μπορει να γινει το δικο σου αν μακρυνεις το ψαλιδι και κοντηνεις το πισο φτερο που σου λεω.Θα εχεις τελειο αποτελεσμα.

Βρηκα αυτο που ειναι και κουκλα αλλα φοραει και σαν το φαναρι σου μπροστα.Γενικα εχει ιδια γραμμη με το δικο σου.

7daf4bd99f6279a12e19b5a4e0857f58.jpg

triumph-speed-twin-3-625x417.jpg

triumph-speed-twin-1.jpg

maxresdefault.jpg

fdb18ac30098bca1a488b3d2c69b7a57.jpg

Το μονο που με χαλαει σε αυτο ειναι το τελικο στην εξατμιση και ισως να ηθελε λιγο χαμηλωμα το μπροστα.Ολο το αλλο ειναι πανεμορφο...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Και πλακα πλακα πως μπορει να χαμηλωσουν τα μπροστα καλαμια του enfield?Απλα κοβοντας τα ελατηρια και τροχισμα ωστε να κανουν αλλη πατουρα??

Ήή θελουν κοψιμο και τα καλαμια?

Δημοσιεύτηκε

Ε ναι τα καλάμια πρέπει να κοντινουν,  όμως δεν είναι εύκολο,  πρέπει στην κατω μεριά που βιδωνει η φλογερα να φτιαχτουν νέες βόλτες εσωτερικές. Στην πάνω μεριά είναι πιο δύσκολο. 

Το πιο απλό να βάλει εμπρός 14άρα ζάντα.  :tongue:

Δημοσιεύτηκε

Αν κοψεις μονο τα ελατηρια π.χ. 5cm δεν θα κατεβει το μπροστινο 5 cm??

Αφου αυτα καθοριζουν το υψος ή κανω λαθος..Απλα τα καλαμια θα ειναι σχεδον παντα βουλιαγμενα στις μποτες με αποτελεσμα μικροτερης διαδρομης.

Δημοσιεύτηκε

Μεσα ειναι...αλλα αν κοψεις τα ελατηρια μονο,τα καλαμια θα βουλιαζουν στις μποτες,οπως και η φλογερα μεσα σε αυτα.Θα ειναι σαν οταν πεφτεις σε λακουβα και βουλιαζουν.

Τωρα που το ξανα σκεφτομαι ομως ναι εχεις δικιο.Ναι μεν αν κοψεις τα ελατηρια θα κατεβει αλλα μετα θα ειναι επικινδυνο και στον δρομο σε καποια λακουβα προφανος μιας και ναι μεν θα κοντηνουν ΑΛΛΑ δεν πετυχαινεις το τερματισμα στο ανοιγμα τους.Πρωτον θα χτυπανε τα ελατηρια στο καθε κενο τους κι ασε που δεν θα μπορεις ουτε στο δυστεκο να το βαλεις...

Αν ομως πλεον λειτουργεις μονο το πλαινο σταντ τοτε σε εμφανιση και σε φαση σταντ εισαι οκ...οχι ομως στο φουλ ανοιγμα τους.Εεε εκει θελουν κοψημο τα καλαμια τους ιδιους ποντους με τα ελατηρια και ισως και η φλογερα για καλυτερο αποτελεσμα.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

...τα ελατηρια γιτι να τα κοψεις...???

...βαζεις πανω μανα με σφηκτηρες οπως τα συγχρονα μηχσνακια...

...ετσι θα ρυθμιζεις στο χιλιοστο το μπροστινο...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

@Αντωνης Σταθακης έχει μεγάλη βαβούρα το να μακρύνεις ένα ψαλίδι , πρέπει να δεις πως θα μπει το αμορτισέρ, μεγάλωμα αλυσίδας . ίσως κάποια στιγμή μου την δόση και μπω στην διαδικασία :wink:

Δημοσιεύτηκε

...εδω θα ξαναθυμηθεις πως γίνετε...

βγάλτο και στείλτο στον Γιώργο να σε το κάνει...αν θες...!!!

...βγ