Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ο Στέλιος και ο Τόλης θέλουν να πάμε μέσω Λαμίας, εγώ μέσω Ναυπάκτου.

Παρότι άτυπα είχαμε συμφωνήσει όλοι -Σπύρος, Δημήτρης, Βύρωνας κι εγώ-

(πριν δηλώσει συμμετοχή ο Τόλης) να ταξιδέψουμε μέσω Ναυπάκτου από Στερεά Ελλάδα,

δεν μπορώ να παραβλέψω την επιθυμία του Τόλη και θα αναμένουμε τη γνώμη των υπολοίπων.

Δημήτρηηηηη, Σπύροοοοοο, Βύρωναααααα, αποφασίστε πούθε θε να πάμε..!! :bike:

Δημοσιεύτηκε

Νίκο έκανα μια πρόταση, δεν είναι επιθυμία μου. Πάω εκεί που πάνε οι πολλοί. Πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε και η electra, νομίζω, μέχρι στιγμής.Εξάλλου αυτή την τελευταία διαδρομή δεν την έχω κάνει.Το μόνο θέμα που έχω είναι με το ξενοδοχείο, δεν μπορώ να μιλήσω με τον ξενοδόχο.  

Δημοσιεύτηκε
Ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα από πού θα πάμε, αν και πιστεύω η διαδρομή προς Ναύπακτο είναι ομορφότερη. Τόλη μη σκας για το ξενοδοχείο, αφού έχει κρατήσει 15 δωμάτια λέει.
Δημοσιεύτηκε

Όπως έγραψα, η δική μου επιθυμία δεν είναι δεσμευτική αφού η ημέρα και η ώρα  αναχώρησης μου είναι ρευστές και θα τις γνωρίζω 1-2 ημέρες πριν την αναχώρηση (τουλάχιστον αυτό ελπίζω). Αν και θυσίασα γκουρμέ μεζέδες και κλαρίνα για το Καρπενήσι, δεν είμαι ακόμα σίγουρος εάν θέλω να κάνω αυτά τα επιπλέον 85 χιλ. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσω εγκαίρως.  

Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν γερομπιζμπίκιδες, είναι κάποιες διαδρομές που μυρίζουνε enfield! Μαζέψτε τους χαλαρούς σας πυγούς και πάμε να τους σφήξουμε από Ναύπακτο! (Να μη μας κοροιδεύει και ο σύντροφος Μπιμπίκης)
Δημοσιεύτηκε

....ΠΑΝΑΓΟ είσαι έτοιμος να την κάμνομε στας εξοχας....???!!!

κιοφτεδες θα φέρω εγώ εσύ βάλε τις σόδες...!!!

....τους Αθηνέζους τους βλέπω να χάνονται στον δρόμο.....μέχρι να καταλήξουν ποια διαδρομή θα ακολουθήσουν θα τελειώσει η πανελλήνια....!!!

τυλιχτά ΠΑΝΑΓΟ ποιος θα φέρει???...ξέρεις εεε τυλιχτά δηλαδή κάνα σαραγλί, κανταΐφι και τέτοια.....!!!....μην μπερδευτούμε έτσι….???

….αααα λέω να πάρω και κάνα μπουγατσαν για την λιγούρα με τον καφε….!!!!

Δημοσιεύτηκε

Αν και θυσίασα γκουρμέ μεζέδες και κλαρίνα για το Καρπενήσι...

Τα κλαρίνα δεν θα τα στερηθείς καθόλου, όλη τη μέρα τα ραδιόφωνα της περιοχής μόνο κλαρίνα παίζουν.

Όσο αφορά τους γκουρμέ μεζέδες, αν σου φέρω ένα μπαστούνι αυγοτάραχο Μεσολογγίου ΑΑΑ συμβιβάζεσαι??? ;))

Δημοσιεύτηκε

.

...........αν σου φέρω ένα μπαστούνι αυγοτάραχο Μεσολογγίου ΑΑΑ συμβιβάζεσαι??? ;))

..πάλι ομολέτες θα φάμε....????

Δημοσιεύτηκε

Ο Στέλιος και ο Τόλης θέλουν να πάμε μέσω Λαμίας, εγώ μέσω Ναυπάκτου.

Παρότι άτυπα είχαμε συμφωνήσει όλοι -Σπύρος, Δημήτρης, Βύρωνας κι εγώ-

(πριν δηλώσει συμμετοχή ο Τόλης) να ταξιδέψουμε μέσω Ναυπάκτου από Στερεά Ελλάδα,

δεν μπορώ να παραβλέψω την επιθυμία του Τόλη και θα αναμένουμε τη γνώμη των υπολοίπων.

Δημήτρηηηηη, Σπύροοοοοο, Βύρωναααααα, αποφασίστε πούθε θε να πάμε..!! :bike:

Εγω θελω χιλιομετρα... Πιο πολλες εικονες! Αλλα στην τελικη αποπου θετε...  Πιζω τοσο πολυ που και μεσω κολασης να παμε εγω μεσα!!  http://youtu.be/J7hftB1GfsQ

Δημοσιεύτηκε

...ενα θας σας πω ως έμπειρος :D παλιοENFIELDας :wallbash: ....μην βάζετε τα μηχανάκια σας σε ενθικες δεν κάνουν γιαυτο....επαρχιακο και πάλι επαρχιακο δικτυο....!!! ;))

Enfield και ξερο ψωμι...!!! :ssmokeit: :smoking: :headbanger: :levitation: :wub:

:wallbash:

Δημοσιεύτηκε

...ενα θας σας πω ως έμπειρος :D παλιοENFIELDας :wallbash: ....μην βάζετε τα μηχανάκια σας σε ενθικες δεν κάνουν γιαυτο....επαρχιακο και πάλι επαρχιακο δικτυο....!!! ;))

Enfield και ξερο ψωμι...!!! :ssmokeit: :smoking: :headbanger: :levitation: :wub:

:wallbash:

Αγαπητέ bbkη συμφωνώ απολύτως....!!!!

'Αλλωστε ποιά η ομορφία της Enfield στην E.O???

Δημοσιεύτηκε
....α να χαρω και γω ο ερμος.....!!!!
....παντως ετσι πως βλεπω την καταστασης η πανελληνια θα ειναι μια σκετη εκπληξη..
Με το καλο να βρεθουμε........
....θα φερω και κιοφτεδες.....Παναγο ΑΚΟΥΣ.....;;;
Δημοσιεύτηκε

....θα φερω και κιοφτεδες.....Παναγο ΑΚΟΥΣ.....;;; 

Επ !  οτι  θελει  ο  ββκης !http://www.chefoulis.gr/%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%84%CE%AC/

Επεξεργάσθηκε από το μέλος ΠΑΝΑΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πολύ χαλαρούς σας έχω αφήσει.. :mad2:

Αυτή την εβδομάδα άπαντες πρέπει να έχουν τελειώσει με την προετοιμασία της μοτοσικλέτας.

Την επόμενη εβδόμαδα όλοι θα πέσουμε σε νιρβάνα ώστε να είμαστε και ψυχικά έτοιμοι..!!  :levitation: 

9 και σήμεραααααα..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μη μου αγχώνεστε, ο καιρός φτιάχνει από Παρασκευή ειδικά για εμάς..!! ;))

4 και σήμερα..!! :popcorn:

Οι Αθηναίοι ραντεβού στον Τρυποκάρυδο την Τρίτη.. :2:

Δημοσιεύτηκε

Τρυποκάρυδος για εμένα δεν παίζει, όπως το βλέπω δύσκολο να σας συντροφεύσω στο πήγαινε. Μάλλον θα επαναληφθεί η Λευκάδα.

Δημοσιεύτηκε

Αδερφια λογω ατυχηματος (χωρις τραυματισμους ευτυχως περα απο πρισμενο γονατο), και επειδη στραβωσε το τιμονι, δεν θα παρεβρεθω στην πανελληνια, γιατι δεν νομιζω να προλαβω να ειναι ετοιμη εγκαιρως.  :mad2: :mad2:

Εν ολιγοις ενας τυπος βγηκε απο στοπ και ενω προλαβα και σταματησα πριν τον χτυπησω, πεσαμε και συρθηκαμε. Αν δεν φορουσαμε κρανη θα καναμε γκραφιτι στην ασφαλτο, αν δεν ειχε μπαρες η μοτοσυκλετα το ποδι μου θα ειχε σπασει... Ευτυχως πηγαινα με ελαχιστη ταχυτητα (35 το πολυ 40), απλα δεν μου αφησε περιθωρια να ελιχθω μιας και κοκκαλωσε καθετα στη μεση του δρομου... Τελικα ολα καλα μεσα στην ατυχια και θα συνελθουμε γρηγορα (η Κατερινα κι εγω) :levitation:

Η προκαταβολη που εχω δωσει, ας καλυψει την 2η διανυκτευρευση καποιου απο εσας, ή την κρατηση κανενος εκτακτου, και τα βρισκουμε στη συνεχεια. :cheers:

Υ.Γ. Σπυρο φυλλαξε ενα αυτοκολλητο. Σ'αυτη την πανελληνια ηθελα παρα πολυ να ερθω, για διαφορους λογους...

Δημοσιεύτηκε

Εύχομαι περαστικά και αυτό να είναι το τελευταίο σου απρόοπτο στο δρόμο. Επίσης εύχομαι να κάνεις την υπέρβαση και να μπορέσεις να παρευρεθείς στην πανελλήνια.

Επίσης σε ευχαριστώ για το μάθημα που μου έδωσες διότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου έδωσε και μία μπάρα την οποία θεωρούσα περιττή αλλά μάντεψε τι θα την κάνω την Τρίτη...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ααααααααααααχ, κάποιος μου έκλεψε τις ρόδες.. :mad:

P1060652_small.jpg

δεν θα μπορέσω να έρθω στην πανελλήνια..!! :blush: