Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παίδες πλάκα κάνω, εγώ και σε φορείο να με βάλουν (φτου κακά) :mf_popeanim:

θα το κάνω δίτροχο και θα έρθω στην πανελλήνια..!! :bike:

Βύρωνα περαστικά φίλε μου..!! :geia:

Κι εσένα Στέλιο περαστικά στο αφεντικό σου..!! :mad2:

(τι έγινε βρε παιδιά, μόνο τέσσερις θα ξεκινήσουμε από Αθήνα;) :think:

Δημοσιεύτηκε
Βυρωνα περαστικα και αλλο κακο να μη σε βρει.....ελπιζω να τα κατεφερεις για να τα πουμε...εγω παντω σημερα καταφερα και εκανα service τον Μενιο......ΠΑΝΑΓΟ ΑΚΟΥΣ???
Δημοσιεύτηκε

Αδερφια λογω ατυχηματος (χωρις τραυματισμους ευτυχως περα απο πρισμενο γονατο), και επειδη στραβωσε το τιμονι, δεν θα παρεβρεθω στην πανελληνια, γιατι δεν νομιζω να προλαβω να ειναι ετοιμη εγκαιρως.  :mad2: :mad2:

Εν ολιγοις ενας τυπος βγηκε απο στοπ και ενω προλαβα και σταματησα πριν τον χτυπησω, πεσαμε και συρθηκαμε. Αν δεν φορουσαμε κρανη θα καναμε γκραφιτι στην ασφαλτο, αν δεν ειχε μπαρες η μοτοσυκλετα το ποδι μου θα ειχε σπασει... Ευτυχως πηγαινα με ελαχιστη ταχυτητα (35 το πολυ 40), απλα δεν μου αφησε περιθωρια να ελιχθω μιας και κοκκαλωσε καθετα στη μεση του δρομου... Τελικα ολα καλα μεσα στην ατυχια και θα συνελθουμε γρηγορα (η Κατερινα κι εγω) :levitation:

Περαστικά σου Βύρωνα! Σύντομα να αναρρώσετε και σύ και οι καλές σου!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος arapakos

Δημοσιεύτηκε

.....επ αραπακος που εισαι εσυ δεν θα ερθεις....;

Γεια σου φίλε bbk, όχι αυτή  τη φορά, είμαι α-μήχανος, το w650 επωλήθη σε καρντάσι από τη Μενεμένη, στην επόμενη πανελλήνια ίσως, ευχές για μία όμορφη και διασκεδαστική εξόρμηση στο Καρπενήσι! :)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

το w650 επωλήθη

Πρέπει να απολογηθείς Δημήτρη.. :bash:

Έλα μπρε Αραπάκο με τη bmw να μην νιώθει μόνος
και έρημος ο σύντροφος μπιμπίκης!

Μα σου είπε ότι είναι α-μηχανος, πως αλλιώς να το πει εκλεπτυσμένα πως οι BMW δεν θεωρούνται μηχανές.. :crazy:

Αμά δε σε συγκινεί το εργαλείο που καβαλάς τότε καταντάει μ..... :emotions33:

ΠΑΙΔΕΣ ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ..!!

Τα λάστιχα τοποθετηθήκαν έγιναν οι τελευταίες δοκιμές

και πλέον αφήνομαι στα χέρια της Enfield μου..!! :wub:

3 και σήμερα αλάνια..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τόλη αύριο στον Τρυποκάρυδο  θα αποφασίσουμε για το δρομολόγιο και το σημείο συνάντησης.

Την Τετάρτη θα το ανακοινώσουμε κι εδώ, ενώ θα μιλήσουμε και τηλεφωνικά όλοι.

Δημοσιεύτηκε
[quoe name="arapakos" post="16821" timestamp="1402303851"]Γεια σου φίλε bbk, όχι αυτή  τη φορά, είμαι α-μήχανος, το w650 επωλήθη σε καρντάσι από τη Μενεμένη, στην επόμενη πανελλήνια ίσως, ευχές για μία όμορφη και διασκεδαστική εξόρμηση στο Καρπενήσι! :)[/quote]

Να εισια καλα
Αλλα το w650 γιατι το εδωσες;
Πες μου πως δεν λοξοκοιτας καμια Enfield....:-)

Παναγο ποσους κεφτεδες να παρω....;
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η απόφαση ελήφθη.. :thumbsup:

07:00 ώρα της Παρασκευής το Αθηναϊκό γκρούπ θα συναντηθεί στο περίπτερο Σκαραμαγκά.

Πίνουμε το καφεδάκι μας και αναχωρούμε με πιθανότερο δρομολόγιο το ακόλουθο:

Π.Ε.Ο. Αθηνών Θηβών - Λειβαδιά - Δεσφίνα - Γαλαξίδι - Ναύπακτος - Μεγάλο Χωριό.

Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα μετάβασης 345 από το σημείο συνάντησης.

Ταξίδι χαλαρό επτά ωρών μαζί με τις στάσεις.

Αναλόγως την ώρα που θα φτάσουμε στη Ναύπακτο θα εξαρτηθεί αν θα περιμένουμε τους Πατρινούς.

Ο Πάνος (Like a Gun) αναλαμβάνει να μας οδηγήσει από Ναύπακτο προς το ξενοδοχείο, όπως επίσης και τις περιηγήσεις του Σαββάτου.

Αναχώρηση την Κυριακή το πρωί όπως κάθε φορά μετά το πρωινό γεύμα.

Υ.Γ. Πάρτε αδιάβροχο και σακούλες χοντρές σκουπιδιών για κάλυψη των αποσκευών. :violin:

Άντε και καλή αντάμωση..!! :bike: με κοντοσούβλια, κοκορέτσια, γουρουνάκια και πολλά ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ..!! :D

Δημοσιεύτηκε
Η άδεια για Παρασκευή υπεγράφει (ελπίζω μόνο να μην ανακληθεί). Αν και δεν συμπαθώ τη διαδρομή που επιλέξατε, θα σας συντροφεύσω στο ταξίδι, στο οποίο θα φέρω gps, αλλά δεν ξέρω εάν θα έχω την εσπρεσσιέρα.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Άντε Στέλιο, μας μπάφιασε μέχρι να πει το ναι, αύριο μόλις σχολάσεις κλείσε τα κινητά σου.

Αλλά να φέρεις το κέφι και την εσπρεσιέρα σου όπως και δήποτε.. ;))

Τι σου έκανε βρε η διαδρομή και δεν την συμπαθάς; Πάρτο πίσω γιατί με τόση ζέστη την ημέρα η ΕΜΥ προβλέπει καθημερινά τις μεσημεριανές ώρες στα βουνά καρεκλοπόδαρα και ειδικά στην διαδρομή που θα ακολουθήσουμε.

Αν και οι Πατρινοί ανακοίνωσαν ότι 13:00 θα είναι στην Ναύπακτο, εμείς θα αποφασίσουμε το πρωί της Παρασκευής πιο δρομολόγιο θα ακολουθήσουμε. Η διαδρομή μέσω Λαμίας είναι 70 χιλιόμετρα πιο κοντά και με μικρότερες πιθανότητες να φάμε βρόχα. (Όμως αν πάμε μέσω Λαμίας φαντάζεστε τι καζούρα θα φάμε;)

Άρα από Αθήνα ξεκινάμε οι:

1) tolis

2) elifain

3) SSAV

4) noe

5) rosodi

6) Μάνος

Με τους βόρειους τι γίνεται..; :mad2:

Δημοσιεύτηκε

1. Εάν είναι να πάμε από Λαμία, γιατί να συναντηθούμε στον Σκαραμαγκά? Ας αποφασίσουμε έως αύριο το δρομολόγιο για να καθοριστεί και το σημείο συνάντησης.

2. Δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις για τη διαδρομή Γαλαξίδι - Ναύπακτος (είχε γίνει μέσω Αράχοβας) και δεν μου αρέσει και ο δρόμος προς Θήβα από παλιά Ε.Ο. Αλλά νισάφι, από το να μου γκρινιάζεις σε όλη την πανελλήνια επειδή δεν ήρθα μαζί σας, θα την υποστώ την διαδρομή.

3. Εάν θυμάμαι καλά 07:00 - 07:30 πμ πήζει ή αρχίζει να πήζει το τμήμα μεταξύ λίμνης Κουμουνδούρου και Ελευσίνας. Μήπως συναντηθούμε κανένα μισάωρο νωρίτερα, ώστε να φύγουμε κατά τις 07:00 πμ  ? 

Δημοσιεύτηκε

Εγώ πάντως είμαι ελεύθερος και θα σας περιμένω Ναύπακτο ΜΕ το αυγοτάραχο (Στέλιο).

Δανείστηκα αδιάβροχο και σακούλα jumbo για τις αποσκευές για να δώσω λίγο εμπριμέ τόνο στην πομπή...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εγώ πάντως είμαι ελεύθερος και θα σας περιμένω Ναύπακτο ΜΕ το αυγοτάραχο (Στέλιο).

Δανείστηκα αδιάβροχο και σακούλα jumbo για τις αποσκευές για να δώσω λίγο εμπριμέ τόνο στην πομπή...

Χαλάλι λοιπόν πρόσω βραδυταχώς  για Ναύπακτο..!! :bike:

3. Εάν θυμάμαι καλά 07:00 - 07:30 πμ πήζει ή αρχίζει να πήζει το τμήμα μεταξύ λίμνης Κουμουνδούρου και Ελευσίνας. Μήπως συναντηθούμε κανένα μισάωρο νωρίτερα, ώστε να φύγουμε κατά τις 07:00 πμ  ? 

Στέλιο, επειδή είσαι μιας κάποιας Α- ηλικίας δικαιολογήσε να γκρινιάζεις και να μη θυμάσαι.

Άντε λοιπόν έλα 06:30 να σου κάνω παρέα και να κεράσω μπουγατσοκαφέ,

να το γιορτάσουμε (που έρχεσαι).. :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Στέλιο, επειδή είσαι μιας κάποιας Α- ηλικίας δικαιολογήσε να γκρινιάζεις και να μη θυμάσαι.

Άντε λοιπόν έλα 06:30 να σου κάνω παρέα και να κεράσω μπουγατσοκαφέ,

να το γιορτάσουμε (που έρχεσαι).. :thumbsup:

Επειδή είμαι κάποιας ηλικίας δεν επιτρέπεται η μπουγάτσα, μόνο τσάι και φρυγανίτσα.

Δημοσιεύτηκε

Επειδή αύριο δεν ξέρω τι ώρα θα φύγω από το γραφείο, ξεκίνησα από σήμερα το μάζεμα. Πρώτα συγκέντρωσα το πράγματα της κοπελιάς και μετά λίγα από τα δικά μου. Τα υπόλοιπα αύριο. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

5) ΠΑΝΑΓΟΣ (Enfield EFI 500)*

6) ..?

*Δεν δήλωσε ακόμη συμμετοχή, αλλά θα έρθει με το ζόρι.. :ranting3:

ναι  αρχισα  το  "ζεσταμα"http://www.tendance-roadster.com/trail.blaster.video.html  :bike:

Ελπίζω να μην κάηκες..!! :(

ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μονάχο θα αφήσεις τον μπιμπίκι μας..; :mad2:

Δημοσιεύτηκε

Σύντροφοι ! μετά  μεγάλης μου λύπης(σας βεβαιώνω γι'αυτο) δεν  θα  καταφέρω  να  συμμετάσχω  στην  πανελλήνια μας! αλλά  να  ξέρετε ότι  το  μυαλό  και  η  ψυχή μου  θα  "ταξιδεύει" :bike:   μαζί  σας!

Υ.Γ. καντε  μου  την  χαρη,  να  βγαλετε, πολλες  φωτο και  βιντεο!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μη χαλιόμαστε τελευταία στιγμή, θα το συζητήσουμε αφού επιστρέψουμε.

Προς το παρόν το πρώτο που με απασχολεί είναι πως ο bbk θα έρθει μόνος του.

Αύριο το πρωί στο ξεκίνημα θα αφήσουμε τις καρδιές των Enfield μας

να αποφασίσουν το δρόμο που θα ακολουθήσουμε (Ναύπακτο ή Λαμία).

Αν υπάρχει έστω και ίχνος νοσταλγίας - αγάπης για την προδομένη Nargis,

θα το καταλάβουν οι Enfield μας και θα πάμε προς Λαμία να βρούμε τον αποστάτη.. :emotions33:
.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ο μαθητής θα ξανασμίξει με τον μέγα δάσκαλο! :mf_popeanim:

Ούτε κι αυτός ο δάσκαλος θα έρθει... :ranting3:

Πως τα καταφέρανε έτσι φέτος οι βόρειοι..!! :ranting: