Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Επιτέλους νέα μετά από καιρό. Τελικά η εύρεση καταλυμάτων μόνο εύκολη δεν απεδείχθη, και αυτό γιατί το 90% αυτών είναι ξενώνες με 4-8 δωμάτια. Τα ξενοδοχεία τα αποκλείσαμε διότι είναι κυρίως εντός πόλης, πολύβουα και χωρίς χώρο στάθμευσης για τα κορίτσια.

Το επικρατέστερο κατά τη γνώμη μου είναι η Δρυάς. Αυτό γιατί έχει 16 δωμάτια, τεράστιο εξωτερικό χώρο και είναι στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη πολύ κοντά στο ποτάμι και δίπλα στο δρόμο προς Προυσό.

Το ξενοδοχείο αυτό το βλέπω και το ζηλεύω κάθε φορά που περνάω, δεν έχω κατέβει όμως να το δω, απέξω πάντως δείχνει πολύ ελκυστικό. Το καλύτερο απ' όλα όμως είναι η τιμή: €35 το βράδυ το μονόκλινο. Δεν είναι μονόκλινα τα δωμάτια βέβαια και ο τύπος που μίλησα επέμενε πως είναι τεράστια και πως έπρεπε να κοιμηθούν 2 αλλά μετά από επιμονή δική μου μου έδωσε αυτή την τιμή. Του είπα πως θα τον πάρω αύριο βράδυ για να οριστικοποιήσω την κράτηση. Γνώμη μου είναι πως η τιμή αυτή δεν υπάρχει στο Καρπενήσι. Περιμένω και τη δική σας γνώμη. Εδώ μπορείτε να δείτε (σχεδόν) όλα τα καταλύματα της περιοχής και να σχηματίσετε άποψη.

Νίκο σου στέλνω με pm το τηλέφωνό μου αν θες κάτι.

@bbk Πάνο με λένε

@Πανάγος: Κουράγιο (43 και σήμερα).-

P.S. Έχει και πρωινό στην τιμή... :blink:

Καλησπέρα σας,

Λοιπόν το έψαξα από δω, το έψαξα από κει πάλι στο Δρυάς κατέληξα. Είναι το μόνο με σωστό πάρκινγκ για τα κορίτσια μας, ωραία αλάνα με γκαζόν, δίπλα στο ποτάμι και τιμή super για τα δεδομένα της περιοχής.

Μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδος τα (14 πλέον) δωμάτια είναι δεσμευμένα για το club μας. Μέσα λοιπόν στην εβδομάδα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν κατάθεση στον λογαριασμό: GR 8701 7240 5000 5405 0619 59210 της Τρ. Πειραιώς την προκαταβολή ή όλο το ποσό. Ο λογ/σμός είναι στο όνομα: Πουλόπουλος Φώτης και στην αιτιολογία θα γράψετε: ΕΝ (κενό) + το όνομά σας.

Οι τιμές είναι €35 το μονόκλινο και €45 το δίκλινο. Το τηλέφωνο του ξενοδοχείου είναι το 22370-41131.

Ήδη το block των νοτιοδυτικών (στο οποίο κάνω επισήμως αίτηση ένταξης) έχει εκδηλώσει "απτό" ενδιαφέρον για 3 δίκλινα + 1 μονόκλινο για την αφεντομουτσουνάδα μου.

Μάγκες θα σας παρακαλούσα να ενεργοποιηθείτε αυτή τη βδομάδα για να κλείσει το ζήτημα της στέγης ώστε να μπορώ απερίσπαστος να ασχοληθώ με τη χάραξη των διαδρομών...

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και κατόπιν επικοινωνίας μου με το ξενοδοχείο Δρυάς, η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει και από εμάς μένει να καταθέσει όποιος επιθυμεί προκαταβολή για να κλείσει το δωμάτιό του. Το αργότερο μέχρι την άλλη Δευτέρα 19/5/2014 θα πρέπει να έχουμε κάνει την κράτησή μας με  κατάθεση στον λογαριασμό:

GR 8701 7240 5000 5405 0619 59210 της Τρ. Πειραιώς την προκαταβολή ή όλο το ποσό. Ο λογ/σμός είναι στο όνομα: Πουλόπουλος Φώτης και στην αιτιολογία θα γράψετε: ΕΝ (κενό) + το όνομά σας.

Οι τιμές είναι €35 το μονόκλινο και €45 το δίκλινο. Το τηλέφωνο του ξενοδοχείου είναι το 22370-41131.

Υπάρχουν διαθέσιμα για το Royal Enfield Club 15 δωμάτια, ελπίζω να τα κλείσουμε όλα, να ξανασυναντηθούμε και να περάσουμε όμορφα όπως σε κάθε πανελλήνια.

Από το νοτιοδυτικό κλιμάκιο πληροφορούμε ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 8, οπότε βόρειοι, Αθηναίοι και λοιποί μην το αφήνετε για τελευταία στιγμή.

31 και σήμερα..!!  :bike:  ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ..!!  [url=http://freesmileyface.net/free-music-smileys.html]music-077.gif[/url]

Δημοσιεύτηκε

Αν και σοβαροί λόγοι κάνουν την συμμετοχή μου αμφίβολη, εντούτοις, επειδή θέλω να πιστεύω ότι τελικά όλα θα πάνε καλά, κατέθεσα την προκαταβολή μου για ένα μονόκλινο.

Φίλε Γιάννη μιας και η πανελλήνια δεν γίνεται στα Γιάννενα, η επίσκεψή μου στην Καστοριά για το πανηγύρι των Αγίων Πάντων αναβάλλεται. Ελπίζω να μπορέσω να σε επισκεφθώ του χρόνου και ποιος ξέρει ίσως έχω πάρει και μαθήματα για ν΄ανοίξω τον χορό υπό τον ήχο των κλαρίνων. 

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί Ενφιλντάδες αν και δεν θα συμμετέχω θεωρώ απολύτως σωστή και δημοκρατική δια της πλειοψηφίας την επιλογή του Καρπενησίου!

Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε τέλεια!!!

Πάντα τέτοια!

Αχχχ να δώ πότε θα συμμετέχω και εγώ σε Πανελλήνια να βαφτιστεί το 350άρι μου επίσημα θρυλικό!!!!

Γιατί τώρα μόνο στα χαρτιά είναι!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αν και σοβαροί λόγοι κάνουν την συμμετοχή μου αμφίβολη, εντούτοις, επειδή θέλω να πιστεύω ότι τελικά όλα θα πάνε καλά, κατέθεσα την προκαταβολή μου για ένα μονόκλινο.

Φίλε Γιάννη μιας και η πανελλήνια δεν γίνεται στα Γιάννενα, η επίσκεψή μου στην Καστοριά για το πανηγύρι των Αγίων Πάντων αναβάλλεται. Ελπίζω να μπορέσω να σε επισκεφθώ του χρόνου και ποιος ξέρει ίσως έχω πάρει και μαθήματα για ν΄ανοίξω τον χορό υπό τον ήχο των κλαρίνων. 

Πότε πρόλαβες; Κι εγώ με τη σειρά μου κατέθεσα προκαταβολή για μονόκλινο.

Να είμαστε καλά και θα βρούμε ευκαιρία για το Νταϊλάκι Στέλιο.

1) SSAV

2) noe

3) ...?

30 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εγώ πλήρωσα για το ένα βράδυ (μονόκλινο).

Αν κάποιοι έχουν βρει το ζευγάρι τους (π.χ. Πατρινοί) ας πληρώσει ο ένας το 45άρι και το υπόλοιπο το πληρώνει ο άλλος όταν φτάσουμε.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σύντροφοι, επειδή αυτόν τον καιρό το ξενοδοχείο δεν έχει δουλειά το σταθερό τηλέφωνό του 22370-41131 ίσως να σας παραπέμψει σε τηλεφωνητή. Για τον λόγο αυτό όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τον κύριο Φώτη Πουλόπουλο για διευκρινήσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο 6949945920.

Εγώ πήρα τηλέφωνο λίγο πριν για να του επιβεβαιώσω ότι οι κρατήσεις ξεκίνησαν και μακάρι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα να έχουμε κλείσει και τα 15 δωμάτια για το Royal Enfield Club και αν δεν φτάσουν οι μονοκλινάδες να φιλοξενήσουν συνοδοιπόρους.

Που θα είμαστε τέτοια ώρα στις 13 του άλλου μήνα..; [url=http://freesmileyface.net/free-happy-smileys.html]happy-129.gif[/url]

Δημοσιεύτηκε

1) SSAV

2) noe

3) Like a Gun

Μονόκλινο μέσω internet banking πριν από λίγο, θα πιστωθεί ο λογ/σμός του μάλλον αύριο βράδυ.

Ξεκινάω να βρίσκω διαδρομές???

Off Topic: Μόλις γύρισε ο πεθερός μου από το χωριό που πήγε να φυτέψει πατάτες και φασόλια και έφερε μισό τράγο. Ε ρε κάτι μακαρονάδες που έχω να φάω...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Like a Gun

Δημοσιεύτηκε
Τις χολιστερινης το καγκελο θα γινει.......δηλαδης.......!!!!
.....τελικα απ'οσο καταλαβαινω εισαι και εσυ αθλητικος τυπος.....
.....εγω ειμαι καλος στις πιρουνετες.....φωτια τις βαζω σε λεωωωωω....!!!!
Δημοσιεύτηκε

.....τελικα απ'οσο καταλαβαινω εισαι και εσυ αθλητικος τυπος.....

Πρωταθλητής στο τριπλούν (χοιρινό, αρνί, μοσχάρι)..

Ευτυχώς έχει πολλές "αθλητικές εγκαταστάσεις" η περιοχή....

Δημοσιεύτηκε

Μολις εκανα καταθεση για μονοκλινο. Δεν επικοινωνησα μαζι του. Καλο θα ηταν να μας στειλει (εγκαιρως) καποια επιβεβαιωση των κρατησεων... Αντε και κοντευει!!!

:bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Βρε βρωμοπόδαροι, όλοι μονόκλινα κλείνετε...; :ranting3:

τσίμα - τσίμα θα μας φτάσουν τα δωμάτια.. :unsure:

Δημοσιεύτηκε
.....να σε πω και γω μονοκλινο εκλεισα.....ας μαζευτουμε και θα βρεθει λυση αν ερθει περισσοτερος κοσμος....!!!!
...λοιπον εγω απο σημερα ξεκιναω διατροφη μονο φυτικες τροφες.....οπως γουρουνακι ελευθερας βοσκης και τετοια....θελω να ειμαι ετοιμος για το τραπεζομα που θα κανουμε.....οπαλακια!!!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

1) SSAV (Enfield Bullet 535)

2) noe (Enfield Bullet 500)

3) Like a Gun (Enfield Electra 500)

4) Βύρωνας (Enfield EFI 500)

5) bbk (BMW GS 1150) μπλιαχ..!!

6) rosodi (Enfield EFI 500)

7) ..?

27 και σήμερα..!! 

(το χρώμα που θα βάψει την BMW του ο bbk).. :tongue0013:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Και στο φατσοβιβλίο η εκδήλωσή μας..!!

7) elifain (Harley 883) ωχ..!!

8) monoclone (Enfield EFI 500)

9) ..?

26 και σήμερα..!! :sign0020:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μέχρι σήμερα έχουμε κλείσει 7 δωμάτια στο ξενοδοχείο.

Αν οι σύντροφοι από Πάτρα κλείσουν δωμάτια ας μας ενημερώσουν, να ξέρουμε πόσοι θα ανέβουν.

Οι Αθηναίοι σκεφτόμαστε να έρθουμε Μεσολόγγι και να ανηφορίσουμε όλοι παρέα προς Καρπενήσι..!!

Τι μείνανε;

23 και σήμερα..!!  :geia:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, μαζί και η λαχτάρα μας να ξαναβρεθούμε,

φίλοι που ανταμώνουμε λίγες φορές το χρόνο μαζί με τις μοτοσικλέτες μας.

Μία από τις αναπάντεχες κλασικές συμμετοχές σε πανελλήνια είναι

κι αυτή του Τόλη με την Electra του. Η παρέα των Αθηναίων αυξάνεται..!!

7) elifain (Harley 883) ωχ..!!

8) monoclone (Enfield EFI 500)

9) tolis (Enfield Electra 500)

10) ..?

(Από το facebook προκύπτουν επιπλέον 4 συμμετοχές του Μάνου με Bonneville, του Λεονάρδου με Enfield 500 και δύο ακόμη από Πάτρα που δεν γνωρίζουμε).

22 μερούλες ακόμη..!!

Δημοσιεύτηκε

....Μου έφτιαξες την μέρα Βυρωνα...να είσαι καλα...!!!

αν και δεν μπορει να αλλάξει ο κόσμος με ένα ταξίδι μπορουν να μπουν τα θεμέλεια για να γίνει αυτο .........

...τα υπόλοιπα απο κοντα......

Δημοσιεύτηκε

Τηλεφώνησα στο ξενοδοχείο και ζήτησε να προκαταβληθεί ΟΛΟ το ποσό που αντιστοιχεί στις δύο διανυκτερεύσεις. Αυτό δεν γίνεται πουθενά , ούτε στη Μύκονο σε πεντάστερο ξενοδοχείο.
Συμφωνεί η παρέα να κλείσουμε εκεί ή θα ψάξουμε για άλλο κατάλυμα?

O ΓΙΔΟΒΟΣΚΟς  ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΩΤΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ   ΔΡΥΑΣ,   ΜΟυ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΝΟΥΡΑ  εαν εινα ΠΟΤΕ  δυνατον!

Εβαλα χτες μια προκαταβολη κατα  βουληση (παει στο διαολο ειπα) 50 ευρω - για να κλεισω 3  γ*&(&*να 2κλινα   για εμενα  και τους υπολοιπους7  πατρινους φιλους  ποθ θελουν να τιμησουν την  ενφιλτ (καποιοι θα ερθουν για  πρωτη φορα), Εφυγα απο την  δουλεια μου στηθηκα 1 ωρα στην Πειραιως- ολα καλα μεχρι εδω   - περνω τηλεφωνο  το  ξενοδοχειο   - και προς μεγαλη εκπληξη μου αντι να με ευχαριστησει και να μου ευχηθει καλα να ορισω- μοθ  ειπε ο ΑΘΛΙΟς ΓΙΔΟΒΟΣΚΟς ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 80 ΕΥΡΩ προκαταβολη - ΠΡΟΣΠΑΘΩ    ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ  ΦΙΛΕ...............................................................................................................δεν  μπορω να τρεχω στην πατρα  δεξια και  αριστερα    να  ζηταω 20φραγκα  τι πραματα  ειναι  αυτα Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟς   ΕΠΙΜΕΝΕΙ   - "πεστους  να τρεξουν αυτοι  με συμβουλεψε-Ο ΑΘΛΙΟς-  εαν θελουν να μεινουν- φιλε του λεω  εισαι απαραδεκτος - και αυτο που ζητας  για μια γ@&^&&νη  διανυκτερευση ειναι ανυκουστο- ερχομαστε      και  εμεις  και  τα  αλλα παιδια   απο  ΟΛΗ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ   βλαχε  ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΛΑΜΟΓΙΟ να περασουμε καλα   και  χωρις  ανχος  -του λεω- εαν ειναι  να  σπασουμε τα στομαχια μας ,,,,,,,,,,- ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ  ΠΟΥ ΑΚΟυεΕΙ  STO ONOMA ΦΩΤΗΣ- ΕΠΙΜΕΝΕΙ  οτι εινα πολιτικη   των 8  ξενοδοχειων   που   εχει  στο  ιδιο  franchise "δρυας" - του  ειπα   με  αυτην την πολιτικη  δεν  προκειτε  να μεινει ουτε  ενα-

Εκνευριστικα  και ταραχτηκα τοοοσοο μα τοοσο πολυ    χτες   αγαπητοι  συμφοροθμιτες-  δεν εχω να προτεινω κατι  ΣιΓΟΥΡΑ   δεν ΚΑΤΗΓΟΡΩ κανεναν  για την επιλογη  αυτη  ΘΕΛΩ  απλα  να καταγραφει και οταν μετο καλο φτασουμε  εκει να του τα ποθμε  ενα  χερακι.  δεν θελω τελευταια  στιγμη να γινει κατι και  να κινδυνευσει η συνοχη αλλα και   η   πανελλήνια- Ο  φίλτατος  νοε   με  ενημερωσε οτι Ο  ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ εχει  ηδη παρει αλλα 200  ευρω  απο   υπολοιπους  εδω-

αυτα ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Επεξεργάσθηκε από το μέλος monoclone

Δημοσιεύτηκε

ΝΟΤΙΟ BLOG  (patrinoi)

monoclone   efi 500

dontias         bullet 500

dino              r51/3   bmw

markos         jawa

george         honda

yiannis         kawasaki

xaris             ducati