Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Μπραβο ρε παιδια! Ωραιο τσουρμο! Στεναχορηθηκα πολυ που δεν ηρθα!... Σπυρο ελπιζω να μου κρατησες αυτοκολλητο, και αναμενω φωτογραφικό υλικο!...

Δημοσιεύτηκε

με χαρα και λυπη .... βλεπω εικονες απο την πανεληνια,,,, ( και πολυ ζηλεια !!!) λυπη ,,, γιατι ελειπα,,, καθως επισης και αρκετοι φιλοι ,,,,,, (  και γιατι οι ,,, αποστατες γινονται υπολογισημοι,,, δυναμη !!! ;))  :D ,,,) και χαρα γιατι βλεπω νεους ,,,συμετεχοντες με την ιδια ,,,τρελλα,,, παιδια χαρηκα που περασατε υπεροχα,,, χαρηκα που τα παιδια απο την πατρα ( οχι το μουσικο σχημα !!!) ηταν παλι παροντες !!!!! (χρωσταμε επισκεψη !!!) ,,,,,και ,,,,,,,χαρηκα που ο αποστατης εφαγε ,,,,,,, χαλαζι !!!!!!! :D  :D  :D ,,,,,,,  υπαρχει θεος !!!! :D  :D ) !!!!!!! να`μασται καλα,,,,, και το φθινοπωρο,,,,,ειναι κοντα !!!!!

Δημοσιεύτηκε
Βύρωνα και Ακριβοδίκαιε τα 2 τελευταία αυτοκόλλητα είναι φυλαγμένα για εσάς. Επίσης Βύρωνα έχω και το ποσό της προκαταβολής σου οπότε όταν βρεθούμε (σύντομα ελπίζω) στα δίνω και τα 2. :thumbsup:

Όποιος δεν το ξέρει στην επιστροφή μου γλύστρησε η μηχανή και συρθήκαμε μαζί μισό με ένα μέτρο. :ranting3: Ζημιές τραγικές δεν έγιναν, μόνο κάτι ψιλογρατζουνιές σε μανέτα, πίσω φλας, πεντάλ φρένου και στο κάτω μέρος των εξατμίσεων. Σήμερα έσφηξα κατι λασκαρίσματα σε βίδες και έγινε όπως πριν. Τις γρατζουνιές μπορεί να τις αφήσω για ενθύμιο της πανελλήνιας... :vava:

Εντύπωση μου έκανε η ποιότητα των μετάλλων. Αν είχα πέσει με την ένφιλντ θα μάζευα κομμάτια... (bbk κόλλα το! :crazy: )

Παιδιά πάντα όρθιοι και στην επόμενη πιο πολλοί! :2:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εντύπωση μου έκανε η ποιότητα των μετάλλων. Αν είχα πέσει με την ένφιλντ θα μάζευα κομμάτια... (bbk κόλλα το! :crazy: )

Γιατί βρε μπαγάσα έχεις πέσει με Enfield και το ξέρεις; Αλλά γιατί δεν λες ότι λίγο παραπάνω να σερνόσουν το κόστος επισκευής θα έφτανε όσο μια μεταχείρο Enfield. Ευτυχώς που δεν χτύπησες και δεν έχασες το ηθικό σου με τόση βροχή που έφαγε το Harley σου.

Για την ιστορία μόνο οι αποστάτες πάθανε ζημιά (bbk, elifain), ενώ η Electra του Πάνου που παρουσίασε πρόβλημα στα ρουλεμάν του πίσω τροχού επισκευάσθηκε σε δυο ωρίτσες βραδιάτικα Σαββάτου. Ναι βρέθηκε "άνθρωπος" να ανοίξει το μαγαζί του στο Καρπενήσι και να μας δώσει ρουλεμάν.. :thumbsup: :bow:

Δημοσιεύτηκε
Όταν φας την πρώτη τούμπα αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα αλλιώς τελικά.. Νίκο πλάκα κάνω για τα μέταλλα. Τα σίδερα φτιάχνονται, οι καβαλάρηδες έχουν θέμα αν κάτι πάει στραβά.
Και ξαναλέω την κινέζικη παροιμία: Δεν αξίζει να ανησυχείς για πράγματα που φτιάχνονται και για πράγματα που δεν φτιάχνονται! :levitation:
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!, μόλις βρω χρόνο θα σας γράψω και για την δική μου εκδρομή(που ως δια μαγείας πέφτει πάντα πάνω στην παννελλήνια) στα μαγικά δυτικά βαλκάνια και τις Δαλματικές ακτές(Μαυροβούνιο-Κροατία-Βοσνία-Σκόπια).

Να 'μαστε καλά και του χρόνου!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η απουσία του φωτογράφου μας Βύρωνα ήταν παραπάνω από αισθητή.

Νομίζω πως κατάφερα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από την 6η πανελλήνια στην γκαλερί μας.

Για δείτε εδώ..!!

Δημοσιεύτηκε

επίσης με
ξεβιδώθηκε και ο
καθρέπτης.....!!!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iHxTPHm9eC0[/media]

Και μερικές ακόμα σκηνές από την επιστροφή

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6iqkPd-lUDs[/media]

Δημοσιεύτηκε
Στελιο τα βιδεο που ανεβασες δεν μπορουν να προβληθουν πρεπει να τα κανεις δημοσια....αν το λεω καλα....
Δημοσιεύτηκε

Στελιο τα βιδεο που ανεβασες δεν μπορουν να προβληθουν πρεπει να τα κανεις δημοσια....αν το λεω καλα....

προσπάθησε πάλι και ενημέρωσε με

Δημοσιεύτηκε

Στέλιο, τα βίδεα πάλι δεν παίζνε.

Τα χαρακτήρισα δημόσια, Εάν δεν παίζονται και πάλι θα φωνάξω ειδικό στο youtube.

Δημοσιεύτηκε
Στέλιο, τα ίδια, το μήνυμα λέει:
"Παρακολουθήστε το βίντεο στο You Tube. Ο κάτοχος αυτού τού βίντεο έχει απενεργοποιήσει την αναπαραγωγή του σε άλλους ιστότοπους.
Δημοσιεύτηκε

Στέλιο, τα ίδια, το μήνυμα λέει:
"Παρακολουθήστε το βίντεο στο You Tube. Ο κάτοχος αυτού τού βίντεο έχει απενεργοποιήσει την αναπαραγωγή του σε άλλους ιστότοπους.

Εάν και τώρα δεν παίξει, θα πνίξω τον καημό μου σε γλυκόξινο Μπουτάτρη.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Φτου να πάρει κι εγώ χαιρόμουν πως δεν τα βλέπουν οι αποστάτες

και οι μη έχοντες "θρυλική" μοτοσικλέτα ονόματι Enfield..!!

Στέλιο εγώ τα έβλεπα από την πρώτη στιγμή.. B)

Για τα δικά μου να κάνετε υπομονή, μαθαίνω editing.. :wacko:

Δημοσιεύτηκε

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο Δρυας στο Καρπενήσι ( Dryas Hotel ).

Στην διαδικασία οργάνωσης της 6η πανελλήνιας του Royal Enfield Club.gr βρήκαμε το ξενοδοχείο Δρυας στο Καρπενήσι.

Το επιλέξαμε για την θέση του και για το ότι είχε πολλά δωμάτια, έτσι θα μπορούσε να μας φιλοξενήσει όλους μαζί.

Να υπενθυμίσω πως οι περισσότεροι από εμάς είχαμε βάλει για προκαταβολή το ποσό των 35€ για μονόκλινο και 45€ για δίκλινο, παρά την επιμονή του διαχειριστή/ιδιοκτήτη να καταβάλουμε όλο το ποσό της διαμονής μας εκεί.

Ευτυχώς που δεν του δώσαμε όλο το ποσό για τις δύο διανυκτερεύσεις.

Την Παρασκευή 16 Ιουνη κατά της  14.00 φτάνουμε στο ξενοδοχείο Δρυας στο Καρπενήσι.

Κάνουμε το καθιερωμένο τσεκ και είμαστε έτοιμοι τρέξουμε στα δωμάτια να μπούμε για ένα ζεστό μπανάκι που θα μας οδηγήσει στην χαλάρωση, απαραίτητο μετά από τέσσερεις και βάλε ώρες πάνω στην μηχανή …. :bike:

Όμως άλλα μας επιφύλαξε ο κ.Φωτης ………. μας ανακοινώνει πως δεν έχει ζεστό νερό και πως περιμένουμε να επισκευαστεί η βλάβη ….και πως κάνουν ανακαίνιση, και πως ξήλωσαν τους ηλιακούς, και και και ….λίγο συγκεχυμένα….. :violin:

Επίσης δεν είχε wi fi και οι τηλεοράσεις δεν είχαν σήμα.

….εεεεε λέμε εντάξει αν είναι να γίνει σε κάνα τρίωρο έχει καλός ….έστω, δεν πειράζει, τι να κάνουμε και τα σχετικά, ανθρώπινα είναι αυτά ….θα είχαμε νερό σε τρεις ώρες …..λέμε τώραααααα…!!! :mf_popeanim:

Βρώμικοι και καταϊδρωμένοι πήγαμε για φαγητό.

Μόλις επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο Δρυας  ( Dryas Hotel ) του ζητήσαμε καφεδάκι , τέσσερεις διπλούς  ελληνικούς. Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως είχε μόνο τρεις κούπες για διπλό καφέ ….δεν τους είχαν φέρει προμήθειες, είπε ….. δηλαδή  ο υπεύθυνος πήγε στο ξενοδοχείο λίγο πριν από εμάς….. ήμαρτον κυριεεεεεε…!!! :mf_popeanim:

Σε μία ξενοδοχειακή μονάδα που θα φιλοξενούσε 15 άτομα δεν είχε νερό και δεν είχε προμήθειες, ούτε για καφέ…..!!!

Τελικά πέρασαν οι ώρες και οι τρεις έγιναν πέντε και βράδιασε, και φυσικά η βλάβη δεν έγινε, και από όσο φαίνονταν δεν πρόκειται να γίνει ….νερό ζεστό δεν θα βλέπαμε…. Μας διαβεβαίωσε μάλιστα πως το πρωί του Σαββάτου στης 9.00, θα έχει έρθει ο τεχνικός για να επισκευάσει την ζημιά στο ξενοδοχείο Δρυας  ( Dryas Hotel ) και έτσι θα δούμε το πολυπόθητο ζεστό νερό….

Μετά από αυτό κάναμε όσοι αντέχαμε  ένα μπάνιο με παγωμένο νερό και συνεχίσαμε την μέρα μας γελοιοποιώντας την κατάσταση …..που ήταν και είναι απαράδεκτη. :mad2:

Να πηγαίνεις διακοπές και να σου λένε δεν έχει ζεστό νερό για μπάνιο …..εεεεε όχι ρε παιδιά….!!! :unhappy:

Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Ιούνη, στο πρωινό που οφείλω να πω πως είχε τα απολύτως απαραίτητα…. , του έφεραν και τις κούπες για καφέ , γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει πρωινά που δεν περιγράφονται με τίποτα…. :lipsrsealed:

Στο πρωινό λοιπόν, μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε πως αυτή η διαμονή δεν αξίζει πάνω από 15€ την ημέρα.

Έτσι του είπαμε πως αν δεν κάνει την διαμονή σε αυτό το πόσο τότε θα φύγουμε όλοι.

Εκείνος το αποδέχθηκε και μάλιστα μας πρόσφερε στον καθένα και ένα τριήμερο με τις οικογένειες μας…..

Φυσικά το ερώτημα που τέθηκε αμέσως ήταν:

Με ζεστό νερό ή όχι….!!! :sign0020:

Το κακό είναι πως δεν φύγαμε όλοι μαζί ώστε να κάνουμε λογαριασμό με τις προκαταβολές που καταθέσαμε, έτσι ώστε να μην του χαρίσω εγώ όπως και άλλοι τα 5€ ….από τα 35€….. :wallbash:

Ήταν καθαρό και το προσωπικό αισθάνθηκε πολύ άσχημα για την όλη κατάσταση ….αυτό πρέπει να το πούμε. :geia:

…αυτό το τριήμερο θα μου μείνει αξέχαστο όπως και το ξενοδοχείο Δρυας στο Καρπενήσι (Dryas Hotel ) με το άφθονο κρύο νερό και για τον «απαράμιλλο» επαγγελματισμό…. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην αντιμετωπίσει άλλος ταξιδιώτης τέτοιο περιστατικό και του χαρίζω το τριήμερο που μας πρόσφερε μαζί με τα 5€….. :ranting3:

Ευτυχώς και πάλι που δεν του δώσαμε όλο το ποσό και δεν φάγαμε την καραμέλα με τους Ισραηλινούς τουρίστες….. :crazy:

Να είμαστε καλά και προσοχή στις κρατήσεις δωματίων/ξενοδοχείων….!!!

Καλές διακοπές για όσους θα καταφέρουν να πάνε κάπου…!!!

:headbanger:

[url=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9]Καρπενήσι[/url]

[url=http://www.karpenissi.gr]Δήμος Καρπενησίου[/url]

[url=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%83%CF%87%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82]Κορυσχάδες[/url]

[url=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF_%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C_%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82]Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας[/url]

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk

Δημοσιεύτηκε

Ευτυχώς και πάλι που δεν του δώσαμε όλο το ποσό και δεν φάγαμε την καραμέλα με τους Ισραηλινούς τουρίστες….. :crazy:

Νομίζω πως ο κος Φώτης έκανε ό,τι έκανε για να σας προσέξει. Για σας το έκανε, κουτά :)

Τσίτα το δερματάκι απο το κρύο ντους...

Αλλοι πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά για πλαστικές και μπότοξ...

Το πρωινό ειναι το πιό σημαντικό γεύμα της ημέρας λένε...

Αλλά μην τσιμπάτε...

Ο κος Φώτης ξέρει καλύτερα και σας πρόσεξε να μην φάτε πολλά και λιπαρά πράγματα ξεκινωντας την ημέρα σας

Και διαιτολόγος ο κος Φώτης...

Ξέρεις πόσο κοστίζει η επίσκεψη σε διαιτολόγο;

Οι κούπες που έλειπαν ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθετε όλοι πιό κοντά... 

Να νιώσετε σαν αδέλφια, ρε παιδί μου...

Να πίνετε όλοι από μια κούπα όπως κάναν οι πολεμιστές στο μέτωπο... 

Ο κος Φώτης ξέρει από αυτά.... Παλιός φαντάζομαι θα ήταν... θα είχε ζήσει και στην Κατοχή :)

Τι φταιει ο άνθρωπος που του είπε ψέμματα ο τεχνικός πως θα έρθει σε τρεις ώρες;;

Ισως και να του έλεγε την αλήθεια και εκείνος, καθώς βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τον Κρονο... 

Εκεί κάθε ώρα διαρκεί περισσότερο, ξέρεις :)

Οσο για τα υπόλοιπα, προσωπικά τα εκλαμβάνω ως προσπάθεια σπίλωσης του επαγγελματία κου Φώτη, επειδή σε αφησε  παραπονεμένο χωρίς μεγάλη κούπα και ζήλευες τους αλλους που επιναν τους διπλούς και εσύ μόνος και έρημος με τον μονό ελληνικό  ;)

Με τέτοιες υπηρεσίες, κλείνω άμεσα στον κο Φώτη για φουλ μήνα διακοπών για να στείλω την... πεθερά μου :)

Εγώ λέω να πάω αλλού :)