Jump to content
Δημιουργία Νέου...

1ή Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club Μάιος 2011

Recommended Posts

Με την ευκαιρία της Πανελληνιας θελω να ευχαριστησω όλα τα παιδια του κλαμπ για αυτη την συνάντηση, ηταν μια υπεροχη εμπειρία και ευκαιρια να γνωριστουμε και  να γνωρισουμε ολοι μαζι ομορφες στιγμες...
επεισης θελω να ευχαριστησω και τους μη εχοντες ενφιλντ που μας ακολουθήσανε ..ευχομαι στο μελλον να αποκτησουν μια....και θελω να ευχαριστησω και εκεινον τον προδότη που μας ακολούθησε...χαχαχα  η παρέα του ηταν υπέροχη του ευχομαι καποια στιγμη να ερθει και αυτος με μια ενφιλντ...χαχαχα...ΑΡΚΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...( χαιρε μεγαλε νικο).

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

ξερεις; περασα πολυ καλα.........αλλα εχω ενα προβλημα.........δεν μπορω  να αφηνω ανακρηβιες να πλανοντε.....και καλο ειναι αν δεν ξερεις να μην λες πραγματα που δεν ισχηουν  ....φιλε Γιωργο η μηχανη μου δεν χαλασε επειδη την βαζω χερι αλλα επειδη σε ολες τις κλασικ ενφιλντ χαλαει το κομπλερ, επειδη σε ολες τις ενφιλντ οταν κανεις ξεκαπνισμα υπαρχει πιθανοτητα να θελουν οι βαλβιδες και οι οδηγοι τους, αααααα και οι εδρες επισκευη, ααααααα καθε 10000 χιλιαδες χιλιομετρα.
και επισης επειδη η αντηπροσοπια δεν εχει φροντησει να εχει αξιοπιστο σερβης στην δευτερη μεγαλυτερη πολη της Ελλαδας.
Επισης αν δεν επιαναν τα χερια μου προ πολλου θα την ειχα πεταξει..............θυμασαι ποσο σου κοστησαι να επισκευασεις τη δικια σου και που την πηγες για επισκευει; Η και αυτο ειναι ανακρηβια;
να μηντο τραβηξω.........απλα αν δεν ξερεις μην μιλας.
αυγα
τα υπολιπα αυριο γιατι γραφω απο κιν και μου βγηκαν τα ματια.
μπαι......και του χρονου να το ξανακανουμε. :bs:

[quote author=bbk link=topic=256.msg3449#msg3449 date=1306699510]
μπαι......και του χρονου να το ξανακανουμε. :bs:
[/quote]

Ποιος σου είπε Νίκο ότι η συνάντηση είναι ετήσια;
Τον Σεπτέμβρη δεν λέγαμε να το ξανακάνουμε;  :shake2:

Φίλοι μου πάω για ξεκούραση, αύριο θα γράψω εντυπώσεις.
Να θυμάστε ότι πέρα από την αγάπη για τις Enfield, μοιραζόμαστε και τα προβλήματά της.

ναι Νίκο μου συμφωνω μαζί σου ....οχι σαν κατι αλλους που με την όποια δυσκολια πηγανε και αγοράσανε αλλη μηχανη...χαχαχα..ετσι ειναι η ζωή εχει δυσκολίες και τις πολεμάμε και δεν εγκαταλείπουμε.....Παντως παιδια αυτη την αίσθηση και τον ηχο που εχει η royal enfield δεν τον αλλαζω με τίποτα...σε ολη την διαδρομη ειχα μια χαρα μεσα μου απερίγραπτη και αυτο οφείλεται στον τροπο λειτουργίας αυτης της μηχανής...σαν μοτορακι μαλκοτσι απο μαγκανοπιγαδο κανει και πολυ γουσταρω...

..ετσι ειναι η ζωή εχει δυσκολίες και τις πολεμάμε και δεν εγκαταλείπουμε..

Αγαπητέ Γιώργο, βγαίνουμε εκτός θέματος, δεν αφορά τη συνάντηση και την εμπειρία που αποκομίσαμε από αυτή.
Δεν θέλω (φαντάζομαι και τα υπόλοιπα μέλη) να ξεκινήσει εδώ αντιπαράθεση, αλλά ούτε και σε άλλο θέμα.
Το ότι μοιραζόμαστε κοινά προβλήματα μας ενώνει, κάτι που δεν γίνεται σε άλλα φόρουμ. Αυτό είναι που αγάπησα σε αυτό το φόρουμ (τον μικρό  κόσμο του) αντίθετα από άλλα που απέχω.
Επειδή ο γραπτός λόγος είναι ξύλινος δίχως το χρώμα της φωνής (δεν αρκούν τα χαχαχα ή οι φατσούλες), πρέπει να προσέχουμε τα σημεία που πιθανόν θα πληγώσουν κάποιον.

Ας αλλάξουμε κλίμα με δύο ακόμη βιντεάκια:

Στο ξενοδοχείο..

Ήταν μία πολύ καλή συνάντηση…..πιστεύω πως μπορούμε στο μέλλον να κάνουμε και άλλες ποιο μαζικές.
Το βασικότερο για μένα, μιας που δεν ήρθα με Enfield………ήταν και είναι πως ξαναείδα φίλους που είχαμε να ανταμώσουμε πολύ καιρό…….παρότι επικοινωνούσαμε και επικοινωνούμε συχνά, ήπιαμε τα τσιπουράκια μας…..και φυσικά γνώρισα ανθρώπους που τους διάβαζα καθημερινά και δεν ήξερα ποιοι ήταν…..και που με αυτούς γίναμε φίλοι.
Να είστε καλά φίλοι μου …….
Να έχετε καλά χιλιόμετρα όλοι σας και οι οικογένειές σας……
Καλή αντάμωση…..με περισσότερες μέρες στην διάθεσή μας αν γίνετε.
Σωστά Νικόλα το είχα ξεχάσει για την συνάντηση του φθινοπώρου…..
Τα λέμε
Αυγά

IMGP2601.jpg

IMGP2619.jpg

IMGP2616.jpg

IMGP2645.jpg

IMGP2622.jpg

[
quote author=ggeos link=topic=256.msg3453#msg3453 date=1306734925]
..ετσι ειναι η ζωή εχει δυσκολίες και τις πολεμάμε και δεν εγκαταλείπουμε..

Υ.Γ…......να με συμπαθάτε αλλά δεν αντέχω να μην σχολιάσω……εξετάσεις με την Enfield για την Enfield δεν θα δώσω ούτε σε εσένα Γιώργο ούτε σε κανέναν άλλο…..
……και φυσικά το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας την ζωή του, το πώς «πολεμά» και «εγκαταλείπει», είναι προσωπικό δικαίωμα του καθενός…. Γιώργο.
Αυγά και πάλι και ΣΥΓΝΩΜΗ…..αλλά δεν άντεξα. :cool44:

κοιτα Νίκο εχεις δικιο και εννοειται οτι κανω πλακα...και πιστευω οτι ολα γινονται καλοπροερεται και με χιουμορ....κανενα προβλημα δεν υπαρχει ....don.t worry

την δευτερη δοση της πανεληνιας ποτε θα την παρουμε ?? τον σεπτεμβριο ?? θα μας την εγκρινει το ΔΝΤ ??? :sad:  λοιπον περα απ`την πλακα πιστευω περασαμε υπεροχα,γνωριστηκαμε κι`ολας,,εγω δεν ειχα βρεθει με κανεναν,,τα ειπαμε,,να`μαστε καλα να ξαναβρεθουμε,,, :shake2: :bs:

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα,
ελπίζω να είχατε καλό ταξίδι κατά την επιστροφή.
Ο Σπύρος θα ετοιμάσει τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα video που τράβηξε. Θα ήθελα όμως οδηγίες για τον τρόπο που θα ανεβάσει το video στο site.

Και γω θέλω να ανεβάσω κάποιες επιλεγμένες φωτό και βίντεο. Δεν ξέρω τον τρόπο, ίσως αναφέρεται κάπου εδώ μέσα, θα το ψάξω.

@bbk: Βρε παιδί μου, σε πειράζουμε όλοι, μην τα παίρνεις στα σοβαρά! Η enfield μας ενώνει, δε μας χωρίζει! :laugh:

Όταν ποστάρουμε ακριβώς πάνω από το παράθυρο του κειμενογράφου υπάρχει η εντολή "Add image to post".
Μπορούμε στο ίδιο μήνυμα να ανεβάζουμε πολλές φωτογραφίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία:

photo_up_1.jpg

Επίσης θυμόμαστε να μαρκάρουμε την επιλογή "Family safe" για αποκοπή των τσοντοδιαφημίσεων:

photo_up_2.jpg

Για τα βίντεο δεν γνωρίζω άλλον τρόπο πέραν του youtube, εφόσον έχουμε δημιουργήσει λογαριασμό.
Αν έχετε πρόβλημα ευχαρίστως να τα επεξεργαστώ εγώ, αρκεί με κάποιο τρόπο να λάβω τα αρχεία.

Ιδέα: (με αφορμή την πρόταση του ggeos στο Shout Box, στις 30-05-2011 [παρεπιπτόντος στα Μάλγαρα πιάσαμε το μπλα μπλα με κάτι Ιταλούς ... … και πηγαίνανε για Καππαδοκία ....μήπως πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και τέτοια ταξίδια?] ).
Λοιπόν, με αφετηρία από Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο ή καλύτερα Ορεστιάδα κ.τ.λ. να πραγματοποιήσουμε (κάποτε) ημερήσια επίσκεψη σε Ανδριανούπολη, αφού προηγουμένως πραγματοποιηθεί σχεδιασμός, ούτως ώστε στον λιγότερο χρόνο παραμονής να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εν προκειμένω δεν γίνεται μεγάλη απομάκρυνση από τα σύνορα και σιγά σιγά συνηθίζουμε και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Πολύ  ωραία  η  «πανελλήνια»  μας,  αλλά  πολύ  μικρή  η  δόση,  :ill: ο  γιατρός  μου,  είπε  να  παίρνω  3δοσεις  τον  χρόνο, (μετά  το  φαγητό). 
Γι  αυτό  θα  παρακαλέσω  τους  συνελφινταδες,  εκεί  κατά  τον  Σεπτέμβριο,  να  επαναλάβουμε  την  δόση, (στα θέματα  υγείας  εγώ  είμαι πολύ  τυπικός).
Να  ευχαριστήσω  με  τη  σειρά  μου  τους  φίλους  μας  Γιάννη (TRIUMPH) και  την  Βάσω,  :shake2: για  την  απλόχερη  φιλοξενία  τους.  Και  τους  συνταξιδιώτες  του  βόριου  «κλιμακίου»  γιατί  είναι  άψογοι  συνταξιδιώτες.  Εδω  θα  ήθελα  επίσης  να  ευχαριστήσω  τα  παιδια  του  νότιου  «κλιμακίου»,  που  κατάφεραν  να  καθυστερήσουν  τον  Νοε,  τόσο  όσο  για  να,  κόψω  «πρώτος»  το  νήμα.(και  έτσι  τον  «έστειλα»  για  μπάνιο)  :cheesy:Και  επειδή  τα  πολλά  λόγια  είναι  «φτώχια»,  ας  αρχίσουν  να  πέφτουν  οι  προτάσεις  για  την  επόμενη  πανελλήνια  του  2011,(θέλω  να  δώσω  την  ευκαιρία  στον  Νοε  να  ισοφαρίσει.) :tongue:Έτσι  θα  έχουν  τον  απαραίτητο  χρόνο  και  αυτοί  που  δεν  κατάφεραν  να  έρθουν,  την  επόμενη  φορά  να  είναι μαζί  μας  να  μεγαλώσει  και άλλο  η  παρέα  μας. :azn:
Και  επειδή  τα  πολλά  λόγια  είναι  «φτώχια» και  είμαι  ήδη  πολλή  φτωχός  γα@@@το.  :grin: