Jump to content
Δημιουργία Νέου...

2η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club | 25-27 Μαΐου 2012

Recommended Posts

[quote author=SSAV link=topic=668.msg7057#msg7057 date=1331469773]
Μήπως πρέπει να επισπεύσουμε τη διαδικασία για να κλείσουμε το συντομότερο δυνατόν δωμάτια μιάς και είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός από τους προτεινόμενους ? (τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω)
[/quote]
Αυτό θα ήταν το καλύτερο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσοι θα έρθουν... :sad:
Και με κάτι τιμές που είδα κι εγώ, απογοητεύτηκα...
Βέβαια, σίγουρα θα κάνουμε και παζάρια.. θα είμαστε και πολλοί (λογικά...) και θα μας κάνουν καλύτερες τιμές.
Αν δεν μείνουμε κοντά στη λίμνη, αλλά λίγο παραέξω; Έτσι κι αλλιώς, τις βόλτες μας θα τις κάνουμε...
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 334
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Εμενα απλα πειτε μου που παμε! Προγραμματιζω να έρθω και κατα 90% ειμαι μεσα... το 10% ειναι οι αναμπουμπουλα των εργασιακων που οριστικα θα κλεισουν στις 15 μαιου...  :sad: θα πρεπει να κανω και service των 15000 εκει κοντα... Να ποστάρουμε ενα googloχαρτι με την διαδρομη !

Βύρωνα για τους Αθηναίους η διαδρομή θα γίνει από την παλιά Εθνική οδό και μόνο σε ένα μικρό κομάτι στον Γοργοπόταμο θα μπούμε στη Ν.Ε.Ο. Ο χάρτης της διαδρομής είναι αυτός.

Και αν τελικά αναγκαστόυμε να μείνουμε στην Καρδίτσα λόγω κόστους και έλειψης δωματίων (μια κρίση, μα ποια κρίση;) τότε θα κάνουμε αυτή την μίνη εκδρομή στη λίμνη των 100 χιλ.

Να επισημάνω πως ο καθένας μπορεί να αλλάξει την προτίμησή του στην ψηφοφορία.
Αν καταλύσουμε στην Καρδίτσα θα είναι ένα και το αυτό με το Καρπενήσι.
Αλλά η ουσία της Πανελλήνιας είναι κυρίως ότι θα βρεθούμε ξανά όλοι, θα δώσουμε λόγο ύπαρξης στην δυκτιακή παρέα μας και θα χαρούμε τις μηχανές μας.

Ο Μπιμπίκης μας που κάνει τάχαμου πως κρατάει μούτρα, ξέρω πως δουλεύει πάνω στο μπλουζάκι μας.
Επίσης ο Μπιμπίκης μας που γνωρίζει έναν ταλαίπωρο πονεμένο Καρδιτσιώτη Ενφιλντά, θα προσπαθήσουμε να αντλήσουμε πληροφορίες για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία μας.

Όμως για να ξαναμετρηθούμε:

1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) elif@in
4) SV2MDL
5) SSAV
6) ggeos
7) Nikoss Rocker
8) Βύρωνας
9) ....

76    και σήμερα..    :azn:

Στο link που είχα βάλει με το booking.com οι τιμές είναι για 2 διανυκτερεσεις και Δίκλινο δωμάτιο.
Είχε με 80€ το Δίκλινο για 2 μερες που σημαίνει 40€ το άτομο για δύο μερες δηλαδη 20€ την μέρα.

Στο link που είχα βάλει με το booking.com οι τιμές είναι για 2 διανυκτερεσεις και Δίκλινο δωμάτιο.
Είχε με 80€ το Δίκλινο για 2 μερες που σημαίνει 40€ το άτομο για δύο μερες δηλαδη 20€ την μέρα.

Δωμάτια στη Λίμνη Πλαστήρα

Ναι μα τα διαθέσιμα δίκλινα είναι μόνο 1-3 σε κάθε ξενοδοχείο, δυομισυ μήνες νωρίτερα. Εμείς θα χρειαστούμε από 5-10 δίκλινα, δεν μπορούμε από τόσο νωρίς να κλείσουμε δωμάτια. Να γιατί οι εκδρομές το φθινώπορο είναι πιο σίγουρες από θέμα διαμονής. Από θέμα καιρού είναι τυχερό, σκεφτήτε ότι αρχές Ιουνίου πέρσι μας έπιασε βροχή στην Πανελλήνια του Βόλου.
(Βρε μπας και ξαναπηγαίναμε στον Βόλο;)  :roll:

Άρα προτείνω με το που θα λήξει η ψηφοφορία να σιγουρέψουμε και τις συμμετοχές ώστε να ξέρουμε ακριβώς πόσα δωμάτια θα χρειαστούμε.

Εάν παίζει πρόβλημα με δωμάτια στην λίμνη προτείνω αλλαγή μέρους με ένα άλλο .
Άποψη εκφράζω γιατι για να είμαι ειλικρινής δεν με συγκινεί η ιδέα το να μείνουμε Καρδίτσα

Έχω την εντύπωση ότι οι διαθεσιμότητες του booking δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Απο την άλλη 10 δωμάτια σε ένα ξενώνα δύσκολα θα βρεθούν λόγο μεγέθους...

[quote author=Brancaleone link=topic=668.msg7035#msg7035 date=1331398092]
Δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα αυτά 3-4 χρόνια νωρίτερα, ή 4-5 χρόνια αργότερα (για το δεύτερο ελπίζω ότι θα συμβεί ούτως ή άλλως), θα πέρναγα και απο το χωρίο μου που είναι κάνα μισάωρο απο τη λίμνη...
[/quote]
Η ιδέα της λίμνης είναι καταπληκτική και ίσως ψηθώ να ανέβω μιας και είμαι από κει!
Γιάννη, μισή ώρα από τη λίμνη, μου μυρίζεται κοντοχωριατοσύνη!, από που είσαι?

[quote]Γιάννη, μισή ώρα από τη λίμνη, μου μυρίζεται κοντοχωριατοσύνη!, από που είσαι?[/quote]

Καταγωγή απο Τρίκαλα, και το χωριό παλαιοχώρι Καλαμπάκας.

Βρε κοντοχωριανοί, κάντε κουμάντο για ξενοδοχείο κοντά στη λίμνη.
Κάντε κάτι να ενισχύσουμε τον τουρισμό της περιοχής σας.
Άϊντε, γιατί μας βλέπω για Πρέβεζα..  :secret:
Εσείς από τον βορρά πεστε κάτι ή δε σας νοιάζει λόγω κατηφόρας; [url=http://freesmileyface.net/free-transports-smileys.html][img]http://freesmileyface.net/smiley/transports/bungee-010.gif[/img][/url]

Διπλα στη λίμνη έχει μόνο 3 ξενοδοχεία(στο Νεόχώρι), από τα οποία μόνο το ένα είναι ψιλοκαινούριο(Νηριηδες νομίζω λέγεται) και από ότι ξέρω είναι ακριβούτσικο.Τα άλλα δύο(Ανατολή και Αγνάντι) είναι παλιά και πηγαίνουν πιο πολύ συνταξιούχοι κλπ, αλλά είναι αρκετά φθηνά.
Εγώ οταν πηγαίνω, μένω σε οικισμούς ή μικρα χωριά(όπως είναι η Μούχα), αλλά εκεί έχει μικρούς ξενώνες με λίγα δωμάτια, οπότε δεν έχω κάτι στανταρντ.
Πάντως αν θέλετε να πάτε εκεί , τσεκάρετε αυτο το site
http://www.hotelslimnisplastira.gr/katalumata-limni-plastira

Λοιπόν φίλτατοι, δεν έχει σημασία που θα πάμε, Πρέβεζα (ακόμα και Λευκάδα), Καρπενήσι ή λίμνη Πλαστήρα.
Θα το αποφασίσουμε δια βοής μηνυμάτων όταν πλησιάσει ο καιρός να κλείσουμε δωμάτια και σιγουρέψουμε τις συμμετοχές μας.
Για τον λόγο αυτό πρόσθεσα πάλι τον Βόλο, με το πλεονέκτημα ότι έχουμε αποκτήσει οικειότητα, περάσαμε πολύ καλά και έχει μείνει εκκρεμότητα να ανέβουμε στις Μηλιές.
Επαναλαμβάνω σημασία έχει το "ταξίδι" (κατά Καβάφη) το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει και το απολαμβάνουμε.
Ειδικά ο bbkης μας, που λέει "αν και πως και θα δούμε", έχει πάει και έρθει ίσα με δέκα φορές μέχρι τώρα.
Άντε Νικόλα εμψύχωσε την ομάδα.

72 και σήμερα..  :welcome:

Καλησπέρα,
αφού μπαίνουν και νέοι προορισμοί θα προτείνω κάτι που μπορεί να φανεί ίσως τρελό. Να επισκεφτούμε τους βόρειους συντρόφους στην αυλή του σπιτιού τους και πιο συγκεκριμένα στην ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Έχει και camping (ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ) που διαθέτει 100 bangalows, χώρο για camping και είναι ανοικτό από Απρίλιο. 
[Εκεί τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε η πρώτη συνάντηση της HONDA GOLDWING]

Και οι Βόρειοι δεν θα κάνουν χιλιόμετρα;! Θα παραπονιούνται μετά...  :feminist:
Πάντως το camping πώς και δεν το είχαμε σκεφτεί;! [size=6pt] Θα το προτιμούσα από το ξενοδοχείο..[/size] :roll:

Πάντως το camping πώς και δεν το είχαμε σκεφτεί;!  Θα το προτιμούσα από το ξενοδοχείο.. :roll:

Δεν είσαστε μόνοι σας Στέλιο και Σπύρο κι άλλος ονειρεύεται καμπίνγκ..

thumb_2012_enfield.jpg

ο φίλος μας ο bbkης. Δεν άντεξα Νικόλα να μη δημοσιεύσω το προσχέδιο.
Να γιατί λέω πως για κάποιους το ταξίδι έχει αρχίσει.
Εγώ είμαι μέσα και για Θεσσαλονίκη και για Πελλοπόνησο και όπου αποφασίσει η παρέα.
Κάνετε προτάσεις.. :laugh:

Γεια σου ρε μπιμπίκη με τα σχέδιά σου! Μπορώ να πω πως αυτό μου αρέσει πιο πολύ από τα 2 προηγούμενα!
Έχει και σκηνή! :w00t: τυχαίο;δεν νομίζω... :cheesy:

Παιδια μια καθοριστικη ανακεφαλαιωση... επειδή το'χασα λίγο: ημερομηνία συνάντησης? Διαμονές? Προυπολογισμός? Ειναι 340 χλμ περίπου από Αθήνα (αν τελικά κλείσει στην λίμνη Πλαστήρα) οπό μιλάμε για περίπου 3 γεμίσματα στο ντεπόζιτο (αναλόγως την ταχύτητα και τις παρεκλίσεις από την πορεία) δηλαδή κανα 70άρι η βενζίνη. Φαντάζομαι μία διανυκτέρευση (κανα 30άρι) ++ φαγητό & καβαντζα να πω 150-180 σύνολο? Ειμαι λαρτζ ή σμολ? Όπως και να'χει η μέρες είναι δύσκολες και να κλείσει καλό είναι να ξέρουμε που ... τσουλάμε!... Μέχρι πότε θα κλείσουν οι κρατήσεις και τα σχετικά??

Υ.Γ. Αν έχει γίνει κάποια ανάλυση σε προηγούμενα και την έχασα είναι επειδή τα ποσταρίσματα είναι αρκετα!... Θεωρώ πάντως ότι καλό είναι να συνοψίζουμε που-και-που...

Ανακεφαλαίωση:

Προορισμός: (κοίτα την ψηφοφορία στο πάνω μέρος της σελίδας) Αν και μπορεί να αλλάξουμε πάλι! :cheesy: :embarrassed:
Διαμονή: αρχές Μάη θα κλείσουμε δωμάτια αφού δεν ξέρουμε ακόμα συμμετοχές και προορισμό.
Προϋπολογισμός:

1)Βενζίνη:
Με μέση ταχύτητα 95χλμ/ώρα καίω περίπου 3,3 λίτρα στα 100 χλμ.(noe,υπολόγισα και το "κλέψιμο" του κοντέρ :angry009:) Άρα, αν υπολογίσεις την επιστροφή και τις βόλτες, τότε γύρω στα 3 γεμίσματα.

2)Διαμονή:
Δεν έχουμε αποφασίσει προορισμό, άρα οι τιμές παίζουν. Πάντως, η εποχή που θα πάμε δεν είναι πολύ ακριβή και τις τιμές που βάζουν στο internet τα ξενοδοχεία δεν τις πολυεμπιστεύομαι... μπορούμε να κάνουμε παζάρια αφού θα είμαστε τσούρμο (:roll:)

3)Φαγητό
Εδώ θα πονέσει η τσέπη μας! (δε λέω ονόματα! :cheesy:)

captain-024.gif 68 και σήμερα..  bike-037.gif

Βενζίνη = 900 χιλ Χ 4lt/100kh = 72 € (με 2 € το λίτρο)
Διόδια = 20 €
Διαμονή = 2 μέρες επί 30€ = 60€
Μασαμπούκα = 60€
Καφέδες = 15€
Συβενίρ για την μαμά = 20€
Σύνολο = 247 €

Όπως βλέπετε έχω υπολογίσει το ανώτερο των τιμών που θα απαιτηθούν για ένα τριήμερο, αλλά πιστεύω ότι τα έξοδα του καθενός θα κυμανθούν από 150 - 200 €. (Δεν υπολόγισα τυχόν μπλουζάκια που θα θέλει να φτιάξει κάποιος).

Και ο προϋπολογοσμός της ΤΡΟΙΚΑΣ:

Βενζίνη = 800 χιλ Χ 3,5lt/100kh = [b]53,20 €[/b] (με 1,90 € το λίτρο)
Διόδια = [b]0,00 €[/b] (δεν πληρώνω - δεν πληρώνω γιατί πάω από την παλιά εθνική).
Διαμονή = 2 μέρες επί 20€ = [b]40€[/b] (θα ψάξουμε και θα βρούμε)
Μασαμπούκα = [b]19€[/b] (8 σουβλάκια με πίτα και 3 τυρόπιτες).
Καφέδες = [b]9€[/b] (6 ελληνικούς μονούς)
Συβενίρ για την μαμά = [b]0,00€[/b] Μάνα είναι, αρκεί ένα φιλί.
[b]Σύνολο = 121,20 €[/b]

Αν γουστάρουμε πάμε και κάπινγκ, για περάστε, για περάστε... :welcome:

Ο προυπολογισμός τροικας μου αρέσει!... Συμφωνώ απόλυτα με το παλιά εθνική και ας ξοδέψουμε λιγη βενζίνη παραπάνω! ... Οι διαδρομές είναι πολύ καλύτερες και φυσικά το οικονομικό!... Για το camping εγώ είμαι μέσα αλλά παίζει ρόλο και ο καιρός. Επιπλέον τι θα χρειαστεί από τον καθένα? Πάντως σε ξενοδοχείο το να 'στριμοχτούμε' σε δωμάτια ή να κλεισουμε σε 2 αστερια δε μου καίγεται καρφι! A roof above my head is fine by me!! Και να μην ξεχνάμε την πληρώτητα της διατροφικής αξίας που παρέχει το μεσογειακο... σουβλάκι!!!

66 και σήμερα..

Χρήστο εμψύχωσε την ομάδα, είχες καιρό να γράψεις και απελπίστηκα, μη με ξαναφήσεις μόνο.. :undecided:
Να, ήδη μετράμε την πρώτη μας απώλεια και μειωθήκαμε.. :sad:

1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) elif@in
4) SV2MDL
5) SSAV
6) ggeos
7) Nikoss Rocker
8) Βύρωνας..?
9) ....

Εγω θα κοιτάξω να ερθω γιατι στην πανελληνια δεν βλεπω να τα καταφερνω... Η πρωτη αναφορα για αδεια ημερα παρασκευη αποριφθηκε για τις 25 Μαιου (απο την δουλεια)... Και το οικονομικο αναμενεται πολυ απογοητευτικό... :sad:

Βύρωνα, μπορεί να μην είσαι ο μόνος που δεν μπορεί να ξεκινήσει από Παρασκευή. Το ίδιο λέγαμε και πέρσι, αλλά μας τα χάλασε ο καιρός και ξεκινήσαμε Σαββάτο, οπότε μην απελπίζεσαι και βάζε από σήμερα κάθε μέρα στην άκρη 2 € και θα δεις που δεν θα σου φανεί το κόστος. Εγώ αυτό κάνω και αντί για μέρες θα μετράω τα ευρά που μάζεψα μέρα με την ημέρα.. :bs:

ΣΚΕΨΗ (1):
Αν δεν βρούμε δωμάτια στη λίμνη Πλαστήρα στο ίδιο ξενοδοχείο και με συμφέρουσα τιμή (αν συμφωνείται το ανώτερω 25€ ανά άτομο - μη μας πιασουν και τον κ@λ#..), η επόμενη επιλογή θα είναι Λευκάδα - Πρέβεζα και η τελευταία πάλι ο Βόλος στο ίδιο ξενοδοχείο που πια γνωρίζουμε και θα κάνουμε παζάρια να μας ρίξει την τιμή από τα 20€ πέρσι στα 15€ για φέτος. Για να μη σας πω ότι δεν μου φαίνεται άσχημη η ιδέα κάθε χρόνο να πηγαίνουμε στο ίδιο μέρος και να αποφεύγουμε όλο αυτό το ψαχτήρι.

ΣΚΕΨΗ (2):
Μπλουζάκια όποιος θέλει θα τυπώσει μόνος. Εφόσον φυσικά ευοδώσει η έμπνευση του μπιμπίκη μας. Ο καθένας θα προμηθευτεί με το τελικό ψηφιακό αρχείο του σκίτσου.

ΣΚΕΨΗ (3):
....... την ξέχασα... :roll:
.
.
.
.
αααααα, προετοιμάστε από τώρα όλοι την καλή φυσική σας κατάσταση (χάστε μερικά κιλά) και την κατάσταση της Enfield σας.
Όλοι μαζί μας θα έχουμε εργαλεία, σαμπρέλα, fast, ντίζες, φακό, μονωτική ταινία, πρώτες βοήθειες, αδιάβροχο κ.λπ. Φυσικά λίγες μέρες πριν την πανελλήνια θα ξαναζυγιστούμε και θα επαναλάβουμε αναλυτικά τα της προετοιμασίας.

:acute  :gym:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search