Jump to content
Δημιουργία Νέου...

2η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club | 25-27 Μαΐου 2012

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=668.msg7879#msg7879 date=1336222945]
Μπράβο Σπύρο !

ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΟΥΝ ΤΙ  ΘΑ  ΧΑΣΟΥΝ  ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΡΘΟΥΝ! :laugh:
[/quote]

Το νότιο επιτελείο ήδη εφοδιάσθηκε με το σήμα, είναι υπέροχο, θα το κολλήσουμε στα κράνη μας.. :laugh:
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Να κάνουμε ενα μικρό brief για την εκδρομή... Ώρα εκκίνησης? Πρόγραμμα? Χρήματα? Μεγαλο μερος του πληθυσμού ξεκινά από Αθήνα, από πού? Ένα googloχάρτι (υπάρχει μια πολύ-πολύ μικρη περίπτωση να ξεκινήσω μεσημέρι παρασκευή και ακόμα μικρότερη ξημερώματα σαββάτου) με την διαδρομή... Πόση ώρα θα πάρει το ταξίδι?
Το αυτοκόλλητο είναι καλή φάση!
Εγώ έκανα το 15άρι σερβις και μερικές διαδρομές των 60 χλμ για τεστ.... Νομίζω ότι είμαι έτοιμος...

Υπερχείλισε η λίμνη Πλαστήρα

Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η λίμνη Πλαστήρα, καθώς, μεσούσης της άνοιξης, η στάθμη του τεχνητού ταμιευτήρα ανέβηκε με ραγδαίους ρυθμούς, προκαλώντας... υπερχείλιση των υδάτων που κάλυψαν ακόμα και παραλίμνιες τουριστικές επιχειρήσεις.

Mέσα σε μόλις 24 ώρες, από τη Πέμπτη της περασμένης εβδομάδας μέχρι και τη Παρασκευή, τα νερά είχαν σημειώσει άνοδο 2,2 μέτρων, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής – λιγότερο από 80 εκατοστά – από τη κάλυψη ακόμα και του ορίου ασφαλείας του τεχνητού φράγματος, που είναι τα 792 μέτρα.

Ο υδάτινος όγκος απείλησε τα κοντινά χωριά και τις καλλιέργειες, ενώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας τέθηκε σε επιφυλακή, ενεργοποιώντας όλα τα προβλεπόμενα αντιπλημμυρικά μέτρα.

Tο 2008, το υδατικό έλλειμμα της λίμνης Πλαστήρα είχε φτάσει τα 60 εκατομμύρια κυβικά μέτρα και η στάθμη της βρισκόταν κοντά στα 685 μέτρα. Η αύξηση που έχει σημειωθεί στη στάθμη της τεχνίτης λίμνης μέσα σε μόλις μία τριετία ξεπερνά τα 100 μέτρα!

Κλιματολόγοι και μετεωρολόγοι επισημαίνουν πως η έντονη διακύμανση στον υδάτινο όγκο της λίμνης οφείλεται στη «καιρική ακαταστασία» που επικρατεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
e-volos.gr

[quote author=Βύρωνας link=topic=668.msg7882#msg7882 date=1336245749]
Να κάνουμε ενα μικρό brief για την εκδρομή... Ώρα εκκίνησης? Πρόγραμμα? Χρήματα? Μεγαλο μερος του πληθυσμού ξεκινά από Αθήνα, από πού? Ένα googloχάρτι (υπάρχει μια πολύ-πολύ μικρη περίπτωση να ξεκινήσω μεσημέρι παρασκευή και ακόμα μικρότερη ξημερώματα σαββάτου) με την διαδρομή... Πόση ώρα θα πάρει το ταξίδι?
Το αυτοκόλλητο είναι καλή φάση!
Εγώ έκανα το 15άρι σερβις και μερικές διαδρομές των 60 χλμ για τεστ.... Νομίζω ότι είμαι έτοιμος...
[/quote]

Βύρωνα, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί (και όταν λέω όλοι εννοώ οοοοοοοόλοι) από τα διόδια Σχηματαρίου, η ώρα εκκίνησης και το σημείο θα ανακοινωθούν με προσωπικά μηνύματα στον καθένα, οπότε θα ανταλλάξουμε και κινητά τηλέφωνα. Το πρόγραμμα είναι ελεύθερο και θα το καθορίζουμε επιτόπου. Τα χιλιόμετρα μέχρι τον προορισμό μας (Κριονέρι) είναι 340 χλμ. μετην επιστροφή και τις βόλτες θα φτάσουμε την χιλιάδα, οπότε υπολόγιζε 70 € μόνο για βενζίνες, 40€ για δύο διανυκτερεύσεις και λιγότερο από 100 € σε μασαμπούκες καφέδες, διόδια, τσιγάρα, τσίχλες, χαρτομάντηλα κ.λπ.
Θα σου πρότεινα να μη φύγεις μόνος γιατί μία από τις κύριες χαρές της συνάντησης είναι το "ταξίδι" και ειδικά το ομαδικό. Προσπάθησε λοιπόν την  [b]Παρασκευή 25/05/2012 και ώρα 06:00 το αργότερο 06:30[/b] να είσαι στα διόδια Σχηματαρίου (μόλις τα περάσεις δεξιά) και να φύγουμε οοοοοοόλοι μαζί.. (ωωωωχ προδόθηκα)..!! [img]http://www.pic4ever.com/images/gen152.gif[/img]

[quote author=Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ link=topic=668.msg7884#msg7884 date=1336254143]
Υπερχείλισε η λίμνη Πλαστήρα
[/quote]

Άρα εκτός από αδιάβροχα να πάρουμε και σωσίβια..[img]http://www.pic4ever.com/images/zthinking2.gif[/img]
Μια φουσκωτήρα και επικαλαμίδες..!!

[quote]Υπερχείλισε η λίμνη Πλαστήρα........
[/quote]
Στο  βορειο  κλιμακιο  υπαρχει  οργανωση.(παρεληφθησαν  ηδη), εκτος  απο  την  "τεραστια"  σαμπρελα  που  διατηρουμε  γυρω  απο  την  μεση  μας  επι  μονιμου  βασεως......... :w00t:
[url=http://postimage.org/][img]http://s18.postimage.org/t0iz8qrlh/tn_louis_proof_motoraid.jpg[/img][/url]

[quote](και όταν λέω όλοι εννοώ οοοοοοοόλοι)[/quote]
και  φυσικα θα  ειμαστε  εκει  ολοι ........? :sad:

Καλημέρα συνταξιδιώτες,
στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο,[url=http://youtu.be/-eYQK9tQ8hQ]http://youtu.be/-eYQK9tQ8hQ[/url], θα βρείτε αποσπάσματα από τη δοκιμαστική λήψη που έκανα με την κάμερα του Σπύρου.

Μια χαρά τα πήγες Στέλιο, είδαμε και το συνεργείου του Λάζαρου και το θρυλικό 50νταράκι σου.. :shake2:
Μόνο δύο παρατηρήσεις:
1) Στο ταξίδι θα κάνεις επιλογές των περιοχών με ενδιαφέρον (δηλ. εμένα)  και θα μειώσεις τη διάρκεια των λήψεων στο μισό, μετά ενώνουμε τις σκηνές και το κάνουμε μεγάλο το βίντεο. Το λέω για να μην είναι κουραστικό στη θέαση.
2) Αν μπορείς να ισιώσεις τη βάση στο κράνος 10 μοίρες αριστερά, ελπίζω να γίνεται.

:bs:

Στέλιο,  απλά  ΤΕΛΕΙΟ!  Πολύ  θέλω  να  έχω  καταγεγραμμένη  σε  video,  αυτή  την  συνάντηση(  και  ειδικά  τον  ΝΟΕ, να καταφθάνει  μετά  από  μένα!) :cheesy:

Νίκο τη βάση όσο και εάν προσπάθησα δεν μπόρεσα να αλλάξω τη θέση της. Θα επικοινωνήσω με Σπύρο για οδηγίες (φοβάμαι μην κάνω ζημιά). Επειδή θα γίνουμε και σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές και οι σκηνές που θα τραβήξουμε από τη συνάντηση θα είναι πολλές και θα γεμίσει εύκολα η κάρτα μνήμης, θα φέρω και notebook για να μπορούμε να αποθηκεύουμε τα βίντεο, ώστε η κάρτα μνήμης να είναι άδεια για τις επόμενες λήψεις.

[i](προς Νότιους)[/i]
Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να [i]μην[/i] πηγαίναμε από Αθηνών-Λαμίας; Τα χιλιόμετρα είναι πάνω-κάτω τα ίδια και η διαδρομή δεν θα είναι τόσο βαρετή. Ίσως να είναι πιο κουραστική βέβαια, αλλά και πέρυσι οι ατέλειωτες ευθείες της εθνικής με είχαν κουράσει. Τι λέτε κι εσείς που είστε πιο έμπειροι;
[url=http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&daddr=%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&ie=UTF8&sll=38.674789,22.832336&sspn=1.734666,2.469177&geocode=FSh1QwIdVi9qASnxQ3AGH72hFDHdjWZ2RTU2Jw%3BFbWrWAIdIZNOASlrXL3uHdlYEzHgmrniLL0ABA&oq=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4&t=h&dirflg=h&mra=ls&z=9[quote author=noe link=topic=668.msg7875#msg7875 date=1336198441][b]Για παράδειγμα...[/b][/url]
[size=6pt][i](Νόε, αν δεν θες να αποκαλύψεις τη μυστική μας διαδρομή στο forum τα συζητάμε όταν βρεθούμε για να κανονίσουμε τα του ταξιδιού...)[/i][/size] :cheesy:

Σπύρο το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν ήθελα να φέρω πίσω τους βόρειους Αθηναίους και να κάνουν κύκλο μέσα στην Αττική για να πάμε από παλιά εθνική Θηβών. Σκέφτηκα εναλλακτικά μήπως μπαίναμε μέσα στην παλιά εθνική μετά τη Θήβα.
Αυτά τα θέματα θα τα κανονίσουμε όλα και οοοοοοοοόλοι οι νότιοι σε [b]καφεδοσυνάντηση την Κυριακή 20 Μαΐου [/b] στο σημείο που συναντιόμαστε πάντα στο Θησείο. Για αυτόν τον λόγο θα ανοίξουμε νέο θέμα στις καφεδοσυναντήσεις.

Εμένα δεν με είχε κουράσει η εθνική, αλλά προτιμώ σίγουρα τα στροφιλίκια μέσα στα βουνά.. :bs:

Προτιμώ στο πήγαινε την εθνική οδό. Θεωρώ ότι σκοπός είναι να φθάσουμε πιο σύντομα και πιο ξεκούραστα. Στην επιστροφή μπορούμε να επιστρέψουμε από παλιά εθνική.

Γιατί βρε τζαναμπέτη, έχεις σκοπό να φύγεις από την Πέμπτη;  shooty

Και πάλι δεν θα με προλάβεις.. :cool44:

Στην υπογραφή μου θα βάλω το link του ξενοδοχείου για να το έχουμε εύκαιρο ανά πάσα στιγμή και να μη ψάχνουμε μία - μία της σελίδες της συζήτησης.. :bs:

[quote author=noe link=topic=668.msg7961#msg7961 date=1336485680]
Γιατί βρε τζαναμπέτη, έχεις σκοπό να φύγεις από την Πέμπτη;  shooty

Και πάλι δεν θα με προλάβεις.. :cool44:

Στην υπογραφή μου θα βάλω το link του ξενοδοχείου για να το έχουμε εύκαιρο ανά πάσα στιγμή και να μη ψάχνουμε μία - μία της σελίδες της συζήτησης.. :bs:
[/quote]

[size=36pt][b]ΚΑΛΑ  15  ΣΗΜΕΡΑ [/b][/size]

Υ.Γ. Νοε  να  σηκώσουμε  μια  λίστα  με  τα  "απαραίτητα"  του  ταξιδίου  σαν  υπενθύμιση  για  κάποιους  που  ίσως  ξεχάσουν  κάτι !

Και  ξεκινώ !
1.Εκλογικο  βιβλιάριο. :swoon2:
2. ………

Ειναι πολύ καλό!!... Δεν ξέρω αν θα μπορούσες να στείσεις την κάμερα για μερικά χιλιόμετρα (με στροφες) σε σημείο που να φαινεται η κινηση του μπροστινού τροχού από χαμηλά σε σχεση με το δρόμο...  κάτι σαν τις λήψεις εδώ 1:53 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ORvzWA_qOyI&feature=youtu.be[/youtube] αν κι εγω φανταζομαι πιο χαμηλά...

Εάν  τελικά  μας  προκύψουν  εκλογές (θεός  φυλάξη),  τον  Ιούνιο  πόσοι  και  ποιοι  έχουν  πρόβλημα  συμμετοχής  στην  Πανελλήνια?
Καλό  είναι  να  είμαστε  προετοιμασμένοι  για  παν  ενδεχόμενο.!

Ξαναμετράμε τις απώλειες:  cussing

1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
[s]3. George Farmer (Bullet 535)[/s]
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. ΠΑΝΑΓΟΣ(EFI 500 SND)
10. bbk(Bullet 500)
[s]11. ARAPAKOS(Βmw f650 gs)[/s]
12. Loumex (Bullet 500)
13. Χρήστος (Τεχνική υποστήριξη Καστοριάς)..!!

Ο αραπάκος αποδείχτηκε διάτοντας Ενφιλντάς και ο κηπουρός πουλημένος Ενφιλντάς.
Άρα Χρηστάρα άφησε τις διακαιολογίες, θα έρθεις στην Πανελλήνια για να χάσεις και να φτιάξουμε την αλυσίδα σου.. :shake2:

NIKO, εγώ δεν  έχω  κανένα  πρόβλημα  με  τις  εκλογές , ψηφίζω, έχω  φορτωμένη  την  "καθι"  και  φεύγω  για  Λίμνη, αλλά  ανησυχώ  για  αυτούς  που  έχουν  υποχρεώσεις  λόγο  εκλογών !

δεν ειμαι πουλημενος δεν ειμαι πουλημενος,δεν ειμαι πουλημενος......ανωτερα βια....με οδηγει στο να μην μπορεσω να ερθω σε αυτη την υπεροχη συναντηση ..τελικα τα λαστιχα και το σερβις τα εκανα για να χαζευω τη μηχανη μου γαμωτο μου....θα προσπαθησω να ειμαι στις εδω εκδρομες παιδια.....νοε παρτο πισω ... :smile:..

[quote author=George Farmer link=topic=668.msg8089#msg8089 date=1336929121]
δεν ειμαι πουλημενος δεν ειμαι πουλημενος,δεν ειμαι πουλημενος......ανωτερα βια....με οδηγει στο να μην μπορεσω να ερθω σε αυτη την υπεροχη συναντηση ..τελικα τα λαστιχα και το σερβις τα εκανα για να χαζευω τη μηχανη μου γαμωτο μου....θα προσπαθησω να ειμαι στις εδω εκδρομες παιδια.....νοε παρτο πισω ... :smile:..
[/quote]

Ποιος  είναι  ο  αγρότης, cussing  τι  πράγματα  είναι αυτά ,  εμείς  σας  στείλαμε  κάτω  έναν  ggeos,  που  ήταν  πανταχού  παρών ,  και  δες  πως  τον  καταντήσατε ! :sad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search