Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1ή Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club

Δημοσιεύτηκε

Παίρνοντας  αφορμή  από  το  πολύ  επιτυχημένο  (όπως  δείχνει  από  την  απήχηση  που  έχει) 36ΩΡΟ,των  φίλων του φόρουμ  των  motoguzzi ( είδη  διοργανώνετε  το 14ο  ετήσιο τους ),ρίχνω  την  ιδέα  προς  επεξεργασία !  !  !
Τι  θα  λέγατε  λοιπόν  για  μια  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?  συνάντηση  για  Σ/Κ  ?  εκεί  γύρω  στα  μέσα  ΜΑΙΟΥ ?  κάπου  στη  μέση  Ελλάδα ? (Βόλος-Πήλιο, Αιδηψός-Εύβοια, Καρπενήσι).
ΤΙ  ΛΕΤΕ  ΓΙΑ  ΝΑ  «ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ»  ΙΔΕΕΣ  :laugh:

Υ.Γ. Άντε  γιατί  μας  μαύρισαν  την  ψυχή  με  την  ανέχεια  μου  γ@το!

• Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 26,4k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
  ΝΑ  ΚΑΙ ΠΟΥ  ΘΑ  :dj:
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/bbsbvb1g/untitled.png[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
10) Enfildes
  ΝΑ  ΚΑΙ ΠΟΥ  ΘΑ  :dj: 

[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/bcxoazdw/untitled.png[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε
Δεν το έχω ξαναδεί το ξενοδοχείο, μόνο μου το περιγράψαν πως είναι σε καλή κατάσταση και μοιάζει παραδοσιακό, πέτρινο.
Μετά το ποστάρισμα του Χρήστου (που το εντόπισε στον γκουγκλη) δείτε και την πρόσοψη στη παρακάτω σελίδα:

[url=http://www.businessclub.gr/profile.php?buz_code=5490][b]ΚΛΙΚ[/b][/url]

και ο [url=http://www.xo.gr/profile/profile-804544169/en/][b]χάρτης[/b][/url]

Ομορφιά δε θα είναι με καμιά 20αριά Enfield παρατατεγμένες έξωθεν..;  :laugh:

[size=7pt]ψιτ, τις αλλόθρησκες θα τις βάλουμε από την πίσω μεριά του ξενοδοχείου.. [/size]:secret:
Δημοσιεύτηκε
Καλημέρα και καλό μήνα,
προσθέστε και εμένα στη λίστα για την πανελλήνια. Δυστυχώς λόγω απολυτήριων εξετάεων του γυμνασίου θα έρθω χωρίς τη γυναίκα μου.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=SSAV link=topic=256.msg2911#msg2911 date=1304242172]
Δυστυχώς  θα έρθω χωρίς τη γυναίκα μου.
[/quote]

Δυστυχώς;  :w00t:

1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
10) Enfildes
11) SSAV

Καλό μήνα συνοδοιπόροι..  :bs:
Δημοσιεύτηκε
[b]Με διανυκτέρευση:[/b]
1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
10) Enfildes
11) SSAV

[b]Χωρίς διανυκτέρευση:[/b]
12) Γιάννης (military)
13) Ath
Δημοσιεύτηκε
Για τον Γιάννη (SV2MDL ή κάπως έτσι) που θα έρθει μόνος από Καστοριά:
Γιάννη προτείνω να δώσεις ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς στην εθνική οδό.
Σύμφωνα με τον [url=http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&daddr=%CE%93%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%91%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&hl=el&geocode=FTJGagIdzoZEASktaTixSf1ZEzGDJp3IWzwTyQ%3BFYWgYwIdFfBGASkLe8vlTZZZEzHpGOY-uZCiJA%3BFfrfXQIdyQdKASk1J0C5pA9ZEzEQoLniLL0ABA%3BFeK8XAId3xlWASmhR11ZXIhYEzEwnLniLL0ABA%3BFSdKWAIdhiRfASld1ujLAhOnFDEwnrniLL0ABA&mra=ls&sll=40.315138,21.670532&sspn=0.431418,0.883026&ie=UTF8&ll=40.044438,23.181152&spn=1.732551,3.532104&t=h&z=8][b]χάρτη[/b][/url] θα έχεις κάνει τη μισή διαδρομή, μετά θα έχεις παρέα.. :laugh:

Ο χάρτης διορθώθηκε με την διαδρομή Καστοριά - Γρεβενά - Καλαμπάκα - Λάρισα - Αγριά (σύνολο 290 χλμ.)  :bs:
Δημοσιεύτηκε
νοε.μιλησαμε με τον παναγο,,μαλλον θα βρεθουμε καπου στην λαρισα και θα ερθουμε μαζι,, εγω θα κατεβω απο γρεβενα -καλαμπακα-λαρισα,,ειναι επαρχιακος δρομος και φανταστικη διαδρομη,,,,,ευχαριστω παντος για τον χαρτη.
Δημοσιεύτηκε
[b]Με διανυκτέρευση:[/b]
1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
10) Enfildes
11) SSAV

[b]Χωρίς διανυκτέρευση:[/b]
12) Γιάννης (military)
13) Ath

[b][u]Νέα κατηγορία[/u]
Χωρίς Enfield
Με διανυκτέρευση [/b]

14-15) bbk + Μαρία (μετά συζύγου….την πεθερά θα την αφήσω σπίτι, δεν χωράει στην μπαγαζιέρα.)
Δημοσιεύτηκε
Όχι πάντως με τα πόδια ή με γαϊδουράκι, αν και θα το ήθελα να σου πω…..το γαϊδουράκι όμως δεν θα ήθελε……
Αν δεν είναι καλός ο καιρός να κατέβω με αυτοκίνητο……αν είναι καλός θα δουμε…. :azn:
Δημοσιεύτηκε
Ερωτηξη…….θα σταλεί μήνυμα μέσω του forum για την συνάντηση σε όλα τα μέλη ώστε σε περίπτωση που κάποιος δεν το πήρε χαμπάρι να επικοινωνήσει?
Ή έγινε κάτι τέτοιο και έχω χάσει επεισόδιο?
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=bbk link=topic=256.msg2927#msg2927 date=1304329267]
Ερωτηξη…….θα σταλεί μήνυμα μέσω του forum για την συνάντηση σε όλα τα μέλη ώστε σε περίπτωση που κάποιος δεν το πήρε χαμπάρι να επικοινωνήσει?
Ή έγινε κάτι τέτοιο και έχω χάσει επεισόδιο?
[/quote]

Όλοι  θα ειδοποιηθούν  με Π.Μ.(  οι  βόρειοι  από  τον  Πανάγο,  οι  νότιοι  από τον  ΝΟΕ,  για  δεν  τη  «άλλη»  κατηγορία  θα  ακουστή  ειδικό  οπτικοακουστικό  ντοκουμέντο  το  εξής

[url=http://www.youtube.com/watch?v=Hu0ndyo4QgI]http://www.youtube.com/watch?v=Hu0ndyo4QgI[/url]
Δημοσιεύτηκε
Επανηλθα! Η μηχανη μου ειναι οκ (θα ανεβασω ενα post για τα σχετικα). Ψήνομαι για την πανελλήνια... Μεχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή ?(για την διανυκτέρευση τουλάχιστον)... Δυστυχώς δεν μπορώ να κανονίσω όμως 100% λόγω δουλειάς (είμαι λογιστής και τις μέρες αυτές πνίγομαι!)...
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν ενημέρωσα το ξενοδοχείο ότι έχουμε μαζευτεί 13 άτομα για διανυκτέρευση.
Τι μου ζητήθηκε από τον ξενοδόχο (Μπάλλας Μάριος).
Όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει δωμάτιο για διανυκτέρευση το Σαββάτο 28 Μαΐου 2011 [b]θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 6/5/2011[/b] να καταθέσει το ποσό που του αντιστοιχεί ή το μισό αυτού στον παρακάτω λογαριασμό:
[b]ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ[/b]
Αριθμός λογαριασμού: [b]201/652357-95[/b]
ΙΒΑΝ: [b]GR3701102010000020165235795[/b]
Στην αιτιολογία κατάθεσης βάζουμε απλά το επώνυμό μας

Οι τιμές ανά άτομο είναι 20 € εφόσον κοιμηθούμε σε δίκλινο (40 € το δίκλινο) και 30 € για όποιον επιθυμεί να κοιμηθεί μόνος του. Σε περίπτωση που κάποιο δωμάτιο γίνει τρίκλινο η τιμή ανεβαίνει στα 50 €, δηλαδή 50:3.

Η γνώμη μου είναι πως είναι καλό να κλείσουμε τα δωμάτια, ακόμη κι αν αμφιβάλουμε ότι θα πάμε, το ποσό που θα χάσουμε (20 €) είναι μηδαμινό και δεν αξίζει τον κόπο να το σκεφτόμαστε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ξενοδοχείο τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:
[b]2428092926[/b] και [b]6943632347[/b]

Επίσης θα παρακαλέσω όποιος κλείνει δωμάτιο με τον παραπάνω τρόπο να το αναφέρει και εδώ.

Το ίδιο για όποιον αποφασίσει να κατέβει στον Βόλο από Παρασκευή 27 Μαΐου, ας ενημερώσει.
Δημοσιεύτηκε
Απλά να κανονίσουμε δωμάτια, για να ξέρουμε και τι θα πληρώσουμε.
Εγώ δε γνωρίζω κανέναν από κοντά αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω σε δίκλινο. Το λέω σε περίπτωση που και άλλος είναι σε αντίστοιχη φάση. Οπότε αναζητείται συγκάτοικος!
Δημοσιεύτηκε
[quote author=Maik Kilo link=topic=256.msg2941#msg2941 date=1304373614]
Απλά να κανονίσουμε δωμάτια, για να ξέρουμε και τι θα πληρώσουμε.
[/quote]

Μάνο, εσύ καταθέτεις το ποσό των 20 € για τον εαυτό σου και τα ζευγάρια θα κανονιστούν στον Βόλο με την άφιξή μας.
Ο πιο αργοπορημένος για τιμωρία θα κοιμηθεί με τον PANAGOS.. :roll:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote]Ο πιο αργοπορημένος για τιμωρία θα κοιμηθεί με τον PANAGOS.. :roll:
[/quote]

A !  έτσι  κύριε  ΝΟΕ, ε  τότε  να σου  κοπή  η  ντιζα  του  γκαζιού και  να φτάσεις  τελευταίος,  και  θα  σε περιμένω  ότι  ώρα    και  να  φτάσεις,  να σου  δειξω  τον  ήχο  της  νέας  σου  εξάτμισης  (ροχαλίζοντας)  :bs:
Δημοσιεύτηκε
χρηστο μονος θα το κανεις το ταξιδι?  ολοι μαζι δεν θα ξεκινήσουμε?  ειμαστε ομαδα λέμε ...μη χαλας το συνολο τωρα για ιδίον ώφελος ...χαχαχα...ρε κανε οτι σου αρεσει μετα θα φας το κρέμασμα...χαχαχα
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=256.msg2945#msg2945 date=1304402151]
να σου  κοπή  η  ντιζα  του  γκαζιού και  να φτάσεις  τελευταίος,
[/quote]

Θα κάνω τα πάντα για να σε προσπεράσω κι ας είναι η  Θεσσαλονίκη πιο κοντά.. :roll:

Να μόλις πριν λίγο έκλεισα το δωμάτιο στο ξενοδοχείο, εσύ τι έχεις κάνει μέχρι τώρα κύριε ΧΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑ;

Υ.Γ. Εξακριβώθηκε η ορθότητα των στοιχείων του λογαριασμού (Μπάλλας Μάριος Απόστολος). Η κατάθεση από ίδια τράπεζα δεν έχει καθόλου προμήθεια.

:lipsrsealed:
Δημοσιεύτηκε
Καλησπέρα,
έκλεισα και εγώ δωμάτιο και θα είμαι στην Αγριά από την Παρασκευή. Σκέφτομαι, εαν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, να φύγω από Αθήνα μεταξύ 09:30 - 10:00 π.μ.
Δημοσιεύτηκε
Δεν είμαι κακή ειδεα.............θα πιούμε και τσίπουρα απο το βράδυ..........στα πεντακοσια μέτρα υπάρχει τσιπουραδικο; μην οδηγαμε πιομενοι......έτσι; :drink
Δημοσιεύτηκε
εαν βρεθούν στην Αγριά από Παρασκευή και άλλοι σύντροφοι εννοείται ότι πρέπει να τιμήσουμε τα τσιπουράδικα της περιοχής. Δεν αξίζει να πίνεις χωρίς παρέα.
Δημοσιεύτηκε
καλημερα, ανεβαινουμε κατα μονας ή θα παρει κανεις και δευτερο  ατομο; 
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.