Jump to content
Δημιουργία Νέου...

1ή Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club

Recommended Posts

[quote author=SSAV link=topic=256.msg2887#msg2887 date=1304152277]
Καλημέρα και χρόνια πολλά,
έχει βγεί κάποιο πρόγραμμα για την πανελλήνια, όπως ώρα και τόπος αναχώρησης, ξενοδοχείο διαμονής, ώρα επιστροφής κλπ?
[/quote]

Αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πάνω θα δεις πως ο τόπος συνάντησης είναι η Αγριά Βόλου στο ξενοδοχείο Μπάλλας Μάριος το Σαββάτο 28 Μαΐου 2011. Διανυκτερεύουμε (αφού πιούμε τσίπουρα στην παραλία) και την επόμενη κάνουμε ένα μικρό γύρο στο Πήλιο και επιστρέφουμε με γεμάτες τις μπαταρίες μας.

Επί της ευκαιρίας [b]να υπενθυμίσω ότι μέχρι την Δευτέρα 2 Μαΐου θα κλείσω δωμάτια (δίκλινα) για όσους έχουν δηλώσει πως θα έρθουν σίγουρα. [/b]Από εκεί και έπειτα ο καθένας θα αναλαμβάνει μόνος του να βρει δωμάτιο όπου του αρέσει και όποτε θέλει. Επίσης οι τιμές (των 40 € για το δίκλινο) μου δόθηκαν με την προϋπόθεση ότι θα κλείσουμε δωμάτια για 10-15 άτομα. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα αν είμαστε λιγότεροι (πανελλήνια εεε;).
Για λεπτομέρειες σχετικά με το ξενοδοχείο θα επανέλθω μετά την Δευτέρα.

[b]Στάνταρ συμμετοχές [/b](για δωμάτιο διανυκτέρευσης)
1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 170
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
  ΝΑ  ΚΑΙ ΠΟΥ  ΘΑ  :dj:
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/bbsbvb1g/untitled.png[/img][/url]

1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
10) Enfildes
  ΝΑ  ΚΑΙ ΠΟΥ  ΘΑ  :dj: 

[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/bcxoazdw/untitled.png[/img][/url]

Δεν το έχω ξαναδεί το ξενοδοχείο, μόνο μου το περιγράψαν πως είναι σε καλή κατάσταση και μοιάζει παραδοσιακό, πέτρινο.
Μετά το ποστάρισμα του Χρήστου (που το εντόπισε στον γκουγκλη) δείτε και την πρόσοψη στη παρακάτω σελίδα:

[url=http://www.businessclub.gr/profile.php?buz_code=5490][b]ΚΛΙΚ[/b][/url]

και ο [url=http://www.xo.gr/profile/profile-804544169/en/][b]χάρτης[/b][/url]

Ομορφιά δε θα είναι με καμιά 20αριά Enfield παρατατεγμένες έξωθεν..;  :laugh:

[size=7pt]ψιτ, τις αλλόθρησκες θα τις βάλουμε από την πίσω μεριά του ξενοδοχείου.. [/size]:secret:

Καλημέρα και καλό μήνα,
προσθέστε και εμένα στη λίστα για την πανελλήνια. Δυστυχώς λόγω απολυτήριων εξετάεων του γυμνασίου θα έρθω χωρίς τη γυναίκα μου.

[quote author=SSAV link=topic=256.msg2911#msg2911 date=1304242172]
Δυστυχώς  θα έρθω χωρίς τη γυναίκα μου.
[/quote]

Δυστυχώς;  :w00t:

1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
10) Enfildes
11) SSAV

Καλό μήνα συνοδοιπόροι..  :bs:

Για τον Γιάννη (SV2MDL ή κάπως έτσι) που θα έρθει μόνος από Καστοριά:
Γιάννη προτείνω να δώσεις ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς στην εθνική οδό.
Σύμφωνα με τον [url=http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&daddr=%CE%93%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%91%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&hl=el&geocode=FTJGagIdzoZEASktaTixSf1ZEzGDJp3IWzwTyQ%3BFYWgYwIdFfBGASkLe8vlTZZZEzHpGOY-uZCiJA%3BFfrfXQIdyQdKASk1J0C5pA9ZEzEQoLniLL0ABA%3BFeK8XAId3xlWASmhR11ZXIhYEzEwnLniLL0ABA%3BFSdKWAIdhiRfASld1ujLAhOnFDEwnrniLL0ABA&mra=ls&sll=40.315138,21.670532&sspn=0.431418,0.883026&ie=UTF8&ll=40.044438,23.181152&spn=1.732551,3.532104&t=h&z=8][b]χάρτη[/b][/url] θα έχεις κάνει τη μισή διαδρομή, μετά θα έχεις παρέα.. :laugh:

Ο χάρτης διορθώθηκε με την διαδρομή Καστοριά - Γρεβενά - Καλαμπάκα - Λάρισα - Αγριά (σύνολο 290 χλμ.)  :bs:

νοε.μιλησαμε με τον παναγο,,μαλλον θα βρεθουμε καπου στην λαρισα και θα ερθουμε μαζι,, εγω θα κατεβω απο γρεβενα -καλαμπακα-λαρισα,,ειναι επαρχιακος δρομος και φανταστικη διαδρομη,,,,,ευχαριστω παντος για τον χαρτη.

[b]Με διανυκτέρευση:[/b]
1) noe
2) elifain
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) ggeos
5-6)Camillo + Maud
7)SV2MDL
8) Maik Kilo
9) mazoutfield
10) Enfildes
11) SSAV

[b]Χωρίς διανυκτέρευση:[/b]
12) Γιάννης (military)
13) Ath

[b][u]Νέα κατηγορία[/u]
Χωρίς Enfield
Με διανυκτέρευση [/b]

14-15) bbk + Μαρία (μετά συζύγου….την πεθερά θα την αφήσω σπίτι, δεν χωράει στην μπαγαζιέρα.)

Όχι πάντως με τα πόδια ή με γαϊδουράκι, αν και θα το ήθελα να σου πω…..το γαϊδουράκι όμως δεν θα ήθελε……
Αν δεν είναι καλός ο καιρός να κατέβω με αυτοκίνητο……αν είναι καλός θα δουμε…. :azn:

Ερωτηξη…….θα σταλεί μήνυμα μέσω του forum για την συνάντηση σε όλα τα μέλη ώστε σε περίπτωση που κάποιος δεν το πήρε χαμπάρι να επικοινωνήσει?
Ή έγινε κάτι τέτοιο και έχω χάσει επεισόδιο?

[quote author=bbk link=topic=256.msg2927#msg2927 date=1304329267]
Ερωτηξη…….θα σταλεί μήνυμα μέσω του forum για την συνάντηση σε όλα τα μέλη ώστε σε περίπτωση που κάποιος δεν το πήρε χαμπάρι να επικοινωνήσει?
Ή έγινε κάτι τέτοιο και έχω χάσει επεισόδιο?
[/quote]

Όλοι  θα ειδοποιηθούν  με Π.Μ.(  οι  βόρειοι  από  τον  Πανάγο,  οι  νότιοι  από τον  ΝΟΕ,  για  δεν  τη  «άλλη»  κατηγορία  θα  ακουστή  ειδικό  οπτικοακουστικό  ντοκουμέντο  το  εξής

[url=http://www.youtube.com/watch?v=Hu0ndyo4QgI]http://www.youtube.com/watch?v=Hu0ndyo4QgI[/url]

Επανηλθα! Η μηχανη μου ειναι οκ (θα ανεβασω ενα post για τα σχετικα). Ψήνομαι για την πανελλήνια... Μεχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή ?(για την διανυκτέρευση τουλάχιστον)... Δυστυχώς δεν μπορώ να κανονίσω όμως 100% λόγω δουλειάς (είμαι λογιστής και τις μέρες αυτές πνίγομαι!)...

Λοιπόν ενημέρωσα το ξενοδοχείο ότι έχουμε μαζευτεί 13 άτομα για διανυκτέρευση.
Τι μου ζητήθηκε από τον ξενοδόχο (Μπάλλας Μάριος).
Όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει δωμάτιο για διανυκτέρευση το Σαββάτο 28 Μαΐου 2011 [b]θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 6/5/2011[/b] να καταθέσει το ποσό που του αντιστοιχεί ή το μισό αυτού στον παρακάτω λογαριασμό:
[b]ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ[/b]
Αριθμός λογαριασμού: [b]201/652357-95[/b]
ΙΒΑΝ: [b]GR3701102010000020165235795[/b]
Στην αιτιολογία κατάθεσης βάζουμε απλά το επώνυμό μας

Οι τιμές ανά άτομο είναι 20 € εφόσον κοιμηθούμε σε δίκλινο (40 € το δίκλινο) και 30 € για όποιον επιθυμεί να κοιμηθεί μόνος του. Σε περίπτωση που κάποιο δωμάτιο γίνει τρίκλινο η τιμή ανεβαίνει στα 50 €, δηλαδή 50:3.

Η γνώμη μου είναι πως είναι καλό να κλείσουμε τα δωμάτια, ακόμη κι αν αμφιβάλουμε ότι θα πάμε, το ποσό που θα χάσουμε (20 €) είναι μηδαμινό και δεν αξίζει τον κόπο να το σκεφτόμαστε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ξενοδοχείο τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:
[b]2428092926[/b] και [b]6943632347[/b]

Επίσης θα παρακαλέσω όποιος κλείνει δωμάτιο με τον παραπάνω τρόπο να το αναφέρει και εδώ.

Το ίδιο για όποιον αποφασίσει να κατέβει στον Βόλο από Παρασκευή 27 Μαΐου, ας ενημερώσει.

Απλά να κανονίσουμε δωμάτια, για να ξέρουμε και τι θα πληρώσουμε.
Εγώ δε γνωρίζω κανέναν από κοντά αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω σε δίκλινο. Το λέω σε περίπτωση που και άλλος είναι σε αντίστοιχη φάση. Οπότε αναζητείται συγκάτοικος!

[quote author=Maik Kilo link=topic=256.msg2941#msg2941 date=1304373614]
Απλά να κανονίσουμε δωμάτια, για να ξέρουμε και τι θα πληρώσουμε.
[/quote]

Μάνο, εσύ καταθέτεις το ποσό των 20 € για τον εαυτό σου και τα ζευγάρια θα κανονιστούν στον Βόλο με την άφιξή μας.
Ο πιο αργοπορημένος για τιμωρία θα κοιμηθεί με τον PANAGOS.. :roll:

[quote]Ο πιο αργοπορημένος για τιμωρία θα κοιμηθεί με τον PANAGOS.. :roll:
[/quote]

A !  έτσι  κύριε  ΝΟΕ, ε  τότε  να σου  κοπή  η  ντιζα  του  γκαζιού και  να φτάσεις  τελευταίος,  και  θα  σε περιμένω  ότι  ώρα    και  να  φτάσεις,  να σου  δειξω  τον  ήχο  της  νέας  σου  εξάτμισης  (ροχαλίζοντας)  :bs:

χρηστο μονος θα το κανεις το ταξιδι?  ολοι μαζι δεν θα ξεκινήσουμε?  ειμαστε ομαδα λέμε ...μη χαλας το συνολο τωρα για ιδίον ώφελος ...χαχαχα...ρε κανε οτι σου αρεσει μετα θα φας το κρέμασμα...χαχαχα

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=256.msg2945#msg2945 date=1304402151]
να σου  κοπή  η  ντιζα  του  γκαζιού και  να φτάσεις  τελευταίος,
[/quote]

Θα κάνω τα πάντα για να σε προσπεράσω κι ας είναι η  Θεσσαλονίκη πιο κοντά.. :roll:

Να μόλις πριν λίγο έκλεισα το δωμάτιο στο ξενοδοχείο, εσύ τι έχεις κάνει μέχρι τώρα κύριε ΧΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑ;

Υ.Γ. Εξακριβώθηκε η ορθότητα των στοιχείων του λογαριασμού (Μπάλλας Μάριος Απόστολος). Η κατάθεση από ίδια τράπεζα δεν έχει καθόλου προμήθεια.

:lipsrsealed:

Καλησπέρα,
έκλεισα και εγώ δωμάτιο και θα είμαι στην Αγριά από την Παρασκευή. Σκέφτομαι, εαν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, να φύγω από Αθήνα μεταξύ 09:30 - 10:00 π.μ.

Δεν είμαι κακή ειδεα.............θα πιούμε και τσίπουρα απο το βράδυ..........στα πεντακοσια μέτρα υπάρχει τσιπουραδικο; μην οδηγαμε πιομενοι......έτσι; :drink

εαν βρεθούν στην Αγριά από Παρασκευή και άλλοι σύντροφοι εννοείται ότι πρέπει να τιμήσουμε τα τσιπουράδικα της περιοχής. Δεν αξίζει να πίνεις χωρίς παρέα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search