Jump to content
Δημιουργία Νέου...

1ή Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club

Recommended Posts

Παίρνοντας  αφορμή  από  το  πολύ  επιτυχημένο  (όπως  δείχνει  από  την  απήχηση  που  έχει) 36ΩΡΟ,των  φίλων του φόρουμ  των  motoguzzi ( είδη  διοργανώνετε  το 14ο  ετήσιο τους ),ρίχνω  την  ιδέα  προς  επεξεργασία !  !  !
Τι  θα  λέγατε  λοιπόν  για  μια  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?  συνάντηση  για  Σ/Κ  ?  εκεί  γύρω  στα  μέσα  ΜΑΙΟΥ ?  κάπου  στη  μέση  Ελλάδα ? (Βόλος-Πήλιο, Αιδηψός-Εύβοια, Καρπενήσι).
ΤΙ  ΛΕΤΕ  ΓΙΑ  ΝΑ  «ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ»  ΙΔΕΕΣ  :laugh:

Υ.Γ. Άντε  γιατί  μας  μαύρισαν  την  ψυχή  με  την  ανέχεια  μου  γ@το!

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 170
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Αν δεν είχα οικογενειακές υποχρεώσεις θα ήμουν μέσα σε κάθε εκδρομή-ταξίδι.
Επιφυλλασομαι για το μέλλον.

Εύχομαι να κανονισθεί η πρώτη πανελλήνια συνάντηση, θα είναι ωραία...

Οικογενειακες υποχρεωσεις ,παιδια κλπ. κανουν δυσκολο αυτο το ενχειρημα.Ειναι κατι που θα το ηθελα πολυ.Ειδομεν ποτε δεν ξερεις προτεινετε τοπο  ημερρομηνια και βλεπουμε.Νομιζω ο τοπος πρεπει να ειναι καπου στο ενδιαμεσο ΑΘΗΝΑΣ- ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

χρηστο κανονισε το και οσοι πιστοι ας προσελθουν...καλο ακουγεται....να φτιαξουμε και αυτοκολητα...χαχα αν  και τα παιδια απο αθηνα δεν το βλεπω να ερχονται...χαχαχα..στο τελος τελος ας διοργανωσουμε συναντηση-εκδρομη με τοπικο χαρακτηρα ο καθενας...τουτεστιν σε παιρνω τηλεφωνο και παμε οπου γουσταρουμε μονοι μας χαχαχα..μη βιαζεσαι  και ολα θα γινουν και αμα ειναι καλοκαιρι πιο καλα

Κύριοι  μην  ψάχνετε  τρόπους  για  να  ΜΗΝ  συμμετέχετε  στο  «όνειρο»,  αλλά  είπαμε  έχουμε  ENFIELD, και  για  «θεραπευτικούς»  λόγους,  συμμετέχετε  στην  συζήτηση  και  δεν  ξέρεις  στο  τέλος  μπορεί  να  «κάτσει».
Παρακάτω  ακολουθεί  ένα  παράδειγμα  «θετικής»  σκέψεις  (νομίζω)
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Α) Θεσσαλονίκη – Καρπενήσι =310 χλμ
    Αθήνα -  Καρπενήσι            =288 χλμ
Καύσιμα  για  600χλμ (3,80λιτρα/100)=40,00 ευρα (μέση  τιμή  βενζίνης 1,70/λιτρο)
Ξενοδοχεία 1διανυκτερευση/2κλινο  :dj:    =45,00 ευρα(δηλ 25,00/ατομο)
Φαγητό-καφέδες-κτλ  :drink                          =50,00 ευρα (κατ’εκτιμηση)
Τελικό κόστος      περίπου                    =150,00(μοτοσικλέτα/αναβάτη)

Τέλος  επειδή  και  εγώ  είμαι  παντρεμένος  με  3  παιδιά, παραθέτω  μερικές  καλές  δικαιολογίες (25 χρόνια  εμπειρία) για  να την  «κάνετε» ένα  Σ/Κ . :cool:
1. θα  πάω  για  προσκύνημα  σε  ένα  Μοναστήρι (για  τους  θρησκευόμενους) :roll:
2. Έχει  μια    έκθεση  με  νέα  υλικά  (για  τους  ελευθέρους  επαγγελματίες ) :secret:
3. θα  πάω  σε  ένα  συνέδριο  μαζί  με τον  προϊστάμενο  μου (για  τους  δημοσίους  υπαλλήλους ) :sad:
4. θα  πάω  σε  ένα  σεμινάριο, πολύ  καλό  για  το  βιογραφικό  μου (για  τους  ανέργους-που  σε  λίγο  καιρό  θα  είμαστε  οι  περισσότεροι ) :bore:

5.        Έχουμε  συνάντηση  ολοι  οι  παλιοί  συναδελφοί (για  τούς  απόστρατους) :fight3:
6.        Έχουμε  συμπαράσταση  στους  απεργούς  της  οινοποιιας(τσίπουρου) Τυρναβου    ( για  τους  ΠΑΜΕ-εκδρομη)  :roll:
7.        θα  πάμε  να  συκόσουμε  τισ  μπάρες  σατ  διόδια  ( για τους  δεν  πληρώνω-δεν  πληρώνω )  :tongue: 

Κι εγώ είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά ανήλικα (κούτσικα) και άλλα προβλήματα.
Θα μπορούσα άνετα να δικαιολογούμε και ούτε σε καφέ να μην πατάω.
Όμως αν δεν είχα έστω κι αυτή την υποτυπώδη διέξοδο θα είχα τρελαθεί.
Αντί λοιπόν να μου τα τρώνε γιατροί και ψυχολόγοι, καλύτερα να μου τα φάει ο "μοτοσικλετισμός".
Άρα δικαιολογία δεν χρειάζομαι καμία. Λέω στη γυναίκα "θα πάω εκδρομή με την μοτοσικλέτα".

Τουτέστιν είμαι ο πρώτος Αθηναίος που λέω ΝΑΙ για την συνάντηση.
Και φυσικά προτείνω τον Βόλο.
[b]Στις 28 Μαΐου 2011, μεσημέρι 12:00 συνάντηση[/b] έξω από τον Αγιο Κωνσταντίνο Βόλου (στην παραλία). Ή στον παραδοσιακό σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ.

[b]Βόρειοι:[/b]
1. PANAGOS45

[b]Νότιοι:[/b]
1. noe

Ισοπαλία για την ώρα.. :shake2:

(Υ.Γ. Τί έγινε η Γερμανία Χρηστάρα; το αναβάλουμε για άλλη χρονιά;)  :sad:

ρε σεις, πραγματικά πιστεύετε ότι κάποιος ψαχνει δικαιολογίες για να μην έλθει;
Τότε γιατί να ξοδεύει το χρόνο του για να γράφει εδώ;

Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον βασιζόμενοι στη δική μας εμπειρία.
Δεν είναι όλες οι οικογένειες ίδιες...

Φυσικά συμφωνώ απόλυτα στα της ψυχοθεραπιας που προσφέρει η μοτοσυκλέτα.

[quote author=Brancaleone link=topic=256.msg1910#msg1910 date=1299212244]
ρε σεις, πραγματικά πιστεύετε ότι κάποιος ψαχνει δικαιολογίες για να μην έλθει;
Τότε γιατί να ξοδεύει το χρόνο του για να γράφει εδώ;

Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον βασιζόμενοι στη δική μας εμπειρία.
Δεν είναι όλες οι οικογένειες ίδιες...

Φυσικά συμφωνώ απόλυτα στα της ψυχοθεραπιας που προσφέρει η μοτοσυκλέτα.
[/quote]

ΦΙΛΕ  brancoleone,  συμφωνώ  απόλυτα  μαζί σου με  τα  περί  οικογενείας,  δεν  τίθεται  θέμα  προτεραιότητας, αλλά  «πρέπει»  και  εμείς  να  σας  «τσιγκλάμε» (παροτρύνουμε),  με  κάποιο  τρόπο , αλλιώς  δεν  θα  βρίσκαμε  και  λόγο,  και  χρόνο  για  να  γράφουμε  στο  φόρουμ,  μας  δημιουργείτε  το  «κίνητρο»,  έστω  για  μια  ονειροπόληση, πιστεύω  όχι  τόσο  ανέφικτη.

Ωραια ταλες παναγο .Μου αρεσει που ο νοε λεει ναι σε ολες της συναντησεις.Προσωπικα η συζηγος δουλευει σε μαιευτηριο.αρα βαρδιες σαββατοκυριακα και παει λεγοντας .Τα 2 κοριτσακια μου 3και 6 ετων εχω προβλημα που θα τα αφησω.Παρολα αυτα εχω δικαιωμα να ελπιζω στο ονειρο οτι θα τα καταφερω να ερθω.Το αφηνω ανοικτο μεχρι την τελευταια στιγμη.ΥΓ. Οι αντιπαραθεσεις ειναι πολες φορες επικοδομητικες

[shadow=red,left][glow=red,2,300](Υ.Γ. Τί έγινε η Γερμανία Χρηστάρα; το αναβάλουμε για άλλη χρονιά;)  [/glow] [/shadow]

[glow=red,2,300][shadow=red,left][/shadow][/glow]
Φίλε  ,  ΝΙΚΟ  αν  δε  μας « κάτσει»  η  Μέρκελ  τώρα  που  την  ζητάμε  ΞΑΝΑ  δανεικά ,  θα  πάμε  οπωσδήποτε  αλλά  για  ΕΡΓΑΤΕΣ .
Αν  κατάλαβες  το  υπονοούμενο,  έχουμε  στραγγιστεί,  οικονομικά,  εν  πρώτης  και  εκ  των  υστέρων  υπάρχει  θέμα  με  …………..
Παρόλα  αυτά  το  ενδιαφέρον  πιθανολογώ  θα  αναθερμανθεί,  όταν  με  το  καλό  γίνει  η  συνάντηση  (όπου  και  όταν, αποφασίσουμε)  και  εύχομαι  το  συντομότερο.
Ειδικά  για  μένα  που  πιστεύω  πως  είναι  από  τις  λίγες  διεξόδους  μου.
  Έτσι  λοιπόν  από  την  πλευρά  μου ,  η Γερμανία  πέθανε, ζήτω  ο  ΒΟΛΟΣ.
:drink

[quote author=ggeos link=topic=256.msg1917#msg1917 date=1299244057]
χρηστοπαναγοχωτριατη...και εγω ειμαι μεσα.......εαν ζω...
[/quote]

Η σωστή  απάντηση  είναι  αν  μπορώ  να  «καβαλήσω»  την  ENFIELD :wink:

[quote author=PANAGOS45 link=topic=256.msg1929#msg1929 date=1299429828]
  Έτσι  λοιπόν  από  την  πλευρά  μου ,  η Γερμανία  πέθανε, ζήτω  ο  ΒΟΛΟΣ.
:drink
[/quote]

Μα τι μου λες Χρηστο, εγώ στον Βόλο θα είμαι προετοιμασμένος και για Γερμανία.. :cool44:

Λοιπόν η ημερομηνία είναι καλή;
Δεν διάλεξα το προηγούμενο Σάββατο διότι είναι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Αν συμφωνούμε με ημερομηνία θα αρχίσουμε να ψάχνουμε σπίτι για διανυκτέρευση.
Θα διανυκτερεύσουμε, έτσι δεν είναι; Θα κάνουμε και τον γύρο του Πηλίου.

1. PANAGOS45
2. ggeos

1. noe

(προηγείται ο μπάοκ).. :angry009:

Όσο  αφορά  έμενα  η  ημερομηνία  είναι  ο.κ.  Αλλά  καλά  θα  ήταν  να  ακούγαμε  και  μερικές  ακόμα  γνώμες!
Θα  έχουμε  έτσι  αρκετό  χρόνο  για  να  οργανώσουμε  ακόμα  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  την  1η  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ROYAL  ENFIELD  στην  Ελλάδα

Σίγουρα  θα  περιλαμβάνει  :dj:  όπως  και  :drink
Εσύ  αν  μπορούσες  να  κάνεις  μια  διερεύνηση  για  διανυκτέρευση  (κόστος)  καλό  θα  ήταν  για  να  έχουμε  και ένα  κέντρο  κόστους., πολλοί  θα  είναι  αυτοί  που  θα  το λάβουν  υπ’ψιν  τους (σοβαρά) για  την  συμμετοχή  τους  στην  συνάντηση.
Και  οπωσδήποτε  θα  κάνουμε  το  γύρο  (με πίτα  και  απ’ όλα :embarrassed:)  του  ΠΗΛΙΟΥ

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=256.msg1929#msg1929 date=1299429828]  Έτσι  λοιπόν  από  την  πλευρά  μου ,  η Γερμανία  πέθανε, ζήτω  ο  ΒΟΛΟΣ. :drink[/quote]

Εγώ θα έλεγα αφού μαζευτούμε όλοι στον Βόλο να κινήσουμε για Γερμανία! :w00t:

[quote author=Maik Kilo link=topic=256.msg1941#msg1941 date=1299592396]
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=256.msg1929#msg1929 date=1299429828]  Έτσι  λοιπόν  από  την  πλευρά  μου ,  η Γερμανία  πέθανε, ζήτω  ο  ΒΟΛΟΣ. :drink[/quote]

[/quote]

NOE,  Βοήθεια,  μας    πήραν  στό  "ψιλό",  πρέπει  οποσδήποτε  να  πάμε  Γερμανία  ! :grin: 

[quote author=Maik Kilo link=topic=256.msg1941#msg1941 date=1299592396]
[/quote]

Ορίστε, η παραμεθόριος θα μας βάλει τα γυαλιά.
Μάνο να εκλάβω τη δήλωσή σου ως αποδοχή συμμετοχής;
Για την Πανελλήνια συνάντηση εννοώ.

Χαιρετισμούς στην όμορφη Ρόδο.. :bs:

Καιρού επιτρέποντος (και άδειας από τη δουλειά) δηλώνω πως ναι, θα συμμετάσχω.
Επίσης λόγω δουλειάς, έως το Πάσχα θα είμαι Αθήνα, οπότε όποτε κανονισθεί καμιά καφεδοσυνάντηση θα προσπαθήσω να έρθω.

1. PANAGOS45
2. ggeos

1. noe

[b]Νησιά:[/b]
Maik Kilo

Να γίνει η συνάντηση. Ελάτε Βόλο, σας περιμένω, και είναι πολύ πιθανό(99,99%) να σας ακολουθήσω (εδώ σπουδάζω) αν και δεν έχω ακόμα δυστυχώς  :sad: enfield. Ψήστε το!

[quote author=Ath link=topic=256.msg1988#msg1988 date=1300072847]
Να γίνει η συνάντηση. Ελάτε Βόλο, σας περιμένω, και είναι πολύ πιθανό(99,99%) να σας ακολουθήσω (εδώ σπουδάζω) αν και δεν έχω ακόμα δυστυχώς  :sad: enfield. Ψήστε το!
[/quote]

Λοιπόν  μια  και  είσαι  Βόλο, θα  ξέρεις  και  τα καλύτερα  τσιπουράδικα, εσύ  θα  μας  τα  δείξεις  και  εμείς  θα  σου  βρούμε  «δικάβαλο»,  για  να  είσαι  στην  παρέα  μας. :shake2:

Και  μια  και  σε  βρήκαμε  «εύκολο»,  κάνε  και  μια  μικρή  ερευνά  για διανυκτέρευση  :dj:, (τιμές) Βόλο  αλλά  γιατί  όχι  και  Πήλιο :cold:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search