Jump to content

Δυο εφαρμογές που αφορά την καλύτερη χρήση της κοινότητα μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Nikoss Rocket Nikoss Rocket
×
×
 • Δημιουργία Νέου...

ΠΑΝΑΓΟΣ

Μέλος
 • Καταμέτρηση περιεχομένου

  766
 • Εγγραφή

 • Συνδεμένος

 • Βραβείο Ημέρας

  14

Σχετικά με ΠΑΝΑΓΟΣ

 • Γενέθλια 03/07/1964

ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ

Η τελευταίοι επισκέπτες είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ΠΑΝΑΓΟΣ's Επιτεύγματα

Ο Μανιβελάτος

Ο Μανιβελάτος (2/14)

 • Πολύ Δημοφιλής Rare
 • Έναρξη Θέματος Rare
 • Πρώτη Ανάρτηση
 • Συμμετοχή
 • Πολυάριθμων Δημοσιεύσεων Rare

Πρόσφατα Διακριτικά

202

Δημοφιλής στην Κοινότητα

 1. Πολυ Όμορφο Χρώμα ! Εξαιρετική επιλογή !
 2. Καλημέρα στην ΠαREα ! Και εγω εχθές έκανα μια παραγγελία με E-bay,κάποια ανταλλακτικά απο ινδία ! Στο τέλος το E-bay, μου χρέωσε Φ.Π.Α. (19% αφορά Γερμανία). Όποτε και όταν παράλαβω θα σας ενημερώσω, σχετικά !
 3. Αυτό έχω πίσω και Εμπρός Ετσι τα προτείνει η Heidenau ! Ειμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής ! βέβαια αν καταφέρω και κάνω μια 2μερη εκδρομή τότε δεσμεύομαι να κάνω εξαντλητική δοκιμή τους !
 4. Άντε να σας ´´εξάψω´´ λίγο την Φαντασία
 5. Χρόνια Πολλά ! Σύντροχοι Υγεία Ευτυχία πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχουμε !
 6. Δεν είχε καμία σχέση με την θέση του ποδόφρενο, ήταν απλά μιμητισμός(εγώ το λέω και μαϊμουδισμούς των πιτσιρικάδων)της εποχής μας ! Υ.Γ. Συνέλαβα πολλές φορές και την αφεντιά μου, να είχε αυτή την στάση του σώματος, στο παπάκι ! Υ.Γ.1 Μάλλον έφταιγε και η έλλειψη της δεξαμενής καυσίμων(ρεζερβουάρ) ανάμεσα στα πόδια !
 7. Είναι η θέση οδήγησης <<καγκουρό ! !>> Έτσι και η επικράτηση της γνωστής ρήσης ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ! ! !
 8. Χρόνια Πολλά ! ! ! Σαν να μην πέρασε μια μέρα !
 9. Καλημέρα στην παρέα ! Εγώ έβαλα εδώ στην Γερμανία στην ΕΦΙ Εμπρός Heidenau k44 και πίσω Heidenau k36 (έτσι τα προτείνει και η Heidenau)https://de.reifenwerk-heidenau.com/modules/reifenliste/view.php?lang=de&point=2&rtyp=9&profil=19&pic=27,https://de.reifenwerk-heidenau.com/modules/reifenliste/view.php?lang=de&point=2&rtyp=9&profil=16&pic=18. Μέχρι στιγμής είναι (500 χλμ)πολύ καλά ! (Σημ. εδώ η ποιότητα του οδοστρώματος είναι σαφώς καλλίτερη από της Ελλάδος). Κόστος εδώ στην Γερμανία 52,00 Εμπρός και 72,00 Πίσω (προσοχή μόνο η Αγορά τους διότι η τοποθέτηση είναι άλλη Ιστορία) Τα Ελαστικά είναι *Ζυγισμένα* από το Εργοστάσιο οπότε μπορείς να τολμήσεις, εφόσον έχεις τα εργαλεία το χρόνο και την υπομονή, να τα τα *ζαντάρεις* μόνος σου !
 10. Καλημέρα από την Ηλιόλουστη Γερμανία ! (βρέχει ασταμάτητα εδώ και 1,5 Μήνα) Μήπως κάποιος σύντροχος γνωρίζει τους κωδικούς των Ρουλεμάν τροχών (μπροστά της EFI). Διότι πρέπει να τους αναζητήσω στο ελεύθερο εμπόριο (προτιμώ τα SKF).
 11. Καλημέρα ! εδώ Πανάγος ! Όλα καλά Δόξα τώ Θεώ ! Απέχουμε από τις πλημμύρες κάπου 150 χλμ ! Μεγάλες απώλειες σε Ζωές Δυστυχώς !
 12. https://ibb.co/FKGJcCM https://ibb.co/THDnSkR https://ibb.co/DGTTkts https://ibb.co/yBMkDzf https://ibb.co/sRQWKxL Επιτέλους βρήκα και εγώ χρόνο και ανέβασα φωτογραφίες ! Η όλη κατασκευή δεν άλλαξε τίποτα από το υποπλαίσιο της δεύτερης θέσης της μοτοσυκλέτας ! Αλλά υπάρχει η δυνατότητά πολύ εύκολα να αφαιρεθεί Η προστεθεί ανάλογα τις ανάγκες. Περιορισμός βάρους δεν υπάρχει Εγγυημένα !
 13. Παρέλαβα το δέμα μου από Αγγλία (σημ. εδώ στην Γερμανία), χωρίς καμία επιπλέων χρέωση! Ο hitchcock motorcycles είχε επάνω στο δέμα (σαν μεγάλος φάκελος), σε μορφή αυτοκόλλητου το τιμολόγιο, με την τιμή σε λίρες 17,50 περίπου. Έτσι τελικά για μένα ήταν φτηνότερα γιατί γλίτωσα το Βρετανικό ΦΠΑ (20%)!