Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1ή Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club

Δημοσιεύτηκε

Παίρνοντας  αφορμή  από  το  πολύ  επιτυχημένο  (όπως  δείχνει  από  την  απήχηση  που  έχει) 36ΩΡΟ,των  φίλων του φόρουμ  των  motoguzzi ( είδη  διοργανώνετε  το 14ο  ετήσιο τους ),ρίχνω  την  ιδέα  προς  επεξεργασία !  !  !
Τι  θα  λέγατε  λοιπόν  για  μια  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?  συνάντηση  για  Σ/Κ  ?  εκεί  γύρω  στα  μέσα  ΜΑΙΟΥ ?  κάπου  στη  μέση  Ελλάδα ? (Βόλος-Πήλιο, Αιδηψός-Εύβοια, Καρπενήσι).
ΤΙ  ΛΕΤΕ  ΓΙΑ  ΝΑ  «ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ»  ΙΔΕΕΣ  :laugh:

Υ.Γ. Άντε  γιατί  μας  μαύρισαν  την  ψυχή  με  την  ανέχεια  μου  γ@το!

• Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 26,4k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Παρασκευή πάω να ρίξω μία ματιά στο ξενοδοχείο.(αν και νομίζω ότι θα είναι κομπλέ, απλά για να λέω ότι κάτι έκανα που θα σας φιλοξενήσω στα λημέρια μου)
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=Ath link=topic=256.msg2978#msg2978 date=1304557242]
Παρασκευή πάω να ρίξω μία ματιά στο ξενοδοχείο.(αν και νομίζω ότι θα είναι κομπλέ, απλά για να λέω ότι κάτι έκανα που θα σας φιλοξενήσω στα λημέρια μου)
[/quote]

Ψαξε  ενα  καλο  ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ! αν  εχουμε  γινει  "κουνουπιδια" ποιος  νοιαζεται  για  το  ξενοδοχειο ?
Δημοσιεύτηκε
παναγο με τισ μηχανες που εχουμε δεν ημαστε για τσιπουρα,,αλλα για απογευματινο τσαι με μηλοπιτα !!!!!!
Δημοσιεύτηκε
Camillo + Maud, έκλεισαν δωμάτιο, η ομάδα δυναμώνει και τα τσίπουρα επιβάλλονται, που αν είναι δυνατό λέω να ρίξουμε και στο ρεζερβουάρ, να πάνε οι κάπνες έξω βρε αδερφέ.. :azn:
Δημοσιεύτηκε
[b]ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:[/b]

Με ειδοποίησε ο ξενοδόχος πως θέλει μετά την κατάθεση των χρημάτων να επικοινωνούμε μαζί του λέγοντας [i][b]"ονομάζομαι ΨΨΨΨ το τηλέφωνο μου είναι ΥΥΥΥΥΥΥ,  κατέβαλα το ποσό των ΧΧ ευρώ για κράτηση δωματίου την 28-5-2011, πρόκειται για τη συνάντηση μοτοσικλετιστών".[/b][/i]
Είναι απαραίτητη η παράνω διευκρίνηση, διότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ποιος του στέλνει χρήματα καθόσον το ίδιο διάστημα (28/29-5-2011) πραγματοποιούνται κρατήσεις ένεκα κολυμβητικών αγώνων που γίνονται στην περιοχή.

Μόνο εγώ και ο SSAV πήραμε τηλέφωνο για να δηλώσουν τα ανωτέρω.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ΠΑΝΑΓΟΣ=ΧΡΗΣΤΟΣ
mazoutfield=ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ggeos=ΓΙΩΡΓΟΣ
enfildes=ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΧΟΥΝ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ :laugh:  ΤΗΝ  ΚΡΑΤΗΣΗ  ΜΕ  ΤΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,  ΚΑΙ  ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΥΠΕΥΘΥΝΑ  ΚΑΙ  ΕΝ  ΓΝΩΣΗ  ΤΩΝ  ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ  ΟΤΙ  ΜΟΝΟ    ΕΑΝ  ΡΙΧΝΕΙ  ΧΑΛΑΖΙ  ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  ΜΕΓΕΘΟΣ  "ΠΕΠΟΝΙΟΥ"  ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ :drink  ΜΕ  ENFIELD.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=noe link=topic=256.msg2982#msg2982 date=1304594002]
Μόνο εγώ και ο SSAV πήραμε τηλέφωνο για να δηλώσουν τα ανωτέρω.
[/quote]

Κι εγώ πήρα τηλέφωνο!
Δημοσιεύτηκε
Είμαστε καθόλα ΑΨΟΓΟΙ, το μόνο που μένει είναι να προμηθευτούμε όλοι εφεδρικές ντίζες.
Και ΤΙΠΟΤΑ δε μας σταματά, ούτε το χαλάζι σε μέγεθος καρπουζιού, κράνη φοράμε εεε?

Αρα το Σαββάτο 28 Μαΐου 2011 ορίζουμε ως ώρες προσέλευσης της συγκέντρωσης στην Αγριά Βόλου από 12:00 - 15:00.
Ο SSAV θα είναι από την προηγούμενη μέρα για τις προετοιμασίες του event με αποκορύφωμα τον αγώνα Βορείων - Νοτίων. Ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα αγαπητοί συνοδοιπόροι;
Ο PANAGOS?  :acute ή ο noe?  :azn:
Μην στοιχηματίζεται παρακαλώ, αφενός μεν διότι ο ιντερνετικός τζόγος απαγορεύεται, αφετέρου δε είναι άδικο ενώ γνωρίζουμε τον νικητή.. :cool44:

22 και σήμερα.. :smile:
Δημοσιεύτηκε
Οκ και από εμάς Νίκος-Μαρία……………..ετοιμάζουμε αποσκευές….. :azn:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=tolis link=topic=256.msg2971#msg2971 date=1304504470]
καλημερα, ανεβαινουμε κατα μονας ή θα παρει κανεις και δευτερο  ατομο;
[/quote]

Τόλη, μόνοι μας θα ανέβουμε το 99%, οι περισσότεροι θα έχουμε μπαγκάζια στη πίσω σέλα. Αυτό εννοείς;
Έχεις σκοπό να έρθεις με την Electra σου; Αν ναι στείλε μου μήνυμα να οργανωθούμε οι εν Αθήναις ενφιλντόβιοι.
Πάλι μπορείς να έρθεις και στην εκδρομή [url=http://royalenfieldclub.gr/index.php/topic,310.0.html][b]της μεθεπόμενης Κυριακής[/b][/url]  να γνωριστούμε.  :bs:
Δημοσιεύτηκε
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βρίσκομαι και εγώ την παρασκευή στο Βόλο (μικρή γιατί μια εργασία που έκανα θα σταλεί σε ένα <συνέδριο> στο Μετσόβιο και μάλλον θα πάω να καμαρώσω, ελπίζω ότι το Σάββατο θα έχω επιστρέψει μέχρι το μεσημέρι). Γενικά πέσαν πολλά πράγματα (μάλλον θα δισκοθετώ το Σάββατο το βράδυ σε ένα φεστιβάλ στο Βόλο) αυτό το Σ/Κ που γίνεται η πανελλήνια αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να σας δω (και διαίτερα τις κοπέλες σας). Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τσεκάρω και το ξενοδοχείο σε κάποια φάση.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=Ath link=topic=256.msg3092#msg3092 date=1304931462]
Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τσεκάρω και το ξενοδοχείο σε κάποια φάση.
[/quote]

Μην αγχώνεσαι με το ξενοδοχείο, έχω ήδη αποστείλει πράκτορες και το τσεκάρανε.
Όσο για τους τελευταίας στιγμής αναποφάσιστους θα βρεθεί και για αυτούς λύση.  :smile:

18 και σήμερα.. :azn:
Δημοσιεύτηκε
[center]Ένας, μας είναι αρκετός..!!
:cool44:

[url=http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/11415/117_000.jpg][img]http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/11415/thumb_117_000.jpg[/img][/url]

:secret:[/center]
Δημοσιεύτηκε
Πρόταση:
Όποιος από τους φίλους παρευρεθεί στην πανελλήνια και έχει δυνατότητα για φωτογραφικής ή κινηματογραφικής κάλυψεως, ας συνεισφέρει στον εμπλουτισμό απεικονίσεων στιγμιότυπων.
Φιλικά Ακριβοδίκαιος.
Δημοσιεύτηκε
Εγώ ψιλοασχολούμαι οπότε θα μπορώ να συμμετέχω στη φωτογραφική κάλυψη του γεγονότος της χρονιάς! :azn:

[size=6pt]ΥΓ: Τελικά μετά θα συνεχίσουμε για Γερμανία;[/size]
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ΟΛΟΙ  ΘΑ  ΒΑΛΟΥΜΕ  ΤΟ  ΧΕΡΑΚΙ  ΜΑΣ  ΕΓΩ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΗΝ  ΩΡΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΦΤΑΣΕΙ  Ο  ΝΟΕ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΙ  ΕΚΕΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΩ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ :undecided:
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν οι μέρες πλησιάζουν, [b]17 και σήμερα..!![/b]

Και η λίστα έχει ως εξής με τυχαίο τον διαμοιρασμό δωματίων:

1) SSAV (Bullet 535) - μονόκλινο
------
2) bbk - 3) Μαρία (GS1150) - δίκλινο με διπλό κρεβάτι
------
4) Camillo 5) Maud (EFI) - δίκλινο με διπλό κρεβάτι
------
6) ΠΑΝΑΓΟΣ (EFI)
7) Enfildes (EFI)
------
8) ggeos (Bullet 500)
9) mazoutfield (diesel)
------
10) noe (Bullet 500)
11) elifain (EFI)
------
12) Maik Kilo (EFI)
13) ???? - θα δούμε με ποιόν θα ζευγαρώσει;
------
14) SV2MDL (Electra 500)
15) ???? - θα δούμε με ποιόν θα ζευγαρώσει;

[u]Χωρίς δωμάτιο:[/u]
16) Ακροδίκαιος Νομοφύλαξ (EFI)
17) Ath (πεζό 2)

Η ώρα προσέλευσης στο ξενοδοχείο θα ορισθεί 12:00 - 14:00 (ακούς Χρηστάρα, να είσαι στην ώρα σου).
Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα κανονισθεί ομόφωνα στο μεσημεριανό τραπέζι (Στέλιο SSAV αναλαμβάνεις από την προηγούμενη να βρεις ταβέρνα στην παραλία).
Έχει κανονισθεί να κρατηθεί χώρος πάρκινγκ και για τα κορίτσια μας μπροστά από το ξενοδοχείο.

[b][u]Επαναλαμβάνω:[/u]
1) Όποιος θέλει μονόκλινο ώστε να κοιμηθεί μόνος του να το δηλώσει στο ξενοδοχείο.
2) Όποιος θα ξεκινήσει την Παρασκεύη επίσης να το δηλώσει, (έως τώρα μόνο ο SSAV θα είναι από Παρασκευή).
3) Η πρόσκληση στη συνάντηση είναι ανοιχτή δηλώστε συμμετοχή.[/b]
:drink
Δημοσιεύτηκε
ΑΠΟ καστορια θα ειμασται εξι,,, sv2mdl και πεντε τεχνικη υποστηριξη ????? ηδη κλεισαμε δωμ... :drink
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.