Jump to content
Δημιουργία Νέου...

2η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club | 25-27 Μαΐου 2012

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Και μπλουζάκια και τζάκετ, ακόμα και βατραχοπέδιλα εάν χρειαστεί.
Αλλά τέλος πάντων ας βγάλουμε κάτι.
ΒΒΚ σφίξου και σκέψου ...
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

82 και σήμερα..  
:flowers: για την Μαγιάτικη εκδρομή μας :flowers:

ΜΠΙΜΠΙΚΙ πιάσε κονδυλοφόρο και δείξε μας πως αισθάνεσαι,
θα το κάνουμε μπλουζάκι και θα το φορέσουμε,
αλήθεια λέω..!! :bs:

[quote author=Nikoss Rocker link=topic=668.msg7025#msg7025 date=1331382263]
τώρα ποιος θα με κουβαλάει θα δούμε όταν πλησιάζει η ώρα
[/quote]
Πού είναι ένα sidecar όταν το χρειάζεσαι;...

[url=http://postimage.org/image/x7usgrmad/][img]http://s18.postimage.org/x7usgrmad/Untitled.jpg[/img][/url]

ΥΓ: Ετοιμάζω αφίσα για την Πανελληνία για να μαζέψουμε κόσμο... :w00t:

Λίμνη Πλαστήρα.

Διαδρομή από Θεσσαλονίκη.

Διαδρομή από Αθήνα.

Από Ζάκυνθο.

Από Καστοριά. (Γιάννη, καλά εσύ μπορείς να έρθεις και με πατίνι..)  :smile:

Από Ρόδο. (Μάνο μην αγχώνεσαι θα σε περιμένουμε.)  :cool44:

Όπως καταλαβαίνεται αναθερμαίνω το ενδιαφέρον για την εκδρομή προτείνοντας εναλλακτικά ως προορισμό τη Λίμνη της Καρδίτσας.
Αφορμή στάθηκε για μερικούς που θέλανε να βλέπουν και θάλασσα. Η Πρέβεζα θα παραμείνει απωθημένο για μελλοντική εκδρομή, στον Βόλο δε λέει να ξαναπάμε (που πολύ θα μου άρεσε), όποτε σαν μέση πρόταση σε απόσταση βρίσκεται η τεχνητή λίμνη Πλαστήρα.
Σε σύγκριση με το Καρπενήσι η λίμνη υπερέχει σε ομορφιά (υποκειμενική γνώμη), μοιάζει με αλπικό τοπίο. Φέτος με τόσες βροχές το φράγμα θα έχει ξεχειλίσει και την εποχή που θα πάμε η φύση θα είναι στα φόρτε της.
Το Νεοχώρι που προτείνω ως τόπο διαμονής βρίσκεται κυριολεκτικά σε μπαλκόνι με θέα τη λίμνη. Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι τιμές των ξενοδοχείων τσούζουν (έχω να πάω πάνω από 15 χρόνια). Πιστεύω όμως φέτος να είναι διαφορετικά.

Τι λέτε συνελφιντάδες, θέλετε να βρέξουμε τα πόδια μας στη λίμνη Πλαστήρα ή στον ποταμό Βρούσο;

Τα σχέδια μου προς το παρών ειναι να έρθω, τώρα ποιος θα με κουβαλάει θα δούμε όταν πλησιάζει η ώρα

Νικόλα, έλα εσύ και θα σε μοιράσουμε αναμεταξύ μας.. :shake2:

Μου αρέσει η πρόταση του Νίκου και προσωπικά θα προτιμούσα τη λίμνη από το βουνό. Επειδή όμως λειτουργούμε βάσει δημοκρατικών διαδικασιών ας ψηφίσουμε.

Και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, πρόσθεσα την Πρέβεζα ως εκπρόσωπο της θάλασσας.
Ψηφίστε σύντροφοι, προσθέσαμε ψηφοφορία.
Μετά την αποχώρηση από την κάλπη παρακαλώ να γράφουμε και μία γνώμη, να αιτιολογούμε την ψήφο μας.
Στέλιο, σωστή η σκέψη σου.  :shake2:

Λήξη ψηφοφορίας σε 50 μέρες, ώστε να προλάβουμε να κλείσουμε δωμάτια διαμονής.

νοε,,,,μας ξαφνιασες !!!κι`γω ειμαι υπερ της λιμνης πλαστηρα (ως ανθρωπος της λιμνης  :cheesy:),,,εχω παει στην λιμνη πλαστηρα και για ψαρεμα αλλα και για μανιταρια ,,,εχει φανταστικα τοπια,,,και ωραιες διαδρομες !!!(και πολλυ ωραια ψητα !!)πιστευω οτι η προσβαση ειναι καλη απο παντου !!(εγω με νεκρα θα κατεβω,,,,,κατηφορα ειναι !!) :drink :bs:

και ενωειται πως οι [b]ΜΗ[/b] συμετεχοντες δεν εχουν δικαιωμα ψηφου !!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:( εκβιαζω τον ββκι να κατεβει  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :bs:)

Δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα αυτά 3-4 χρόνια νωρίτερα, ή 4-5 χρόνια αργότερα (για το δεύτερο ελπίζω ότι θα συμβεί ούτως ή άλλως), θα πέρναγα και απο το χωρίο μου που είναι κάνα μισάωρο απο τη λίμνη...

- Γιάννη θα το ξανακάνουμε, ξανά και ξανά. Καταλαβαίνω τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Κάνε υπομονή.
Πες μας ποιο είναι το χωριό σου κι αν γνωρίζεις για ενοικιαζόμενα δωμάτια, πιθανόν να χρειαστούμε τις πληροφορίες σου.

- Γιάννη μανιταρόπληκτε, σου υπόσχομαι να πάμε παρέα για μανητάρια, ελπίζω να έχει εκείνη την εποχή.

- Ο bbkης μας κάνει κόνξες, άστον κι όταν θα πλησιάζουν οι μέρες θα γινει μπουρλώτο από τη ζήλια του.. :spruce_up:

Τελικά δεν είναι μισή ώρα απο το χωριό, απο τα Τρίκαλα ήταν κάνα 45 λεπτο και έχει περάσει αρκετός καιρός που πήγα...
Απο το χωριό είναι 75 χιλ. σε μια εξαιρετική διαδρομή βέβαια...

[url=http://www.google.com/maps?saddr=Kastanias-Kryoneriou%2F%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%9A%CF%81%CF%85%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85&daddr=Unknown+road&hl=en&ie=UTF8&sll=39.435663,21.643753&sspn=0.406756,0.617294&geocode=FdVLVwIdi6FLAQ%3BFZphXAIdfuRGAQ&mra=dme&mrsp=1&sz=11&t=m&z=11]Χάρτης[/url]

Κύριοι να πάτε, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

Όσο για τα ξενοδοχεία στη λίμνη είναι τσιμπημένα τα περισσότερα, αλλά υπάρχουν και ξενώνες με 40€ τη βραδιά.

[url=http://www.booking.com/searchresults.html?src=index&error_url=http%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Findex.en-us.html%3Fsid%3D9ad8f8cb2723ce491371e4622aa3d0f5%3Bdcid%3D1%3B&dcid=1&sid=9ad8f8cb2723ce491371e4622aa3d0f5&si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi&ss=Plastira+lake%2C+Greece&checkin_monthday=25&checkin_year_month=2012-5&checkout_monthday=27&checkout_year_month=2012-5&group_adults=2&group_children=0&dest_type=region&dest_id=4006]Δωμάτια στη Λίμνη Πλαστήρα[/url]

Ψηφίζω λίμνη! :w00t: Οι φωτογραφίες με έπεισαν!
Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν θα γυρίσουμε παραλιακά από Καρπενήσι προς Αθήνα. Αυτή η διαδρομή είναι καταπληκτική!
(άλλη φορά,ε;... :roll:)

Εμενα απλα πειτε μου που παμε! Προγραμματιζω να έρθω και κατα 90% ειμαι μεσα... το 10% ειναι οι αναμπουμπουλα των εργασιακων που οριστικα θα κλεισουν στις 15 μαιου...  :sad: θα πρεπει να κανω και service των 15000 εκει κοντα... Να ποστάρουμε ενα googloχαρτι με την διαδρομη !

Παιδιά εάν τελικά επιλεγεί η λίμνη Πλαστήρα και ονειρεύεστε δωμάτιο με θέα τη λίμνη και σε απόσταση 1 km, ξεχάστε το. Σύμφωνα με το www.booking.com, για τις ημερομηνίες 25/05-27/05/2012 έχουν μείνει ελάχιστα 2-κλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία (βάσει της απόστασης που αναφέρεται παραπάνω) και το πιό φθηνό ξεκινά από τα 90 ευρώ.
Μήπως πρέπει να επισπεύσουμε τη διαδικασία για να κλείσουμε το συντομότερο δυνατόν δωμάτια μιάς και είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός από τους προτεινόμενους ? (τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search