Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club | 25-27 Μαΐου 2012

Δημοσιεύτηκε

Βαρυχειμωνιά  εδώ,  στα  βόρεια,  αλλά  και  σ’ όλη  την  Ελλάδα (οικονομική), έτσι  εμείς  καθόμαστε  γύρω  από  την  οικογενειακή  εστία (σόμπα  εν  προκειμένω)
Και  ονειρευόμαστε (δωρεάν είναι  άλλωστε), σχεδιάζουμε, εκδρομές , πανελλήνιες, βόλτες  μακρινές  και  ονειρεμένες(γνωστό  άσμα)  με  τις  Enfield  μας.
Αφού  λοιπόν  ταξίδεψα(νοερός)  συστηματικά και  εμπεριστατωμένα  το  τελευταίο  διάστημα  και  αφού  είδα  σε  «διπλανό»  φόρουμ  ότι  είναι  ήδη  στο  «αέρα»  το 15ο  36ωρο των  motoguzzistas, λέω  τι  αυτοί  καλλίτεροι ? η  περισσότεροι είναι ?,  έτσι  πήρα  το  θάρρος  να  « σηκώσω»  το  θέμα  και  με  μια  πρόταση  μάλιστα  κατά  την  γνώμη μου «δυνατή»,  με  ανοικτή  ημερομηνία .(δεν  θέλω  να ακούσω  είναι  νωρίς  ακόμα ).
Κοστολογικά  τώρα  που  ενδιαφέρει  όλους  μας  δεν  θα  ξεπεράσει  τα  150ευρα η 51.112,50  δραχμές , (να  έχουμε  το  νου μας), όχι  βέβαια  ότι  και  αυτά  είναι  λίγα  (στην  σημερινή  συγκυρία), αλλά  με  έναν  καλό  σχεδιασμό  από  μέρους  μας  θα  μπορούσαν  να  είναι  και  λιγότερα.
Έχοντας  υπόψη    ότι  το  Πάσχα  είναι  στις  15  Απριλίου, αρά  κατά  την  γνώμη μου  τις  αμέσως  επόμενες  εβδομάδες  θα  ήταν  οι  πιο  πρόσφορες  ημερομηνίες  για  να  προγραμματιστούμε , (αν  όχι  όλοι  τουλάχιστον  οι  περισσότεροι  εξ’ υμών).
Έτσι  υπάρχει  αρκετός  χρόνος  για      συμμετοχή,  στην  προετοιμασία  και  τον  σχεδιασμό  όσο  το  δυνατόν  περισσοτέρων  συνελφιντάδων , στο  «όνειρο».
Με  την  ευχή  και  την  ελπίδα  για  μεγαλύτερη  δυνατόν  συμμετοχή σας,
Να  οι  προτάσεις  μου. :w00t:
Για  τους  βορείους. http://g.co/maps/mx56r

Για  τους  Νοτίους. http://g.co/maps/9g8jn

Για  τους  Νοτίους.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:http://g.co/maps/qa2pk

Υ.Γ.  Η  όλη  δραστηριότητα    θα  διέπεται    από  το  «βρετανικό  δίκαιο» , και  θα  τελεί  υπό  την  έγκριση  της  τρόικας. Αυτό  σημαίνει  ΟΤΙ  ΒΡΕΞΕΙ  -ΧΙΟΝΙΣΕΙ  η  Εκδρομή  ΘΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.(αυτό  το  αναφέρω  γιατί  κυκλοφορεί  μια  ΜΑΥΡΗ  ΓΑΤΑ,  ανάμεσα  μας)
Y.Γ.2  ΟΙ διαδρομές  κατά  την  γνώμη  μου  είναι  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, κυρίως των  Νοτίων, τις  έχω  κάνει  όλες  (με  αυτοκίνητο),  θα  σας  μείνουν  αξέχαστες! :azn:

• Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 45,3k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
…….όλα καλά αυτά αλλά φου φου ποιος θα φέρει? :embarrassed:
Ψυγειάκι όπου θα κουβαλάει τα παντσετοιδοι και λοιπά διαιτητικά εδέσματα(λουκάνικα τρόικας, μιάς και είναι τσι μοδός, τυράκι για ψήσιμο και ότι άλλο αγαπάει η ψυχή σας)?
Μας βλέπω να βάλουμε και αυτοκίνητο να ακλουθεί με εξοπλισμό και προμήθειες.
Πάντως δεν είναι κακή ιδέα……όλο αυτό. :cheesy:
Θα μου άρεσε περισσότερο, άσε που θα είχε και περισσότερο χαβαλέ. :drink
Χαλαρά λέμε τώρα πως θα ρίχναμε το γέλιο της αρκούδας. :cheesy:
Το μόνο που φοβάμαι είναι τους οικολόγους που θα μας μηνύσου για διατάραξη του φυσικού περιβάλλοντος από τα ροχαλητά μας…..αλλά δεν πειράζει. :cheesy:
……το μπλουζάκι θα ετοιμαστεί σε λίγο, να με συμπαθάτε αλλά έχω την μέση μου και δεν μπορώ να κάνω πολλά πολλά. :sad:
Δημοσιεύτηκε
Επειδη χαλαστικα που ειδα διαγραμμενο το ονομα... και επειδη διευθετησα κατι.. και εκτος αν γκρεμιστουν κανα-δυο φουρνοι θα ερθω στην πανελληνια!! :shake2: Προσωπικα δε με νοιαζει να κοιμηθω και στο υπαιθρο!... Θα εχω κανει και το σερβις των 15000 οποτε κομπλε!...
Δημοσιεύτηκε
1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) elif@in
4) SV2MDL
5) SSAV
6) ggeos
7) Nikoss Rocker
8) Βύρωνας
9) ....?

Σκέφτομαι να απαγορεύσω τα μπες - βγες στη λίστα.. :topicclose:

ΠΑΝΑΓΟ, θα αποδείξω ότι οι παλιές Enfield είναι πιο γρήγορες εκτός από πιο όμορφες.. :cool44:

Δύο βόρειοι και έξι νότιοι?  :roll:
Που είναι ο ENFILDES ο bbk, o mazoutfield, o Κωνσταντίνος Royalist? [b]Βρε για ξεκουνάτεεεεεεε..!![/b]
Που είναι τα νησιά μας ο Μάνος και ο Διονύσης; Ο Τόλης που είναι;
Δημοσιεύτηκε
Αυτό βρέθηκε σε αναζήτηση δωματίων στην λίμνη Πλαστήρα.
http://www.ekdromi.gr/deals/andromeda-limniplastira?ref=ekdromi&utm_source=getresponse&utm_medium=email&utm_campaign=21032012
Οι γνώστες ας αποφανθούν περί της εγκυρότητας και αν συμφέρει ή όχι.
Πάντως από όσο το βλέπω είναι καλή τιμή.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=bbk link=topic=668.msg7170#msg7170 date=1332394158]
Πάντως από όσο το βλέπω είναι καλή τιμή.
[/quote]

Αν δεν κάνω λάθος εσύ και ο Χρήστος κλείνετε τον Αύγουστο τα δώδεκα, είναι δωρεάν.
Έχουμε άλλο κούτσικο στην παρέα;  :roll:
Βγαίνει 20€ ανά άτομο. Έχει διαθέσιμα 8 δωμάτια = 16 συμμετοχές.
Θα τους παρω τηλέφωνο να δω τι παίζει για την περίοδο που θέλουμε. Αν είναι θα επισπεύσουμε τη διαδικασία για κλείσιμο δωματίων.
Φαντάζεστε τις Enfield μας παρκαρισμένες [url=http://www.hotelslimnisplastira.gr/andromeda-limni-plastira/][b]στην αυλή του[/b][/url];  :laugh:

Νίκο, είσαι και το πρώτο ψαχτρόνι.. :cool44:
Δημοσιεύτηκε

S.O.S.

Σήμερα επικοινώνησα με την κα. Χριστίνα του ανωτέρω ξενοδοχείου. Μου δήλωσε ότι οι τιμές θα είναι ίδιες για το τριήμερο που θέλουμε 25-27 Μαΐου (δηλδή 20€ ανά άτομο την βραδυά), μηχανές παρκάρουμε άνετα μπροστά στο ξενοδοχείο. Μόνο που θέλει να κλείσουμε τα δωμάτια αμέσως μετά το Πάσχα, δηλαδή κοντά στην Κυριακή του Θωμά 22/4, λογική μου φαίνεται η απαίτησή σας.

Συνελφιντάδες, ψήθηκα, δηλαδή κάηκα, εγώ δηλώνω 100% τη συμμετοχή μου, θα πάω ακόμη και μόνος.
Δηλώστε λοιπόν σίγουρα και έγκαιρα τη συμμετοχή σας ώστε να κλείσουμε τα δωμάτια, τον τρόπο προπληρωμής του ξενοδοχείου θα τον εξετάσουμε όταν έρθει η ώρα. Πέρσι κατέθετε ο καθένας το μερίδιό του σε λογαριασμό του ξενοδόχου, μάλλον το ίδιο θα γίνει και φέτος.

Μηδενίζω το κοντέρ για να ξαναμετρηθούμε με σίγουρες συμμετοχές:

1) noe
2) ....?

Δημοσιεύτηκε
[color=black][font=comic sans ms][size=36pt][b]61 και σήμερα[/b][/size][/font][/color]  :acute

Δυο μηνάκια μείνανε, ο νότος θα δώσει δυναμική παρουσία,
στον βορρά ως φαίνεται τα χιόνια δε λιώσανε ακόμη.
ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ θα χάσεις φέτος στο υπόσχομαι.. :drink

1.noe
2.SSAV
3.George Farmer
4.elifain
5. rosodi
6. .....?

Παναθεμά τες, δεν περνάνε οι μέρες..  :rolleyes:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote]ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ θα χάσεις φέτος στο υπόσχομαι..
[/quote] :w00t:

ΜΟΝΟ  ΑΝ  ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΑΠΟ  Τις  24/05/2012  !  !  !(το πρωί) :tongue:
Δημοσιεύτηκε
Μου φαίνεται κ.κ. βόρειοι, θα πρέπει να βρείτε άλλο ξενοδοχείο.. :cheesy:

1.noe
2.SSAV
3.George Farmer
4.elifain
5. rosodi
6. Βύρωνας
7. ......?

....δεν θα προκάμετε βρεεεεε..!!
Δημοσιεύτηκε
ελα να γινει η καθοδος των δωρ,,,,,,βορειων ηθελα να πω,,,,,ΜΕΣΑ !!!!! :shake2: :drink :bs:
Δημοσιεύτηκε
Γεια σου ελεκτρομπούλετ κι ας άργησες, ζήλεψε και ο άλλος ο μοναδικός και συλλεκτικός εν Ελλάδι.
Μου δήλωσε πως θα έρθει ο Τόλης.. :azn:

Για να δούμε πως διαμορφώνεται ο στόλος:

1. [b]noe[/b] (Bullet 500)
2. [b]SSAV[/b] (Bullet 535)
3. [b]George Farmer[/b] (Bullet 535)
4. [b]elifain[/b] (EFI 500)
5. [b]rosodi[/b] (EFI 500)
6. [b]Βύρωνας[/b] (EFI 500)
7. [b]SV2MDL[/b] (Electra 500)
8. [b]tolis[/b] (Electra 500)
9. ....?

Ερεεεεε, θα βροντήξουνε τα Άγραφα... :laugh:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=668.msg7198#msg7198 date=1332595551]
ΜΟΝΟ  ΑΝ  ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΑΠΟ  Τις  24/05/2012  !  !  !(το πρωί) :tongue:
[/quote]

Πολλες EFI μαζεύτηκαν και θα σερνόμαστε στο ταξίδι... :sad:
τυχεράκια.., εεεε, τυχεράκια..
Μα τι λέω; Δήλωσες συμμετοχή; ΟΧΙ..!!
Άντε ωρέ ζαγάρια, γιούργια και τους φάγαμε..[url=http://freesmileyface.net][img]http://freesmileyface.net/smiley/battle/sabre.gif[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε

58 και σήμερα chase.gif

1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
3. George Farmer (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. ....?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sqcQEczW9s8[/youtube]

Μετά το 3,40 δευτερόλεπτο μπορείται να πάρετε μια γεύση για τα τοπία που θα συναντήσουμε στη λίμνη.
Φίλτατοι θα είναι μια αξέχαστη εκδρομή..frantic.gif

Δημοσιεύτηκε

noe,,,,,που το ξερεις πως θα κατεβω με την electra ????????? :roll: :cheesy: :bs:

Θα προλάβεις να φτιάξεις το 350 ή την DKW; bliss.gif
Ή μήπως θα μας μολύνεις με την διχρονίλα της MZ; fart-3.gif
Αν όμως έρθεις με την άλφα, εκεί να δεις κράξιμο. vahidrk.gif
Αλλά μήπως περάσει να σε πάρει ο μπιμπίκης δικάβαλο; 121fs725372.gif
Πες μας, πες μας.. 4chsmu1.gif

Δημοσιεύτηκε
θα κατεβω με την πιοοοοοο...αξιοπιστη,, :cheesy:,,,,για τον ββκι,με τα κιλα που πηρε δεν γεμιζη η τριτη στην enfield,,που να παρει και δευτερο ατομο !!!!! :cheesy: :cheesy: :bs:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
3. George Farmer (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. ΠΑΝΑΓΟΣ (EFI 500)
10.  ..........?

σημερα  μου  ηρθε  ο  λογαριασμος της  ΔΕΗ, αν  και  περιμενα  να  ερθει  περιπου  200-220 ευρω(που  ετσι  και  αλλιως  δεν  τα  ειχα  και εψαχνα  να  τα  βρω), τελικα  ηρθε  380  :w00t: οποτε  λεω  ολα  καλα  περισσευουν  και  160  ευρω  για  την  Παννελληνια  και  ετσι  δηλωνω  επισημα  συμμετοχη! :azn:(οποιος  δεν  καταλαβε θα  τα  εξηγεισω  απο  κοντα  στην  παννελληνια) :cheesy:
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.