Jump to content
Δημιουργία Νέου...

2η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club | 25-27 Μαΐου 2012

Recommended Posts

[quote author=Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ link=topic=668.msg7554#msg7554 date=1334513354]
Να μπεί το λογότυπο (ββκ) στο μπλουζάκι που κρέμεται στο σχοινί !!!! :w00t: :w00t:
[/quote]

Γιάννη δεν σου ξεφεύγει τίποτα, εγένετο λοιπόν.

- Προς άπαντες να τονίσω πως όποιος θέλει σε μεγάλη ανάλυση  κάποιο από τα σκίτσα (ή και τα δύο) για τύπωμα, θα με ενημερώσει στέλνοντάς μου με ΠΜ το email του. Τα παραπάνω είναι απλά μικρογραφίες για τις ανάγκες του φόρουμ.

- Επίσης υπενθυμίζω πως την Παρασκευή 20/04/2012 θα κλείσω οριστικά τα δωμάτια στο ξενοδοχείο (μέχρι σήμερα 5 δωμάτια) όποιος όμως θέλει να έρθει τελευταία στιγμή θα τον φιλοξενήσουμε στρωματσάδα.. :smile:

- Άντε, με όποια κυβέρνηση την πανελλήνια θα την κάνουμε.

[color=black][size=36pt][font=comic sans ms][b]38 και σήμερα..!![/b][/font][/size][/color]  :bs:
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 334
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

[quote]Γιάννη δεν σου ξεφεύγει τίποτα, εγένετο λοιπόν.
[/quote]

Όχι τίποτε άλλο αλλά για να τιμήσουμε τον σκιτσογράφο μας !!!

[quote author=noe link=topic=668.msg7556#msg7556 date=1334525143]
[quote author=Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ link=topic=668.msg7554#msg7554 date=1334513354]
Να μπεί το λογότυπο (ββκ) στο μπλουζάκι που κρέμεται στο σχοινί !!!! :w00t: :w00t:
[/quote]

Γιάννη δεν σου ξεφεύγει τίποτα, εγένετο λοιπόν.

- Προς άπαντες να τονίσω πως όποιος θέλει σε μεγάλη ανάλυση  κάποιο από τα σκίτσα (ή και τα δύο) για τύπωμα, θα με ενημερώσει στέλνοντάς μου με ΠΜ το email του. Τα παραπάνω είναι απλά μικρογραφίες για τις ανάγκες του φόρουμ.

- Επίσης υπενθυμίζω πως την Παρασκευή 20/04/2012 θα κλείσω οριστικά τα δωμάτια στο ξενοδοχείο (μέχρι σήμερα 5 δωμάτια) όποιος όμως θέλει να έρθει τελευταία στιγμή θα τον φιλοξενήσουμε στρωματσάδα.. :smile:

- Άντε, με όποια κυβέρνηση την πανελλήνια θα την κάνουμε.

[color=black][size=36pt][font=comic sans ms][b]38 και σήμερα..!![/b][/font][/size][/color]  :bs:
[/quote]

Πως θα γίνει με τα κοστη αυτά?  Θα πρέπει να μαζέψουμε λεφτά?

[quote author=Βύρωνας link=topic=668.msg7559#msg7559 date=1334580037]
Πως θα γίνει με τα κοστη αυτά?  Θα πρέπει να μαζέψουμε λεφτά?
[/quote]

Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα χορηγό, αν εννοείς τα μπλουζάκια. Ο καθένας τυπώνει μόνος, "αν θέλει"..!!

Για το ξενοδοχείο η επιβάρυνση είναι 40 € το άτομο (δύο διανυκτερεύσεις) και πιθανόν θα δώσουμε προκαταβολή τα μισά και τα υπόλοιπα με την άφιξή μας στη λίμνη Πλαστήρα. Άρα, όταν τέλος της εβδομάδας συζητήσω με την ξενοδόχο για τα δωμάτια που θα χρειαστούμε, την αμέσως επόμενη εβδομάδα (20-29/4/2012) θα συγκεντρώσουμε χρήματα από τις προκαταβολές που θα καταθέτει ο καθένας μας σε έναν λογαριασμό (π.χ. δικό μου). Με την σειράμου εγώ θα καταθέσω το ποσό στην ξενοδόχο.

Υπομονή μέχρι τέλος της εβδομάδας και θα οργανώσουμε το χρηματικό σκέλος του ξενοδοχείου, μέχρι τότε ας κατασταλάξουμε όλοι πως είναι σίγουρη η συμμετοχή μας. Άλλωστε η προκαταβολή του ξενοδοχείου από τον καθένα μας θα είναι μια πιο επίσημη δέσμευση της συμμετοχής μας. Στην χειρότερη όποιος δεν έρθει θα χάσει μόνο τα 20 €.

Αλλά τι λέω, άραγε είναι μόνο τα 20€; Το ταξίδι, η παρέα; Αυτά είναι ανυπολόγιστα, για αυτό μη μετανιώσει κανείς σας.. :bs:

Ας ξαναμετρηθούμε:
1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
3. George Farmer (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. ....?

ΜΠΙΜΠΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.. :angry009:

[quote]Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα χορηγό, αν εννοείς τα μπλουζάκια. Ο καθένας τυπώνει μόνος, "αν θέλει"..!!

[/quote]

Νικο  αφου  εχουμε  μια  καλη  προσφορα  για  20 τεμ  και  πανω,  να  την  αξιολογησουμε?  για  να  κανουμε  μια  παραγγελια  "ομαδικη"! :sad:

[quote]Ας ξαναμετρηθούμε:
1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. ....?

[/quote]
[size=12pt][b]Ξανά δηλώνω  συμμετοχή [/b] ![/size] (Νοε,  οτι  και  να  κανεις  την  "ΠΡΩΤΙΑ" την  εχω  στο  τσεπακι  μου! :cheesy:)
Ας ξαναμετρηθούμε:
1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. [b]ΠΑΝΑΓΟΣ[/b](EFI 500 SND)
10. ..........?

Ας ξαναμετρηθούμε:
1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. [b]ΠΑΝΑΓΟΣ[/b](EFI 500 SND)
10. bbk(Bullet 500)
11. ...........?

[quote author=bbk link=topic=668.msg7570#msg7570 date=1334726100]
10. bbk(Bullet 500)
[/quote]

[img]http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif[/img]  [img]http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif[/img]

[img]http://www.pic4ever.com/images/choir.gif[/img]  [img]http://www.pic4ever.com/images/999.gif[/img]

[img]http://www.pic4ever.com/images/treeswing.gif[/img]

[color=black][size=36pt][font=comic sans ms][b]36 και σήμερα..!![/b][/font][/size][/color]

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=668.msg7564#msg7564 date=1334686845]
(Νοε,  οτι  και  να  κανεις  την  "ΠΡΩΤΙΑ" την  εχω  στο  τσεπακι  μου! :cheesy:)
[/quote]

Για να θυμηθούμε τι μέσα χρησιμοποιείς για να αποφύγεις τον συναγωνισμό:

- Την [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=347.15][b]πρώτη φορά[/b][/url] με τη βοήθεια του κοντοχωριανού σου μπιμπίκιου με παραπλάνησες.

Την [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=494.210][b]δεύτερη φορά[/b][/url] συνηγόρησε μαζί σου ο καιρός για να με αποφύγεις, παρά τις δικαιολογίες και την 21η Απριλίου που έχουμε αύριο.

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg6004#msg6004 date=1323871961]
Ημερομηνιες  θα  βρουμε, λεφτα  να  δουμε  που  θα  βρουμε ?Αλλα εγω  ειμαι  μεσα  απο  τωρα  και  για  οποια  (ακομα  και 21 Απριλιου :embarrassed:) ημερομηνια  κατσει(εγω  δεν  λεω για  να  μην κατηγορηθω  για  μαυρη  γατα!) :laugh:
[/quote]

- Τώρα τι άραγε θα σκαρφιστείς; Μήπως θα συνηγορίσουν μαζί σου οι πολιτικοί και θα έχουμε εκείνο το ΠΣΚ πάλι εκλογές;  :sad:

[color=black][size=36pt][font=comic sans ms][b]ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟ.. 34 και σήμερα..!![/b][/font][/size][/color]

Η ψηφοφορία έκλεισε, προορισμός μας η λίμνη Πλαστήρα. Συμμετοχές δέκα μοτοσικλέτες, δωμάτια που θα κλείσουμε πέντε τον αριθμό.
Γιάννη (SV2MDL) επιβεβαίωσέ αν θα έχεις παρέα μαζί σου (δεύτερο άτομο. Κι εσύ Στέλιο (SSAV) αν θα κλείσεις μόνος σου ολόκληρο δωμάτιο για την πάρτη σου ώστε να κλείσουμε έξι δωμάτια.. :smile:

Νίκο δεν θα κλείσω μόνος δωμάτιο, άρα θα κλείσουμε πέντε. Ενημέρωσε για τον τρόπο αποστολής της προκαταβολής σε δικό σου λογαριασμό ή στο λογαριασμό του ξενοδοχείου.

Κλείσαμε και τα δωμάτια... :laugh:

Επικοινώνησα με την κυρία Χριστίνα, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου [url=http://www.hotelslimnisplastira.gr/andromeda-limni-plastira/][b]Ανδρομέδα[/b][/url] στο [url=http://www.odigoslimnisplastira.gr/index.php?page=xoria/krioneri/][b]Κρυονέρι της λίμνης Πλαστήρας[/b][/url]. [b]Έδωσα τα στοιχεία μου και δεσμεύτηκα προσωπικά για τις κρατήσεις.[/b]
Πέντε τα δωμάτια δίκλινα με χωριστά κρεββάτια καθόσον θα είμαστε ανδροπαρέα.. :roll:
Μας περιμένει λοιπόν,  το ΠΣΚ 25-27 Μαΐου 2012. Δεν χρειάζεται δώσουμε προκαταβολή και άν τύχει να γίνουν εκλογές επαναληπτικές (φτου κακά)  εκείνο το ΣΚ, είναι πρόθυμη να το αναβάλουμε για άλλο ΣΚ.
Όποιος θέλει διευκρινήσεις ή  ιδιαίτερη προτίμηση όσων αφορά τη διαμονή αας επικοινώνήσει με το ξενοδοχείο.

Αν τώρα κάποιος άλλος θέλει να έρθει την  τελευταία στιγμή (ιδέα δική μου) μη φοβηθεί για τη διαμονή, θα βρούμε τρόπο να τον στριμώξουμε.. :welcome:

Πολύ καλή συμφωνία... Δε ξέρω για τους υπόλοιπους προσωπικά πίζω (ετσι γράφεται?) τόσο πολύ στη δουλειά που έχω αρχίσει κι εγω να μετράω αναποδα τις μέρες...

[size=24pt][b]ΑΚΟΛΟΥΘΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
[/b][/size]

Συνελφινταδες ,  έχω  να  κάνω  μια  δήλωση  «πολιτικού»  περιεχομένου, όλοι  μας  αντιμετωπίζουμε  σοβαρά  οικονομικά  προβλήματα ,  και  γι ΄αυτο  μια  είναι  η  λύση 
                      [size=18pt][b]ΟΛΟΙ    ΣΤΙΣ  25-27  ΜΑΙΟΥ  ΣΤΗΝ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ[/b][/size]
Να  δώσουμε  βροντερό  παρόν  να  ενώσουμε  τα  ποτήρια  μας, :drink να  τσακίσουμε  τις  παντσετες  μας,  τα  κοψίδια  μας, (γιατί  δεν  θέλω  να  φανταστώ  τη  μας  περιμένει  μετά).Μην  αφήνετε  την  ευκαιρία  δεν  θα  έχουμε  πολλές  ακόμα !

Υ..Γ. εννοείτε  ότι  όποιοι  μπορούν  και  για  [u]όσες[/u]  μέρες  μπορούν.

Υ.Γ1.  Θέλω  να  έχω  όσο το  δυνατόν  περισσότερους  «μάρτυρες»  για  την  ήττα  του  Νοε ! :cheesy:

Πλάθω κεφτεδάκια
Με τα δυο χεράκια
Κεφτεδάκια κεφτεδαάκια.

Τηγάνι θα τα ψήσει
Ο κόσμος θα μυρίζει
Κεφτεδάκια κεφτεδάακια.

ΠΑΝΑΓΟΣ και ΜΠΙΜΠΙΚΗΣ
Θα τρώνε καφεδάκια
Κεφτεδάκια κεφτεδάακια.

Στο δρόμο για πλαστήρα
Θα τρώνε καφεδάκια
Κεφτεδάκια κεφτεδάακια.

.......Πανάγο ετοιμάσου
Κάνε δίαιτα γιατί στο ταξίδι θα βάλουμε τρία με τέσσερα κιλά ο καθένας μας.
Εγώ ξεκίνησα.
Ετοιμάζω κιοφτεδες.
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ.

BBKI,, φαινεται οτι μεγαλωνεις παιδι !!!! και μαθαινεις τραγουδακια !!αλλα αυτο στην ηληκια σου λεγεται παλιπαιδισμος !!!!!  :cheesy: :cheesy: :bs:,,,,,,,,, σας δηλωνω οτι η καστορια φετος θα εχει τις περισοτερες συμετοχες !!!!!!(αναλογικα !!) :roll:.... :bs:

[quote author=SV2MDL link=topic=668.msg7681#msg7681 date=1335363235]
BBKI,, φαινεται οτι μεγαλωνεις παιδι !!!! και μαθαινεις τραγουδακια !!αλλα αυτο στην ηληκια σου λεγεται παλιπαιδισμος !!!!!  :cheesy: :cheesy: :bs:,,,,,,,,,
[/quote]

Ζηλιάρηηηηηη……νιενιενιενιενιενιενιε :tongue:

Πόσοι θα έρθετε για να δούμε και το αναλογικό του θέματος? :cool44:

[quote]1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
[b]9. ΠΑΝΑΓΟΣ(EFI 500 SND)[/b]
10. bbk(Bullet 500)[/quote]

Τι είναι τούτο ωρέ Χρηστάρα, τι έκανες στη μοτοσικλέτα σου και την ονόμασες EFI 500 [b]SND[/b];
Ααααα το βρήκα, [b]S[/b]uper [b]N[/b]itro [b]D[/b]ymamic..!!  :embarrassed:
Χα, χα, χα, χα..... έτσι νομίζεις πως θα με νικήσεις τούτη τη φορά;  :cheesy:

Επείδη είμαι τίμιος συναγωνιστής θα σου δώσω ένα τιπ μιας και εσύ με βοήθησες με την μαρτυρία του μυστικού σου.
Για να με περάσεις πρέπει να ξεκινήσεις από την Πέμπτη 24 Μαΐου, θες να σου πω και τι ώρα; Εεεεε όχι δα..!!
[color=black][size=36pt][font=comic sans ms][b]
28 και σήμερα..!! τέσσερις εβδομάδες ακόμη..!! [/b][/font][/size][/color] :azn:

[quote]Τι είναι τούτο ωρέ Χρηστάρα, τι έκανες στη μοτοσικλέτα σου και την ονόμασες EFI 500 SND;
[/quote]

Ε  πια  με  εσκασες  και  ελεγα  ακομα  δεν  το  ειδε, SND, λοιπον  SND=  τα  αρχικa  των  λεξεων  [size=10pt][b]S[/b][/size]uper  [size=10pt][b]ND[/b][/size]uper, αυτα  λοιπον  [u]δεν[/u]  ειναι  χαρακτηριστικα  της  μοτοσυκλετας,  αλλα  του  (ΣΟΥΠΕΡ  ΝΤΟΥΠΕΡ),  καβαλαρη  της ,  που  κανουν  την  διαφορα,  στην  ΝΙΚΗ !  :w00t:

Υ.Γ. super duper = έξοχος(  Το  Ν στη  μεση  το  εβαλα  για  παραπλανηση) :cheesy:

[quote]Για να με περάσεις πρέπει να ξεκινήσεις από την Πέμπτη 24 Μαΐου, θες να σου πω και τι ώρα; Εεεεε όχι δα..!!

[/quote]
Μετραει  μονο  ποιος  θα  φτασει  ΠΡΩΤΟΣ,  οχι  ποιος  θα  ξεκινησει  ΠΡΩΤΟΣ ! :cheesy:
Θα  σου  δωσω  και  "αβαντσο" το  καφε  που  θα  πιουμε  στα  ΜΕΤΕΩΡΑ ! :lipsrsealed:
Αντε  και  το  τσιπουρο  που  θα  πιουμε  με  τον SV2MDL,  στην  ΜΑΝΙΤΑΡΟΥΠΟΛΗ(Γρεβενά) :drink

Τους κεφτέδες και τις σπανακόπιτες θα τι φάμε στα διαλείμματα?
Θα σταματήσουμε για γλυκάκι?
Με τόσο φαί ένα δυο γλυκάκια θα τα έτρωγα. :azn:
Μας βλέπω μέχρι να φτάσουμε να βάλουμε τρία τέσσερα κιλά. :undecided: :roll: :cheesy:

[quote author=ARAPAKOS link=topic=750.msg7704#msg7704 date=1335523194]
Θα χαρώ πάρα πολύ να συμμετέχω στην πανελλήνια :azn:

Και πάλι καλώς σας βρήκα!
[/quote]

1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. ΠΑΝΑΓΟΣ(EFI 500 SND)
10. bbk(Bullet 500)
11. ARAPAKOS(Βmw f650 gs)

Καλοδεχούμενος Δημήτρη (αν και με μπέμπα), μόνο μη παρασύρεις τον μπιμπίκη μας και παρατήσει την Enfield του.
Ααααχ, οι μέρες πλησιάζουν, κάντε δίαιτα στα πάντα, μόλις φτάσουμε στη λίμνη (φυσικά εγώ πρώτος) θα ξεσαλώσουμε.
Και ως γνωστόν όλοι οι καλοί χωράμε, όποιος άλλος θέλει ας έλθει στην παρέα μας, έστω και την τελευταία στιγμή.. :welcome:

[quote author=SIRAG link=topic=347.msg3507#msg3507 date=1306861527]
Εύχομαι στην επόμενη να 'ρθούμε και μεις που δεν μπορέσαμε.
[/quote]

Άρη, η επόμενη φορά πλησιάζει, άραγε θα είσαι ο πρώτος που συμμετέχει με 350άρα ή θα σε προλάβει ο Καστοριανός..;  :roll:

Όμως μέχρι να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε οργανώνοντας τις καλές μας και τα τσουμπλέκια που θα πάρουμε μαζί μας, ας θυμηθούμε λίγο την περσινή [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=347.msg7757;topicseen#new][b]συνάντησή[/b][/url] μας.

[quote]Ααααχ, οι μέρες πλησιάζουν, κάντε δίαιτα στα πάντα, μόλις φτάσουμε στη λίμνη (φυσικά εγώ πρώτος) θα ξεσαλώσουμε.[/quote]

Α  όχι  φίλε,  συνεχώς  αλλάζεις  το  σημείο  τερματισμού,  για  να  με  μπερδέψεις,  μια το  ξενοδοχείο,  μια  η  λίμνη,  μια  ποιος  θα  ξεκινήσει  πρώτος,  ΒΒΚη  πάρε  θέσει  ο Νοε  πάει  να  μας  παραπλανήσει.
Τι  γίνεται  το  βόρειο  κλιμάκιο  μάλλον  εκτός  από  πρώτος  θα  τερματίσω  και  ΜΟΝΟΣ!
SV2MDL, πως  πάει  η  ετοιμασία  :gym: δεν  είδαμε  φώτο, από  350αρι.
mazoutfild,που είσαι φίλε :bs:  ΤΕΟ.
Enfildes, προσφορά από  μένα  και  τον  ΒΒΚη, όσες  μέρες  λείψεις , για την  Πανελληνία  θα  έρθουμε  να  τις  αναπληρώσουμε  εμείς  με  εργασία!  :embarrassed:

Λοιπον αγαπητοι. Γυρισα ελλαδα με νεα, κερδισα υποτροφια κ πηγαινω τελικα επισημα στην Αυστραλια. Τωρα ειμαι σε φαση κουτες κ ξενοικιασματα, αλλα θελω πολυ το τελευταιο πραγμα στη πατριδα να ειναι μια τετοια βολτα με τις μηχανες μας! Δεν δηλωνω σιγουρα συμμετοχη, αλλα θα προσπαθησω!

[quote author=Loumex link=topic=668.msg7777#msg7777 date=1335713926]
Λοιπον αγαπητοι. Γυρισα ελλαδα με νεα, κερδισα υποτροφια κ πηγαινω τελικα επισημα στην Αυστραλια. Τωρα ειμαι σε φαση κουτες κ ξενοικιασματα, αλλα θελω πολυ το τελευταιο πραγμα στη πατριδα να ειναι μια τετοια βολτα με τις μηχανες μας! Δεν δηλωνω σιγουρα συμμετοχη, αλλα θα προσπαθησω!
[/quote]

Ανάμεικτα συναισθήματα νιώθω βρε Λουκά, μια χαρμολύπη.
Χαίρομαι για το εγχείρημά σου, χαίρομαι στη σκέψη ότι θα είσαι στην παρέα μας (έστω για τελευταία φορά), χαίρομαι τελικά που σε γνώρισα.
Από την άλλη λυπάμαι που φεύγεις, λυπάμαι που θα σε χάσουμε, λυπάμαι για την κατάντεια της χώρας μας που διώχνει τα παιδιά της και τα καλύτερα μυαλά.
Απο καρδιάς καλή τύχη και θέλω πολύ να έρθεις στην πανελλήνια.. :laugh:

1. noe (Bullet 500)
2. SSAV (Bullet 535)
4. elifain (EFI 500)
5. rosodi (EFI 500)
6. Βύρωνας (EFI 500)
7. SV2MDL (Electra 500)
8. tolis (Electra 500)
9. ΠΑΝΑΓΟΣ(EFI 500 SND)
10. bbk(Bullet 500)
11. ARAPAKOS(Βmw f650 gs)
12. Loumex (Bullet 500)

Προτείνω την Κυριακή 22 Μαΐου να γίνει μία συνάντηση των νοτίων προκειμένου να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Δεν θα τις γράψουμε εδώ για να μην μάθουν τα μυστικά μας όπλα οι βόρειοι.. :roll:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search