Jump to content
Δημιουργία Νέου...

2η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club | 25-27 Μαΐου 2012

Recommended Posts

ΈΛΑ  ΤΗΝ  ΟΜΆΔΑ  ΜΠΆΣΚΕΤ  ΤΗΝ  ΦΤΙΆΞΑΜΕ !

[quote]ευτηχως που οι enfield δεν καινε πολλυ,,,,,,,,,,και ενοειται στις κατηφορες σβησιμο !!!  ΕΛΑΑΑΑΑ δηλωνουμε !!![/quote]
Εγω  πάντως  ένα  μπετονακι, βενζίνη  για  το  γυρισμό  που  είναι  "ανηφόρα"  το  έβαλα  "κάβα" :w00t:
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 334
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Πανάγο πόσα λίτρα χωράει το μπετονάκι;
ΒΒΚ, Φανέλες θα φτιάξουμε;
Εγώ βέβαια αδυνατώ να έλθω στην Πανελλήνια, αλλά για φανέλα είμαι μέσα φούλ.

[quote author=Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ link=topic=668.msg6622#msg6622 date=1329150855]
ΒΒΚ, Φανέλες θα φτιάξουμε;
[/quote]

Εγώ δεν θέλω, θα φορέσω της Πρέβεζας και του Βόλου.
Αν ο bbk έχει όρεξη να σατιρίσει τα "καλώς" κείμενα με μια Enfield.. :roll:
έχει καλώς, έχω εμπιστοσύνη στη φαντασία του.. :acute

Η πανελλήνια θα γίνει.. :feminist:

1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) elif@in
4) SV2MDL
5) SSAV

παιδια, το βρισκω ωραία ιδέα, αλλά έχω προγραμματισει μοτοταξίδι για 30 μαιου-06 ιουνιου, οπότε το βλέπω δύσκολο να λείπω και 3 μερες πρίν.
Αν στραβωσει, μέσα!

Θέλω να προσθέσω πως, αν "ω μη γένοιτο", η γκαντεμιά μας φροντίσει να έχουμε εκλογές εκείνο το Σ/Κ θα το μεταφέρουμε για το αμέσως επόμενο. Εντάξει?

[quote author=Maik Kilo link=topic=668.msg6692#msg6692 date=1329562587]
Τελικά για ποια ημερομηνία λέμε ρε παιδιά; Χάθηκα...
[/quote]

Maik,  :bs:βαλε  εσύ  την ημερομηνία  που  σε  «βολεύει»  μια  και  είσαι  ο  πιο  μακρινός και  με  την προϋπόθεση  ότι  δεν  θα  έχει  εκλογές  το  συγκεκριμένο  Σ/Κ, (σ’αυτή  την  περίπτωση  το  πάμε  το  αμέσως  επόμενο Σ/Κ),    επιβεβαιώνουμε  και  την  συμφωνία  υπολοίπων.  ΚΑΙ  ΚΑΛΑ  ΝΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. :laugh:

aris,,,οι μπλουζες μοιραζονται στον τοπο προορισμου !!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:,,,,,εκτος αν καλοπιασεις τον ββκι,,, :azn:,,,,περα απο την πλακα,,,,περναμε,,υπεροχα !!!!! :bs:

[move]ΒΒΚ επισυνάπτω φωτογραφία ταλαιπωρημένου Ενφιλντά (από το μνημόνιο) προκειμένου να την επεξεργαστείς για τις φανέλες[/move]

fgtfgtfgtfg_107.jpg

Εντοπίσθηκε πρόγονος του ΜΠΕ ΜΕΝ. Πιθανόν βόρειος Ευρώπη ίσως Βέλγιο.

Χαρακτηριστικά φυσιογνωμιστικά γνωρίσματα οδηγού καθώς και η συνύπαρξη (ΜΠΕ ΜΕΝ) αμνού, προσανατολίζουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί ευρέσεως σπανίου ευρήματος προγόνου του σημερινού (ΜΠΕ ΜΕΝ).
Ερευνητική ομάδα μ' επικεφαλής Αμνολόγους (προβατολόγους) καθηγητές και σπουδαστές υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου Στρούγκας, συνεχίζουν εντατικά έρευνες σ’ ανωτέρω περιοχή, προς εξεύρεση περισσοτέρων στοιχείων προκειμένου να τεκμηριώσουν αρχικό συμπέρασμα.
Σχετική επισυναπτόμενη φωτογραφία τίθεται προκειμένου να απεικονίσει ανωτέρω εύρημα σε κάθε ενδιαφερόμενο. 

be_men.jpg

Λοιπόν, σαν πολύ παιδική χαρά το κάνατε και σκορπίσαμε.. :angry009:

Για να ανασυνταχτούμε:
1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) elif@in
4) SV2MDL
5) SSAV
6) ggeos
7).... :undecided:

παιδια επειδη ...ειναι γνωστο αλλωστε.....οτι βαριεμαι να τα διαβαζω ολα  αυτα που λετε...θελω καποιος να μου δωσει τις τελεσιδικες ημερομηνιες της εκδρομης γιατι θελω η γυναικα μου να προγραμματισει της βαρδιες της το Μαιο στο νοσοκομειο....σας παρακαλω δωστε

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ για να εχω ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.....

θελω στην Πανελληνια να δω τον Παναγιωτη απο Βρασνα...τον Νικο απο φύληρο....και τον Θοδωρη απο Σταυρουπολη.....και δεν ξερω δλδ γιατι ακομα δεν εχουνε δηλωσει συμμετοχη.....γιατι παλικαρια μου? αργήτε?

[quote author=ggeos link=topic=668.msg6808#msg6808 date=1330004859]
θελω στην Πανελληνια να δω τον Παναγιωτη απο Βρασνα...τον Νικο απο φύληρο....και τον Θοδωρη απο Σταυρουπολη.....και δεν ξερω δλδ γιατι ακομα δεν εχουνε δηλωσει συμμετοχη.....γιατι παλικαρια μου? αργήτε?
[/quote]

geeos,  αν  ερθεις  θα  τους  δεις  οποσδηποτε,  αλλιως  μ.........ο  φ.........ι  που  τους  εφαγε ! :roll:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search