Jump to content
Δημιουργία Νέου...

2η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club | 25-27 Μαΐου 2012

Recommended Posts

Βαρυχειμωνιά  εδώ,  στα  βόρεια,  αλλά  και  σ’ όλη  την  Ελλάδα (οικονομική), έτσι  εμείς  καθόμαστε  γύρω  από  την  οικογενειακή  εστία (σόμπα  εν  προκειμένω)
Και  ονειρευόμαστε (δωρεάν είναι  άλλωστε), σχεδιάζουμε, εκδρομές , πανελλήνιες, βόλτες  μακρινές  και  ονειρεμένες(γνωστό  άσμα)  με  τις  Enfield  μας.
Αφού  λοιπόν  ταξίδεψα(νοερός)  συστηματικά και  εμπεριστατωμένα  το  τελευταίο  διάστημα  και  αφού  είδα  σε  «διπλανό»  φόρουμ  ότι  είναι  ήδη  στο  «αέρα»  το 15ο  36ωρο των  motoguzzistas, λέω  τι  αυτοί  καλλίτεροι ? η  περισσότεροι είναι ?,  έτσι  πήρα  το  θάρρος  να  « σηκώσω»  το  θέμα  και  με  μια  πρόταση  μάλιστα  κατά  την  γνώμη μου «δυνατή»,  με  ανοικτή  ημερομηνία .(δεν  θέλω  να ακούσω  είναι  νωρίς  ακόμα ).
Κοστολογικά  τώρα  που  ενδιαφέρει  όλους  μας  δεν  θα  ξεπεράσει  τα  150ευρα η 51.112,50  δραχμές , (να  έχουμε  το  νου μας), όχι  βέβαια  ότι  και  αυτά  είναι  λίγα  (στην  σημερινή  συγκυρία), αλλά  με  έναν  καλό  σχεδιασμό  από  μέρους  μας  θα  μπορούσαν  να  είναι  και  λιγότερα.
Έχοντας  υπόψη    ότι  το  Πάσχα  είναι  στις  15  Απριλίου, αρά  κατά  την  γνώμη μου  τις  αμέσως  επόμενες  εβδομάδες  θα  ήταν  οι  πιο  πρόσφορες  ημερομηνίες  για  να  προγραμματιστούμε , (αν  όχι  όλοι  τουλάχιστον  οι  περισσότεροι  εξ’ υμών).
Έτσι  υπάρχει  αρκετός  χρόνος  για      συμμετοχή,  στην  προετοιμασία  και  τον  σχεδιασμό  όσο  το  δυνατόν  περισσοτέρων  συνελφιντάδων , στο  «όνειρο».
Με  την  ευχή  και  την  ελπίδα  για  μεγαλύτερη  δυνατόν  συμμετοχή σας,
Να  οι  προτάσεις  μου. :w00t:
Για  τους  βορείους. http://g.co/maps/mx56r

Για  τους  Νοτίους. http://g.co/maps/9g8jn

Για  τους  Νοτίους.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:http://g.co/maps/qa2pk

Υ.Γ.  Η  όλη  δραστηριότητα    θα  διέπεται    από  το  «βρετανικό  δίκαιο» , και  θα  τελεί  υπό  την  έγκριση  της  τρόικας. Αυτό  σημαίνει  ΟΤΙ  ΒΡΕΞΕΙ  -ΧΙΟΝΙΣΕΙ  η  Εκδρομή  ΘΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.(αυτό  το  αναφέρω  γιατί  κυκλοφορεί  μια  ΜΑΥΡΗ  ΓΑΤΑ,  ανάμεσα  μας)
Y.Γ.2  ΟΙ διαδρομές  κατά  την  γνώμη  μου  είναι  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, κυρίως των  Νοτίων, τις  έχω  κάνει  όλες  (με  αυτοκίνητο),  θα  σας  μείνουν  αξέχαστες! :azn:

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 334
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Σχετικά με τις προτεινόμενες διαδρομές...

Ο δρόμος προς Καρπενήσι είναι κατά το ήμισυ δοκιμασμένος αφού οι enfield μάς έχουν πάει μέχρι τη Λιβαδειά. Επιπλέον, αν ακολουθήσει ο αδερφός Γιαγκούλας θα μπορέσουμε να συναντηθούμε εκεί. Αν πάλι δεν τα καταφέρει να παρευρεθεί στην πανελλήνια θα πάμε όλοι μαζί για ένα καφέ στην Κρύα πριν συνεχίσουμε το δρόμο μας. :lipsrsealed:
Η διαδρομή της επιστροφής ήταν πάντα ένας από τους ταξιδιωτικούς μου στόχους. Είναι όντως καταπληκτική, με τη θάλασσα σχεδόν πάντα στα δεξιά μας.
Εγώ συμφωνώ με τα σχέδια του ΠΑΝΑΓΟΥ και δηλώνω από τώρα παρών στην εκδρομή! :azn: (βασικά πανελλήνια να γίνει κι όπου γίνει… εγώ θα έρθω!)

Οι υπόλοιποι του Νότου τι λέτε;
(Ίσως πρέπει να γίνει μια καφεδοσυνάντηση και να τα συζητήσουμε... :roll:)

Μιάουουουουου..cat.gif

Προχτές ήμουν στο Λιδωρίκι, στην διαδρομή προς Αράχωβα νέα σαλέ ξεφυτρώνουν, "αθάνατε Έλληνα" σκέφτηκα.
Ναι, θα φτιάξουμε τη δική μας προσωπική τρόϊκα που θα εξασφαλίσει τις συνθήκες πραγματοποίησης της πανελλήνιας.
Μόνο που εμείς θα έχουμε μεγαλύτερη φαντασία στη συνταγή.
Το Καρπενήσι είναι αγαπημένος προορισμός, θα προτείνω δε ως τόπο διαμονής τον Άγιο Νικόλαο.
Δηλώνω πανέτοιμος.. :azn:

παιδια,,,μου τελειωνουνε τα ξυλα για το τζακι !!!!!το χιονι και το κρυο καλα κρατουν,,ωππππ,,για πανεληνια μιλαμε,,,, :cheesy: ΜΕΣΑ,,,,,,δηλωνο παρον,,οπου και`ναναι,,,,, :drink,,,,,,εναλακτικες,,ποιος εχει αλλη προταση ???

Στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί απεικονίζει τον Elifain ο οποίος προπονείται ήδη εντατικά για την πανελλήνια, κάνοντας moto test με την βήθεια της Japan Polis. Με το τελείωμα της συγκεκριμένης δοκιμής με ξύπνησε ο Πανάγος.(Πανάγοοο ... :gym: :gym:). Ωστόσο η δοκιμή είναι γεγονός.

https://www.youtube.com/watch?v=XCGaQMgkzw8&feature=player_embedded.

[quote author=Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ link=topic=668.msg6347#msg6347 date=1326656879]
Στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί απεικονίζει τον Elifain ο οποίος προπονείται ήδη εντατικά για την πανελλήνια, κάνοντας moto test με την βήθεια της Japan Polis.
[/quote]
Ρε τι κάνω ο άνθρωπος.. :huh:

δεν εχω να πω τιποτα μια χαρα ομως εχει ζωγραφιστει στα χειλη μου......παει καιρος τωρα που ονειρευομαι ταξιδια με τη μηχανη μου...εβλεπα εδω  http://www.southamericagsadventure.gr/  την εκδρομη που κανει ο φιλος μου ο Θανάσης και σκεφτόμουνα πως να το πω σε εσας....και τσακ ηρθε ο Χριστάρας και με εφτιαξε....μετα απο αυτο το ταξιδι πρεπειθ να κανουμε ενα και σε καμμια γειτονικη χωρα  λεω εγω ...ειδομεν  ομως...ναι θα ερθω και εγω .....θα βαλω λαστιχα θα φτιαξω την ασφαλεια θα φορτισω την μπαταρια....θα βαλω και βενζινουλα και ειμαι ετοιμοοοοοοοοος...

Μετά από πολύ σκέψη και συζητήσεις επί συζητήσεων αποφάσισα να γράψω περί της πανελληνίας που ετοιμάζετε…..
Όχι κύριοι, εγώ σε νησί δεν πάω, με πιάνει το πλοίο….. :angry:
Ακούς εκεί Καρπενήσι…..απαπαπαπαπαπαπαπααππαααααπαπα  :fight1:
Ποια 150€αρα μας λες ΠΑΝΑΓΟ…….τα εισιτήρια του φερι μποτ τα υπολόγισες?
Τον κακό καιρό που μπορεί να πιάσει και να αποκλειστούμε στο λιμάνι?
Βάλε και την ναυτία που θα πάθω……εεεεεεεε?
Που τα πας όλα αυτά?
Άσε που θα μας λένε και από πάνω …..λεφτά δεν έχουν σε νησιά τρέχουν ……
ΟΧΙ κύριοι και πάλι ΟΧΙ σε νησί….όχι δεν είμαι μέσα για το Καρπενήσι….
Αλήθεια σε ποια πλευρά της Ελλάδας είναι γιατί δεν το βρήκα στον χάρτη.
Πάντως πλάκα πλάκα αν είναι από την πλευρά του Ιόνιου θα ήταν ωραία αν είχε κάνεις δωμάτιο με θέα τον Ατλαντικό ωκεανό……τρώγοντας ψαρόσουπα από ψαρονέφρι και λευκό κρασί…… :drink
Και μία ακόμα ερώτηση …
Αυτή θα είναι η δεύτερη πανελλήνια που θα ήθελε να είναι τρίτη?

Μιααααααααααουυυυυυυ!!!!!!!!!

Νίκο ελα εσυ και θα σε παμε και βαρκαδα για ψαρι και καλο κρασι....θα κανεις κα το ντραβ τεστ σου παρεα μα φιλους αγαπητους και <<κοριτσια>> ομορφα...

αααα  :azn: και μη ξεχασω θα ηθελα αφου βρεθουμε ολοι εκει βορειοι και νοτιοι να κανουμε και ενα ταξιδακι απο κοινου ολοι  εκει κοντα ετσι για να δεσει καλυτερα η ομαδα....

ααααααα  :azn:  και επεισης θελω να δω ποιος θα εχει τα κοτσια για να οργανωσει ενα ταξιδακι στην ας πουμε στη Κωνσταντινουπολη 'η στην Ανδριανουπολη ή στην Καππαδοκια....ή οπου αλλου θέλετε τελος πάντων..

:gym: αυτα

[quote]Ακούς εκεί Καρπενήσι…..απαπαπαπαπαπαπαπααππαααααπαπα 
Ποια 150€αρα μας λες ΠΑΝΑΓΟ…….τα εισιτήρια του φερι μποτ τα υπολόγισες?
[/quote]

Τα  ναύλα  του  ferryboat ,  για  καρπεΝΗΣΙ,  θα  τα  «κεράσω»  εγώ , αρκεί  εσύ  να  βάλεις  τους  κεφτέδες  της  διαδρομής! 

[quote]Τον κακό καιρό που μπορεί να πιάσει και να αποκλειστούμε στο λιμάνι?
[/quote]
[quote]Αυτή θα είναι η δεύτερη πανελλήνια που θα ήθελε να είναι τρίτη?

Μιααααααααααουυυυυυυ!!!!!!!!![/quote]

Τώρα  αρχίζουν  να  ξεδιαλύνουν  όλα  μάλιστα, ββκης = μαύρο  πρόβατο  που  νιαουρίζει,  :sad:(μήπως  είναι  η  μαύρη  γάτα  με «γούνα»  προβάτου?), να  πάρει  θέση  ο  συνελφιντας  SV2MDL,  που  είναι  από  Καστοριά  και  ξέρει  από  γούνες.

Και  παραφράζοντας  την  γνωστή  ελληνική  παροιμία , «αν  δεις  ββκη,  στο  καρπεΝΗΣΙ , Enfield  τον  έχει  σύρει» :cheesy:

[quote]ααααααα    και επεισης θελω να δω ποιος θα εχει τα κοτσια για να οργανωσει ενα ταξιδακι στην ας πουμε στη Κωνσταντινουπολη 'η στην Ανδριανουπολη ή στην Καππαδοκια....ή οπου αλλου θέλετε τελος πάντων..
[/quote]

Φίλε,  βοριονοτιε, ggeos,  :bs: κότσια  έχουμε ,  τα  λεφτά  μας  λείπουν,  γ@@ω  την  φτώχια  μας.

Πολλές υποσχέσεις βλέπω και τρομάζω…..είναι κάτι η κατάστασης, είναι και το λεφτά υπάρχουν, είναι και το μαζί τα φάγαμε…….αρχίζουν να με τρομάζουν ξέρετε!!!!
Ο ένας βαρκάδα, ψαράκι, κρασάκι…… «κορίτσια»…..
Ο άλλος εισιτήρια για το πλοίο……
Εεεεεεε και γω πολύ δεν θέλω……
Σε τρελό και σε μικρό μην τάζετε γιατί εγώ και από τα δύο είμαι…..άλλωστε ούτε καν τα 17 δεν έκλεισα καλά καλά……

Για την προβιά περιμένω εναγωνίως να ομιλήσει ο κύριος Electrobullet.
Για τα εξωτερικά μέσα είμαι αν βρεθούν λεφτά……..γιατί μπορεί να υπάρχουν και να τα φάγαμε μαζί αλλά εγώ δεν ξέρω που τα έχω βάλει…..και όλο τα ψάχνω να πληρώσω.

Κουράγιο λοιπόν……..να με συμπαθας Δίκαιε…..αλλά δεν άντεξα.

Για την συμμετοχή μου στην πανελλήνια θα αποφανθώ δεκαπέντε μέρες πριν από αυτή.
Το ξέρετε πως και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι και θέλω πολύ να συμμετέχω αλλά ποτέ δεν ξέρεις έτσι όπως είναι τα πράγματα.

[quote]Κουράγιο λοιπόν……..να με συμπαθας Δίκαιε…..αλλά δεν άντεξα.
[/quote] ΣΕ συμπαθώ! Σε συμπαθώ!  Θα το παλέψουμε, θα τα καταφέρουμε, θα τους μπούμε στο μάτι και θα σκάσουνε.

[quote author=bbk link=topic=668.msg6369#msg6369 date=1327006302]
Το ξέρετε πως και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι και θέλω πολύ να συμμετέχω αλλά ποτέ δεν ξέρεις έτσι όπως είναι τα πράγματα.
[/quote]

Μόνο αν είμαι τάβλα στο κρεβάτι δεν θα έρθω ή αν κοιτάω τα ραδίκια ανάποδα.. :w00t:
Τουτέστιν εγώ είμαι μέσα 1000%, έχω δεν έχω λεφτά, θα έρθω, έστω και με ώτοστοπ.

Κυριακή  πρωί, ας  «ονειρευτούμε»(ακόμα  δεν  φορολογείτε, ούτε  είναι  στα  νέα μετρά  της τρόικας)  πάλι, το  βόρειο  κλιμάκιο, όταν  θα  έρθει  στην  πανελλήνια  θα  πέραση  και  από  εδω:

Αααααααα, ζηλεύω..!!
Να κάνουμε την πανελλήνια στα Μετέωρα; Ή μήπως στη λίμνη Πλαστήρα;
Καλά, η διαδρομή Καρπενήσι - Προυσός (περίπου 30 χλμ.) είναι φανταστική.

Βρεεεεεεεεε, να το κάνουμε γιατί θα σκάσω.
[size=14pt][b]Προτείνω το ΠΣΚ 25-27 Μαΐου.*[/b][/size]

Τι λέτε, να αρχίσουμε να μετριόμαστε;
:smile:

*(εκτός και γίνουν εκλογές).. :sad:

Εγώ  θα  πρότεινα  και  πιο  νωρίς,  εκτός  αν  έχουμε  εκλογές(έχω  υποσχεθεί  σε  ένα  φίλο  ότι  θα  πάω  να  ψηφίσω, αν  και  αυτός  έρθει  στην  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.)
Και  εγώ  τον  λόγο  μου  τον  κρατώ! :roll:
Ξέρουμε  όμως  ότι  οι  εκλογές  θα  έχουν  40μερες, τουλάχιστον  προθεσμία για  διεξαγωγή,  όποτε  έχουμε  χρόνο  να  προγραμματιστούμε.
ΕΛΑ  ΝΑ  ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ !

Ξέρουμε  όμως..

Όχι δεν ξέρουμε και δεν μας νοιάζει,
υποψήφιοι δεν είμαστε, έτσι;
Νομίζω πως η ημερομηνία είναι καλή.
Και η φύση θα 'ναι στα ντουζένια της.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ..!!

Να αρχίσω το μέτρημα;

1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) ...

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ..!!

Όντως είναι ωραία... αρκεί να μην αφήνεις άλλους να ελέγχουν τα όνειρά σου...

...και συνεχίζω το μέτρημα:

1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) elif@in
4) ... :roll:

Έλα να μαζεύονται οι enfieldάδες!!!! :drink

• 2 εβδομάδες πριν...
Κύριοι  όλα  καλά, το  μνημόνιο  :sad: ψηφίστηκε  τώρα  δεν  μας  σταματά  τίποτα  για  την  πραγματοποίηση  της  πανελλήνιας.

Υ.Γ. Το  εμπάργκο  προς  τους  Πέρσες,  θα  αρχίσει  μετά  τον  Ιούνιο,  άρα  αν  η  πανελλήνια  γίνει  εκεί  στα  τέλη  Μαΐου,  θα  έχουμε  και  καύσιμα (  με  πίστωση εννοείται) !  !  !  :azn:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

• Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search