Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1ή Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club

Δημοσιεύτηκε

Παίρνοντας  αφορμή  από  το  πολύ  επιτυχημένο  (όπως  δείχνει  από  την  απήχηση  που  έχει) 36ΩΡΟ,των  φίλων του φόρουμ  των  motoguzzi ( είδη  διοργανώνετε  το 14ο  ετήσιο τους ),ρίχνω  την  ιδέα  προς  επεξεργασία !  !  !
Τι  θα  λέγατε  λοιπόν  για  μια  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?  συνάντηση  για  Σ/Κ  ?  εκεί  γύρω  στα  μέσα  ΜΑΙΟΥ ?  κάπου  στη  μέση  Ελλάδα ? (Βόλος-Πήλιο, Αιδηψός-Εύβοια, Καρπενήσι).
ΤΙ  ΛΕΤΕ  ΓΙΑ  ΝΑ  «ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ»  ΙΔΕΕΣ  :laugh:

Υ.Γ. Άντε  γιατί  μας  μαύρισαν  την  ψυχή  με  την  ανέχεια  μου  γ@το!

• Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 26,4k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
[quote author=SV2MDL link=topic=256.msg3140#msg3140 date=1305036601]
ΑΠΟ καστορια θα ειμασται εξι,,, sv2mdl και πεντε τεχνικη υποστηριξη ????? ηδη κλεισαμε δωμ... :drink
[/quote]

Τι πίνετε βρε οι Βόρειοι..;  :drink
Άρα Γιάννη έκλεισες τρία δωμάτια;
Μου φαίνεται πως το ξενοδοχείο θα είναι μόνο για την πάρτη μας.. :bs:
Δημοσιεύτηκε
νοε κλεισαμε τρια δωματια,,,,,,,,,,,,, για το ποτο ,, γαλα με κακαο ειναι ,,,,μη παει το μυαλο σου αλλυ !!!!! :drink
Δημοσιεύτηκε
Οκ, αν δε έρθει κανένας άλλος μένω και μόνος μου, δεν έχω πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να ενημερώσουμε το ξενοδοχείο για να κανονίσει τα δωμάτια.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=Maik Kilo link=topic=256.msg3146#msg3146 date=1305042544]
Οκ, αν δε έρθει κανένας άλλος μένω και μόνος μου, δεν έχω πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να ενημερώσουμε το ξενοδοχείο για να κανονίσει τα δωμάτια.
[/quote]

Εκτός του Σαββαΐδη (SSAV) που επιθυμεί μονόκλινο, όλοι οι υπόλοιποι θα χωριστούμε σε ζευγάρια και αν ο αριθμός είναι μονός αυτός που περισσεύει θα φτιάξουμε και ένα τρίκλινο. Δεν είναι απαραίτητο πως εσύ Μάνο θα είσαι μοναχός σου, απλά τον παραπάνω διαχωρισμό τον έκανα για να μετρηθούμε (άκρη δεν έχω βγάλει ακόμη για τον ακριβή αριθμό).
Αν και εδώ που τα λέμε εσένα που έρχεσαι από πιο μακριά πρέπει να το τιμήσουμε δεόντος, για αρχή τι λες να σου κλείσουμε τη σουΐτα;  :cool44:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=noe link=topic=256.msg3148#msg3148 date=1305043248]
[quote author=Maik Kilo link=topic=256.msg3146#msg3146 date=1305042544]
[/quote]

Εκτός του Σαββαΐδη (SSAV) που επιθυμεί μονόκλινο, όλοι οι υπόλοιποι θα χωριστούμε σε ζευγάρια και αν ο αριθμός είναι μονός αυτός που περισσεύει θα φτιάξουμε και ένα τρίκλινο. Δεν είναι απαραίτητο πως εσύ Μάνο θα είσαι μοναχός σου, απλά τον παραπάνω διαχωρισμό τον έκανα για να μετρηθούμε (άκρη δεν έχω βγάλει ακόμη για τον ακριβή αριθμό).
Αν και εδώ που τα λέμε εσένα [b]που έρχεσαι από πιο μακριά πρέπει να το τιμήσουμε δεόντος[/b], για αρχή τι λες να σου κλείσουμε τη σουΐτα;  :cool44:
[/quote]

Αν είναι έτσι ρε παιδιά να χώσω τους άλλους στη δουλειά και να έρθω κι εγώ από Ζάκυνθο. Με κανονικά χιλιόμετρα στη μοτοσυκλέτα από Κυλλήνη, όχι και καλά από Ρόδο αλλά χιλιόμετρα από Πειραιά. Χμ... 
Σας εύχομαι να περάσετε τέλεια και θα περιμένω να δω σχετικές φωτό και βίντεο. Ελπίζω η 2η πανελληνια να με βολεύει.
  • 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Καλησπέρα  σας  κύριοι, άπαντες  οι  βόρειοι  κατά  την ΤΕΤΑΡΤΗ (?) μήπως  να  βρισκόμασταν,  για  να  ρυθμίσουμε  τις  τελευταίες  λεπτομέρειες  της  πανελλήνιας,    της  ώρας  αναχώρησης, σημείο  συνάντησης κ.ο.κ. :bs:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=tolis link=topic=256.msg3359#msg3359 date=1306156194]
noe  ειναι ευκολο να γραψεις τηλ ξενοδοχειου Αγριας Βολου
[/quote]

tolis για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και στείλε μου το τηλέφωνο σου με ΠΜ  ώστε να φύγουμε όλοι μαζί για Βόλο το Σαββάτο το πρωί.

Εδώ είναι η πληροφορία που ζητάς:

[quote author=noe link=topic=256.msg2757#msg2757 date=1303812523]
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι [b]2428092926[/b] και [b]6943632347.[/b]
Πριν αναφερθώ στις λεπτομέρειες θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωρίζω προσωπικά τον ιδιοκτήτη και κανένα όφελος προσωπικό δεν θα υπάρξει.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 12 δωμάτια δίκλινα τα οποία μπορούν κατά περίσταση να γινουν τρίκλινα.
Οι τιμές έχουν ως εξής: Το δίκλινο 40€ (20€ ανά άτομο). Αν προστεθεί και τρίτο άτομο στο ίδιο δωμάτιο η τιμή πέφτει στα 50€ διά 3, ενώ αν κάποιος θέλει να κοιμηθεί μόνος του η τιμή είναι 30€ για το δωμάτιο.
[/quote]
Δημοσιεύτηκε
Aκυρο noe τα βρηκα τα τηλ.Εχουμε κανονισει σημειο και ωρα αναχωρησης; 
Δημοσιεύτηκε
[center][url=http://postimage.org/image/11aqfl86c/][img]http://s2.postimage.org/11aqfl86c/PANELLHNIA_1_mail.jpg[/img][/url][/center]

Το t-shirt (μπλουζάκι ντε) που θα μας αντιπροσωπεύσει στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση του Royal Enfield Club στην Αγριά Βόλου είναι έτοιμο.
Δημιουργός ο Νίκος Βουτάκος, ο δικός μας bbk. Νικόλα δε βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω, βλέποντας τη δημιουργία σου θα σε προτρέψω να βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για να αφιερώσεις στο σκιτσάρισμα. Είσαι καταπληκτικός. Το λέω με επίγνωση μιας και είδα όλα τα στάδια μέχρι το τέλος, από το πρώτο κιόλας σχέδιο που έφτιαξες σε λίγα λεπτά.  ΕΥΓΕ..!!

Όποιος θέλει το μεγαλύτερο αρχείο (αυτό είναι σμίκρυνση) για να τυπώσει τη δική του μπλούζα μπορεί να μου στείλει με ΠΜ το mail του.

Ήδη έχουμε παραγγείλει εγώ, ο Νομοφύλαξ και ο elifain από το [url=http://www.rithmos.gr/][b]τυπόπολις[/b][/url] στη Δραπετσώνα από ένα μπλουζάκι ώστε να το φοράμε στη συγκέντρωση.
Αρχικά η τιμή ήταν 15 € για το κάθε μπλουζάκι με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς, κάτι σαν τα σιδερότυπα που γνωρίζουμε. Μου προτάθηκε σαν καλύτερη επιλογή η μέθοδος του τυπώματος με μελάνι, όποτε το κόστος ανέβηκε στα 19,25 €. Ο χρόνος θα δείξει αν αξίζουν τα χρήματά τους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν εκτιμάται η ανάμνηση.
:shake2:

Υ.Γ. Συμμετοχή της τελευταίας στιγμής ο tolis από το Περιστέρι, που προτίθεται να μας ακολουθήσει με την Electra του (SV2MDLGJRW.. σού 'φεξε).. :acute
Δημοσιεύτηκε
πολυ ωραιο,,,νικο συγχαρητηρια,,,,,      το μοτερ δεν φαινεται καλα, μποξερ ειναι ?????? :roll:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=Maik Kilo link=topic=256.msg3377#msg3377 date=1306227204]
Βάλτε και σε μένα ένα XXL!
[/quote]

Μάνο δεν θα προλάβω να δώσω παραγγελία για επιπλέον μπλουζάκια, είμαστε οριακά, δώσε μου το email σου (εσύ και όποιος άλλος θέλει) να στείλω το αρχείο.
Δημοσιεύτηκε
MYNHMA για τους βόρειους Λεω η συγκέντωση να γίνει στο σταθμο των ΚΤΕΛ ΜΑκεδονια πολύ πρωί  πουρνό- πουρνο που έλεγε και ο παππούς μου....και δεν θελω οι καλομαθημένοι να κάνουν σχόλια...
Δημοσιεύτηκε
για τους βορειους,,, τι ωρα θα φυγεται,,, μηπως μπορεσουμε να συναντηθουμε στην λαρισα ???
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=SV2MDL link=topic=256.msg3383#msg3383 date=1306233759]
για τους βορειους,,, τι ωρα θα φυγεται,,, μηπως μπορεσουμε να συναντηθουμε στην λαρισα ???
[/quote]

αυτο  φιλε  Γιαννη,  ειναι  επτασφραγιστο  μυστικο,  αν  θελεις  ομως  μπορω  να  σου  πω  την  ωρα  αφιξης :roll:
Δημοσιεύτηκε
αυτο  φιλε  Γιαννη,  ειναι  επτασφραγιστο  μυστικο,  αν  θελεις  ομως  μπορω  να  σου  πω  την  ωρα  αφιξης                                                                            καλα κανονιστε μονο να μην περιμενουμε πανω απο δυο ωρες !!!!!
Δημοσιεύτηκε
Παναγοοο
Το τάπερ-τανκ το ετοίμασες?
Εγώ λέω να πάρω και ένα κουβαδάκι μαζί μου με φασουλάδα……ξέρεις εκεί στα Τέμπη μου ανοίγει η όρεξη……όχι πως έχει κλείσει ποτέ δηλαδή………. :w00t:
Δημοσιεύτηκε
Συνταξιδιώτες της παναλλήνιας φαίνεται ότι ο καιρός θα μας κάνει καψόνι και ενδεχομένως θα έχουμε και βροχούλες.
Για καλό και για κακό να πάρουμε μαζί και αδιάβροχα
Δημοσιεύτηκε
Πέρα από τα αδιάβροχα, έχει να προτείνει κανείς κάποια άλλα πράγματα τα οποία θα πρέπει ή καλό θα είναι να έχουμε μαζί μας; Είναι η πρώτη μεγάλη διαδρομή με μηχανή (και τι μηχανή!) και είμαι ολίγον τι άσχετος... :smile:
Δημοσιεύτηκε
Φίλε Maik Kilo μερικά από τα πράγματα που πρέπει να έχουμε μαζί μας είναι :
1. τα εργαλεία της μηχανής
2. εφεδρικές ντίζες
3. εφεδρική σαμπρέλα ελαστικών
4. ένα δεύτερο ζευγάρι γάντια (λόγω πιθανής βροχής)
5. ωτοασπίδες (μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμες σε μακρινά ταξίδια)
6. λαμπάκια για φλάς (σε ένα ταξλιδι μου είχαν καεί και τα 4 λαμπάκια)
7. μια θήκη κερμάτων (πολύ χρήσιμη στα διόδια)
8. εφεδρικές ασφάλειες
9. συνδρομή οδικής βοήθειας
Δημοσιεύτηκε
[quote author=SSAV link=topic=256.msg3411#msg3411 date=1306390112]
Φίλε Maik Kilo μερικά από τα πράγματα που πρέπει να έχουμε μαζί μας είναι :
1. τα εργαλεία της μηχανής
2. εφεδρικές ντίζες
3. εφεδρική σαμπρέλα ελαστικών
4. ένα δεύτερο ζευγάρι γάντια (λόγω πιθανής βροχής)
5. ωτοασπίδες (μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμες σε μακρινά ταξίδια)
6. λαμπάκια για φλάς (σε ένα ταξίδι μου είχαν καεί και τα 4 λαμπάκια)
7. μια θήκη κερμάτων (πολύ χρήσιμη στα διόδια)
8. εφεδρικές ασφάλειες
9. συνδρομή οδικής βοήθειας
10. λάδι μηχανής  (η δική μου θέλει συμπλήρωση μετά από διαδρομή πολλών km)
11. ζώνη μέσης
12. κροκόδειλο πλάτης (εάν το μπουφάν δεν έχει ενσωματωμένο)
Δημοσιεύτηκε
Εδώ γίνεται μία σχετική περιγραφή των εργαλείων που χρειάζονται σε ένα ταξίδι…..αλλά είναι κυρίως για τα παλιά κλασικά Enfield, αλλά όχι μόνο.
http://royalenfieldclub.gr/index.php/topic,153.0.html
Εσύ που έχεις EFI θα πάρεις μία ντίζα συμπλέκτη οπωσδήποτε, και του γκαζιού.
Επίσης μία ασφάλεια για την αλυσίδα της τελικής μετάδοσης.
:drink
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.