Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

……επειδή δεν θέλω να είμαι πρόΒατΟΟΟ….ΜΠΕΕΕΜπεεεεμπεΜπΕΕΕΕ και τα σχετικά  προτείνω σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι έχοντες κλείσει μονόκλινο να ασκήσουν δίαιτα με όσπρια και να αφήσουν άπλυτα τα πδάρια τους για να μολύνουν ανεπανόρθωτα τα δωμάτια με τις ανάλογες μυρουδιές στάνης…..!!! :D :sign0020:

….για τους δίκλινους δεν το συζητώ γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να πάθουν κρίσεις άσθματος μεταξύ τους….!!!! :ssmokeit:

…επίσης έχω μία τάση σε ορεινές περιοχές να μου ανοίγει η έτσι και αλλιώς καλή μου όρεξη για φαγητό και χιλιόμετρα …ελπίζω και οι υπόλοιποι να έχουν τέτοια διάθεση….!!!! :D

ΘΑ ΓΙΝΕΙ τσι Π0Τ@Ν@ς.....!!! :sign0020:

ΜΟΝΟΚΛΟΝΕ μην τρελαίνεσαι τα οι επαγγελματίες τσομπάνηδες δεν έχουν τέτοια συμπεριφορά… !!!

Κρίμα του…!!! :angry009: :thumbsdown:

Δημοσιεύτηκε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ   BBK   ΕΛΠΙΖΩ οι εκει  ταβερναρεοι να μην ειναι  σαν τον Φωτη  τον ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ    γιατι και εμενα μοθ ανοιγει η ορεξη στα ορεινα!!!  να  σοθ πω   καπου εκει στο καρπενησι    δεν   ειναι και το  εξοχικο του  ΛΙΑΠΗ  δηλωμενο  ενοικιαζομενα???  και  εκει δεν  βγαινει   συναιχεια  δημαρχος  ο  Υιος της Μπακογιαννη!!? χαχαχαχχαχαχαχααχ   

Δημοσιεύτηκε
bbk, όχι ΜΠΕΜΠΕΕΕ...ΜΠΕΜΒΕΕΕ θα κάνεις!!
Εγώ δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω αυτό τον καιρό και δεν έχω βάλει προκαταβολή. Ούτε και ο Μάνος που μιλήσαμε..
Πάμε πάνω και βλέπουμε, δε νομίζω να μη βρούμε. (Θα έχω και τη σκηνή μαζί για κάθε ενδεχόμενο.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ)
Δημοσιεύτηκε

.....λοιπόν το σχέδιο μείωσης της δαπάνης ψυχοθεραπείας λέει να κουβαλήσουμε τροφές από το σπίτι και να κάνουμε ντου στα κοτέτσια της περιοχής δια το πρωινό αυγουλάκι....οι δε κατσίκες θα μας παρέχουν  το ιδανικό πρωινό γάλα....!!!!

….είπαμε επίσης κατσαρόλια και τα συναφή σύνεργα θα μεταφερθούν για την παρασκευή  της ηρωικής φασουλάδας την Παρασκευή πρώτη μέρα συνάντησης ….όχι τίπτα αλλά για να γνωριστούμε καλύτερα και να μπου γερά οι βάσεις….φιλίας και αερισμου…..!!!!

….τι λαλακιες περί αγωγού φυσικού αερίου και τέτοια….

Θα κάνουμε αυτοπαραγόμενο αυτοκινούμενο αέριο και θα ζητήσουμε και νέους επενδυτές….!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χτες βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο "κύριος" Φώτης από το ξενοδοχείο και μου είπε:

"μην ανησυχείτε αν δεν απαντάω στο τηλέφωνο, για πέντε μέρες θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη, θα βλέπω τις κλήσεις στο κινητό μου αλλά δεν θα μπορώ να καλέσω. Για επικοινωνία αυτές τις μέρες μπορείτε να αφήνετε μήνυμα στο email μου fotispoulopoulos81@gmail.com"

Με τη σειρά μου του δήλωσα πως θα μαζευτούμε πάνω από 15 άτομα και αν δεν χωράμε τότε τα μονόκλινα θα τα κάνουμε δίκλινα (εκτός του προέδρου..!!). B)

"έχω κρατήσει 15 δωμάτια γα εσάς" μου είπε.

Ευγενικότατα αλληλοευχηθήκαμε καλή αντάμωση.

Με αυτά και άλλα παρατράγουδα, τα προβλήματα που έχει ο καθένας μας έτσι κι αλλιώς, δεν μας αποθαρρύνει τίποτα στραβό.

Ίσα - ίσα που κάνουν μεγαλύτερη την λαχτάρα μας να συναντηθούμε. Με το καυστικό χιούμορ που χαρακτηρίζει το ελεύθερο πνεύμα κάθε μοτοσικλετιστή, θα διασκεδάσουμε ότι και να μας συμβεί.. ;))

1) SSAV (Enfield Bullet 535)

2) noe (Enfield Bullet 500)

3) Like a Gun (Enfield Electra 500)

4) Βύρωνας (Enfield EFI 500)

5) bbk (BMW GS 1150) μπλιαχ..!!

6) rosodi (Enfield EFI 500)

7) elifain (Harley 883) ωχ..!!

8) monoclone (Enfield EFI 500)

9) tolis (Enfield Electra 500)

10) dontias (Enfield Bullet 500)

11) dino (BMW R51/3)

12) markos  (JAWA)

13) george (HONDA)

14) yiannis KAWASAKI

15) xaris (DUCATI)

16) ...??

20 μερούλες και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μιας και πληροφορήθηκα ότι το γκρουπ από Πάτρα θα ξεκινήσει περίπου 13:00 ώρα της Παρασκευής 13 Ιουνίου, προτείνω στους Αθηναίους να επιλέξουμε την υπέροχη διαδρομή από Θήβα - Αράχωβα - Ιτέα - Ναύπακτο, να συναντηθούμε στην Ναύπακτο για καφέ και να ανηφορήσουμε όλοι μαζί για Καρπενήσι. Από την Αθήνα θα ξεκινήσουμε χαλαρά 5-7 μοτοσικλέτες (ίσως και περισσότερες).  Θα είμαστε σε επικοινωνία για τον προγραμματισμό της ημέρας αναχώρησης..!!

Δημοσιεύτηκε

Βλέπω έχεις άγριες διαθέσεις...

Η διαδρομή από Ναύπακτο που επέλεξες δε λέειΕδώ είναι μία πολύ καλύτερη με διέλευση από την
γέφυρα Μπανιά, κατάβαση στην Κάτω Μακρυνού, ανάβαση εκ νέου στο Πετροχώρι με φοβερή θέα στην Τριχωνίδα, Θέρμο, Καλλιθέα. Εμένα βέβαια δε με συμφέρει γιατί θα αναγκαστώ να έρθω Ναύπακτο να σας συναντήσω αλλά απ' ότι έχω καταλάβει αν ο δρόμος είναι πλατύτερος από 3m βγάζετε σπυράκια οπότε θα θυσιαστώ...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Και στο γεφύρι της Άρτας πάμε αν θέλετε, μόνο μη δείχνεις τέτοια βίδεα και ζηλεύουν οι βόρειοι..!! :rolleyes:

Δημοσιεύτηκε

Εάν πάμε στο γιοφύρι της Άρτας, τότε θα πάμε και Γιάννενα για βατραχοπόδαρα. 'Άλλωστε τι είναι Άρτα -Γιάννενα. Μία γκαζιά και φτάσαμε.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εάν πάμε στο γιοφύρι της Άρτας, τότε θα πάμε και Γιάννενα για βατραχοπόδαρα. 'Άλλωστε τι είναι Άρτα -Γιάννενα. Μία γκαζιά και φτάσαμε.

Επιμένεις ακόμη Στέλιο για τα βατραχοπόδαρα;

Αστα και θα τα τιμήσουμε δεόντως σε επόμενη πανελλήνια..!! :popcorn:

Δημοσιεύτηκε

Βλέπω έχεις άγριες διαθέσεις...

Η διαδρομή από Ναύπακτο που επέλεξες δε λέειΕδώ είναι μία πολύ καλύτερη με διέλευση από την
γέφυρα Μπανιά, κατάβαση στην Κάτω Μακρυνού, ανάβαση εκ νέου στο Πετροχώρι με φοβερή θέα στην Τριχωνίδα, Θέρμο, Καλλιθέα. Εμένα βέβαια δε με συμφέρει γιατί θα αναγκαστώ να έρθω Ναύπακτο να σας συναντήσω αλλά απ' ότι έχω καταλάβει αν ο δρόμος είναι πλατύτερος από 3m βγάζετε σπυράκια οπότε θα θυσιαστώ...

'Ολα αυτά τα χωριά πάνω-κάτω με ανακατέψανε...Στη δικιά μου δεν αρέσει να στρίβει λέμε! :bash:  (για πόσο καιρό ακόμα θα παίρνετε εκδίκηση από τον κακόμοιρο αποστάτη...; :ranting3: :ranting: :unhappy: :madwife: )

...να συναντηθούμε στην Ναύπακτο για καφέ...

Είδα τη φωτό και αναρωτιέμαι πότε θα ξαναοδηγήσω πίσω από την πιο θορυβώδη και εκνευριστική εξάτμιση ένφιλντ που υπάρχει στην Ελλάδα... :(

:mf_popeanim:

Υ.Γ. ετοιμάζονται αυτοκόλλητα! :devil:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε
Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα πάνω-κάτω και οι συνεχόμενες γυροβολιές. Για βρήτε μία διαδρομή στρωτή, αρκετές στροφές θα έχουμε στο Καρπενήσι.

Λόγω ηληκίας και χοληστερίνης προτιμώ τα βατραχίσια μπουτάκια , αν και δεν θα αρνηθώ να τιμήσω ένα καλοψημένο γουρουνάκι.
Δημοσιεύτηκε

…και ενώ σαβουριάζω το δεκατανιανό μου τοστ διαίτης 42cm από ψωμί σικάλεως με τρεις κουταλιές της σουπας μαγιονέζα light, οκτώ φέτες κασέρι και οκτώ φέτες καπνιστή γαλόπουλα(κάνω δίαιτα), βλέπω τον μεσιε ντε λα παρτι να μου κοπανάει τις σούβλες λες και είναι φωτογραφία του ποιο όμορφου μοντέλου…. :bash:

ΕΕΕΕ όχι κύριοι τέτοια πρόκλησης δεν την περίμενα από εσάς….!!!!! :ranting3:

ΑΙΣΧΟΣ….!!!! :madwife:

Και

ΗΜΑΡΤΟΝ…..!!! :swear:

Και

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ…..!!!! :mad2: 

Και

…..πλάκα πλάκα ποιο όμορφη σούβλα δεν έχω δει…..αχχχχχχχχχχχχχ :crazy: :blink: :wub:

Δημοσιεύτηκε

Πέρυσι δεν κατάφερα να πανελληνιασθώ μαζί σας ( :bash:), αλλά πρόπερσι είχαμε αυτό κολλημένο σε κράνη, βαλίτσες και μηχανές...

trip.png

Έτσι λοιπόν και φέτος, αποκλείστικά :ranting3:  για τους συμμετέχοντες της Πανελλήνιας:

sticker1.png

Αν θέλετε καμιά αλλαγή ή προσθήκη πείτε το γρήγορα γιατί αύριο το πάω για τύπωμα!  :devil:

Υ.Γ. Το αυτοκόλλητο είναι σημαδιακό, το είδα σε όραμα... :mf_popeanim:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Υ.Γ. Το αυτοκόλλητο είναι σημαδιακό, το είδα σε όραμα... :mf_popeanim:

Ελπίζω να μην έχει σχέση και με σπασμένη μπιέλα.. :blink:

ΕΥΓΕ νεανία, μου αρέσει τόσο που θα το έφτιαχνα και μπλουζάκι..!!

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα, αν και δεν γράφω πήρα το '' θάρρος'' και προτείνω την κλασική   διαδρομή Αθήνα - Λαμία - Καρπενήσι αφού και οι Πατρινοί θα ξεκινήσουν το μεσημέρι 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

και προτείνω την κλασική   διαδρομή Αθήνα - Λαμία - Καρπενήσι

- Είναι ένα θέμα η αργοπορία των Πατρινών, διότι αν φύγουν στις μία από Πάτρα θα είναι 1:30 στη Ναύπακτο. Με τους καφέδες θα πάει 2:30 και θα καταλήξουμε να φτάσουμε Καρπενήσι στις 5 το απόγευμα.

- Από την άλλη η διαδρομή μέσω Λαμίας ΔΕΝ την λες κλασική για τα δικά μας οχήματα, η εθνική είναι σκότωμα, πρέπει να διαλέξουμε παλιά Ε.Ο. Μέχρι το 90 χλμ. ξέρω να πάω γλιτώνοντας τα δύο πρώτα διόδια. Από κει και έπειτα δεν γνωρίζω.

- Η διαδρομή προς Ναύπακτο είναι απείρως ομορφότερη και αξίζει τα 100 χλμ. παραπάνω. Αν ξεκινήσουμε 7 το πρωί θα είμαστε στη Ναύπακτο περίπου στις 12:30.

Εγώ προτείνω στους Πατρινούς να πάρουν καμιά ωρίτσα παραπάνω άδεια από τους "θείους" τους και να φύγουν γρηγορότερα. Τι στο καλό εμείς τόσο κόπο θα κάνουμε για να ανέβουμε παρέα.

Ας κάνουμε μια μίνι ψηφοφορία οι Αθηναίοι για το πιο δρομολόγιο θέλουμε να ακολουθήσουμε:

1) Αθήνα - Λαμία - Καρπενήσι

2) Αθήνα - Αράχωβα - Ναύπακτο - Καρπενήσι

Ο Τόλης ήδη δήλωσε την (1) διαδρομή.

Εγώ βλέπω θετικά και στις δύο διαδρομές και δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη.

Υ.Γ.1  Μήπως να βγούμε για κανά καφέ να το συζητήσουμε..;

Υ.Γ.2 Την διαδρομη από Ρίο δεν την συζητάω, προτιμώ Λαμία.

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με τον Τόλη. Δεν θα ήθελα να κάνω 100 χιλ παραπάνω και εάν θυμάμαι καλά ο δρόμος Αράχοβα-Ναύπακτος δεν είναι και ο καλύτερος. Βέβαια επειδή δεν είναι ακόμα βέβαιο εάν θα καταφέρω να φύγω, ίσως πρέπει να μην προσμετρηθεί η ψήφος μου.

Δημοσιεύτηκε

1) ssaV κάτι πρέπει να γίνει με τα μπλουζάκια ...   2) παίδα να μου φυλάξεις σήμα ...   3) Ο φίλτατος tolis έγραψε (# 168)... προτείνω μία μικρή γιορτή με άνοιγμα σαμπάνιας ... τον έχω συναντήσει μια δυό φορές και θα επιθυμούσα πιο συχνή την παρουσία του στο φόρουμ. Του εγκάρδιους χαιρετισμούς μου φίλε tolis)

Δημοσιεύτηκε

Η διαδρομή μέσω Λαμίας  είναι κατά 85 χλμ συντομότερη απ' ότι αυτή της Ναυπάκτου.

Όμως η πρώτη διαδρομή δεν έχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον + ότι έχει ανάβαση στις ράχες Τυμφρηστού με συνεχόμενες φουρκέτες. Στον αντίποδα η διαδρομή μέσω Ναυπάκτου είναι πολύ ομορφότερη με πολλά σημεία ενδιαφέροντος όπως η παραλιακή ανετότατη διαδρομή Ιτέας-Ναυπάκτου, το κάστρο ή το λιμάνι της Ναυπάκτου για καφέ, η γέφυρα Μπανιά, η πανοραμική της Τριχωνίδας, η διαδρομή μέσα στα πλατάνια μέχρι το Λαμπίρι, αυτή μέσα στα έλατα έως τον Προυσό και βέβαια η παραποτάμια από Προυσό έως το Καρπενήσι. Αυτά θεωρώ πως είναι μέρη που πρέπει να τα δει κάποιος και καλύτερα είναι να τα δει στο πήγαινε που τα μαλακά μόρια είναι ακόμη ξεκούραστα.

Το κλιμάκιο των Αθηνών θα μπορούσε να επιστρέψει μέσω Λαμίας για λιγότερη ταλαιπωρία μετά από ένα "γεμάτο" Σ/Κ.

Εγώ πάντως πήρα άδεια και τη Δευτέρα και κανόνισα μάλιστα και μασάζ (με έμφαση στα μαλακά μόρια & τη μέση) που είχα κερδίσει σε μία λαχειοφόρο :D

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Το μόνο κομμάτι που δεν μου αρέσει στην διαδρομή (2) είναι από Θήβα έως Λειβαδιά.

Εγώ θα προσθέσω στα λόγια του Πάνου και την Αράχωβα - Δελφούς - Ιτέα.

Μετά την βουνίλα και το στροφιλίκι της κατάβασης σε ανταμοίβει η μυρωδιά και θέα της θάλασσας.

Αν και περισσότερο απ' όλα βάζω την παρέα, προτιμώ το μεγαλύτερο ταξίδι.

Γιατί σημασία έχει το ταξίδι και όχι η Ιθάκη το Καρπενήσι..!!

15 μείνανε ωρέ..!!

Δημοσιεύτηκε

κοιταξτε μπορουμε να ακολουθησουμε την διαδρομη Αθηνα Χασια (Φυλη) δερβενοχωρια  Ερυθρες θηβα Αλιαρτος λειβαδεια Αμφικλεια Μπραλος Λαμια Καρπενησι.Η διαδρομη Ναυπακτος Αγρινιο μεσω θερμου με αυτοκινητο ειναι 2 ωρες(την εχω κανει) και Αγρινιο Καρπενησι 1και μισο (την εχω κανει).Την διαδρομη Αθηνα Ναυπακτο μεσω Ιτεας την κανω με αυτοκινητο γυρω 3-3,5 ωρες.

και Υ.Σ συμφωνω με το Υ.Σ 1

Δημοσιεύτηκε

Η διαδρομη Ναυπακτος Αγρινιο μεσω θερμου με αυτοκινητο ειναι 2 ωρες(την εχω κανει) και Αγρινιο Καρπενησι 1και μισο (την εχω κανει).Την διαδρομη Αθηνα Ναυπακτο μεσω Ιτεας την κανω με αυτοκινητο γυρω 3-3,5 ωρες.

Από Ναύπακτο δεν βγαίνουμε Αγρίνιο. Βγαίνουμε Θέρμο το οποίο είναι σκάρτη ώρα με τις μηχανές με 2 ολιγόλεπτες στάσεις για φωτογραφίες (46 χλμ). Από το Θέρμο ο Προυσός είναι μία ώρα μέσω Καλλιθέας και από Προυσό το Μεγάλο Χωριό είναι σκάρτο μισάωρο (από Θέρμο έως Μεγάλο Χωριό 56 χλμ).