Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Μετά την αμφίβολη συμμετοχή του Κίμωνα, την παληκαρίσια άρνηση του του Γιάννη (SV2MDL), τις απορίες του Lee (boshis), την εκκωφαντική σιωπή πολλών, την απουσία σκληροπυρηνικών (π.χ. rosodi),  έχουμε την συμμετοχή ομάδας έξι ατόμων από την παρέα της Πάτρας (monoclone).

Νομίζω πως το 2015 επιβάλλεται να τους επισκευτούμε επίσημα σαν Royal Enfield Club στο beering που διοργανώνουν κάθε χρόνο.

Η δημοσκόπηση έχει κλέισει προ πολλού και όπως πια αναφέρει και ο τίτλος του θέματος,

η 6η πανελλήνια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13/15-6-2014 στο Καρπενήσι.

Αναμένουμε εντός της επόμενης εβδομάδας πληροφορίες για το κατάλυμα από τον Πάνο (Like a Gun).

Τωρα προσεξα το παραπανω post αν και θελησα να αλλαξω την προτιμηση μου στην ημερομηνια. Παρόλα αυτα τα βολεψα και δεν θα εχω προβλημα οποτε συνεχίζω να ειμαι συμμετεχων!! :cheers: 

Δημοσιεύτηκε

Το block ton ΝοτιοΔυτικων περιλαμβανει 5 με 6 ατομα. Ειμαστε πανετοιμοι και ανυπομωνουμε για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2014!   αναμενουμε  τηλ. καταλυμματων.....!!

Monoclone      efi 500

Dontias           bullet 500

Dinoral            bmw R51/3

Alextzam         bmw  r80r

Mark               jawa 

.......

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

Λοιπόν το έψαξα από δω, το έψαξα από κει πάλι στο Δρυάς κατέληξα. Είναι το μόνο με σωστό πάρκινγκ για τα κορίτσια μας, ωραία αλάνα με γκαζόν, δίπλα στο ποτάμι και τιμή super για τα δεδομένα της περιοχής.

Μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδος τα (14 πλέον) δωμάτια είναι δεσμευμένα για το club μας. Μέσα λοιπόν στην εβδομάδα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν κατάθεση στον λογαριασμό: GR 8701 7240 5000 5405 0619 59210 της Τρ. Πειραιώς την προκαταβολή ή όλο το ποσό. Ο λογ/σμός είναι στο όνομα: Πουλόπουλος Φώτης και στην αιτιολογία θα γράψετε: ΕΝ (κενό) + το όνομά σας.

Οι τιμές είναι €35 το μονόκλινο και €45 το δίκλινο. Το τηλέφωνο του ξενοδοχείου είναι το 22370-41131.

Ήδη το block των νοτιοδυτικών (στο οποίο κάνω επισήμως αίτηση ένταξης) έχει εκδηλώσει "απτό" ενδιαφέρον για 3 δίκλινα + 1 μονόκλινο για την αφεντομουτσουνάδα μου.

Μάγκες θα σας παρακαλούσα να ενεργοποιηθείτε αυτή τη βδομάδα για να κλείσει το ζήτημα της στέγης ώστε να μπορώ απερίσπαστος να ασχοληθώ με τη χάραξη των διαδρομών...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Για τους Αθηναίους προτείνω την διαδρομή μέσω Πελοποννήσου από παλιά εθνική οδό, συνάντηση στο Μεσολόγγι με το γκρουπ των νοτιοδυτικών και από εκεί ανεβαίνουμε όλοι μαζί.

Όσο για την προθεσμία προκαταβολής* στο ξενοδοχείο θα πρέπει να μας δοθεί μια εβδομάδα ακόμη περιθώριο ώστε να σχηματισθούν τυχόν ζευγάρια για δίκλινο.

Όποιος καταθέτει χρήματα ας το δηλώνει και εδώ για να κλείνει οριστικά και η συμμετοχή του.

38 και σήμερα..!!

*(Η προκαταβολή πόσο θα είναι για δύο διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο ή δίκλινο, δίνει όσα θέλει ο καθένας;)

Δημοσιεύτηκε
Τηλεφώνησα στο ξενοδοχείο και ζήτησε να προκαταβληθεί ΟΛΟ το ποσό που αντιστοιχεί στις δύο διανυκτερεύσεις. Αυτό δεν γίνεται πουθενά , ούτε στη Μύκονο σε πεντάστερο ξενοδοχείο.
Συμφωνεί η παρέα να κλείσουμε εκεί ή θα ψάξουμε για άλλο κατάλυμα?
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Βρε να πάρω τηλέφωνο στην ξενοδοχειάρα Ανδρομέδα στη λίμνη Πλαστήρα;

Όπου πήγαμε δίχως καν προκαταβολή να έχουμε δώσει.

Μήπως νομίζουν πως είμαστε καμία παρέα μηχανόβιων ντεντιμπόϊδων; :think:

Τεσπά, θα κοιτάξω να τηλεφωνήσω και στον Άγιο Νικόλαο.

Δημοσιεύτηκε
http://www.camping-sikia.gr/default.asp?pageID=1&lg=1

Γιατι δεν κοιτατε και στο camping Sykia , στο Πηλιο οπου και νορμαλ τιμες εχει και δωματια και καμπινγκ για όλα τα βαλαντια ;

Α , ξεχασα να σας πω ότι εκτος από την φανταστικη περιοχη εάν παει η εκδρομη εκει το τελευταιο Σ/Κ του ιουνιου θα σας τιμησω με την παρουσια μου και ΕΓΩ , επειδή δεν δουλευω τοτε :D :D :mf_popeanim: :mf_popeanim:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Γιώργος

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνα με την ευγενεστατη κυρια στο γκισε  η διανυκτερευση  με σκηνη και μηχανη για ένα ατομο κοστιζει 9,20€  , για δυο ατομα σκηνη και μηχανη κοστιζει 14€ .Για 2 μερες δηλαδή 18,40€ και 28€ αντιστοιχα. Δωματια δυστυχως δεν εχει διαθέσιμα αλλα μεχρι τοτε μπορει να ανοιξουν καποια. Διαθεσιμοτητα θεσεων απεριοριστη (της ειπα για 15 θεσεις και μου ειπε ότι δεν υπαρχει πρόβλημα).

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ας κάνουμε υπομονή μέχρι το βράδυ, θα μιλήσει με το ξενοδοχείο Δρυάς ο Πάνος, ίσως έγινε παρεξήγηση.

Μας βλέπω τελικά για beering στην Πάτρα  :cheers:  αν στραβώσει η πανελλήνια..

Δημοσιεύτηκε

Ας κάνουμε υπομονή μέχρι το βράδυ, θα μιλήσει με το ξενοδοχείο Δρυάς ο Πάνος, ίσως έγινε παρεξήγηση.
Μας βλέπω τελικά για beering στην Πάτρα  :cheers:  αν στραβώσει η πανελλήνια..

Πάντως από την πλευρά μου δεν έγινε καμμία παρεξήγηση. Ίσως το λάθος μου ήταν που όταν ανέφετε ότι θέλει όλο το ποσό σαν προκαταβολή, επειδή έχει και δεύτερο γκρουπ, δεν του είπα να το προτιμήσει από εμάς.
Δημοσιεύτηκε

Μόλις μίλησα με τον υπεύθυνο (Φώτης) και μου είπε πως η προκαταβολή είναι μία διανυκτέρευση οριστικά στις τιμές που ανέφερα πιο πάνω αλλά οι κρατήσεις παίζουν μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.

Έχω αρχίσει να ψιλοξενερώνω και γω αλλά αν θέλουμε Καρπενήσι δεν βλέπω καλύτερη λύση. Περιμένω οριστικές αποφάσεις από όλους.

Δημοσιεύτηκε

Δεν μου αρέσουν τα είπα-ξείπα του κου Φώτη, αλλά εάν η παρέα αποφασίσει για Καρπενήσι, τότε ακολουθώ. Αλλιώς σκέφτομαι άλλες εναλλακτικές (π.χ. Γιάννενα για βατραχοπόδαρα και μετά βουρ Καστοριά για γουρουνάκι ή αρνάκι στο πανηγύρι των Αγίων Πάντων παρέα με τους SV2MDL & boshis). Και όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο αρχίζει να μου αρέσει αυτή η ιδέα (το Κυπαρίσσι μπορεί να περιμένει, άλλωστε έχω ξαναπάει).

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

....

….για να πως την αλήθεια θέλω να δω την περιοχή….δεν έτυχε ποτέ να βρεθώ και θα ήθελα να την δω….

Όμως….

Αυτό με το ξενοδοχείο με ξενίζει και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος πως ο Πάνος έκανε καταπληκτική δουλεία….

….

Προτείνω να πάμε στην ευρύτερη περιοχή ακόμα και σε λιγότερης σημασίας μερος και γιατί ακόμα να κάνουμε και κάμπινγκ….!!!

Άλλωστε θα βολτάρουμε στην περιοχή…!!!

Καλό στρώμα να έχει και μπάνιο και από εκεί και πέρα αν δεν έχει θέα δεν με χαλάει…!!!

Οι εκβιασμοί δεν με αρέσουν και παρότι είμαι ξεροκέφαλος θα έλεγα στον κυρ τέτοιο καλό καλοκαίρι ….και να μας γράφει …αλλά δεν θα πάρω…!!!

Μάλον ξέχασε πως είμαστε στην Ελλαντα σε περίοδο κρίσης και οι περισσότεροι από εμάς θα κλέψουμε τον κουμπαρά για να ξελαμπηκάρουμε δεν μας περισσεύουν…!!!

Πανο μην αγχώνεσαι θα βρεθουμε…!!!

Δημοσιεύτηκε

Νίκο φαίνεται ότι δεν τους ακουμπά η κρίση στο Καρπενήσι. Μία ματιά σε ιστοσελίδες κρατήσεων που έριξα λίγο-πολύ η πληρότητα τους είναι σημαντική και μερικά είναι φουλ. Για τον λόγο αυτόν και ο εκβιασμός τύπου μέχρι την Παρασκευή οι κρατήσεις, όλο το ποσό προκαταβολή αλλά για εσάς το μισό, κλπ κλπ

Δημοσιεύτηκε

Στέλιο μάλλον πρέπει να κάνουμε ένα μίνι συμβούλιο και να επιλέξουμε προορισμό….

Οι κοσμογυρισμένοι βάλτε κάτω τα κεφάλια σας και βρείτε κάνα βολικό μέρος…!!!

Όπου να είναι …εγώ προσωπικά θέλω να βρεθούμε και να ποιούμε κάνα τσίπουρο όλοι μαζί….θα δω αξιοθέατα κατά την διαδρομή….ΕΕΕΕ ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟ….????

Αύριο θα ξέρω τις παραστάσεις της μικρής μου οπότε και θα οριστικοποιήσω συμμετοχή…!!!!

Δημοσιεύτηκε

Επειδή  και  εγώ  «ξενέρωσα»,  με  τον  κυρ-Φώτη, (και  επειδή  με  έκανε  τσακωτό η  κόρη μου να  κλέβω από  τον  κουμπαρά  της)άρχισα  να  «φαντασιώνομαι», λέει,  τσίπουρο  με  μεζέ  βατραχοπόδαρα, διανυκτεύρεση  επιτόπου  και  την  άλλη  μέρα  φουλ  χοληστερίνη, κατά  Καστοριά  μεριά, (γιατί Πανελλήνια  χωρίς SV2MDL, δεν  λέει !) 

Τάδε  Έφη 

ΠΑΝΑΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε

Εγώ είμαι μέσα. Θα πάρω και φορητό ψυγειάκι για να φέρω βατραχοπόδαρα και στο σπίτι. Γιάννη να φέρω φουτεράκι? Ο Αραπάκος εάν θυμάμαι καλά είχε ξεπαγιάσει.

Δημοσιεύτηκε
Καραψήνομαι για Γιάννενα μετά Καστορια, Κοζάνη Σαλονίκη και πίσω! Να βρεθούμε και με τους Αχαιούς στο δρόμο και να ανηφορίσουμε! Τι λέτε;
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σαλονίκη και πίσω!

Αυτό θέλει 12ωρο και με Enfield όσο και ερωτευμένος να είσαι δεν παλεύεται στην Ε.Ο.

Ενώ προς Γιάννενα (και πάλι πίσω), παρέα με τους τρελιάρηδες Πατρινούς, με ενδιάμεσο Κοζάνη είμαι μέσα.

Ελπίζω μόνο να μην έχει δώσει κανείς προκαταβολή.

Οι τελικές αποφάσεις ας παρθούν έως την Πέμπτη.

!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Εγώ παντως μετά τα Γιάννενα, έστω και μόνος, θα ανηφορίσω προς Καστοριά για το πανηγύρι. Μέχρι τώρα δεν κατάφερα να πάω και τώρα είναι ευκαιρία.

Δημοσιεύτηκε

Εμένα  πάλι,  το μόνο  που  με στεναχωρεί, είναι  που δεν  θα  κάνει  χλμ, ο SV2MDL και  o  boshis,(οι σκουτεράκιδες)  του   club !

Υ.Γ. αν  θυμάμαι   καλά στα  Ιωάννινα(που  πας και  με 2 παπούτσια  πάνινα)  έχει  κάμπινγκ  στην  λίμνη( εγώ  βάζω αντίσκηνο 5*, ακούς elifain)!

Υ.Γ.  άντε  τελικά  όλα  μια  απόφαση  είναι,  λένε  ότι  οι  αποφάσεις  τις  τελευταίας  στιγμής  είναι  οι  καλλίτερες !