Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Εγώ δοκιμασα το αντισκηνο στο σαλονι και είναι εντάξει' με ενα μικρο σπάσιμο σε βέργα που επισκευάστηκε γρήγορα. Γιάννενα' Καρπενήσι δεν έχει σημασία. Να βρούμε ενα χωριό στη μέση του χάρτη και να πάμε, ή απλα στο πρωτο ξενοδοχειο που θα βρούμε στα μετρα μας... Κι αν τύχει να χουμε ξαναπάει κάποιοι, δε μπειραζει! Πάμε απο άλλο δρόμο!!
Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν τι θα κάνουμε με την πανελλήνια? Θα πάμε ή θα κάνει ο καθένας μόνος του τη δική του? 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Παντως αν πάτε Καστοριά(που είναι υπέροχα), θα σας βρω εκεί, μιας και στις 14/06 θα διανυκτερευσω εκεί, γυρίζοντας από το ταξίδι που θα κανω εξωτερικο εκείνη τη βδομάδα(για αυτό και δεν επιβεβαίωσα για πανελλήνια, δεν μπορω να καταλάβω πως το κανονίζετε πάντα τις ίδιες ημερομηνίες...). 

Δημοσιεύτηκε
Με αφορμή τα γραφόμενα του Δημήτρη, επανέρχομαι και προτείνω :

■ Παρασκευή διανυκτέρευση στα Γιάννενα, για να γευθούμε τα εξαίσια βατραχοπόδαρα

■ Σάββατο πάμε Καστοριά για το πανηγύρι, όπου εκτός από τους SV2MDL & boshis ελπίζουμε να συναντήσουμε και τους Κοζανίτες φίλους

■ Κυριακή, εάν καταφσρουμε να ξυπνήσουμε, Θεσαλονίκη, για να μην νοιώσουν μοναξιά οι φίλοι κατά την επιστροφή τους

■ Επιστροφή στην Αθήνα Δευτέρα.

Έχει δίκιο ο Νίκος, θα πιαστεί ο κ@@@@ς μας, αλλά αξίζει. Άλλωστε είμαστε μαθημένοι.
Δημοσιεύτηκε
Αλλος για Χιο τραβηξε πηγε και αλλος για Μυτιλνη και αλλος στου SV2MDLHTRJHGFS τα χωρια κοψιδια τρωει και πινει....!!!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk

Δημοσιεύτηκε
Με αφορμή τα γραφόμενα του Δημήτρη,
επανέρχομαι και προτείνω :
■ Παρασκευή διανυκτέρευση στα Γιάννενα, για
να γευθούμε τα εξαίσια βατραχοπόδαρα
■ Σάββατο πάμε Καστοριά για το πανηγύρι, όπου
εκτός από τους SV2MDL & boshis ελπίζουμε να
συναντήσουμε και τους Κοζανίτες φίλους
■ Κυριακή, εάν καταφσρουμε να ξυπνήσουμε,
Θεσαλονίκη, για να μην νοιώσουν μοναξιά οι
φίλοι κατά την επιστροφή τους
■ Επιστροφή στην Αθήνα Δευτέρα.
Έχει δίκιο ο Νίκος, θα πιαστεί ο κ@@@@ς μας,
αλλά αξίζει. Άλλωστε είμαστε μαθημένοι.

Άντε ντε! πείτε το Ναι! Να γίνει Πανελλήνια on the road που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι!
Δημοσιεύτηκε
Να ρωτησω κατι....;
Τελικα η πανελληνια θα γινει και που και πως;
Το εχω χασει και νομιζω και πολλοι φιλοι που θα ηθελαν να βρεθουμε...!!!
Δημοσιεύτηκε
Νίκο για Γιάννενα-Καστοριά το βλέπω παρά για Καρπενήσι. Θα ήθελα και μία Θεσσαλονίκη, αλλά δύσκολο.
Διαφορετικά με βλέπω να κατηφορίζω Πελλοπόνησο.
Δημοσιεύτηκε
Οι διπλοι προοροσμοι ειναι πολυπλοκοι και δυσκολο να οργανωθουν με περιοροσμενο κοστος. Αυτος ειναι και ο λογος που φυγαμε απο Καρπενησι, σωστα? Προτεινω μονο Γιαννενα μιας και εχει φοβερες βολτες για να μεινουμε εκει. Αφιξη Παρασκευη, περιοδεια στα ζαγορια το Σαββατο, αναχωρηση Κυριακη. Δωματια θα χει και πολλες επιλογες...
Δημοσιεύτηκε

Οι διπλοι προοροσμοι ειναι πολυπλοκοι και δυσκολο να οργανωθουν με περιοροσμενο κοστος. Αυτος ειναι και ο λογος που φυγαμε απο Καρπενησι, σωστα? Προτεινω μονο Γιαννενα μιας και εχει φοβερες βολτες για να μεινουμε εκει. Αφιξη Παρασκευη, περιοδεια στα ζαγορια το Σαββατο, αναχωρηση Κυριακη. Δωματια θα χει και πολλες επιλογες...

Ο λόγος που εγκαταλείφθηκε (?) το Καρπενήσι ήταν το ξενέρωμα από το είπα-ξείπα του ξενοδόχου σχετικά με το ύψος της προκαταβολής. Κάλλιστα τα Γιάννενα παίζουν σαν μοναδικός προορισμός, αλλά στην περίπτωση αυτή, εγώ θα σας συντροφεύσω μόνο την Παρασκευή γιατί Σάββατο πρωί θα ανηφορίσω για Καστοριά. Θέλω πανηγύρι και χοληστερίνη. Αρκεί μόνο να μπορέσω να λείψω το διάστημα αυτό.

Καλό θα είναι να δηλωθούν οι συμμετέχοντες και εάν θα επιλέξουν μόνο τα Γιάννενα ή και την Καστοριά, ώστε να ξέρουμε πως θα κινηθούμε.

1. ssav (bullet 535 cc) / Γιάννενα - Καστοριά 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε
Δεν μπορω να συμμετέχω ομως θα πω την άποψη μου, πανελλήνια και ο καθένας να λέει εγω θα πάω Γιάννενα και εγω Γιάννενα/Καστοριά δεν ειναι πανελλήνια ειναι μπουρδελο.
Για εμένα κακός δεν πηγαίνετε Καρπενήσι (σαν και το ψηφίσατε εξ αρχής) λες και μόνο ενα ξενοδοχείο υπαρχει για να μείνετε.

Με τα εκτίμησης και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν
Δημοσιεύτηκε

Nikoss δε διαφωνω... Απλα, εχοντας υποψη οτι σε παλαιοτερες πανελλαδικες, τετοιο καιρο (ενα μηνα πριν) ειχαμε καταληξει σε δωματια κλπ... Το ψαξιμο απ'οτι καταλαβα στα ξενοδοχεια του Καρπενησιου ηταν αρκετα εκτεταμενο και καταλαβα οτι οδηγησε σε αδιεξοδο. Θεωρω σαν λυση τα Γιαννενα γιατι ειναι σχετικα στη μεση, οποτε δεν θα ιδρωσει το καρμπυρατερ κανενος για την αλλαγη του προορισμου. Επιπλεον σαν πολη προσφερει πολλες επιλογες σε ξενοδοχεια (αν και μιλαω εξω απτο χορο γιατι δεν το εχω ψαξει κατα κει καθολου). Εν κατακλειδι το μερος συναντησης παντα προσαρμοζεται στο κεφι και την καλη διαθεση, συνεπως και στην κολαση να πηγαιναμε για πανελληνια καλα θα περνουσαμε... Εξάλλου   [youtube]http://youtu.be/tJ5iXvz9iW4[/youtube]

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Βύρωνας

Δημοσιεύτηκε

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τσάκισε το Καρπενήσι από τη στιγμή που έλαβε τη συντριπτική πλειοψηφία.

Η στραβή που πήγε να γίνει με το ξενοδοχείο διορθώθηκε άμεσα εκτός και αν η αξίωση προκαταβολής δεν είναι συνήθης πρακτική.

Δεν με χαλάει αν δεν πάμε διότι στην πρώτη μου συμμετοχή έρχομαι για να γνωρίσω άτομα και όχι μέρη. Άλλωστε τα περισσότερα μέρη που θα πηγαίναμε τα έχω ξαναδεί, αν και αυτή τη διαδρομή θα ήθελα να την κάνω με τη μηχανή μιας και δεν μου έκατσε 2 φορές στο παρελθόν με 4Χ4 όταν ήταν χωματόδρομος (και θα έβλεπε & ο Νίκος τη λίμνη Κρεμαστών που τόσο το θέλει). :)

Είμαι μέσα οπουδήποτε και αν καταλήξουμε υπό την προϋπόθεση να κοιμηθώ σε στρώμα με ελατήρια και εντός 4 τοίχων διότι το camping δεν το έχω...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Like a Gun

Δημοσιεύτηκε
ΠΑΙΔΙΑ εγω παω εκει ,και ο αλλος παει αλλου,αυτα δεν τα καταλαβαινω.Η υπαρχει ομαδικοτητα συνελφινταδες η αλλος για ΧΙΟ τραβηξε και για ΜΥΤΙΛΗΝΗ τι πραμματα ειναι αυτα,δεν υπαρχει παρα μονο ενα ξενοδοχειο,πανσιον στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙμην τρελαθουμε τελειως.Εγω δεν το εχω οριστικοποιηση οπως εχω αναφερει ,αλλα μετα απο αυτα που διαβαζω αποσυρω το ενδιαφερων μου απο την παννελληνια.Συμφωνω με την αποψη του ΡΟΚΕΡ ΝΙΚΟΥ
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

- Νίκο Ρόκερ, να με συμπαθάς αλλά συντόνισε έστω μια φορά την πανελλήνια να δεις την γλύκα και μετά πες το μπ@@ρδελ@.

Στην Εύβοια όμως με τον πολύ τον κόσμο και το έτσι θέλω του καθένα, την ανομοιομορφία,  εκεί ναι, παραλίγο να γίνει  μπ@@ρδελ@.

- Πάνο μας φρενάρισε: α) το Δρυάς με τα στενά χρονικά περιθώρεια προκαταβολής κ.λπ. β) εσύ που είπες πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και θα είμαστε σπασμένοι σε ξενώνες.

- Αύριο στο πικ - νικ όπου θα συναντηθούμε οι τέσσερις από Αθήνα (noe - elifain - rosodi - Βύρωνας) που θέλουμε τόσο πολύ να γράψουμε πολλά χιλιόμετρα φέτος στην πανελλήνια, θα αποφασίσουμε και το μέρος. Φρονώ πως δεν θα κλείσουμε ξενοδοχείο και θα πάμε εντελώς free να διαλέξουμε όπου γουστάρουμε και μας συμφέρει. ΟΛΟΙ μαζί σαν ομάδα.

- Αναμείνατε λοιπόν μέχρι αύριο. Από την συμμετοχή των Πατρινών και του Πάνου θα εξαρτηθεί αν θα διαλέξουμε το δρομολόγιο για Γιάννενα (εφόσον πάμε προς τα εκεί) μέσω Μεσολογγίου.

- Η ιδέα για πανελλήνια στα Γιάννενα με Ζαγοροχώρια μέσα με εξιτάρει περισσότερο από το να ακούσω κλαρίνα στην Καστοριά (προσωπική γνώμη). Άλλωστε Καστοριά είμασταν και πέρσι. Όμως και πάλι αν στην πορεία το αποφασίσουμε ΟΛΟΙ είμαι μέσα για οπουδήποτε αυθόρμητα, έχει και αυτό τη χάρη του και δεν είναι μπ@@ρδελ@. :mad:  Με στεναχωρεί όμως η απολυτότητα και το στυλ κάνω ότι θέλω χωρίς να υπολογίζω την παρέα.

Άντε να μας φτιάξει το κέφι το πικ - νικ και να φέρουμε φρέσκες κεφάτες ιδέες.

Δημοσιεύτηκε

Η στραβή που πήγε να γίνει με το ξενοδοχείο διορθώθηκε άμεσα εκτός και αν η αξίωση προκαταβολής δεν είναι συνήθης πρακτική.

Φίλε "Like a Gun" η συνήθης πρακτική δεν είναι να ζητάς σαν προκαταβολή το σύνολο του ποσού αλλά ένα ποσοστό αυτού. Η μείωση της απαίτησης του στο 50% του συνόλου ήταν αποτέλεσμα της δικής σου παρέμβασης, ενώ θα έπρεπε να το είχε κάνει  ίδιος από την αρχή. 

Δημοσιεύτηκε

Ποιος ο λόγος να συζητάμε πλέον για το Καρπενήσι αφού "κάηκε"???

Απλά με στενοχωρεί το γεγονός ότι ενεπλάκην στην υπόθεση και δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω τα γούστα όλων των συμμετεχόντων. Καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί αν το ξενοδοχείο ήταν μούφα η στενοχώρια μου θα χτύπαγε τίλτ...

Προχωρώντας παρακάτω λοιπόν θα συμφωνήσω με το Νίκο για τα κλαρινοχάλκινα όσο και αν με εξιτάρει το ότι θα μπορούσα να δω 2 αλεξίσφαιρες ηλεκτρομπούλετ παρκαρισμένες δίπλα-δίπλα προκαλώντας το φθόνο στα σιδηρομεταλλεύματα...

Δημοσιεύτηκε

….καταλαβαίνω πως όταν είναι πολλοί δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα και οι διαθέσεις……….αυτό είναι το μόνο σίγουρο…!!!

Ούτε μπορούν να κάνουν όλοι παραχωρήσεις για εκείνο ή τον άλλο λόγο και δεν τους κατακρίνω…ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

…και όλα αυτά γιατί και εγώ έχω τις ιδιοτροπίες ΜΟΥ και τα θέλω ΜΟΥ…και τα πολλά ΕΓΩ ΜΟΥ…!!!

Μπορούμε όμως ρε παλικάρια να ορίσουμε ένα σημείο συνάντησης για παράδειγμα ΠΕΚΙΝΟ…και να βρεθούμε ακόμα και αν μένουμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία.

Σε τελική ανάλυση θα έχουμε δωμάτιο μαζί με τους συνταξιδιώτες μας.

Οι βόρειοι με τους βόρειους ….κτλ κτλ κτλ κτλ…..

….εεεε και όποιος φτάσει ποιο μπροστά αν βρει κάνα μεγάλο ξενοδοχείο και φθηνό πάμε όλοι εκεί…

Οργανώνουμε τις διαδρομές στην περιοχή και τις οινοποσίες και όλα καλά…..

Επειδή εμπλέκομαι και εγώ στο θέμα Καρπενήσι ….είπα του Πάνου και των υπολοίπων ΠΑΝΑΓΟΥ, ΝΟΕ πως ακόμα και σε ξενώνες να μέναμε στην γύρο περιοχή κατά γκρουπ δεν νομίζω πως θα υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα….

Μην ξενερώνουμε με την επαγγελματική πολιτική του κυρ τέτοιου με τις προκαταβολές και τα χρονικά όρια…

Πιστεύω πως το θέμα Καρπενήσι δεν έκλεισε ακόμα και πως και τα Γιάννενα με τα Ζαγοροχώρια είναι και αυτός πολύ όμορφος προορισμός….

Περιμένω με αγωνία να συναντηθούμε παρότι ακόμα δεν έχει ξεδιαλύνει το πρόγραμμα της οικογένειας….πατέρας γαρ…!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ…!!!

Δημοσιεύτηκε

Μπορούμε όμως ρε παλικάρια να ορίσουμε ένα σημείο συνάντησης για παράδειγμα ΠΕΚΙΝΟ…

Εγώ  πάντως για να  μην  υπάρξει  καμιά  παρεξήγηση,  Πεκίνο, δεν  μπορώ  να  με  βγάλετε  απ'εψω !