Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6Η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club 13/15-6-2014 Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε

Τα λιωμένα μαμούνια πάνω στη μηχανή και το κράνος είναι ακόμη φρέσκα από τα 1500 χλμ. της 5ης πανελλήνιας συνάντησης του Royal Enfield Club κι εμείς ονειρευόμαστε από τώρα που θα πάμε στην 6η πανελλήνια συνάντηση. :think:

Άιντε χιλιομετροφάγοι μου αποφασίστε που και πότε θα ξαναβρεθούμε.. :bike:

• Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 46k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ροκφόρ

Κομφόρ ήθελες να πεις αλλά χαλάλι σου διότι μας άνοιξες την όρεξη

με τα ροκφόρ τις ψησταριές και τα κρασοτσίπουρα να υποθέσω.. :2:

Αυτό που δεν θέλω/ουμε είναι να σε βάζουμε σε μπελάδες με το σπίτι σου.

Το προτιμότερο θα ήταν μια καλή τιμή σε ξενώνες για όλους μαζί με σένα.

Διότι ένα από τα καλαμπούρια της υπόθεσης είναι η μάζωξη στο κατάλυμα,

κάτι σαν πενταήμερη στο Λύκειο για να καταλάβεις, με πειράγματα κι άλλα.

Κοίτα να πάρεις τιμή για 10-15 νοματαίους σε δίκλινο και μονόκλινο,

καθόσον στις τελευταίες πανελλήνιες το συνηθίσαμε* το μονόκλινο.

* κανείς δεν θα θέλει να του τύχει συγκατοίκηση με noe, rosodi, SSAV, bbk ή mazoutfield.. :wacko:

Δημοσιεύτηκε

Ο πεθερός έχει ένα βαρελάκι επάνω με κρασί ανάμα και από τσίπουρα γεμάτος ο τόπος...

Για να το προτείνω σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα μάλιστα νιώθω τύψεις που δεν πάω όσο συχνά θα έπρεπε. Το σπίτι έχει αυλή που χωράει άνετα 10-15 άτομα (αρκεί να μην βρέχει) και οι μεζονέτες δεν είναι ούτε 2 λεπτά με τα πόδια. Απλά σκέφτηκα πως θα ήμασταν πιο άνετα με τις μάσες μας και τις μουσικές μας χωρίς να ενοχλούμε και να μας ενοχλούν τυχόν άλλοι θαμώνες του ξενώνα.

Εάν υπερισχύσει η άποψη του ξενώνα ξεκινάω αμέσως έρευνες. Τα μονόκλινα θα μας δυσκολέψουν λίγο αλλά θα τη βρω την άκρη. Περιμένω οριστικές αποφάσεις για να δράσω.

Ο mazoutfield μυρίζει πετρέλαιο γι αυτό τον βάζετε σε μονόκλινο???

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Like a Gun

Δημοσιεύτηκε

Α  ωραία  "μπήκε  το  νερό  στο  αυλάκι",  τώρα  να  βρούμε  και  τα  "ναύλα" !  και  όλα  τέλεια !

Υ.Γ.  παρακαλώ  να  αρχίσει  η  αντίστροφη  μέτρηση!

Υ.Γ.  να  θυμηθώ  να  πάρω  τις πινακίδες  κυκλοφορίας! 

​50  και  σήμερα !

Επεξεργάσθηκε από το μέλος ΠΑΝΑΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε

Κομφόρ ήθελες να πεις αλλά χαλάλι σου διότι μας άνοιξες την όρεξη

με τα ροκφόρ τις ψησταριές και τα κρασοτσίπουρα να υποθέσω.. :2:

Αυτό που δεν θέλω/ουμε είναι να σε βάζουμε σε μπελάδες με το σπίτι σου.

Το προτιμότερο θα ήταν μια καλή τιμή σε ξενώνες για όλους μαζί με σένα.

Διότι ένα από τα καλαμπούρια της υπόθεσης είναι η μάζωξη στο κατάλυμα,

κάτι σαν πενταήμερη στο Λύκειο για να καταλάβεις, με πειράγματα κι άλλα.

Κοίτα να πάρεις τιμή για 10-15 νοματαίους σε δίκλινο και μονόκλινο,

καθόσον στις τελευταίες πανελλήνιες το συνηθίσαμε* το μονόκλινο.

* κανείς δεν θα θέλει να του τύχει συγκατοίκηση με noe, rosodi, SSAV, bbk ή mazoutfield.. :wacko:

συμφωνω φιλε noe, ολοι στα νοικιαζομενα!!!

Δημοσιεύτηκε

Ο πεθερός έχει ένα βαρελάκι επάνω με κρασί ανάμα και από τσίπουρα γεμάτος ο τόπος...

Για να το προτείνω σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα μάλιστα νιώθω τύψεις που δεν πάω όσο συχνά θα έπρεπε. Το σπίτι έχει αυλή που χωράει άνετα 10-15 άτομα (αρκεί να μην βρέχει) και οι μεζονέτες δεν είναι ούτε 2 λεπτά με τα πόδια. Απλά σκέφτηκα πως θα ήμασταν πιο άνετα με τις μάσες μας και τις μουσικές μας χωρίς να ενοχλούμε και να μας ενοχλούν τυχόν άλλοι θαμώνες του ξενώνα.

Εάν υπερισχύσει η άποψη του ξενώνα ξεκινάω αμέσως έρευνες. Τα μονόκλινα θα μας δυσκολέψουν λίγο αλλά θα τη βρω την άκρη. Περιμένω οριστικές αποφάσεις για να δράσω.

Ο mazoutfield μυρίζει πετρέλαιο γι αυτό τον βάζετε σε μονόκλινο???

βροχη ????????????????????????????????????????  Μηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

...εγώ θέλω μονόκλινο αν δεν κάνουμε καμπικ με τον Πανάγο....αν και αν κάνουμε μέσα στο χωριό θα γίνουμε ρεζίλι από τις πορδες που θα αμολάμε….!!! :2:

.....μονόκλινο…..ναι μονόκλινο και μοναχός σου πόρδιζε και όσο θέλεις χεζε....!!!! :sign0020:

(σόρι δια το λεξιόγιόν μου αλλά δεν μπορούσα να το εκφράσω αλλιώς) :ssmokeit:

Δημοσιεύτηκε

Λαικ ΕΕΕΕιιιι Γκαν (Like a Gun) να δεις και ποιες είναι οι τιμές των δωματίων....!!!

...οχι τίπτα αλλα να ξέρουμε πόσα θα μαζέψουμε....περίπου...!!!

Επίσης ρώτα αν υπάρχει δυνατότητα να κατασκηνώσουμε…!!!!

…αααα και κάτι βασικο…το όνομά σου ποιο είναι???….να με συμπαθάς αλλά αν το είπες δεν το συγκράτησα….!!!

Δημοσιεύτηκε

Αυτές  είναι  προτάσεις  καταλυμάτων !   1.http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=838 για τους  "classic"

2.http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=2448 για τους "military"

3.http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=2644  για  τους "κλ@νι@ριδες"(με  2 παράθυρα  για καλό  αερισμό)

4.http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=1457 για  τους  "αλλόθρησκους" και  για  αυτούς  που  θα  έρθουν  με  vespa(με  ωραία  χρωματάκια!)

49  και σήμερα

Επεξεργάσθηκε από το μέλος ΠΑΝΑΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε

χιμμμμμ...πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου Παναγο....πρέπει να τις συζητήσουμε γουιθ κόφι...!!!!

.....εγω πάλι σκεφτόμουν κάτι τέτοιο...σε πατέντα όμως....!!!!

mobed2-1170x500.jpg

άλλωστε χώρο έχω.....!!!

Δημοσιεύτηκε

το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν ξέρω ποια ψηστραια να διαλέξω....!!!

αυτη....???

3%20-%20psistaria.jpg

ή αυτη που είναι διόροφη....???

6%20-%2060%20x%2031%20diorofi.jpg

ή αυτή...?

13%20-%2060%20ek%20anoxidoti%20psili.jpg

..........είμαι σε τρίλημμα... :wallbash:

....ΠΑΝΑΓΟ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ????

...όχι τίποτα άλλο αλλα έχω να κουβαλήσω και το κατσίκι....

.....αλήθεια τί λέτε να ψήσουμε κατσικάκι ή αρνάκι???....ή μήπως κάνα γουρουνόπουλο....!!!

τωρα μη με πείτε υπερβοληκο....μία φορα το χρόνο βρησκόμαστε δεν θα κάνουμε τσιμπουσι.....εεεεεεε????!!!! :2: :D

Δημοσιεύτηκε
Να διαλέξεις την τρίτη, η οποία μπορεί να. χρησιμοποιηθεί και σαν σόμπα εντός σκηνής, εφόσον βγάλεις και καμινάδα.
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Επιτέλους νέα μετά από καιρό. Τελικά η εύρεση καταλυμάτων μόνο εύκολη δεν απεδείχθη, και αυτό γιατί το 90% αυτών είναι ξενώνες με 4-8 δωμάτια. Τα ξενοδοχεία τα αποκλείσαμε διότι είναι κυρίως εντός πόλης, πολύβουα και χωρίς χώρο στάθμευσης για τα κορίτσια.

Το επικρατέστερο κατά τη γνώμη μου είναι η Δρυάς. Αυτό γιατί έχει 16 δωμάτια, τεράστιο εξωτερικό χώρο και είναι στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη πολύ κοντά στο ποτάμι και δίπλα στο δρόμο προς Προυσό.

Το ξενοδοχείο αυτό το βλέπω και το ζηλεύω κάθε φορά που περνάω, δεν έχω κατέβει όμως να το δω, απέξω πάντως δείχνει πολύ ελκυστικό. Το καλύτερο απ' όλα όμως είναι η τιμή: €35 το βράδυ το μονόκλινο. Δεν είναι μονόκλινα τα δωμάτια βέβαια και ο τύπος που μίλησα επέμενε πως είναι τεράστια και πως έπρεπε να κοιμηθούν 2 αλλά μετά από επιμονή δική μου μου έδωσε αυτή την τιμή. Του είπα πως θα τον πάρω αύριο βράδυ για να οριστικοποιήσω την κράτηση. Γνώμη μου είναι πως η τιμή αυτή δεν υπάρχει στο Καρπενήσι. Περιμένω και τη δική σας γνώμη. Εδώ μπορείτε να δείτε (σχεδόν) όλα τα καταλύματα της περιοχής και να σχηματίσετε άποψη.

Νίκο σου στέλνω με pm το τηλέφωνό μου αν θες κάτι.

@bbk Πάνο με λένε

@Πανάγος: Κουράγιο (43 και σήμερα).-

P.S. Έχει και πρωινό στην τιμή... :blink:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν ξέρω ποια ψηστραια να διαλέξω....!!!

Το πρόβλημα είναι πως από τότε που πούλησες την Enfield έχει μπλοκάρει η έμπνευσή σου

και δεν κατεβάζει η γκλάβα ιδέες για σκίτσο πανελλήνιας.. :ranting3:

Τουτέστιν και ορθολογικός σκεπτόμενος, το στομάχι έχει περισσότερο σημασία από την καρδιά.. :blink:

Περιμένω και τη δική σας γνώμη. 

Μην περιμένεις Πάνο, σ' ευχαριστούμε. Ήδη έχουμε αργήσει και πρέπει να πάρουμε τελικές αποφάσεις.

Μάθε τιμές και για το δίκλινο ώστε να αρχίσουμε να δηλώνουμε οριστικά τη συμμετοχή σε μονόκλινο ή δίκλινο.

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνω με τον Νικο. Τιμη κ για 2κλινο, και εγω ειμαι μεσα. Το να σε απαντησουν ομως ολοι... νωρις βραδυ πρωτομαγιας, χλωμο το βλεπω!!!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Επιτέλους νέα μετά από καιρό. Τελικά η εύρεση καταλυμάτων μόνο εύκολη δεν απεδείχθη, και αυτό γιατί το 90% αυτών είναι ξενώνες με 4-8 δωμάτια. Τα ξενοδοχεία τα αποκλείσαμε διότι είναι κυρίως εντός πόλης, πολύβουα και χωρίς χώρο στάθμευσης για τα κορίτσια.

Το επικρατέστερο κατά τη γνώμη μου είναι η Δρυάς. Αυτό γιατί έχει 16 δωμάτια, τεράστιο εξωτερικό χώρο και είναι στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη πολύ κοντά στο ποτάμι και δίπλα στο δρόμο προς Προυσό.

Το ξενοδοχείο αυτό το βλέπω και το ζηλεύω κάθε φορά που περνάω, δεν έχω κατέβει όμως να το δω, απέξω πάντως δείχνει πολύ ελκυστικό. Το καλύτερο απ' όλα όμως είναι η τιμή: €35 το βράδυ το μονόκλινο. Δεν είναι μονόκλινα τα δωμάτια βέβαια και ο τύπος που μίλησα επέμενε πως είναι τεράστια και πως έπρεπε να κοιμηθούν 2 αλλά μετά από επιμονή δική μου μου έδωσε αυτή την τιμή. Του είπα πως θα τον πάρω αύριο βράδυ για να οριστικοποιήσω την κράτηση. Γνώμη μου είναι πως η τιμή αυτή δεν υπάρχει στο Καρπενήσι. Περιμένω και τη δική σας γνώμη. Εδώ μπορείτε να δείτε (σχεδόν) όλα τα καταλύματα της περιοχής και να σχηματίσετε άποψη.

Νίκο σου στέλνω με pm το τηλέφωνό μου αν θες κάτι.

@bbk Πάνο με λένε

@Πανάγος: Κουράγιο (43 και σήμερα).-

P.S. Έχει και πρωινό στην τιμή... :blink:

Δημοσιεύτηκε
Μην περιμένεις Πάνο, σ' ευχαριστούμε. Ήδη έχουμε αργήσει και πρέπει να πάρουμε τελικές αποφάσεις.

Μάθε τιμές και για το δίκλινο ώστε να αρχίσουμε να δηλώνουμε οριστικά τη συμμετοχή σε μονόκλινο ή δίκλινο.

Αύριο πρωί θα πάρω τηλ. έναν πιτσιρικά από το Καρπενήσι που ξέρει πρόσωπα & πράγματα να μου πει αξιόπιστες πληροφορίες για το ξενοδοχείο.

Θεωρώ πως η τιμή για δίκλινο δεν θα υπερβαίνει τα €45-50. Αν μου πει καλά λόγια λέω να κλείσω αύριο βράδυ 10 δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα δεν έχει σημασία) με προοπτική για περισσότερα. Τι λέτε? Εγώ πάντως με αυτή την τιμή μένω άνετα σε μονόκλινο.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Φρονώ ότι η ορθή προσφορά είναι 30 € το μονόκλινο και 40 € το δίκλινο, μαζί με πρωινό.

Δεν είναι κακό να παζαρέψουμε, διότι από το 2011 μέχρι σήμερα σε αυτή την τιμή παίζαμε.

Δεν νομίζω πως ήρθε ξαφνικά η ανάπτυξη να σπρώξει τις τιμές προς τα πάνω.

Και συζητάμε για παρέα 10-15 ατόμων για δύο βράδια, δεν είμαστε λίγοι.

Πάνο μη βιαστείς να κλείσεις δωμάτια, μόνο μάθε μέχρι πότε έχουμε περιθώριο οριστικοποίησης.

Δημοσιεύτηκε

Το πρόβλημα είναι πως από τότε που πούλησες την Enfield έχει μπλοκάρει η έμπνευσή σου

και δεν κατεβάζει η γκλάβα ιδέες για σκίτσο πανελλήνιας.. :ranting3:

Νίκο και μην ξεχνάς ότι χρωστά και ένα σκίτσο για την 5η πανελλήνια.

Δημοσιεύτηκε
Εγω παιδια θα απαντησω 18 με 20 του μηνα για να βγει το προγραμμα της συζηγου γιατι δουλευει. Σε μαιευτηριο και τοτε θα γνωριζω αν μπορω,καθοτι εχουμεκαι τα μικρα.
Δημοσιεύτηκε

θα μου επιτρεψτε να πω λιγο την γνωμη μου σαν αλλοθρησκο μελος.......

απ'οτι καταλαβα, για το μερος δεν υπαρχει αμφιβολια, ειναι το καρπενησι..... ο.κ. !!!

τωρα παμε για την ημερομηνιαααααα.....  οπου, δεν επικρατει κατι, ειναι 11 ψηφοι για 13-15  κ' 11 ψηφοι για 27-29.... αλλα, μπηκε η μπλε κοκκιδα στο 27-29. (πως εγινε αυτο δεν ξερω)  κ' απ'οτι ειδα, ο "like a gun" ψαχνει για 13-15???

τι γινεται??? η ψηφοφορια εκλεισε...πεστε και μενα να ξερω, φανταζομαι κ'αλλοι εχουν απορια???

anyway..........

πολυ χαλαρα τα πραμματα...... για διαφορους λογους, συμμετοχες με αμφιβολες.... τελικες αποφασεις δε βλεπω!!!!!!

απ'οτι ακουω, το καρπενησι ειναι ακρως τουριστικο μερος. δεν ξερω κατα ποσο ευκολα θα ειναι να βρεθουν δωματια οπως τα θελουμε, με αποφασεις τις τελευταιας στιγμης (λεω εγω).

ελπιζω να δοθει συνεχεια στο post..................            

Δημοσιεύτηκε

για 13-15,,,, υπαρχει προβλημα (πολιτιστικες εκδηλωσεις νταηλακη,,του συλογου οπου ειμαι προεδρος !!!),,,, οποτε δεν μπορω να συμετεχω !!!( τελικα οι αποστατες θα ειναι περισοτεροι !!!!) 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μετά την αμφίβολη συμμετοχή του Κίμωνα, την παληκαρίσια άρνηση του του Γιάννη (SV2MDL), τις απορίες του Lee (boshis), την εκκωφαντική σιωπή πολλών, την απουσία σκληροπυρηνικών (π.χ. rosodi),  έχουμε την συμμετοχή ομάδας έξι ατόμων από την παρέα της Πάτρας (monoclone).

Νομίζω πως το 2015 επιβάλλεται να τους επισκευτούμε επίσημα σαν Royal Enfield Club στο beering που διοργανώνουν κάθε χρόνο.

Η δημοσκόπηση έχει κλέισει προ πολλού και όπως πια αναφέρει και ο τίτλος του θέματος,

η 6η πανελλήνια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13/15-6-2014 στο Καρπενήσι.

Αναμένουμε εντός της επόμενης εβδομάδας πληροφορίες για το κατάλυμα από τον Πάνο (Like a Gun).