Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απώλεια ισχύος κατά την πορεία (σκασίματα και απότομη μείωση ταχύτητας)

Δημοσιεύτηκε

Και εκεί που πήγαινα 2 χιλ πρώτου φτάσω στην δουλειά μου ρίχνει όλην την ταχύτητα και έφτασα με το ζόρι και σκασίματα παρά μα παρά πολλά .

Και από έξω από την δουλειά μου σβήνει.

παω τώρα να την βάλω εμπρός και παίρνει Τσακμάκη όμως δεν μπορώ να κάνω τεστ drive για να δω πως πηγαίνει , ούτε και να ρίξω γκαζιες.

• Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 18,2k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• 11 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Νικο δες ολο το βιντεακι.. Ποιο βιντεάκι..? Τώρα για το αμπερόμετρο είναι φυσιολογικό να μην παίζει στο ΑΝΣ του πιστονιού, η Electra έχε

• Ξαναλέω πως παραείναι σύμπτωση μετά το άνοιγμα της μετάδοσης να μην φορτίζει η μπαταρία. Κάτι παίζει εκεί μέσα. (Πριν το ξανανοίξεις, πάρε φλάτζα.)

• 6 ώρες πριν, noe είπε: Χωρίς δυνατή μπαταρία ο πολλαπλασιαστής δεν δουλεύει σωστά και το αντιλαμβανόμαστε με τα σκασίματα και κομπιάσματα. Μπορεί να σε μπερδέψει με πρόβλημα στην τροφοδοσία

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, noe είπε:

Το άσχημο με σένα είναι ότι έχεις βάλει το αμπερόμετρο σε σημείο που δεν το βλέπεις όταν οδηγάς (νομίζω).

Σωστα νομίζεις 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Του λοιπόν , το αμπερομετρο δουλεύει όπως λέτε, δλδ με την κόρνα πάει στο - και με το που την βάζω εμπρός στο +.

Την πήγα για μέτρημα και δουλεύει μια χαρά , φορτίζει στα 14,3 άρα από πλάι τελειώσαμε χωρίς προβλήματα.

Μένει να ψάξω την δεύτερη ασφάλεια να δω εάν είναι οκ ώστε να βρω την αιτία που δεν έχω φώτα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
46 λεπτά πριν, elifain είπε:

Καλά, κι αυτό που εχανε δύναμη τι είναι;

Μην ανησυχείς , είμαι έτοιμος πλέον να σου αλλάξω γραναζοαλυσιδα :lol10: άμα θέλεις 

Δημοσιεύτηκε
44 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Εμας τι εχει απο την μανα του..17αρι?

Ναι RE οι δικές μας είναι ανήλικες, πιο όμορφες κι αγνές :love: από τις Electra..:faskelo:

Και οι 350άρες αρκούνται σε 16άρι γρανάζι.

Δημοσιεύτηκε

...και αυτο με την απολια δυναμης τι ειναι???

...ή διορθωθηκε με την σλλαγη μπαταριας?

Δημοσιεύτηκε

Χωρίς δυνατή μπαταρία ο πολλαπλασιαστής δεν δουλεύει σωστά και το αντιλαμβανόμαστε με τα σκασίματα και κομπιάσματα. Μπορεί να σε μπερδέψει με πρόβλημα στην τροφοδοσία. Για αυτό οι παλιές Enfield με μικρές μπαταρίες που τροφοδοτούν απευθείας και τα φώτα "υποφέρουν τα βράδια στην πόλη"* μαζί με το κωλοφάναρο.

* Ιδέα για τίτλο ταινίας "Οι Enfields υποφέρουν τα βράδια στην πόλη" 

για πολλά δάκρυα παραγωγή..:cray:

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, noe είπε:

Χωρίς δυνατή μπαταρία ο πολλαπλασιαστής δεν δουλεύει σωστά και το αντιλαμβανόμαστε με τα σκασίματα και κομπιάσματα. Μπορεί να σε μπερδέψει με πρόβλημα στην τροφοδοσία. Για αυτό οι παλιές Enfield με μικρές μπαταρίες που τροφοδοτούν απευθείας και τα φώτα "υποφέρουν τα βράδια στην πόλη"* μαζί με το κωλοφάναρο.

* Ιδέα για τίτλο ταινίας "Οι Enfields υποφέρουν τα βράδια στην πόλη" 

για πολλά δάκρυα παραγωγή..:cray:

Προταγωνηστης Αντωνης, γκεστ σταρ bbkης(παντα ηθελα να παιξω σε ταινια...πλιτζ...!!!)...!!!

Δημοσιεύτηκε
On 16/9/2017 at 8:23 AM, Nikoss Rocket είπε:

Όπως τα λες.

αρα αμα μείνεις από μπαταρία το αμπερομετρο δεν στο λέει 

οταν η μπαταρια ειναι εντελως ξελυγωμενη τοτε το αμπερο μετρο ειναι στο κεντρο ,οπως οταν δεν υπαρχει μπαταρια .

εχεις δηλ. 0 αμπερ.

οταν το αμπερομετρο δειχνει στο -  κατα την λειτουργια και δεν ανεβαινει ή με αναμενα φωτα δουλευει στα - και ανεβαινει οσο δινουμε επιπλεον στροφες τοτε και αυτο ειναι αιτια οτι ξελιγωνουμε την μπαταρια σιγα σιγα (αρα πρεπει αρχικα να δουμε εαν εχουμε κανει καμια ματσολια στην γραμμη της καλωδιωσης εαν εχουμε πειραξει καλωδιωση που εμπλεκεται με το αμπερομετρο) και επομενως τοτε κοιταμε και την μπαταρια αν ειναι στα τελευταια της .

ετσι το καταλαβαινω .

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

ειμαι πλεον 99,9% σιγουρος πως κατα την μεταφορα του αμπερομετρου στο καπακι κατω απο την σελα ,οι μετατροπες που κανατε στην καλωδιωση δεν ηταν σωστες με αποτελεσμα και το αμπερομετρο να δειχνει απωλειες ρευματος και να σου ξελιγωθει η μπαταρια και γιαυτο και τα φωτα δεν δουλευουν σωστα !!!!!

πρεπει να κοιταξετε απο την αρχη την καλωδιωση στα σημεια που την πειραξατε !!!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
22 λεπτά πριν, χρηστος είπε:

οταν η μπαταρια ειναι εντελως ξελυγωμενη τοτε το αμπερο μετρο ειναι στο κεντρο ,οπως οταν δεν υπαρχει μπαταρια .

εχεις δηλ. 0 αμπερ.

Δηλαδή δεν πάει + όταν ανεβάζουμε στροφές με χαλασμένη μπαταρία..? (εφόσον πάρει μπρος). 

Τελείως αναίσθητο αμπερόμετρο δεν το έχω ξαναδεί, εκτός και είναι χαλασμένο.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η δεύτερη ασφάλεια που σας έλεγα είναι 10 αμπερ.

ADC6_B3_C1-_DBBE-4_EBE-_A77_A-0285_A887_

Δεν ξέρω ποια είναι η δουλειά τις, πάντως δεν έχει να κάνει με τα φώτα , ούτε με την λειτουργείς του κινητήρα.

Τα φώτα τώρα είναι οκ , είχα καμένες λάμπες. Μπροστά πέρνει λάμπα παπιου :happy-smiley41: 35w απλή  , πίσω δεν μπόρεσα να βρω ακόμα.

Δεν ξέρω εάν ήταν η ώρα της να καεί  η αν οφείλεται στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και κάηκε.

Αρα η εγχείρηση ήταν επιτυχής 100%

Δημοσιεύτηκε
On 15/9/2017 at 7:39 PM, χρηστος είπε:

μην δημιουργουμε θεματα απο το 0 :crazy:

αν δεν αναβουν τα φωτα δες πρωτα απο ολα εαν καηκαν οι λαμπες με τα παλια μπερδεματα που ειχες οπως λες στα ρευματα , τοσο απλα ,αρχιζουμε πρωτα απο τα απλα !!!!!!

αντε καλοριζικη:geia:

Δημοσιεύτηκε

αρα ,αφου σου ρεταρισε οκινητηρας σου τρελαθηκε το αμπερομετρο  σου ξελιγωσε μπαταρια και σου εκαψε λαμπες τοτε 100% πρεπει να σιγουρεψεις τι ματσολια εχει γινει κατα τις μετατροπες στην καλωδιωση.

αυτο ειναι το προβλημα επισημα ,λανθασμενη κακοτοποθετηση καλωδιωσεων που περνανε απο αμπερομετρο και φωτα .

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, χρηστος είπε:

αρα ,αφου σου ρεταρισε οκινητηρας σου τρελαθηκε το αμπερομετρο  σου ξελιγωσε μπαταρια και σου εκαψε λαμπες τοτε 100% πρεπει να σιγουρεψεις τι ματσολια εχει γινει κατα τις μετατροπες στην καλωδιωση.

αυτο ειναι το προβλημα επισημα ,λανθασμενη κακοτοποθετηση καλωδιωσεων που περνανε απο αμπερομετρο και φωτα .

Γιατί είναι λανθασμένη ;

Δημοσιεύτηκε
19 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Γιατί είναι λανθασμένη ;

Αυτή η ερώτηση  μόνο μετά από  διδακτορικό στο Madras απαντιέται..:read13:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
22 λεπτά πριν, noe είπε:

Αυτή η ερώτηση  μόνο μετά από  διδακτορικό στο Madras απαντιέται..:read13:

Θέλω να πω ότι με αυτήν την καλωδίωση έχει κάνει πολλές διαδρομές, έχω πάει πανελλήνια στην Πρέβεζα. Δεν θα έβγαζε πρόβλημα με τόσα χιλιόμετρα ;

Δημοσιεύτηκε

Δεν την κυκλοφορας πολύ και τα δύο χρόνια που άντεξε η μπαταρία σου δεν είναι πολλά για μανιβελάτη.  Εγώ σε μεγάλη ακινησία βγάζω την μπαταρία ή τον πόλο και μου κρατάει περίπου 4 χρόνια. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, noe είπε:

Δεν την κυκλοφορας πολύ και τα δύο χρόνια που άντεξε η μπαταρία σου δεν είναι πολλά για μανιβελάτη.  Εγώ σε μεγάλη ακινησία βγάζω την μπαταρία ή τον πόλο και μου κρατάει περίπου 4 χρόνια. 

Ότι δεν την κύκλο φοράω πολύ έχεις δίκαιο, για κινεζική τον 20€ καλά μου κράτησε , να φανταστείς ότι εγώ δεν είχα βγάλει ούτε τους πόλους και όταν την έβαζα εμπρός έκανα την βλακεία και δεν έκανα μεγάλη βόλτα .

Θα δείξει τι θα γίνει με αυτήν