Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

40 και σήμερα..!!

ξεκινάμε νηστεία ώστε να ξεσαλώσουμε στην πανελλήνια.. :popcorn:

1) noe (Royal Enfield 350)
2) ssav (με τουτού)
3) elifain (Harley 883)
4) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ (Royal Enfield 500)
5) andrew (Royal Enfield 350)
6) arapakos (BMW 650)
7) Captain kouk
8) dryianni (με δυο νι) (Royal Enfield 500)
9) βυρωνας(Ηφανελα με το 9) (Royal Enfield 500 EFI)
10) tolis(10 το καλό ) ((Royal Enfield Electra 500)
11)..?

Εγώ γιατί δεν έχω παρένθεση?? :mad: :mad:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Captain Kouk

Δημοσιεύτηκε
1ον: ο Στέλιος έχει το ομορφότερο ντεπόζιτο και το κρύβει κάτω από το παλιοκάλυμα!

2ον: Νίκο αν έρθεις με το 350 σκέφτομαι να έρθω με το χρέπι για να μπορώ να οργώνω όλους τους χωματόδρομους χωρίς τύψεις!
Δημοσιεύτηκε

2ον: Νίκο αν έρθεις με το 350

Κάτσε γιατί σήμερα της έκανα ένα τεστ 100 χιλιομέτρων και μούδιασαν τα ούμπ@λ@.

Έχω σηκώσει την μύτη του μονόσελου να χωράει το 18λιτρο τεπόζιτο και με ενοχλεί.

Μέχρι τελευταίας στιγμή δεν ξέρω με τι θα έρθω, την Enfield ή τη σεμπεδούλα.

Δημοσιεύτηκε

Κάτσε γιατί σήμερα της έκανα ένα τεστ 100 χιλιομέτρων και μούδιασαν τα ούμπ@λ@.
Έχω σηκώσει την μύτη του μονόσελου να χωράει το 18λιτρο τεπόζιτο και με ενοχλεί.

Νικολα που εκανες το τεστ?
Καλησπερα απο Φλωρεντια...!!
Μέχρι τελευταίας στιγμή δεν ξέρω με τι θα έρθω, την Enfield ή τη σεμπεδούλα.

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα έχω να προτείνω άλλο ένα ξενοδοχείο μέσα στην Αρεόπολη το hotelmani  είναι 40 το μονό και 50 το διπλό με πρωινό

Δημοσιεύτηκε

Το έψαξα στον γκουγκλη και βλέπω πως είναι σαν  πετρόχτιστο .

Ωραία πρόταση σ΄ευχαριστούμε Τόλη.

Θα το έχουμε υπόψη στην περίπτωση που υπερβούμε τα 15 άτομα.

Μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας θα κλείσουμε από συμμετοχές και θα παζαρέψουμε τιμή σε κάποιο ξενοδοχείο.

Δημοσιεύτηκε

Συνελφιντάδεεεεεεεεες, την Δευτέρα κάνουμε το τελικό μέτρημα και αποφασίζουμε που θα μείνουμε.

Σχετική ανακοίνωση ετέθη και στο φατσοβιβλίο.

Με την χαμηλή συμμετοχή λόγω...... (άσε) το πιθανότερο είναι να επιλέξουμε διαμονή στις βιλίτσες.

Φυσικά όποιος θέλει να έρθει κατά μόνας είναι καλοδεχούμενος.

36 και σήμερα..!!

κ.κ. Διαχειριστά, Πατρινοί, Μεσολογγίτες, Ζακυνθινοί και λοιποί που είσαστε..; :mad2:

Δημοσιεύτηκε

Συνελφιντάδεεεεεεεεες, την Δευτέρα κάνουμε το τελικό μέτρημα και αποφασίζουμε που θα μείνουμε.

Σχετική ανακοίνωση ετέθη και στο φατσοβιβλίο.

Με την χαμηλή συμμετοχή λόγω...... (άσε) το πιθανότερο είναι να επιλέξουμε διαμονή στις βιλίτσες.

Φυσικά όποιος θέλει να έρθει κατά μόνας είναι καλοδεχούμενος.

36 και σήμερα..!!

κ.κ. Διαχειριστά, Πατρινοί, Μεσολογγίτες, Ζακυνθινοί και λοιποί που είσαστε..; :mad2:

Ωραία δε θα ήταν να κάνουμε το τελικό μέτρημα και τα λοιπά (λέω εγώ τώρα),πάνω από κανά σουβλάκι , γύρω από μπύρες ?

Ή πιστεύετε θα μπλέξουμε τα μπούτια μας? :2:

Δημοσιεύτηκε

Ωραία δε θα ήταν να κάνουμε το τελικό μέτρημα και τα λοιπά (λέω εγώ τώρα),πάνω από κανά σουβλάκι , γύρω από μπύρες ?

Ή πιστεύετε θα μπλέξουμε τα μπούτια μας? :2:

ΑΛΠΙΚΕ για σένα το λέει, εκείνο το σουβλατζίδικο του Αιγύπτιου στο Αιγάλεω με τα φοβερά σουβλάκια..; :popcorn:

(κ.κ. Διαχειριστά βαρέθηκα τα ποπκόρν θέλω smiley που να τρώει σουβλάκι..!!) :dry:  [url=http://freesmileyface.net/free-food-smileys.html]pita-52.gif[/url] 

Δημοσιεύτηκε
Ανδρέας Συγγρού 38 αγιας βάρβαρα σύνορα με Αιγάλεω. .
Να κανονίσουμε μέρα φωτιά βάζει κατα της 6 το απόγευμα έξω θα κάτσουμε στην πλατιά δίπλα στης κούκλες μας..

Το θέμα ξέφυγε πάλι...
Δημοσιεύτηκε

επειδή πλησιάζουμε και μένουν μόνο

33 και σήμεραααααα..!!

1) noe
2) ssav
3) elifain

4) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
5) andrew
6) arapakos
7) Captain kouk
8) dryianni (με δυο νι)
9) βυρωνας(Ηφανελα με το 9)
10) tolis(10 το καλό )
11)..?

και λόγω του δημοκρατικού αισθήματος που διακατέχει από άκρη σε άκρη αυτό το φόρουμ,

χθες συνήλθε μέρος της γερουσίας στο παράλιο Άστρος και τέθηκε επί τάπητος το κάτωθι σκεπτικό:

Πιστεύω να έχει γίνει κατανοητό ότι "το φόρουμ μας έχει αποκτήσει οικογενειακό χαρακτήρα".

Βάση αυτού του θεωρήματος (που επιδέχεται αμφισβήτηση) οι πανελλήνιες δημιουργούνται πέρα από την ευχαρίστηση την μοτοσικλετιστική και για να βρισκόμαστε μέλη που είναι μακριά. Αν είναι να γίνει πανελλήνια και να έρθουν μόνο Αθηναίοι και Πειραιώτες που τους έχουμε φάει στη μάπα εβδομαδιαίως σε κρασοσυναντήσεις, καφεδοσυναντήσεις, μονοήμερες εκδρομές κ.λπ., κ.λπ. εμένα δεν μου κάνει καθόλου κέφι. Δεν χαραμίζω το τριήμερό μου μόνο και μόνο για τους μαντραχάλαδες τους Αθηναίους.. :wacko:

Κεντρική Ελλάδα κάνουμε κάθε χρόνο την πανελλήνια για μα μοιράζουμε τις αποστάσεις.

Οι βόρειοι ξεκίνησαν αψηφώντας τα χιλιόμετρα και τις αποστάσεις ότι μπορούν να έρθουν και κάτω από το αυλάκι.

Ήγγικεν η ώρα και όλοι έχουν εξαφανιστεί, βάλαμε ψηφοφορία και κανείς δεν ανέφερε τον προβληματισμό του.

Αντί αυτού ανακοινώνεται μια Βαλκανιάδα σφήνα, που περισσότερο την βλέπω σαν έκφραση παραπόνου έναντι στην απόμακρη για αυτούς πανελλήνια.

Έτσι εχθές πήραμε απόφαση να αλλάξουμε έστω και την τελευταία στιγμή προορισμό της πανελλήνιας με στόχο να μπορέσουν να παρευρεθούν και μέλη αγαπημένα που σπάνια βλέπουμε (SV2MDL, mazoutlfied, Lee, rousmak, Nikos1200LT, royalist, bbk κ.λπ.).

Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τους περισσότερους από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή (πλην των arapakos, andrew, Captain Kouk, Βύρωνα) συμφωνώντας να ανηφορίσουμε εμείς, κάνοντας την πανελλήνια στα Γιάννενα σε κάποιο κοντινό χωριό.

SV2MDL, rousmak, bbk, είναι ήδη ενήμεροι.

SSAV σκίζει τις ιατρικές εξετάσεις του  και θα έρθει έστω με ένα χέρι οδηγώντας την Enfield του.

noe έχει πεισμώσει και θα λιώσει το 350άρι του στα βουνά των Ζαγοροχωρίων.

ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ το έχει καημό να δείξει στους βόρειους την σαύρα τρίτων στις δρακόλιμνες.

tolis πετάει τη σκούφια του για χάρη της Μακεδονίας, τα Γιάννενα του φαίνονται πολύ κοντά.

elifain είναι το παράδειγμα του πιστού νεανία αποστάτη ενφιλντά

Απομένει η ενημέρωση και των υπολοίπων που έχουν δηλώσει συμμετοχή και να μας πουν αν συμφωνούν και τη γνώμη τους.

Επειδή δεν έχουμε χρόνο, αν κάποιος διαφωνεί ας το πει ΤΩΡΑ.

Η πρόταση είναι στροφή 180 μοιρών και η Πανελλήνια να γίνει στα Ιωάννινα.-

Δημοσιεύτηκε

Μου δίνετε μία άριστη ευκαιρία να επισκεφτώ τα Γιάννενα μετά από πάααρα πολλά χρόνια ( ήθελα πολύ να κάνω μία εκδρομή αστραπή ,αλλά δεν έκατσε) , και να χορέψω με την Έφη μου στους ρυθμούς του Ηπειρώτικου Κλαρίνου στην απέραντη πρασινάδα των Ζαγοροχωρίων!

ΜΕΣΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! :bike:

υ.γ.Άσε που είχα κάνει το γύρο της Πελοποννήσου το καλοκαίρι και θα ήταν ψιλοβαρετό να ξαναπάω :dj:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Captain Kouk

Δημοσιεύτηκε

γερουσια ssav,noe,γιατι εγω ειμαι πιπινακι ηρθαμε σε αυτο το σκεπτικο για να εχουμε περισσοτερες συμμετοχες και να βρισκομαστε βορειοι κ νοτιοι σε μια πανελληνια..οχι για να ακυρονουμε της διαδικασιες του φορουμ για αυτο παρτε θεση και βορειοι και νοτιοι συντομα ..ευχομαι να μαζευουμε 20 συμμετοχες και να δικαιωθει η γερουσια ..

Δημοσιεύτηκε

Έχω ήδη βρει μαγαζι για βατραχοπόδαρα και θα ήθελα να τα φάω συντροφιά με φίλους και όχι μόνος.Όσο για το χέρι ήδη έχω κάνει χώρο στις βαλίτσες για αντιφλεγμονώδη και φάκελο ανάρτησης. Αν χρειαστεί να κάνω και ενέσεις ελπίζω κάποιος να κατέχει το άθλημα.