Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Αυτή η πανελλήνια από βλέπω θα είναι μονοήμερη για εμένα. Μόλις τώρα έμαθα ότι η βάπτιση μετατέθηκε από τέλος Μαίου στις 6 Ιουνίου ημέρα Σάββατο. Ψάχνω να βρω τρόπο να συνδιάσω και τα δύο και έχω τις παρακάτω επιλογές, με βασική πτροϋπόθεση ότι θα καταφέρω να φύγω Παρασκευή πρωί.

1. να μην πάω στη βάπτιση / πιθανότητες πολύ μικρές καθότι αγαπημένα ανήψια
  2. να μην έρθω πανελλήνια, δεν θέλω να το σκέφτομαι
  3. αναχώρηση μαζί σας Παρασκευή πρωί, διανυκτέρευση Γύθειο και αναχώρηση Σάββατο πρωί για Παράλιο Άστρος με διανυκτέρευση εκεί. Αν περάσετε Κυριακή πρωί από εκεί αναβαίνουμε μαζί Αθήνα
  4. αναχώρηση μαζί σας Παρασκευή πρωί, διανυκτέρευση Γύθειο και αναχώρηση Σάββατο πρωί για Παράλιο Άστρος δεν κάθομαι στο τραπέζι και ξανακατεβαίνω Γύθειο. Υπολογίζω Άστρος - Γύθειο περίπου 2,30 με 3,00 ώρες από το δρόμο της Τρίπολης-Σπάρτης.

Εάν δεν καταφέρω να πάρω άδεια Παρασκευή πρωί, θα πάω στη βάπτιση και μετά θα σας βρω, εάν είναι δυνατόν, στην βόλτα του Σαββάτου εφόσον είναι στην ανατολική πλευρά και κυρίως προς Κυπαρίσσι.

Δημοσιεύτηκε

Μα λέω κι εγώ, είναι δυνατόν να μην μας τσιγαρίσεις και φέτος..; :mad2: :thumbsdown:

Αμάν βρε Στέλιο, ελπίζω να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δημοσιεύτηκε

Μα λέω κι εγώ, είναι δυνατόν να μην μας τσιγαρίσεις και φέτος..; :mad2: :thumbsdown:

Αμάν βρε Στέλιο, ελπίζω να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δυστυχώς είναι αλήθεια.

Δημοσιεύτηκε

63 και σήμερα..!! [url=http://yoursmiles.org/s-action.php]s0111.gif[/url]

1) noe
2) ssav
3) elifain
4) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
5) andrew

6) arapakos

7) Captain Kouk

8) dryanni (με δύο νι)

9) ..?

Δημοσιεύτηκε

63 και σήμερα..!! s0111.gif

1) noe
2) ssav
3) elifain (?)
4) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
5) andrew

6) arapakos

7) Captain Kouk

8) dryanni (με δύο νι)

9) ..?

Εγώ με ερωτηματικό τελικά... :swear:

Δημοσιεύτηκε

63 και σήμερα..!! s0111.gif

1) noe
2) ssav
3) elifain
4) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
5) andrew

6) arapakos

7) Captain Kouk

8) dryanni (με δύο νι)

9) ..?

Από "νι" πολλά, αλλά από ουσία, τίποτα!!!!  :madwife:

Δημοσιεύτηκε

Εγώ με ερωτηματικό τελικά... :swear:

arapako τον βλέπεις τον αποστάτη.. :ranting3:

Από "νι" πολλά, αλλά από ουσία, τίποτα!!!!  :madwife:

"νι"ε, "νι"ε, "νι"ε, "νι"ε, .. :tongue0013:

Δημοσιεύτηκε
61 και ΣΗΜΕΡΑ..!!

1)noe
2)ssav
3)elifain
4)ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
5)andrew
6)arapakos
7)Captain kouk
8)dryanni (με δυο νι)
9)βυρωνας (Η φανελα με το 9)
10..?
Δημοσιεύτηκε

για να μετράει όμως κάποιος.. :ranting3:

Μην με πιέζεις. Μόλις σήμερα η Βούλα μου αγόρασε έναν άβακα για να μάθω να μετράω. Ίσως μπορέσω να μετρήσω τις τελευταίες δύο ή τρεις ημέρες.

alphabetaalphakappaalphasigmaf_zpsyf5ugj

Δημοσιεύτηκε

Βάστα τώρα να βρω το λεξικό γιατί λέξεις όπως "κουτσουμπέλι", "συργκάτσαλοι", "καρλάφτης", "ξείκλωτοι", και "φιότσος" είναι μακράν εκτός του λεξιλογίου μου και χρειάζομαι βοήθεια :)

Πάντως, εκείνο το "Μάνη, 5 Ιούνη" το κατάλαβα όλο :D

Δημοσιεύτηκε

Πάντως, εκείνο το "Μάνη, 5 Ιούνη" το κατάλαβα όλο :D

Εγώ κατάλαβα μόνο το βασιλιά και το Royal.. :rolleyes:

Σπύρεεεεε, θέλουμε μετάφραση και φυσικά συνέχεια..

είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουν οι Μανιάτες όταν δουν τους βόρειους* :dry:

ΕΥΓΕ αποστάτη..!!

* βόρειοι, ποιοι βόρειοι;

Δημοσιεύτηκε

"Θα τουρνοκολιαστεί το κούρβουλο πάνω στα καστραπέτσια" ????!!!!!

Συγγνώμη ρε Νοε αλλά πού στο καλό τα έμαθαν τα γερόντια τα ... καλλιαρνtά δηλαδής και τους βάνεις τέτοια λόγια στο στόμα τους;;; :D :D :lol:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas

Δημοσιεύτηκε

Συγγνώμη ρε Νοε αλλά πού στο καλό τα έμαθαν τα γερόντια τα ... καλλιαρνtά δηλαδής και τους βάνεις τέτοια λόγια στο στόμα τους;;; :D :D :lol:

Χρησιμοποίησα λεξικό ιντερνετικό μανιάτικης διαλέκτου, δεν ήξευρα ότι ομοιάζουν τόσο με τα καλιαρντά.

Για τον λόγο αυτό η συνοχή των φράσεων δεν είναι τόσο σωστή όσο του ντόπιου αποστάτη elifain.

Την απορία θα μας τη λύσει ο Σπύρος για τη γνησιότητα των μανιάτικων λέξεων  ή κάποιος χρήστης και γνώστης των καλιαρντών.. ;))

59 και σήμερα..!!