Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ. Ξέχασα κάτι, αλλά δε σας το λέω. Τώρα βαριέμαι να το ξαναφτιάξω... ωραίο είναι κι έτσι! :blush:

Στέλιο σου έστειλα στο facebook αρχείο εικόνας .png για καλύτερη εκτύπωση στις μπλούζες.

Το "θρυλική" το βγάζω αν θέλετε. :mf_popeanim:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε

Σπύρο, έτσι από περιέργεια...

Τις λεπτομέρειες της μοτοσικλέτας τις θυμάσαι ή έχει κάποιες φωτό μπροστά σου και βλέπεις;;

Υποθέτω ότι η συγκεκριμένη μοτο παραπέμπει σε EFI και η απόδοση είναι πολύ πιστή.

Χάνει λάδια από κάτω ή μου φαίνεται;;; :)

Το χαμόγελο από άκρη σε άκρη του κράνους είναι όλα τα λεφτά!!!!!!

Γουστάρω την απόγνωση στην ματιά των βατράχων :D

Ο Σώζων εαυτον ... !!!!!

Δημοσιεύτηκε

Εύγε νεανία, μας έχουν πέσει τα σαγόνια με την ταχύτητα της ανταπόκρισης σου.

Αυτό το κρυμμένο (από εμάς) ταλέντο μην το αφήσεις ποτέ να ατονίσει και να το εκμεταλλευτείς.

Να σε περιμένουμε να το χρωματίσεις ή αυτό είναι το τελικό;

Αν είναι το τελικό μια συμβουλή (όχι δική μου) να τονίσεις λίγο περισσότερο τα μαύρα στις σκιές.

Όπως και να έχει θέλω κι εγώ μπλουζάκια (μάυρο και άσπρο) ο Ακριβοδίκαιος επίσης που δεν έχει σύνδεση, για να θαυμάσει τον "παίδα".

Ο Στέλιος θα τον αγκαρέψουμε ακόμη μία φορά για μπλουζάκια μιας και έχει τα νούμερά μας.

Αυτή η ξαφνική αλλαγή και θετική ενέργεια είναι ότι πιο όμορφο.

Xαρακτηρίζει τις πανελλήνιες του Royal Enfield Club, όποιος δεν συμμετέχει ας το ξανασκεφτεί πολάκις.

32 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε

Δεν είμαι καλός στο χρωμάτισμα, πάντα μου άρεσαν τα ασπρόμαυρα... αλλά το αρχείο που έσετιλα στο Στέλιο είναι πιο έντονο. :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ. Ξέχασα κάτι, αλλά δε σας το λέω. Τώρα βαριέμαι να το ξαναφτιάξω... ωραίο είναι κι έτσι! :blush:
Στέλιο σου έστειλα στο facebook αρχείο εικόνας .png για καλύτερη εκτύπωση στις μπλούζες.
Το "θρυλική" το βγάζω αν θέλετε. :mf_popeanim:

Βρε σουζα με enfield πες ενταξει.Βαλε του ομως και το ποδοφρενο γιατι δεν θα ειναι για πολυ χαρουμενος μοτοσυκλετιστης.Ειναι πολυ ωραιο...!
Δημοσιεύτηκε
. . . Εαν νεαρε το χερι σου ζωγραφισε αυτο το

. . . . . .Κ Ο Σ Μ Η Μ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!! τυφλα να χει ο κυρ

Τι να πω . . .επαθα πλακα!!!!!

Τα σεβη μου !!!!!!!!!!!!!!!! (Respect.)
Δημοσιεύτηκε

Πανέμορφη. Για τα μπλουζάκια θα επιβεβαιώσω το μέγεθος, τα τεμάχια και το χρώμα με πμ, θα πάρω προσφορά και θα ενημερώσω. Επειδή το κατάστημα δν είναι κοντά στο σπίτι θα ήταν καλό να οριστικοποιηθεί ο αριθμός έως το τέλος της εβδομάδας γιατί μετά οι καθυστερημένοι θα πρέπει να φτιάξουν μόνοι τους τα μπλουζάκια τους,

Δημοσιεύτηκε
Εεεεππ !!!!!!!!
Μισο λεπτο !!!!
Το κεφαλαρι γινεται οβαλ !!!! Βρε αθεοφοβε το ψεκαστο μοστραρισες !!!!

Εχεε χαρη που με θαμπωσες και θα προσπερασω αυτη τη βεβηλη καταληξη

. . . και παλι ευγε !!!!!
. . . . . καλα λεει ο νοε . . . εσυ θα πρεπε να τρως ψωμι απ τη πενα σου !!!!!!!!!!
Δημοσιεύτηκε

Δεν είμαι καλός στο χρωμάτισμα,

Το έχουν οι αποστάτες φαίνεστε,

τα βλέπετε ασπρόμαυρα και με το παραμικρό τσουουπ την πληρώνει η Enfield.. :mad2:

Τεσπά, αν δεν σε πειράζει Σπύρο θα στο χρωματίσουμε εμείς, στείλε μου το σκίτσο στο email μου.

Αν πάλι δε θες δεν πειράζει, άλλωστε είμαστε λίγο στριμόκωλα για να προλάβουμε να φτιάξουμε τα μπλουζάκια.

Για το χρωμάτισμα θα χρειαστούν 1-2 μέρες.

Δημοσιεύτηκε

1η φωτο ειναι η Αμφιλοχια, Η τελευταια ειναι παραποταμα του Λουρου. Οι υπολοιπες Ζαγορια... Ειναι μαγικα τα μερη εκει!...

Δημοσιεύτηκε

σημερα μιλησα με φιλο από γιαννενα... οι επιλογες που εχουμε είναι ,,, να μεινουμε μεσα στην πολη ,,,, η να μεινουμε στο περαμα ,,, 5 km,,από την πολη ,,, είναι καλυτερα γιατι ειμαστε διπλα στην πολη ,,, σαββατο ανεβαινουμε ζαγοροχώρια,,,, 1 ωρα δρομος ,,, το πολύ,,, και επιστροφη ,, πλεονεκτημα είναι ότι ειμαστε πολύ κοντα για εξοδο , καφε ,βολτες !!!! ,,,, θα μας πει σε 2-3 μερες τιμες και επιλογες !!!! η αν υπαρχουν άλλες ιδεες !!!!

Δημοσιεύτηκε

Εγω θα πρότεινα να μπουμε στα Ζαγοροχώρια και να μείνουμε εκεί μακριά απο πόλη ..
Βόλτες στα Ζαγοροχώρια ωραιες εικόνες και ταβέρνες..

Δημοσιεύτηκε

Γιάννη πάρε τιμές από το Πέραμα..

Θανάση από το Πάπιγκο και Βοβούσα..

Βύρωνα από το Τσεπέλοβο..

Έτσι κι αλλιώς μέχρι τα Γιάννενα θα κάνουμε 500 χιλιόμετρα από Αθήνα,

δεν θα κολλήσουμε σε ακόμα 100 χιλιομετράκια,

ακούτε εκεί στον βορραααααααά..; :geia:

Δημοσιεύτηκε

...ωχ, ...ωχ,...ωχ!!!. Ας μην αρχίσουμε τις μπηχτές με τα χιλιόμετρα τώρα. Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το ποιόν του Βόρειου ή του Νότιου σε χιλιόμετρα. Ας παραθέσω το λοιπόν κατορθώματα γνωστού Βορείου. Εκκίνηση 03:00 απο Κοζάνη με το Κ100(γυμνό μηχανάκι, ούτε μικρή ζελατίνα μπροστά, μερικοί το γνωρίζετε).

Άφιξη στας Αθήνας, τρέξιμο για εργασίες βίζας, ψώνια κλπ. Τέλειωμα απο Αθήνας και ξανά επιστροφή στον αγαπημένο Βορρά μέσα στο ίδιο 24ωρο. 17:00 άφιξη Κοζάνη. Περίπου 1000 χιλιόμετρα μέσα στο ίδιο 24ωρο το λοιπό. Αυτή η άσκηση επαναλήφθη τρίς. 

Αλλο, εκκίνηση πάλι με το K1200LT τις 03:00 απο Κοζάνη με τον γνωστό σας κουμπάρο μου συνεπιβάτη με τον ίδιο προορισμό. Εργασίες βίζας, hanging around εν Αθήναις με το γνωστότατο RE Club και επιστροφή στο Βορρά στίς 18:00. 1060 χιλιόμετρα πάλι την ίδια μέρα.

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω που θα μείνουμε, αλλά βατραχοπόδαρα θα φάμε οπωσδήποτε, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής. Άλλωστε θέλει να δοκιμάσει και ο Μάκης. Από τις συμμετοχές λείπει κάποιος που εκτιμά τέτοια εκλεκτά μεζεδάκια, ελπίζω όμως τελικά να μην απουσιάσει από το τσιμπούσι.

Bbk που είσαι??

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Xαιρετω πασα πληρωματα  συγνωμη  για   μακρα  σιωπη  ομως  ακολοθω  δρωμενα.  ΛΟΙΠΟΝ εκτος  αππροοπτου  ο  υπογραφων καθωw και   εκλεκτο  κλιμακιο  της  ΛΕΚΛΑΜΠ    ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ    θα  τιμησei και   φετο  την  συναντηση!   χαιρετιζω την  αλλαγη προορισμου τελευταια στιγμη  εαν και πελλοποννησιος   ΔΕΝ  ειμαι   infavour  για μανη  γιατον εξησ  λογω   οτι  αποκλυοyμε  τουσ  εκlεκτουw  ΒΟΡΕΙΟΥΣ  ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ  ME  ποιουσ  εμεις  οι πατρινοι νοτιοι  θα  τσακωνομαστε?!

λοιπον  εχουμε και  λεμε

το Πατρινο ΛΕΚΛΑΜΠ    block

1 monoclone               enfield

2  dontias                    enfield

3.  microciop  george  enfield

4.  leonidas                 bmw  r80

5.panagioths               ( mesologgi)    enfield

6. panagioths              yamaha sr400  bobber

7.psilos                      bmw  r80

8.Yiannis o t renos    Yamaha  midnight star

9.  Sakis                     bsa  b32

Επεξεργάσθηκε από το μέλος monoclone

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω που θα μείνουμε, αλλά βατραχοπόδαρα θα φάμε οπωσδήποτε, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής. Άλλωστε θέλει να δοκιμάσει και ο Μάκης. Από τις συμμετοχές λείπει κάποιος που εκτιμά τέτοια εκλεκτά μεζεδάκια, ελπίζω όμως τελικά να μην απουσιάσει από το τσιμπούσι.

Bbk που είσαι??

Μπακακοπόδαρα;;; Μπλιάχ. :D Δυό πιάτα έφαγα στη δοκιμή απάνω :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup: . Θα έλεγα είναι νοστιμότατα και αν μου δοθεί η ευκαιρία σίγουρα θα σας τιμήσω με την παρουσία μου. Φυσικά θα φάω λιγάκι στο σπίτι ώστε να μήν σας φάω εγώ όλα τα μπακακοπόδαρα. Είναι και μικρά πανάθεμά τα. Μία μπουκιά το καθένα.

Δημοσιεύτηκε
το Πατρινο ΛΕΚΛΑΜΠ    block

Είναι τρελοί αυτοί οι Πατρινοί.. :crazy:

Τρύφωνα εχθές είχαμε την κουβέντα σας, θα είχατε λόξιγκα όπως και δήποτε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή σας, η οποία δίνει ιδιαίτερο χρώμα στις πανελλήνιες μας.

Όποιος δεν το έχει ζήσει χάνει.

Αυτή την φορά θα συναντηθεί το Αθηναϊκό μπλοκ (όπως και δήποτε) στο Μεσολόγγι να ανηφορίσουμε παρέα.

...Εκκίνηση 03:00 απο Κοζάνη με το Κ100(γυμνό μηχανάκι, ούτε μικρή ζελατίνα μπροστά, μερικοί το γνωρίζετε).

Καλά κάντο εσύ με Enfield (ειδικά 350) και μέση ωριαία ταχύτητα 50 το πολύ 60 χλμ.

Αλλά ας αφήσουμε τις πικάντικες αντιπαραθέσεις του τριγώνου να ισοσκελισθούν στα λημέρια σας.

Είναι τόση η λαχτάρα μας να ξαναβρεθούμε που μου είναι βασανιστικό να μετράω..

31 και σήμερα..!!

γι' αυτό καλύτερα να μετράω συμμετοχές.. ;))

1) SV2MDL (Enfield)

2) Rousmak (Enfield)

3) SSAV (Enfield)

4) noe (Enfield)

5) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ (Enfield)

6) elifain (????)

7) Βύρωνας (Enfield)

8) Captain Kouk (Enfield)

9) tolis (Enfield)

10) boshis (????)

11) NikosK1200LT (?????)

12) arapakos (BMW 650)

13)  monoclone (Enfield)

14)  dontias (Enfield)

15) microciop  george (Enfield)

16) leonidas (bmw  r80)

17) Like a Gun (Enfield)

19) panagioths  (yamaha sr400  bobber)

20) psilos (bmw  r80)

21) Yiannis o t renos (Yamaha  midnight star)

22) Sakis (bsa  b32)

23)  ..?

Δημοσιεύτηκε

τιμες ξενοδοχειου  , ΕΞΑΡΧΟΣ, στο περαμα ,, ειναι στην εξοδο για ζαγοροχωρια ,,,  30 για το μονοκλινο  και 40 δικλινο ,,, με πρωινο ,, εχει χωρο για τις μοτο,,, και ψησταρια στην αυλη αν θελουμε μπαρμπεκιου !!!! ( ας το βρει καποιος και ας το ανεβασει ,,, γιατι δεν ξερω !!!)

Δημοσιεύτηκε

Έχω να ανέβω στα Γιάννενα πάνω από 20 χρόνια και είχα μείνει στο Πέραμα.

Νομίζω πως είναι καλή επιλογή για αφετηρία προς τα Ζαγοροχώρια.

Η τιμή είναι πολύ καλή και προσωπικά θα προτιμήσω μονόκλινο (με ζεστό νερό).. :coffee:

Αλλά ας περιμένουμε και προσφορά από κανά χωριό, ίσως είναι κάτι διαφορετικό η αποκοπή για λίγες ώρες από τον πολιτισμό.

Εδώ είναι και το link από το ξενοδοχείο που μας πρότεινε ο Γιάννης..

http://www.exarchosrooms.gr/

Ευχαριστούμε..!! :thumbsup: