Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Αδερφια μολις μιλησα με κο Παναγιωτη (6949679814). Τιμη δικληνο 50 ευρω, μονοκλινο 30 ευρω, με πρωινο και ενα γευμα. Του ειπα 10 δικλυνα 5 μονοκλινα ή 8 δικλινα και 7 μονοκλινα. Απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτη τη διαταξη. Θα μου δωσει λογαριασμό για να καταθεσουμε προκαταβολη. Λογικα μιλαμε για την 1 βραδυα.

Αυτα!

Δημοσιεύτηκε

Καταθεση προκαταβολης λογ/σμος 770-0021-01/139-761 Alpha Bank δικαιούχος [Αθανασουλας Παναγιωτης]

Πρεπει μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας να εχουμε κανει την καταθεση. Στην αιτιολογια βαλτε ENFIELD και το ονομα σας. Αν εχετε υποψη ζευγαρια καλο ειναι να καντε την καταθεση μαζι (50 ευρω) για να καθοριστουν και τα δωματια.

Τα καταθετηρια, σκαναρισμα και αποστολη στο email μου (byron.aretakis@gmail.com). Το Σαββατο θα τα εχω συγκεντρωσει ολα, και με καποιο τροπο θα του τα στειλω.

Οτι χρειαστει οποιοσδηποτε μιλαμε (6974220212).

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα έκανα την κατάθεση της προκαταβολής και έστειλα την απόδειξη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στον κο Αθανασούλα.

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ έκλεισα μονόκλινο, με τζάκι στο ισόγειο, με πάρκινγκ μόνο για τη μηχανή μου.. :dry:

και αν στο τέλος μείνουμε από μονόκλινα θα το πουλήσω στην μαύρη αγορά.

Και έτσι θα μείνω και θα φάω τζάμπα.. B)

Μονοκλινοφαγάδες,, :mad2:

Δημοσιεύτηκε

Παιδόπουλα.....

Για μαντέψτε...

Ποιός λέτε ότι δηλώνει συμμετοχή για την φετινή πανελλήνια Enfieldόφιλων και Enfieldοκατόχων;;;

Ε;;;

Ποιός;;; :)

Δημοσιεύτηκε

καλημέρες φίλτατοι,

πριν στείλω την προακαταβολή για 1κλινο, ενδιαφέρεται για να μοιραστούμε 2κλινο/3κλινο κάποιος /οι? :2:

για να αποσυμφορήσουμε τα μονόκλινα και στο πνευμα των όσων γράφει ο Νοε παραπάνω? ;))

Δημοσιεύτηκε

καλημέρες φίλτατοι,

πριν στείλω την προακαταβολή για 1κλινο, ενδιαφέρεται για να μοιραστούμε 2κλινο/3κλινο κάποιος /οι? :2:

για να αποσυμφορήσουμε τα μονόκλινα και στο πνευμα των όσων γράφει ο Νοε παραπάνω? ;))

Αραπάκε, φίλε και συνοδοιπορε...

Δεν εχω αντίρρηση να μείνω σε δίκλινο, αν φυσικά ανέχεσαι την παρουσία μου :)

Επειδή όλοι είναι... μονόλυκοι, ας σπάσουμε την παράδοση αυτή :)

Αν θέλεις, σου στέλνω ένα ποσό, συμπληρώνεις και στέλνεις την προκαταβολη.

Η και αντίστροφα αν θές...

Θα σου στειλω ΠΜ με νούμερο τηλ. για να μιλήσουμε....

Δημοσιεύτηκε

Οπαλάκιααααααα, αρχίσανε τα "ζευγαρώματα"..!!

Είναι αυτονόητο πως αν τελικά δεν χωρέσουμε, οι μονόκλινοι θα γίνουν δίκλινοι.

Κόλλησαν οι μέρες και είναι βασανιστικές μέχρι τα ξημερώματα* της 5 Ιούνη.

Αποστάτες, αβάπτιστοι θρυλικοί και όσοι δεν το αποφασίζετε ακόμη,

ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕΕΕΕΕ..!! :angry009:

*Εννοείται πως 06:00 το αργότερο 06:30 θα έχουμε αναχώρηση του Αθηνέζικου κλιμακίου,

προκειμένου ενωθεί με τους Πατρινούς στο Μεσολόγγι.

Δημοσιεύτηκε

O Gigas. ..μπράβο ..μπράβο

RE, με τη μια το καταλάβατε;;

Κι εγώ που νόμιζα ότι θα σας παίδευα :) :thumbsup:  :headbanger:  :tongue0013: 

Αϊντε... και για την παράδοση, ας προσθέσω τον εαυτό μου στην λίστα!

1) SV2MDL (Enfield)

2) Rousmak (Enfield)

3) SSAV (Enfield)

4) noe (Enfield)

5) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ (Enfield)

6) elifain (????)

7) Βύρωνας (Enfield)

8) Captain Kouk (Enfield)

9) tolis (Enfield)

10) boshis (????)

11) NikosK1200LT (?????)

12) arapakos (BMW 650)

13)  monoclone (Enfield)

14)  dontias (Enfield)

15) microciop  george (Enfield)

16) leonidas (bmw  r80)

17) Like a Gun (Enfield)

19) panagioths  (yamaha sr400  bobber)

20) psilos (bmw  r80)

21) Yiannis o t renos (Yamaha  midnight star)

22) Sakis (bsa  b32)

23)  mazoutfield (Enfield Diezel)

24) rosodi (Enfield)

25)Gigas (?????)

Δημοσιεύτηκε

Gigas (?????) Με κανένα 1000 σε βλέπω να έρχεσαι. .

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει για να πω την αλήθεια.

Το Ηusqy είναι ετοιμοπόλεμο, με φρέσκα λάστιχα και πρόσφατο σέρβις.

Από την άλλη, θέλω να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι με τη Γριά μου και μάλλον τείνω προς την επιλογή Νο2 :)

Οταν μάλιστα ο Νοε πχ θα έρθει με το τριαμισάρι του, πώς εγώ να διαλέξω κάτι άλλο;;; :)

Δημοσιεύτηκε
*Εννοείται πως 06:00 το αργότερο 06:30 θα έχουμε αναχώρηση του Αθηνέζικου κλιμακίου,

προκειμένου ενωθεί με τους Πατρινούς στο Μεσολόγγι.

Να υποθέσω ότι η διαδρομή θα είναι αυτή με το μπλε χρώμα ή υπάρχει κάτι άλλο κατά νού;

https://www.google.gr/maps/dir/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1/@38.8949224,21.09963,8z/data=!4m18!4m17!1m5!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1:0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7293599!2d37.983917!1m5!1m1!1s0x135be9a2defedd67:0x400bd2ce2b997c0!2m2!1d20.8537466!2d39.6650288!2m2!1b1!2b1!3e0!5i1

Για την επιστροφή προβλέπεται κάτι διαφορετικό ή η ίδια διαδρομη;;;;;

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί, εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι 1200% σίγουρος ότι θα σας τιμήσω και γι αυτό άς όψεται η δουλειά μου και ο προγραμματισμός της εταιρείας μου. Γι αυτό δεν μπορώ να δηλώσω δώμα. Αν τελικώς βρίκομαι στα Πάτρια εδάφη τότε θα σας τιμήσω σε στύλ ουρανοκατέβατου αλεξιπτωτιστή. Αν έχει δωμάτιο να βολευτώ καλώς. Αν όχι θα έχω και μιά σκηνή μαζί μου για να την βολέψω σε κάποια ραχούλα.

Δημοσιεύτηκε

Οταν μάλιστα ο Νοε πχ θα έρθει με το τριαμισάρι του, πώς εγώ να διαλέξω κάτι άλλο;;; :)

Τις τελευταίες μέρες ασχολούμαι με τα ηλεκτρολογικά της, καταλήγοντας να χρησιμοποιώ πλέον έναν ανορθωτή από Lifain 125 δείχνοντας εξαιρετικά σταθερή συμπεριφορά. Ο μηχανικός μου με έχει φάει να βγάλω το CB να ξελαμπικάρει. Την τελευταία εβδομάδα θα αποφασίσω με τι θα έρθω. Ακόμα και η Bonnie παίζει που θυμάται καλά αυτές τις διαδρομές.

Παίδες τσεκάρετε τα αδιάβροχά σας.

Δημοσιεύτηκε

Να υποθέσω ότι η διαδρομή θα είναι αυτή με το μπλε χρώμα ή υπάρχει κάτι άλλο κατά νού;

https://www.google.gr/maps/dir/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1/@38.8949224,21.09963,8z/data=!4m18!4m17!1m5!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1:0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7293599!2d37.983917!1m5!1m1!1s0x135be9a2defedd67:0x400bd2ce2b997c0!2m2!1d20.8537466!2d39.6650288!2m2!1b1!2b1!3e0!5i1

Για την επιστροφή προβλέπεται κάτι διαφορετικό ή η ίδια διαδρομη;;;;;

Αυτή μάλλον θα είναι της επιστροφής. Στο πήγαινε θα πάμε από εδώ για να συναντηθούμε πιθανόν στην Ναύπακτο με τους Πατρινούς για καφέ. Βασικά από τους Πατρινούς και το ωράριό τους θα εξαρτηθεί πούθε θα πάμε. Αν γίνει το ανάποδο θα επιστρέψουμε παρέα με τους Πατρινούς.

Υπάρχει δε το ενδεχόμενο οι γνωστοί να παραστρατίσουν..!! :emotions33:

Δημοσιεύτηκε

Αυτή μάλλον θα είναι της επιστροφής. Στο πήγαινε θα πάμε από εδώ για να συναντηθούμε πιθανόν στην Ναύπακτο με τους Πατρινούς για καφέ. Βασικά από τους Πατρινούς και το ωράριό τους θα εξαρτηθεί πούθε θα πάμε. Αν γίνει το ανάποδο θα επιστρέψουμε παρέα με τους Πατρινούς.

Υπάρχει δε το ενδεχόμενο οι γνωστοί να παραστρατίσουν..!! :emotions33:

Αχμφ!!!!

Αυτήν την διαδρομή νόμιζα ότι είχα βάλει και εγώ στην πρότασή μου...

Τώρα, πώς μπήκε η ανάποδη... ο θεός και η ψυχή του :)

Εχω αρχίσει να γουστάρω και να μην κρατιέμαι από τώρα...

:bike: :bike:

Δημοσιεύτηκε

Πληρωσα κι εγω. Δεν εχω λαβει απο οσους πληρωσαν τα αποδεικτικα. Με την πρωτη σας ευκαιρια... Ακομα κι αν δεν φτασουν τα μονοκλινα, θα βολευτουμε σε 2κλινα. Κι αν καποιος πληρωσε 30 αντι για 25 τα βρισκουμε στα κοινοχρηστα (που ελεγε κι ο Βεγγος)!