Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Απο μένα μην περιμένετε ενα που ήξερα στο παπικγο δεν μας χωράει χα χα ..τη πανελλήνια είναι αυτή ευγε γερουσία. .
Δημοσιεύτηκε

εχει χωρο για τις μοτο

Νομίζω είπε την μαγική κουβέντα.

Για να κανονίζουμε σιγά - σιγά για 10 δίκλινα και 4-5 μονόκλινα.

Δημοσιεύτηκε

4) noe (Enfield)

22) Sakis (bsa  b32)

Χο, χο, θα έχει παρέα το 350αράκι μου.. :bike:

https://www.youtube.com/watch?v=13oeti-Y9H8

https://www.youtube.com/watch?v=Cm_C6Ql2dh4

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω που θα μείνουμε, αλλά βατραχοπόδαρα θα φάμε οπωσδήποτε, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής. Άλλωστε θέλει να δοκιμάσει και ο Μάκης. Από τις συμμετοχές λείπει κάποιος που εκτιμά τέτοια εκλεκτά μεζεδάκια, ελπίζω όμως τελικά να μην απουσιάσει από το τσιμπούσι.

Bbk που είσαι??

Στελιοοοοο…….. (μετα μεγάλης χαράς)  πουλλές πάμε να γίνουμε…... αλλά δωμάτια πάλι θα βρούμε να κλείσουμε!!!  Το θέμα είναι,  τόσα πολλά βατραχοποδάρια  που θα βρεθούν, μήπως  πρέπει να κλείσουμε και…..νταβερνείοοοοοοοο ???????

Δημοσιεύτηκε

Είναι τρελοί αυτοί οι Πατρινοί.. :crazy:

Τρύφωνα εχθές είχαμε την κουβέντα σας, θα είχατε λόξιγκα όπως και δήποτε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή σας, η οποία δίνει ιδιαίτερο χρώμα στις πανελλήνιες μας.

Όποιος δεν το έχει ζήσει χάνει.

Αυτή την φορά θα συναντηθεί το Αθηναϊκό μπλοκ (όπως και δήποτε) στο Μεσολόγγι να ανηφορίσουμε παρέα.

Καλά κάντο εσύ με Enfield (ειδικά 350) και μέση ωριαία ταχύτητα 50 το πολύ 60 χλμ.

Αλλά ας αφήσουμε τις πικάντικες αντιπαραθέσεις του τριγώνου να ισοσκελισθούν στα λημέρια σας.

Είναι τόση η λαχτάρα μας να ξαναβρεθούμε που μου είναι βασανιστικό να μετράω..

31 και σήμερα..!!

γι' αυτό καλύτερα να μετράω συμμετοχές.. ;))

1) SV2MDL (Enfield)

2) Rousmak (Enfield)

3) SSAV (Enfield)

4) noe (Enfield)

5) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ (Enfield)

6) elifain (????)

7) Βύρωνας (Enfield)

8) Captain Kouk (Enfield)

9) tolis (Enfield)

10) boshis (????)

11) NikosK1200LT (?????)

12) arapakos (BMW 650)

13)  monoclone (Enfield)

14)  dontias (Enfield)

15) microciop  george (Enfield)

16) leonidas (bmw  r80)

17) Like a Gun (Enfield)

19) panagioths  (yamaha sr400  bobber)

20) psilos (bmw  r80)

21) Yiannis o t renos (Yamaha  midnight star)

22) Sakis (bsa  b32)

23)  ..?

τι συμμετοχες ειναι αυτεςςςςςςςςςς!!!!

Δημοσιεύτηκε

Παραθετω επιλογη Τσεπελοβου.

Ξενοδοχειο Δρακολιμνη. 2 γευματα (πρωινο + μεσημαριανό ή βραδινό) 35 ευρω το μονοκλινο ή 55 ευρω το δικλινο

http://www.drakolimni.com/?action=profile

Οι τιμες που πηρα εχουν παζαρι μεσα αλλα του αναφερα περιπου 12 ατομα. Αν μιλησουμε για 22 ισως να πεσουμε και κανα 5ευρω ακομα!

Το χωριο παρεχει 2-3 ταβερνες επιπλεον στην πλατεια και τα περιξ, & καφετερια που λειτουργει κανονικα ολο το χρονο.

Κανω αναφορα για να εχετε υποψη, οτι σε περιπτωση ημεησιας εξορμησης το βραδυ δεν εχει πολλες επιλογες, αλλα μπυρωνια κατω απτο πλατανι παιζει (σαν τους γαλατες στο τελος καθε τευχους!). Εκδρομες απειρες και ωραιότατες. μιας και ειμαστε στο κεντρο του Ζαγοριου.

Μονο μειον οτι δεν παιζει μπαρακι/κλαμπακι το βραδυ, αλλα αν κρινω απο βραδιες σε Λιμνη πλαστηρα δεν ειναι και τοσο απαραιτητο, ειδικα αν ειμαστε 20+ ατομα!

Δημοσιεύτηκε

Τσουπ!! Να μαι και γώ! Δηλώνω ευθαρσώς την συμμετοχή μου!

1) SV2MDL (Enfield)

2) Rousmak (Enfield)

3) SSAV (Enfield)

4) noe (Enfield)

5) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ (Enfield)

6) elifain (????)

7) Βύρωνας (Enfield)

8) Captain Kouk (Enfield)

9) tolis (Enfield)

10) boshis (????)

11) NikosK1200LT (?????)

12) arapakos (BMW 650)

13)  monoclone (Enfield)

14)  dontias (Enfield)

15) microciop  george (Enfield)

16) leonidas (bmw  r80)

17) Like a Gun (Enfield)

19) panagioths  (yamaha sr400  bobber)

20) psilos (bmw  r80)

21) Yiannis o t renos (Yamaha  midnight star)

22) Sakis (bsa  b32)

23) rosodi (Enfield)

Δημοσιεύτηκε

Παραθετω επιλογη Τσεπελοβου.

Ξενοδοχειο Δρακολιμνη. 2 γευματα (πρωινο + μεσημαριανό ή βραδινό) 35 ευρω το μονοκλινο ή 55 ευρω το δικλινο

http://www.drakolimni.com/?action=profile

Οι τιμες που πηρα εχουν παζαρι μεσα αλλα του αναφερα περιπου 12 ατομα. Αν μιλησουμε για 22 ισως να πεσουμε και κανα 5ευρω ακομα!

Το χωριο παρεχει 2-3 ταβερνες επιπλεον στην πλατεια και τα περιξ, & καφετερια που λειτουργει κανονικα ολο το χρονο.

Κανω αναφορα για να εχετε υποψη, οτι σε περιπτωση ημεησιας εξορμησης το βραδυ δεν εχει πολλες επιλογες, αλλα μπυρωνια κατω απτο πλατανι παιζει (σαν τους γαλατες στο τελος καθε τευχους!). Εκδρομες απειρες και ωραιότατες. μιας και ειμαστε στο κεντρο του Ζαγοριου.

Μονο μειον οτι δεν παιζει μπαρακι/κλαμπακι το βραδυ, αλλα αν κρινω απο βραδιες σε Λιμνη πλαστηρα δεν ειναι και τοσο απαραιτητο, ειδικα αν ειμαστε 20+ ατομα!

Καλά, εγώ είμαι δεν είμαι ψηφίζω Ξενοδοχείο Δρακόλιμνη δαγκωτό!!!

Δημοσιεύτηκε

Ίσως θα πρέπει ν' αποφασίσουμε άμεσα για ξενοδοχείο εάν θέλουμε να μείνουμε όλοι μαζί, διαφορετικά μας βλέπω διακορπισμένους. Έλεγα να πάρω τον Έξαρχο για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά δεν θα το κάνω περιμένοντας οριστικοποίηση ξενοδοχείου.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Αν είναι και τα δύο βράδια να μην απομακρυνθούμε για ποτά, αλλά να τα πιούμε στο χωριό, προτιμώ την επιλογή του Βύρωνα στο ξενοδοχείο Δρακόλιμνη στο Τσεπέλοβο, μακριά από την πόλη.

Ειδάλλως στο Πέραμα θα έχουμε περισσότερες επιλογές.

Επίσης η Δρακόλιμνη έχει και ημιδιατροφή το οποίο πρακτικά κατεβάζει την τιμή.

Μιας και είμαι πρωτευουσιάνος με εξιτάρει το ξενοδοχείο στο χωριό.

Μάλιστα βλέπω από φωτογραφίες πως είναι πέτρινο αρχοντοξενοδοχείο:

Hotel Δρακόλιμνη:

Tsepelovo3.jpg

filename-drakolimni-043.jpg

Και ότι βρήκα για το ΕΞΑΡΧΟΣ hotel:

1_2.jpg

exarchos.jpg

Η διαίσθησή μου λέει Δρακολίμνη

Δημοσιεύτηκε

Εμένα η ταπεινότατη άποψή μου είναι Δρακολίμνη στο χουριό! Ένα από τα σύν όπως είπε και ο σύντροχος Νώε ,είναι ότι κατεβάζει την τιμή το ότι περιλαμβάνει και γεύματα! Όσον αφορά τώρα τη βραδινή έξοδο , εμένα δε με χαλάει καθόλου μπύρα/κρασί/τσίπουρο κάτω από κανά δέντρο στην πλατεία του χωριού με θέα τα αστέρια ! :cheers:

Δημοσιεύτηκε

Το ξενοδοχειο ειναι μεγαλο και μας χωραει ολους σε 2κλινα και μονοκλινα. Αν δεν απατωμαι εχει και δικο του παρκιν, αν και η πλατεια προσφερεται για παρκαρισμα ζυγισμενοι/στοιχισμενοι. Επίσης λογω 3ημερου θα εχει τσερτσελε στο χωριο γενικοτερα. Να προστεθει στα συν οτι ο παπας του χωριου ειναι πρωη μηχανοβιος (χαρλεας αλλα τελος παντων)! :mf_popeanim:

Απ'το εν λογω ξενοδοχειο αγοραζαμε κρεας, φευγωντας γιατι ο τυπος εχει τα δικα του, οποτε θα φαμε καλα!

Ειναι σε καλο σημειο, και ακομα και η διαδρομη μεχρι να φτασουμε εκει θα σας αποζημιωσει με το παραπανω!

Οποιος εχει facebook μπορει να δει μερικες φωτο γενικοτερα απο τα Ζαγορια και μερη που θα παμε!

https://www.facebook.com/ORESTlS/media_set?set=a.929145787099627.1073741855.100000126443424&type=1

Δημοσιεύτηκε

Μάλλον Δρακολιμνη θα πω . Φοβερές εγκαταστάσεις βλέπω. Αυτό που με προληματιζει είναι το 2ο γεύμα που μας περιορίζει την ελευθερία κινήσεων στο τι ώρα πρέπει να είμαστε πίσω στο ξενοδοχείο να προλάβουμε την ώρα σερβιρίσματος του γεύματος.  Βέβαια όλα εξαρτώνται από της διαθέσεις του γκρουπ, δηλαδή γυροβολιές η αραλίκι………  

Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προτείνω ένα πολύ σύντομο γκάλοπ 2 ημερών ???. (γιατί χρόνος δεν υπάρχει)  Όσοι ψηφίσουν ψήφισαν όσοι δεν……απλά ακλουθούν………….

Προτείνω να πέσουν κ μερικά τηλεφ, ενημερώνοντας για την ψηφοφορία εξρπρεςςςςςςςς !!

Ακούω γνώμες???????

Δημοσιεύτηκε

Ψηφίζω Δρακολίμνη για να είμαστε όλοι μαζί. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της πανελλήνιας. Τα Γιάννενα είναι ξελογιάστρα πόλη και αν μείνουμε εκεί φοβάμαι πως άλλοι θα τραβήξουν σαδώθε και άλλοι σακείθε. Κύριε συντονιστά γράψε με για ένα μονόκλινο παρακαλώ...

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, μίλησα με τον Γιάννη (SV2MDL) και μου είπε ότι στα Γιάννενα θα έχει γιορτή μανιταριών. την περίοδο που θα είμαστε εκεί. Επειδή θα ήθελα να πάω/πάμε στη γιορτή, αλλά και να έχουμε εναλακτικές επιλογές για φαγητό, ποτό, βόλτα  ψηφίζω Πέραμα. Αν επιλεγεί η Δρακολίμνη θα είμαστε, λόγω αποστάσεων, αποκομμένοι από τα τεκτενόμενα στα Γιάννενα. Άλλωστε δεν βλέπω να τρώω ούτε αυτή τη φορά βατραχοπόδαρα και θ΄αρχίσω τη μουρμούρα :unhappy: .

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια και απο τα γιαννενα , υπαρχει μια επαφη με μερικους απο εσας και επειδη ειμαι γνωστης της γενικοτερης περιοχης που εχετε επιλεξει (και δν θα μου αρεσε να μεινω στην μεση του ΄΄πουθενα΄΄) ,θα προτεινα διαμονη με κεντρο εξωρμησεων περαμα-ιωαννινων οπου απο τν εμπειρια μου βολευει για τα ΠΑΝΤΑ!

Δημοσιεύτηκε

σημερα εμαθα πως την ιδια περιοδο γινεται και η ηπειρωτικη γιορτη μανιταριού ,,, οι εκδηλώσεις είναι στα ανω πεδινα ,,,, ( είναι φανταστικη γιορτη με πολλύ κεφι και πολλύ γλεντι),, πιστευω ότι πρεπει να ειμαστε σαββατο απόγευμα εκει ,,,, ,, οποτε ας δουμε τα δεδομενα,,, αποστασεις κτλ,,,, ας παρει θεση καποιος που ξερει την περιοχη !!!!( γνωμη μου είναι για περαμα,,, λογω κεντρικου σημείου για παντου !!!)

Δημοσιεύτηκε
Δεν θέλω να στεναχωρήσω των Γιάννη ούτε των Στέλιο αλλά αν παμε στο κέντρο δεν θα ακολουθήσουν 25 άτομα ούτε στα μανιτάρια ούτε βατραχοποδαρα και φοβάμαι μην διασπαστεί η ομάδα γιατί θα έχει επιλογές πολλές ...ενα Σάββατο θα έχουμε να πάμε βόλτα να είμαστε στα μανιτάρια να φάμε βατραχοποδαρα κάτι δεν μου κουπόνι για 25 άτομα. εγω πάντως θα σας ακολουθήσω αν παμε Στην πόλη. . Εγω σαν ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΑ ψηφίζω ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ. .
Δημοσιεύτηκε

Δεν θέλω να στεναχωρήσω των Γιάννη ούτε των Στέλιο αλλά αν παμε στο κέντρο δεν θα ακολουθήσουν 25 άτομα ούτε στα μανιτάρια ούτε βατραχοποδαρα και φοβάμαι μην διασπαστεί η ομάδα γιατί θα έχει επιλογές πολλές ...ενα Σάββατο θα έχουμε να πάμε βόλτα να είμαστε στα μανιτάρια να φάμε βατραχοποδαρα κάτι δεν μου κουπόνι για 25 άτομα. εγω πάντως θα σας ακολουθήσω αν παμε Στην πόλη. . Εγω σαν ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΑ ψηφίζω ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ. .

FB_IMG_1430859265129_zpsvg1mfbkl.jpg