Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Ντρρρρροπή μας RE, ένας αποστάτης Ενφιλντάς να μας καθοδηγεί.. :mad2:

Ας είναι, θα το καταπιώ και τούτο το ευτράπελο.. :popcorn:

Beering εεεεε..? Χρωστάμε στους λεκλαμπάτους συμμετοχή ή καλύτερα επίσκεψη.

Γιατί επίσκεψη; Διότι οι συναντήσεις μας είναι ως επί το πλείστον οικογενειακή υπόθεση.

Και όταν λέω οικογενειακή δεν εννοώ από θέμα μάρκας, αλλά παρέας.

Το Beering 99% γίνεται το τελευταίο ΣΚ κάθε Ιουνίου (μόνη εξαίρεση το 2013).

Άρα σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συνεννοηθούμε με τους Πατρινούς.

Και φυσικά να παίξει μέσα και το ΠΣΚ 26-28 Ιουνίου.

Όμως λάβετε υπόψιν ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε εμείς.

Είναι τζέρτζελο, με παιχνίδια, τραγούδια, πιώμα, σκηνές, νεροτσουλήθρες κ.λπ.

Η παρέα μας έχει πουρέψει αρκετά και ίσως δεν τους αντέξουμε τους Πατρινούς.

Τώρα στο θέμα της παρέας που ανέφερα άνωθεν, οφείλεται και η επιλογή κεντρικού σημείου συνάντησης της πανελλήνιας κάθε χρόνο. Δηλαδή να βολεύει όλους τους ορίζοντες. Έτσι επιλέγαμε την κεντρική Ελλάδα. Κάποτε μάλιστα κάναμε και ευπρεπή αγώνα νοτίων - βορείων για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο κατάλυμα. Ως ήταν φυσικό τους κατατροπώσαμε (εμείς οι νότιοι) και πλέον ξεμείνανε από μοτοσικλετιστές.. :(

Μιας και ο bbk μαζί με το NikosK1200lt, έχουν γλήγολα μαστόδοντα να ταξιδεύουν και θέλουν χιλιόμετρα πολλά, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα της Πελοποννήσου που έχουμε παραμελήσει.

Μονεμβάσια, Αρεόπολη, Μεθώνη, Αρχαία Ολυμπία είναι ενδεικτικά   κάποια από τα σημεία που μπορούν να επιλεγούν ως ορμητήριο (κατάλυμα).

Κύρια επιλογή για μένα είναι η Πελοπόννησος, αλλά δεν θα πω όχι για οπουδήποτε αλλού, ακόμη και στον Έβρο πάω με καλή παρέα.

Ημερομηνία νομίζω πως πρέπει να επιλέξουμε κάποιο ΠΣΚ εντός Ιουνίου, διότι αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο ΠΣΚ του Μαΐου πέφτει σε περίοδο πανελλήνιων εξετάσεων. Τα δικά μου παιδιά δεν δίνουν φέτος πανελλήνιες, αλλά κάποιοι γνωρίζω πως θα έχουν πρόβλημα.

Στο διαταύτα, θα ανοίξω ψηφοφορία για ημερομηνία με επιλογή πέντε ΠΣΚ, θα την ολοκληρώσουμε μέχρι την 15 Μαρτίου.

Στο μεταξύ θα πέφτουν ιδέες για προορισμό, καταλύματα και γενικά ενδιαφέρον συμμετοχής.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι κάθε πανελλήνια μας στοίχιζε ατομικά περίπου 150-200 €.

Άντε λοιπόν, καλή αντάμωση.. :bike:

Δημοσιεύτηκε

Να μην ξεχνιόμαστε, οι σκιτσογράφοι της παρέας πρέπει να ενώσουν τις ιδέες τους και να ετοιμάσουμε το μπλουζάκι της πανελλήνιας.. ;))

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν ψηφίζω γιατί θα πάω με την πλεοψηφία.

Κι αν δεν ψηφίσει κανένας άλλος δεν πειράζει,

θα την κάνουμε οι δυο μας την πανελλήνια bbk.. :thumbsup:

Μόλις έλαβα προφορικά προσφορά για κατάλυμα στην Αρεόπολη, από γνωστό του Θανάση (ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ).

20 € η βραδιά το άτομο με πρωινό, λεπτομέρειες μόλις λάβω email.

Δεν μας δεσμεύει τίποτα, μιας και δεν έχουμε αποφασίσει που θα πάμε.

Άντε να πέφτουν ιδέες και συμμετοχές.

Δημοσιεύτηκε
Αν και είναι νωρίς για μένα να οριστικοποιήσω συμμετοχή, το σίγουρο είναι πως θα μπορώ μόνο μέσα στον Ιούνη. Δεν ψηφίζω ούτε εγώ.. ακόμη! :)
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...οπότε μαζι με όλα τα άλλα να ετοιμάσω και πράσινη κάρτα...!!!

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ θα προσπαθήσω να ακολουθήσω όποτε κι αν αποφασιστεί αλλά θα το ξέρω μόνο λίγο καιρό νωρίτερα αν θα μπορώ...

Δημοσιεύτηκε

1. Επειδή η Ηλένα μου δίνει πανελλήνιες, ευχαριστώ το Νίκο που με σκέφτηκε, ψηφίζω Ιούνιο. Τώρα ποιά ημερομηνία δεν παίζει μεγάλο ρόλο, αρκεί να μπορέσω να φύγω.

2. Θα προτιμούσα βατραχοπόδαρα, αλλά επειδή μάλλον με βλέπω με τη σύζυγο για διακοπές στα βόρεια δεν ΕΠΙΜΕΝΩ. Όπου πάει η παρέα μέσα.

Δημοσιεύτηκε

...οπότε μαζι με όλα τα άλλα να ετοιμάσω και πράσινη κάρτα...!!!

Να πάρεις και διαβατήριο μαζί. Μπορεί να φτάσουμε Αφρική!!! :D

Δημοσιεύτηκε

Και  εγώ δεν  ψηφίζω  ακόμη  άλλα  θα σας  παρακολουθώ  στενά !!! :blink:    μέχρι  15 Μαρτίου  να έχουμε  αποφασίσει, για  να  ρωτήσω  και  την  φράου  Μέρκελ, :ranting:   αν  με   αφήνει!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

εσυ Φον Παναη θα έχεις να κάνεις μαζί μου αν δε κατέβεις πανελλήνια...!!!

... :angry009:

:bike:

:D

Δημοσιεύτηκε

Μόλις παρέλαβα προσφορά από ξενοδοχείο της Αρεόπολης:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ
ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΙΤΟΝ [ΘΑΝΑΣΗ] ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ
ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΜΑΝΗ.
Η ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 20 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE
wwww.hotelkouris.gr
ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ
ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΣ ΜΑΝΗΣ
[ΟΠΩΣ ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ - ΒΑΘΕΙΑ - ΑΛΥΚΑ - ΝΥΦΙ κ.α]
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΝΟΤΙΑ ΜΑΝΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ
ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ [12 χλμ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ].
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΕΝΟΣ ΞΕΝΩΝΑ ΠΟΥ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΦΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΗ [wwww.achelatis.gr]

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΚΑΣΤΡΙΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΗΛ 2733051340
ΚΙΝ 6945342213

Έχουμε έτσι μια εικόνα που περίπου θα κινηθούμε σε τιμές.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέσα στην Αρεόπολη είναι απλά για την διαμονή, τον ύπνο και το πρωινό δηλαδή.

Ο πετρόχτιστος ξενώνας που φαίνεται στο δεύτερο link, θα είναι σίγουρα πολύ πιο ακριβός, δεν νομίζω πως μπορούμε να κινηθούμε σε τέτοια επίπεδα.

Στο θέμα της ψηφοφορίας για ημερομηνία θα προσθέσω και τοποθεσίες προορισμούς ώστε να τρέχουν παράλληλα.

Δημοσιεύτηκε

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΤΟΥΜΠΛ ΦΑΣ.. :)

Αν έχει κάποιος πρόταση ας την πει τώρα, όπου και όποτε αν πάμε σημασία έχει η αντάμωση και η παρέα.

Η επιλογή του Beering στην Πάτρα μπορεί να αλλάξει (π.χ. με Αρχαία Ολυμπία) θα επικοινωνήσω με Τρύφωνα (monoclone)  να μου πει τι σκοπεύουν για φέτος.

Δημοσιεύτηκε
Αν πάμε Αρεόπολη μπορούμε να επισκεφτούμε και να βολτάρουμε και Μεσσηνιακή Μάνη, η οποία νομίζω υπερτερεί σε ομορφιά από την Λακωνική. (sorry Στέλιο :) )

...και είναι και το χωριό μου εκεί.... :D
Δημοσιεύτηκε

Μόλις παρέλαβα προσφορά από ξενοδοχείο της Αρεόπολης:

Έχουμε έτσι μια εικόνα που περίπου θα κινηθούμε σε τιμές.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέσα στην Αρεόπολη είναι απλά για την διαμονή, τον ύπνο και το πρωινό δηλαδή.

Ο πετρόχτιστος ξενώνας που φαίνεται στο δεύτερο link, θα είναι σίγουρα πολύ πιο ακριβός, δεν νομίζω πως μπορούμε να κινηθούμε σε τέτοια επίπεδα.

Στο θέμα της ψηφοφορίας για ημερομηνία θα προσθέσω και τοποθεσίες προορισμούς ώστε να τρέχουν παράλληλα.

Νίκο, νομίζω ότι κάπου εδώ θα πρέπει να κάνουμε και μια μικρή διευκρίνηση.

Ο κος Καστρίσιος έδωσε 20€ ανά άτομο και διανυκτέρευση αλλά νομίζω οτι  η τιμή αυτή θα ισχύει σε δίκλινα (ή τρίκλινα) δωμάτια.

Επειδή νομίζω ότι θα παίξουν και μονόκλινα στο σενάριο, ας δούμε και την τιμή του μονόκλινου (που υποθέτω θα κυμαίνεται στα 30-35€ ανά βράδυ).

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Παιδες τρεχουμε...πολυ....ακομα δεν αποφασησαμε που θα παμε και ψαχνουμε ξενοδοχειο...

...η εμπειρια εδειξε πως βιαστικες κινησεις ανεβαζουν τις τιμες...
...θα παρακαλουσα λοιπον να ολοκληρωθει η διαδικασια και μετα να παμε σε αυτη την διαδικασια...
...επισης οταν περνει ενας τελεφωνο να μην περνει ο αλλος απο πισω και περνει ο κωλος τους αερα...

...αυτη ειναι η γνωμη μου.
Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά , 

εγώ ψήφισα Αρεόπολη στις 5-7.

Για μένα αυτή η πανελλήνια θα είναι πολύ καλό βάπτισμα. Εκτός απρόοπτου λοιπόν το περιμένω πως και πως.

Η πρόταση που έκανα σχετικά με το ξενοδοχείο ήταν αυθόρμητη και δεν θέλω να επηρεάσω την ροή της διοργάνωσης. 

Αν και πιστεύω ότι εκτός από το μέρος αν υπάρχει και μια ενημέρωση για το κόστος δημιουργεί καλύτερη εικόνα.

Συμφωνώ με τον bbk και προτείνω την ανεύρεση προσφορών να την αναλάβει ένας. 

Στην περίπτωση του ξενοδοχείου που προαναφέρθηκε πρωτοβουλία για προσφορά πάρθηκε επειδή είναι φίλος.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
...φιλε μου εκανες πολυ καλα και πηρες προσφορα...
...απλα την επισυμανση την εκανα για να μην αρχησουμε απο τωρα για κατι που πρεπει να μας απασχολησει αψου καταληξουμε...

...τοτε μαζευουμε τις προφορες και βουαλα...

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ...!!!
Δημοσιεύτηκε

Παράκληση προς τον κ. Διαχειριστή του φόρουμ, να ετοιμάσει εγκαίρως την μοτοσικλέτα του (Electra), να φτιάξει ανακοίνωση η οποία θα αποσταλεί στα email όλων των μελών.

Και τέλος να δηλώσει συμμετοχή, ΔΕΝ δικαιολογείται φέτος απουσία του.. :bash:

Δημοσιεύτηκε

Μόλις έλαβα μήνυμα από τον Τρύφωνα στην Πάτρα:

Γεια σου φιλε νικο! Το beering tha γινει στις 19-21 με πολλα πολλα live!! Και αν γινει η πανελληνια μας ενφιλντ εμεις οι τρελαμένοι πατρινοι δεν θα κανουμε χιλιομετρα! Θαεχουν ομως περασει εξεχαστα οι υπολοιποι φιλοι ενφιλνταδες!!!!

Άρα η τρίτη επιλογή προορισμού κλειδώνει με ημερομηνία 19-21 Ιουνίου και θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι είναι αποκλειστικά κάμπινγκ.

Φυσικά όποιος επιλέγει το Beering ως προορισμό μην ξεχάσει να ψηφίσει την 19-21 Ιουνίου ως  ημερομηνία.

Δημοσιεύτηκε
Από πλευράς μου, το μόνο προβλημα είναι ότι κατά το δίμηνο 15/5 - 15/7 δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι από τη δουλειά.
Παρά ταύτα ψήφισα Γιάννενα γιατί είναι πολύ ωραία η διαδρομή (αν και εχω να πάω 10 χρόνια) και θα κάνει και δροσιά το βράδυ, κάτι που ειναι βασικό μιας και θα μας λούζει ο ήλιος όλην την ημέρα...
Δημοσιεύτηκε

Εγω φετος συμμετεχω οπουδηποτε! Γιαννενα θα ανεβω μαλλον και φετος το καλοκαιρι ουτως ή αλλως αλλα οχι με τη μηχανη οποτε γουσταρω! Εχει φανταστηκα μερη για επισκεψη (και φωτογραφιες!) Απ΄την αλλη η Πελλοπονησος ειναι μαγικη και ατελειωτη οποτε μεσα κι εκει! Ειδικα προς Μανη δεν εχω παει...  Δεν βιαζομαι για ψηφοφορια αλλα θα το σκεφτω και θα προτεινω κι εγω με τη σειρα μου...