Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Enfield και ξερό ψωμί, Ανδρέα είναι η ευκαιρία σου να γίνει η Enfield σου θρυλική.

Για θυμήσου τι γραφόταν..

Αααααα....
Γυθειο που εχουμε υποσχεθει στον Στελιο!!

Κοίτα θρυλικό δεν πρόκειται να γίνει αν δεν βιώσεις την τριήμερη συμβίωση με Enfieldαδες και τρελαμένους γεροξούρηδες….!!!

Παρόλα αυτά αν θέλεις Γύθειο να το κάνουμε εκεί αλλά να ανοίξουμε και ένα θέμα ώστε να το σχεδιάσουμε……εεεεεεεεε διαχειριστάδες ακούτεεεεεεε…..!!!!????

Και με φιλοξενία μίας ημέρας των Βορείων εις τα Αθήνας...

351d3l2.jpg

Λέω εγώ τώρα....

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

αρχησες και εσυ να γράφεις απανωτα post...

...να προσέχεις τις παρέες σου... :sign0020: :think: :headbanger: :levitation: :smoking: :crazy: :tongue0013: :emotions33: :secret: :vava:

Δημοσιεύτηκε

Θα μας καθοδηγήσει ο Σπύρος στην Μεσσηνιακή Μάνη.. ;))

Αμέ, ξέρω αρκετά! Αραπάκο δες στη φωτό το πνεύμα που με διακατέχει σε κάθε πανελλήνια. :D :D :D

Βέβαια, το συγκεκριμένο ΠΣΚ, του Αγ. Πνεύματος, είναι η μόνη από τις ημερομηνίες που δεν μπορώ! :)
Δημοσιεύτηκε
Εριξα και εγω τη ψηφο μου!
Με πολλα μεν ερωτηματικα αν θα τα καταφερω, αλλα οχι απιθανο!
Αν θα γινει ο ερχομος μου θα γινει σιγουρα Σαββατο.
Δημοσιεύτηκε
Ψηφισα μεσα Ιουνιου για να αποφυγουμε γιορτες στο δρομο μας...
Μην υπολογιζεται πολυ τη γνωμη μου μιας και η συμμετοχη μου ειναι με ερωτηματικο...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αμέ, ξέρω αρκετά! Αραπάκο δες στη φωτό το πνεύμα που με διακατέχει σε κάθε πανελλήνια. :D :D :D
Βέβαια, το συγκεκριμένο ΠΣΚ, του Αγ. Πνεύματος, είναι η μόνη από τις ημερομηνίες που δεν μπορώ! :)

Σπυρο δεν θα αντεξω να με αφησεις μονο....εχω να αντιμετοπησω κοτζαμ Νοε που ειναι ''Θρυλος'' και εναν που θελει να ειναι ''Θρυλος'' αλλα κατα βαθος ειναι Παναθα...!!!

...οχι
...οχι
...οχι
Δεν θα το αντεξω...μπουυυυυυυαααααααααα...κλαψ...σχεδιασε τουλαχιστο μπλουζακια...μπουαααααα κλαψ...

τα τρια οχι δεν ειναι σαν τα οχι προς την τροικα...ωχ σορι θεσμους ηθελα να πω...
...
... Ελα να ετιμαζομαστε ΛεμΜΕεεεεεεεΕεεεε

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk

Δημοσιεύτηκε

αλλάζω αμέσως την προτίμηση μου σε 5-7/6 γιατί είμαι :headbanger: του Σπυράκου και θέλω και V2 ήχο στην Πανελλήνια :2:

Δημοσιεύτηκε

OXI..!! OXI..!! OXI..!! πως θέλω να σας παρασύρω,

εγώ εξ αρχής ψήφισα το πρώτο ΠΣΚ του Ιουνίου 5-7.

Κυρίως για να μην πέσουμε μέσα στις πανελλήνιες εξετάσεις,

αλλά και στους σκεπτόμενους του Αγίου Πνεύματος.

Άσε που το ΠΣΚ Μαΐου θα ρίχνει καρέκλες.

Δεν θέλω να σας επηρεάσω ΟΧΙ..!! :emotions33:

Δημοσιεύτηκε

Αραπάκο ευχαριστώ! :cheers: 

Νόε κι εγώ 5-7 ψήφισα. ;))

Μπιμπίκη φέτος θα βγάλουμε ξεχωριστά μπλουζάκια apostates4ever κι έτσι.. :D :mf_popeanim:

Αντρέα ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις. Πίεζε από τώρα. :unhappy:

Δημοσιεύτηκε

Για όσους έχουν ψηφίσει και ίσως άλλαξαν γνώμη,

να θυμίσω ότι μπορούν να διαγράψουν την ψήφο τους

και να ψηφίσουν αυτό που επιβάλλει  η κοινή λογική.. :rolleyes:

Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν, αλλά ο χρόνος λήγει.

Τέλος του μήνα 27 Μαρτίου η δημοσκόπηση θα κλειδώσει

και θα αρχίσουν οι προετοιμασίες για την 7η πανελλήνια.. :headbanger:

Δημοσιεύτηκε

Κι εγω ψωφισα!... εεε ψηφισα! Εβαλα 5-7 του μηνα αλλα οποτε πειτε θα ερθω. :bike:  Απλα το τελος ενος μηνα ειναι ζορικο για τα λογιστακια... :ssmokeit:

Δημοσιεύτηκε

Είναι αλήθεια ότι κι εγώ έχω πρόβλημα στη δουλειά σε κάθε αλλαγή μήνα.

Θα μου είναι πιο δύσκολο να λείψω το πρώτο ΠΣΚ της δημοσκόπησης.

Όμως προέχει η ψυχική μας υγεία και πανελλήνια δεν χάνω ΠΟΤΕΣ.. :bike: 

Δημοσιεύτηκε

Καλά, είναι λίγο προχωρημένο το πνεύμα σας. Εμείς ερχόμαστε λιγάκι delayed. Εγώ βασικά ψόφησα...ώχ, ψήφισα 29-31 Μάη γιατί είναι και του Αγ. Πνεύματος και θα βόλευε καλύτερα απο άποψης ημερών κι εμάς τούς "κοντινούς".

Για 5-7 Ιουνίου η Δευτέρα 8 δεν είναι free μέρα.

Ιδωμεν, αν θέλει η κατάσταση.

Δημοσιεύτηκε

Παρασκευή 27 Μαρτίου θα πάρουμε τελικές αποφάσεις και θα αρχίσει το ταξίδι της προετοιμασίας και της διερεύνησης.. :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους από το ηλιόλουστο Μεσολόγγι όπου σήμερα έγινε η κοπή πίτας των λεσχών μοτοσυκλέτας Β.Δ. Ελλάδος:

IMG_20150315_123351.jpg

Ψηφίζω και γω 7-8 υπό την προϋπόθεση να συμμετέχει και το κλιμάκιο των Πατρών μιας και το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο για να το κάνω μόνος.