Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Την ερχόμενη Πέμπτη θα το ξενυχτίσουμε από την λαχτάρα μας.

Αύριο θα μιλήσω με τον Τρύφωνα στην Πάτρα και θα ανακοινώσω το σημείο και ώρα συνάντησης του Αθηνέζικου κλιμακίου.

Οι Καστοριανοί να ετοιμάζονται για μανιτάρια, οι Κοζανίτες να σενιάρουν τα μηχανάκια τους, οι Πατρινοί να κάνουν νηστεία στις μπύρες και οι Θεσσαλονικείς να ζηλεύουν που δεν έρχονται.. :tongue0013:

Σε μισή ωρίτσα θα μετράμε...

6 και σήμερα..!!

και τρελενόμαστεεεεεεεεεε..!! [url=http://yoursmiles.org/s-fun.php]s0230.gif[/url]

Δημοσιεύτηκε

Εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου ,το πόδι δε θα με κρατήσει πίσω οπότε ήδη μετράω ακριβώς μία βδομάδα και κάτι ώρες πρίν τη μεγάλη αναχώρηση!!! :bike: :bike:

Δημοσιεύτηκε

Κάτι λείπει από αυτή την πανελλήνια, εκτός από την απουσία των θεσσαλονικάιων φίλων, που μου αφήνει μια πικρή γεύση και αυτό είναι το στοίχημα του ποιός θα φθάσει πρώτος

ΠΑΝΑΓΟ που είσαι???

Δημοσιεύτηκε

Μα καλά ήθελα να ήξερα ποιος επέμενε να πάμε Τσεπέλοβο.. :emotions33:

weather_tsep_02.jpg

ελα......delivery εκει??????? 60 μεριδες βατραχοποδαρα στο hotel δρακολιμνη-τσεπελοβο και γρηγορα!!!!!

Δημοσιεύτηκε

ελα......delivery εκει??????? 60 μεριδες βατραχοποδαρα στο hotel δρακολιμνη-τσεπελοβο και γρηγορα!!!!!

και ανάλογες μερίδες γλυκόξινης σάλτσας

Δημοσιεύτηκε

Από το Πατρινό γκρουπ έχω την πληροφόρηση ότι μπορούν να μας περιμένουν τέσσερις μοτοσικλετιστές στις 09:00 ώρα στο Ρίο, δύο άλλοι θα έχουν φύγει πολύ νωρίς και δεν τους προλαβαίνουμε, ενώ ακόμα τέσσερις θα έρθουν την επόμενη μέρα Σάββατο.

Προτείνω την ερχόμενη Παρασκευή να συναντηθούμε 05:30 ώρα στο περίπτερο Σκαραμαγκά, να πιούμε ένα δυνατό καφέ και το αργότερο 06:15  να αναχωρήσουμε για Ρίο μέσω της Ε.Ο. Αθηνών Πατρών (παλιά ή καινούργια). Μπορεί να χάσουμε την ομορφότερη  διαδρομή μέσω Στερεάς Ελλάδας, όμως θα κερδίσουμε περίπου δύο ώρες ταξιδιού συνολικά και θα συναντηθούμε με τους Πατρινούς.

Αν κάποιος από το Αθηνέζικο γκρουπ έχει κάτι να αντιπροτείνει ας το πει τώρα, είναι γνωστές άλλωστε οι δημοκρατικές μας ανησυχίες επί των αποφάσεων.. :emotions33:

Αν θέλουμε και την ομόρφοτερη διαδρομή και την παρέα των Πατρινών μπορούμε να συναντηθούμε 04:00 χαράματα στις Αφίδνες (λέμε τώρα).. :dj:

Όποιο δρόμο και αν πάρουμε την Παρασκευή, θα πηγαίνει προς Τσεπέλοβο.. :bike:

Δημοσιεύτηκε

Για τη 2η επιλογή δεν το βλέπω, αλλά για την 1η είμαι σύμφωνος αρκεί να ετοιμάσεις ράντζο.Και στρωματάκι 'ΟΧΙ ανατομικό έτσι ?

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Για να μετρηθούμε πόσοι Αθηνέζοι είμαστε σίγουροι:

1) Gigas

2) ssav

3) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΟΝ

4) noe

5) rosodi

6) tolis

7) Βύρωνας

8) arapakos

και με ερωτηματικό

9) elifain

10) Captain Kouk

ξεχνάω κάποιον; Κάνε Βύρωνα ένα τσεκάρισμα.

Δημοσιεύτηκε

''Αν θέλουμε και την ομόρφοτερη διαδρομή και την παρέα των Πατρινών μπορούμε να συναντηθούμε 04:00 χαράματα στις Αφίδνες'' :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Από το Πατρινό γκρουπ έχω την πληροφόρηση ότι μπορούν να μας περιμένουν τέσσερις μοτοσικλετιστές στις 09:00 ώρα στο Ρίο, δύο άλλοι θα έχουν φύγει πολύ νωρίς και δεν τους προλαβαίνουμε, ενώ ακόμα τέσσερις θα έρθουν την επόμενη μέρα Σάββατο.

Ευτούνοι εκεί κάτω, δεν συνενογιούνται;;

Εξι νοματαίοι και θα πάνε και χώρια;;;;

''Αν θέλουμε και την ομόρφοτερη διαδρομή και την παρέα των Πατρινών μπορούμε να συναντηθούμε 04:00 χαράματα στις Αφίδνες'' :thumbsup:

Χα.....

Κάνω χάζι που σου αρέσει η ιδέα :)

Μήπως να ξεκινάγαμε απο το βράδυ να τρώγαμε πατσά και μετά να πίναμε  καφέ στα Γιάννενα;;;  :D

Πάντως, όπως και να 'χει, ανυπομονώ!!!!

Δημοσιεύτηκε

Για να μετρηθούμε πόσοι Αθηνέζοι είμαστε σίγουροι:

1) Gigas

2) ssav

3) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΟΝ

4) noe

5) rosodi

6) tolis

7) Βύρωνας

8) arapakos

και με ερωτηματικό

9) elifain

10) Captain Kouk

ξεχνάω κάποιον; Κάνε Βύρωνα ένα τσεκάρισμα.

Το ερωτηματικό παρακαλώ να αποσυρθεί , καθώς το πόδι ήδη είναι σε καλύτερη κατάσταση ,αλλά αποφεύγω να το κουνήσω έτσι ώστε να είναι πλήρως μάχιμο ενόψει Πανελλήνιας. Τί διάλο, μόνο ταχύτητες θα αλλάζει, δε θα παίξει και κανά 5x5 .Όπως και νάχει, τέτοια εκδρομή δε χάνεται :shooty:

Δε διαφωνώ με την 1η διαδρομή, απλώς προσωπική και ταπεινή μυο άποψη είναι να ακολουθήσουμε τις παλαιές Ε.Ο. για τρείς λόγους:

i) Θα βολεύει την ταχύτητα που θα κινούμαστε

ii)Για τα ωραία τοπία που θα βλέπουμε (ακόμα και αν τα έχουμε δει 500 φορές)

iii)Για το vintage του πράματος :D

Δημοσιεύτηκε

Κανόνας Νο1: ρολάρουμε μόνο επαρχιακό δίκτυο,

Κανόνας Νο2: σταματάμε για τσιγάρο το αργότερο κάθε μία ώρα

Κανόνας Νο3: Πρώτος και τελευταίος (οπωσδήποτε ο τελευταίος) φοράνε γιλέκα φωσφοριζέ.

Κανόνας Νο4: Κρατάμε τέτοιες αποστάσεις (30 - 50 μέτρων) ώστε να μπορούν οι γιωταχίδες να μας προσπεράσουν.

Κανόνας Νο5: Δεν προσπερνάμε επιδεικτικά τους αδύναμους.. :mad2:

Την Δευτέρα - Τρίτη οριστικοποιούμε το δρομολόγιο.

Έχω όλων σας τα τηλέφωνα και...

4 και σήμερα RE..!! [url=http://yoursmiles.org/s-fun.php]s0233.gif[/url]

Δημοσιεύτηκε
Κανόνας Νο2: σταματάμε για τσιγάρο το αργότερο κάθε μία ώρα

Δηλαδή, βλέπω να το κάνετε το πακέτο ολόκληρο μέχρι να φτάσουμε!!!

Κανόνας Νο3: Πρώτος και τελευταίος (οπωσδήποτε ο τελευταίος) φοράνε γιλέκα φωσφοριζέ.

Συνηθίζω να είμαι τελευταίος στις Ενφιλντικές εκδρομές (περιέργως δηλαδή για μένα :)) αλλά γιλέκο, γραβάτα και κουστούμι σε φωσφοριζέ δεν διαθέτω!!!!

Να βάλω το λαμέ μου με τις πούλιες και τα στρας;;; :)

Κανόνας Νο4: Κρατάμε τέτοιες αποστάσεις (30 - 50 μέτρων) ώστε να μπορούν οι γιωταχίδες να μας προσπεράσουν.

Ποιός τους μαμεί αυτούς;;;

Ασ' τους να βράζουν στο ζουμί τους πίσω από το κονβόι :)

Κανόνας Νο5: Δεν προσπερνάμε επιδεικτικά τους αδύναμους.. :mad2:

Τ' ακούς Αλπικέ;;;;;

Βρήκες το φτωχό τριαμισάρι και βγάζεις τα απωθημένα σου :)

4 και σήμερα RE..!! s0233.gif

Μπήκαμε στην τελική ευθεία REEEEEEE!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Η ρήξη συνδεσμέμων στον ώμο δεν στάθηκε εμπόδιο για να συμμετάσχω με την γριούλα μου στο ταξίδι προς Γιάννενα. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί από ένα κτυπημένο και μελανιασμένο δάχτυλο ποδιού, το οποίο δεν θα μπορεί να περιοριστεί σε μια μπότα. Μπα, εάν δεν βελτιωθεί θα έρθω με καλτσούλα και πεδιλάκι, σαν Γερμανός τουρίστας.

Δημοσιεύτηκε

Βυρωνααααααααά..

συνεννοήσου με το τον ξενοδόχο πως θα φάμε βραδινό στο ξενοδοχείο  Παρασκευή  και Σαββάτο..[url=http://freesmileyface.net/free-food-smileys.html]eating-53.gif[/url]

Δημοσιεύτηκε
Οποια διαδρομη κι αν παρουμε τα τελευταισ 100 χλμ ειναι μαγικα! Η συναντηση με αλλους παντα σε ταξιδευει στο χρονο (αργη ρυθμικη ροκ, ασπρομαυρες φωτογραφιες κλπ). Κι οσο πιο πολλα χλμ τοσο καλυτερα!

Τσεκαρετε τις λασκαρισμενες βιδες, ή και αυτες που λειπουν! (Βρηκα απουσα βιδα στο κουτι του φιλτρου αερα, και επιτελους εσβησε ο μυστηριο θορυβος που ακουγα κατι βδομαδες τωρα!). Θα φροντισω και για καμια εξτρα 18αρα σαμπρελα.... Φωσφοριζε γιλεκακια εχω (σε πορτοκαλι και πρασινο, αναλογως με τις σαγιοναρες που θα κραταω)...

Αντε και κοντευει!!!
Δημοσιεύτηκε

Βυρωνααααααααά..

συνεννοήσου με το τον ξενοδόχο πως θα φάμε βραδινό στο ξενοδοχείο  Παρασκευή  και Σαββάτο..eating-53.gif

Το Σάββατο κατά προτίμηση μπροστά στην τηλεόραση γιατί έχει τελικό CL...

Δημοσιεύτηκε
Το μελανιασμενο δακτυλακι έχει τελικά καταγμα. Αρχίζω να ψάχνω για φαρδύ παπούτσι που να μην πιέζει τα δάχτυλα. Εαν δεν βρω, θα φορέσω τη μπότα με τον αερόθαλαμο που έχω απο το συντριπτικό κάταγμα κνήμης που είχα υποστεί.
Δημοσιεύτηκε

Το μελανιασμενο δακτυλακι έχει τελικά καταγμα. Αρχίζω να ψάχνω για φαρδύ παπούτσι που να μην πιέζει τα δάχτυλα. Εαν δεν βρω, θα φορέσω τη μπότα με τον αερόθαλαμο που έχω απο το συντριπτικό κάταγμα κνήμης που είχα υποστεί.

. Περαστικά Στέλιο!!! ( μάλλον έπεσε επιδημία χτυπημενων ποδιών) :(
Δημοσιεύτηκε

υπαρχει και η διαδρομη,( πιο ευκολη) απο Δομοκο-Τρίκαλα- Μετσοβο-Γιαννενα αλλα δεν θα συναντηθουμε με Πατρινους  Ετσι την ιδεα και για επιστροφή