Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7Η Πανελληνια Συναντηση - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια (5-7/6/2015)

Δημοσιεύτηκε

...παιδες επειδη απηύδησα και αρχησε να με γυριζει του ματ ως γυρος σε χαλασμενο σουβλακι ή καλαμακι, οπως θετε...

...και επειδη δεν μπορω αλλο να παπαρολογησω πρωτεινω τα εξης μερη για την φετηνη πανελληνια συνατηση...

...Πατρα την ημερομινια που κανουν τα παιδια το μπυρινγκ...
...Γυθειο, Μονεμβασια και γιατι οχι και γυρο πελλοπονησου...αυτοι οι γυροι πολυ με αρεσουν...να κανουμε και εμεις κανα χιλιομετρο...
...ή μινι βαλκανιαδα με περασμα σε αλβανια και την διαδρομη την εχει ο ''κλιματιζομενος''
...και τελος γιαννενα με δυο παπουτσια πανενα...να φαμε και και βατραχοποδαρα...

Ερηξα πολλες ιδεες χωρις ψηφοφορια...
Λεω να ρηξουμε ολοι τις αποψεις μας και μετα να ορησουμε το μερος με ψηφοφορια ωστε να παμε πλιοψηφηκα και γαι να μη μπλεξουμε σε αεναες συζητησεις...
...και μην ξεχνατε α βαζουμε και ημερομηνιες...

Εγω πρωτεινω Πατρα για να περασω να παρω Μακη, Νικο, Γιαννη και αν ερθουν και κανας Σαλονικιος...μεσω καταρας και επαρχιακου δικτιου διοτι αν βγω εθνικη μην τον ειδατε τον Παναη...
... Μαϊο 29, 30 και 31...

Αυγα απο μενα και ξεκουνηθητε...
....αποντιν καναπε δεν αλλαξε ποτε τιπτα...

• Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 80,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το δυτικό κλιμάκιο επέστρεψε μετά την "αποστασία" :bike: Μάγκες του χρόνου η πανελλήνια θα γίνει στα Τζουμέρκα. Τέτοια τοπία και τέτοιες μάσες αξίζουν να τα τιμήσουμε...  

• Παραθέτω και γώ την τρομερή συμβολή μου στο άλμπουμ της 7ης Πανελλήνιας. :tongue0013:       Από αριστερά προς τα δεξιά οι αξιότιμοι κύριοι : Noe,Captain Kouk,Vasilis Velios,ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ στο φα

• Ειμαι στη διαδικασια αναδιωργανωσης του φωτογραφικου μου αρχειο. Μετα απο 95000 ειμαι στο 2016 και παω προς το 2015. Συντομα!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

υπαρχει και η διαδρομη,( πιο ευκολη) απο Δομοκο-Τρίκαλα- Μετσοβο-Γιαννενα αλλα δεν θα συναντηθουμε με Πατρινους  Ετσι την ιδεα και για επιστροφή   

Αν κάτι στραβώσει και δεν είναι να συναντηθούμε με τους Πατρινούς, ίσως επιλέξουμε τη διαδρομή που προτείνεις Τόλη, ώστε να προλάβουμε τον καιρό πριν φορτώσει τις μεσημβρινές ώρες. Στον γυρισμό επιστρέφουμε με τους Πατρινούς που δεν θα έχουμε το άγχος της βροχής. Εκτός και γίνει κάποιο παραστράτημα μέσω Θεσσαλονίκης.. :emotions33: 

Αύριο θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω με το πρόγραμμα των Πατρινών και να ορίσουμε οριστικά το σημείο συνάντησής μας για την Παρασκευή.

Δημοσιεύτηκε

Κατάγματος τοα ανάγνωσμα συνέχεια.

Η μπότα ταξιδιού αποκλείεται. Την δοκίμασα, το πόδι μπήκε,στην αρχή για λίγα λεπτά δεν θα με ενοχλήσει, αλλά σε ταξίδι μεγάλης διάρκειας σίγουρα. Το casual μποτάκι με προσταευτικά αστραγάλων και κνήμης, έξτρα εξοπλισμός, φαίνεται ότι θα κάνει μιά χαρά τη δουλειά του, Τρίτη απόγευμα θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι με πιό φαρδιά φόρμα, αλλά και να μην βρω δεν πειράζει. Η μπότα με τον αεροθάλαμο δεν πιέζει τα δάκτυλα, αλλά δεν είναι κατάληλη για μοτοταξίδι.

20150531_1741061_zpsahbslecs.jpg

Δημοσιεύτηκε

Το μελανιασμενο δακτυλακι έχει τελικά καταγμα. Αρχίζω να ψάχνω για φαρδύ παπούτσι που να μην πιέζει τα δάχτυλα. Εαν δεν βρω, θα φορέσω τη μπότα με τον αερόθαλαμο που έχω απο το συντριπτικό κάταγμα κνήμης που είχα υποστεί.

Περαστικά RE Στέλιο. Καλά, μάλλον έχασα επεισόδια. Το δαχτυλάκι πώς προέκυψε;;;

Δημοσιεύτηκε

Περαστικά RE Στέλιο. Καλά, μάλλον έχασα επεισόδια. Το δαχτυλάκι πώς προέκυψε;;;

Κτύπησα σε πόδι καναπέ.

Δημοσιεύτηκε

Επειδή ο πολυτραυματίας της πανελλήνιας :

• έχει ήδη παραστρατήσει, τουλάχιστον πνευματικώς
  • λόγω ηλικίας δεν αντέχει τις ταλαιπωρίες για να ψάχνει τελευταία στιγμή δωμάτιο, και τέλος
  • το παραστράτημα του θα  είναι δύο ημερών

θα του επιτρέψετε να ανεξαρτοποιηθεί ως προς τη κράτηση δωματίου την οποία θα την κάνει από τώρα και όχι επιτόπου

Δημοσιεύτηκε
  • το παραστράτημα του θα  είναι δύο ημερών

θα του επιτρέψετε να ανεξαρτοποιηθεί ως προς τη κράτηση δωματίου την οποία θα την κάνει από τώρα και όχι επιτόπου

Παραστράτημα, ποιο παραστράτημα..; :think:

Δημοσιεύτηκε

Κτύπησα σε πόδι καναπέ.

Πρόσεχε ρε παληκάριμ. Δεν γίνονται αυτά. Να τη βγάζεις καθαρή απο μηχανή και να μένεις ανάπηρος απο καναπέ???

Δημοσιεύτηκε

Περαστηκα σου αλλα κι εσυ δεν προσεχεις...Γιατι δεν φοραγες τις μποτες της μηχανης μεσα στο σπιτι?Θυμασαι τον Ψαλτη στο καμικαζι αγαπη μου,δεν εβγαζε την στολη πουθενα...

Δημοσιεύτηκε

Έγινε έλεγχος λαδιών και πίεσης ελαστικών, ενώ έβαλα και βενζίνη. Έχω βγάλει τα πράγματα της enfield και μένουν μόνο τα δικά μου. Για μείωση του βάρους της δεν θα πάρω τις δερμάτινες βαλίτσες, αλλά τις πλαστικες  και 1 σάκο, όλα αδιάβροχα. Έχω ενημερώσει το gps και θα φορτίσω και την κάμερα. Εσπρεσιέρα δεν θα μπορέσω να πάρω μαζί μου, ισως κάποια άλλη φορά.

Δημοσιεύτηκε

Παραστράτημα, ποιο παραστράτημα..; :think:

Μα εκείνο της επιστροφής, βεβαίως βεβαίως.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Για μείωση του βάρους της δεν θα πάρω τις δερμάτινες βαλίτσες, αλλά τις πλαστικες  και 1 σάκο, όλα αδιάβροχα.

Έκανα και γω έλεγχο στην τζαμποσακούλα και δεν χάνει πουθενά. Δεν πα να ρίξει καρέκλες... :D

Δημοσιεύτηκε

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗΗΗΗ..!!

Η εκκίνηση αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί από το περίπτερο Σκαραμαγκά (σημείο Α στον χάρτη), το κλασικό μέρος όπου συναντιούνται οι ταξιδευτές προς Πελοπόννησο.

05:30 συναντιόμαστε

06:00 - 06:15 αναχωρούμε

09:00 στις καντίνες στα καραβάκια του Ρίου θα μας περιμένει το Πατρινό γκρουπ.

Επόμενη στάση Μεσολόγγι όπου θα ανταμώσουμε  τον Like a Gun (Πάνο)

έκτακτη συμμετοχή ο φίλος Βασίλης Βέλιος από την ΕΛΦΙΜ, θα έρθει με Kawasaki.

Ενημερώθηκε για το πρόγραμμά μας

3 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε

.... στις καντίνες στα καραβάκια του Ρίου θα μας περιμένει το Πατρινό γκρουπ.

Άαα, όχι! Στο φαρμακείο μου δεν χωρούν και δραμαμίνες για τη ναυτία. Δεν αφήνουν χώρο ο φάκελος ανάρτησης χειρός, τα arcoxia και τα λοιπά συμπράγκαλα που πρέπει να έχω μαζί μου για να δένω το χτυπημένο δάχτυλο με το διπλανό του.

Θα πάω από τη γέφυρα και θα σας περιμένω να βγείτε από τη γαλέρα.

Δημοσιεύτηκε

Άαα, όχι! Στο φαρμακείο μου δεν χωρούν και δραμαμίνες για τη ναυτία. Δεν αφήνουν χώρο ο φάκελος ανάρτησης χειρός, τα arcoxia και τα λοιπά συμπράγκαλα που πρέπει να έχω μαζί μου για να δένω το χτυπημένο δάχτυλο με το διπλανό του.

Θα πάω από τη γέφυρα και θα σας περιμένω να βγείτε από τη γαλέρα.

Δραμαμίνες για την ναυτία;

Πού θα πάμε, ωρέ καλόπαιδα;;

Θα πιάσουμε τίποτα μακρινά λιμάνια,

Θα πάμε μήπως με το πειρατικο του Κάπτεν Τζίμμυ;

Θα το ΄χουμε καπνίσει το φορτίο μέχρι να φτάσουμε στο Περού;

Τι θα μας πουν οι τελωνοφύλακες στο Τσίλι;

Κι έπειτα στις ξέρες του Ανκορά, τσούρμο τ’ άγριο κύμα να μας βγάλει
τέρατα βαμμένα πορφυρά
με φτερούγες γλάρων στο κεφάλι.

Ρε Στέλιο, θα μας τρελάνεις;;;

Δέκα λεπτά απόσταση είναι!!!!

Σοβαρά μιλας;;;;

Δημοσιεύτηκε

Δεν μου έφταναν όλα τα υπόλοιπα που πρέπει ν' αγοράσω γαι το δάχτυλο, εάν μπω στη γαλέρα θα πρέπει να πάρω και αυτό. Ανεβαίνει πολύ το κόστος αυτής της πανελλήνιας και δεν με βλέπω να συμμετέχω στη Βαλακανιάδα.

Δημοσιεύτηκε

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗΗΗΗ..!!

Η εκκίνηση αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί από το περίπτερο Σκαραμαγκά (σημείο Α στον χάρτη), το κλασικό μέρος όπου συναντιούνται οι ταξιδευτές προς Πελοπόννησο.

05:30 συναντιόμαστε

06:00 - 06:15 αναχωρούμε

09:00 στις καντίνες στα καραβάκια του Ρίου θα μας περιμένει το Πατρινό γκρουπ.

Επόμενη στάση Μεσολόγγι όπου θα ανταμώσουμε  τον Like a Gun (Πάνο)

έκτακτη συμμετοχή ο φίλος Βασίλης Βέλιος από την ΕΛΦΙΜ, θα έρθει με Kawasaki.

Ενημερώθηκε για το πρόγραμμά μας

3 και σήμερα..!!

Mπράβο παιδιά!

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι!!!

Με το καλό να ξεκινήσετε!

Δημοσιεύτηκε

Οι καντίνες με τα σουβλάκια (που παρεμπίπτοντος είναι τα καλύτερα της Αχαΐας) είναι απλά σημείο συνάντησης με το Πατρινό κλιμάκιο για να μη χαθούμε. Αν αποφασίσουμε δίπλα είναι η γέφυρα και την περνάμε τσακ - μπαμ και πίνουμε καφέ στο Μεσολόγγι με αυγοτάραχο που θα μας φέρει ο Πάνος.. :popcorn: 

Σε λίγα λεπτά....

2 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε

....και πίνουμε καφέ στο Μεσολόγγι με αυγοτάραχο που θα μας φέρει ο Πάνος.. :popcorn:

Καφέ με αυγοτάραχο;;;

Μπαααααα!

Θα προτιμήσω φραπέ με γιουβαρλάκια!!!!!

Τι συνδυασμοί είναι αυτοί;;;;;;;

Ρε πού με πάτε εσεις;;;;

Δημοσιεύτηκε

Δεν μου έφταναν όλα τα υπόλοιπα που πρέπει ν' αγοράσω γαι το δάχτυλο, εάν μπω στη γαλέρα θα πρέπει να πάρω και αυτό. Ανεβαίνει πολύ το κόστος αυτής της πανελλήνιας και δεν με βλέπω να συμμετέχω στη Βαλακανιάδα.

RE που να σε πάρει και να σε σηκώσει. Δεν έλεγες πιό νωρίς. Εχω καμμιά 20-αριά σακούλες απο την QATAR AIRWAYS. Τις δανείζομαι για την μεγάλη κόρη μου. Μόλις της πείς βόλτα με αυτοκίνητο ζητάει σακούλα να ξεράσει. Στη μηχανή δεν έχει πρόβλημα.

Τεσ-πά, αν τα καταφέρω κι έρθω θα σου φέρω μερικές νά 'χεις για την επιστροφή.

'Η, θα σου τις στείλω με τον Rousmak.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt

Δημοσιεύτηκε

Εχω καμμιά 20-αριά σακούλες απο την QATAR AIRWAYS. Τις δανείζομαι για την μεγάλη κόρη μου. Μόλις της πείς βόλτα με αυτοκίνητο ζητάει σακούλα να ξεράσει. Στη μηχανή δεν έχει πρόβλημα.

Τις δανείζεσαι;;;

Δηλαδή;; Μετά τις επιστρέφεις;;; :wallbash:

Μήπως να κοίταζες λιγάκι τον τρόπο με τον οποίο οδηγεις αυτοκίνητο;;;; :D ;))

Δημοσιεύτηκε

Συνενφιλντάδες, επειδή εμείς δεν είμαστε σαν τους βόρειους...animated-smileys-ugly-141.gif

https://www.youtube.com/watch?v=dwXGjEP6ZxM

...γι' αυτό όλοι να έχετε τα αδιάβροχά σας..  animated-smileys-weather-058.gif

Δημοσιεύτηκε

Τις δανείζεσαι;;;

Δηλαδή;; Μετά τις επιστρέφεις;;; :wallbash:

Μήπως να κοίταζες λιγάκι τον τρόπο με τον οποίο οδηγεις αυτοκίνητο;;;

...α χα χα χα χα. Καλό.