- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 41,6k
- Δημοσιεύτηκε
- Τελευταία Απάντηση
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ
Most Popular Posts
-
Από το 2011 και μετα νομιζω, δεν υπαρχει κλιση στα δεξια... Το νεο πλαισιο βελτιωνει πολυ το κεντρο βαρους. Επισης το ραγισμα στα καινουργια δεν παιζει γιατι απλα δεν εχουν κολληση στο σημειο που ενδε
-
...εγω παιδες που οδηγησα του Παναγου πηγαινε καρφι το εργαλειο παροτι ο Παναγος ελεγε πως πηγαινε δεξια... ...οτι ναναι ενα πραμμα...!!! ...κατι σαν την αριστερη της αριστερας Ω αριστερα...
-
Σχεδόν όλες γέρνουν προς τα δεξιά! Είναι Royal (=Βασιλικές), γι'αυτό. Πέρα από την πλάκα, το ράγισμα μπορεί και να μην γίνει ποτέ. Αλλά πάντα θα ζείς με το άγχος. Επίσης, ναι, ο
Featured Replies
Παρακολουθείται από 0
- Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.
Εγω θα κανω αναφορα στο θέμα μου που προέκυψε κατα την πανελληνια: ρωγμη στη βαση του πλαισιου που συγκρατει τον κινητηρα (αξονας πανω από το σταντ και απτην πλευρα της εξατμισης σε μοντελα EFI). Σήμερα πήγα από αντιπροσωπεία (3/6/2013) και μίλησα με τον Αλεξανδρο. Ειπε χωρίς πολύ σκέψη ότι θα την ζητήσουμε από τους Ινδους. Αναφερθηκε στα πεπραγμενα του παρελθόντος και μου ζήτησε να του στείλω φωτογραφια για να την προωθησει.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/163/102qb.jpg/]
Την Παρασκευή θα πάω από εκει πάλι για να κάνουμε οξυγωνοκόλληση ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για το διατημα της αναμονής νεου σκελετου (με αριθμούς κανονικα κλπ).
Δεν έγινε καμια νύξη για κοστος, αν και στο email που του εστειλα τον προιδεάζω ότι δεν σκοπευω να επιβαρινθώ με αγορα πλαισιου ή μεταφορικα και τετοια....
Θεωρώ την ανταποκριση πολυ καλή και σας κρατάω ενημερους για τις εξελιξεις...