Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ραγισμένο Πλαίσιο Σε Efi

Δημοσιεύτηκε

Εγω θα κανω αναφορα στο θέμα μου που προέκυψε κατα την πανελληνια: ρωγμη στη βαση του πλαισιου που συγκρατει τον κινητηρα (αξονας πανω από το σταντ και απτην πλευρα της εξατμισης σε μοντελα EFI). Σήμερα πήγα από αντιπροσωπεία (3/6/2013) και μίλησα με τον Αλεξανδρο. Ειπε χωρίς πολύ σκέψη ότι θα την ζητήσουμε από τους Ινδους. Αναφερθηκε στα πεπραγμενα του παρελθόντος και μου ζήτησε να του στείλω φωτογραφια για να την προωθησει.

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/163/102qb.jpg/]102qb.jpg

Την Παρασκευή θα πάω από εκει πάλι για να κάνουμε οξυγωνοκόλληση ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για το διατημα της αναμονής νεου σκελετου (με αριθμούς κανονικα κλπ).

Δεν έγινε καμια νύξη για κοστος, αν και στο email που του εστειλα τον προιδεάζω ότι δεν σκοπευω να επιβαρινθώ με αγορα πλαισιου ή μεταφορικα και τετοια....

Θεωρώ την ανταποκριση πολυ καλή και σας κρατάω ενημερους για τις εξελιξεις...

• Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 41,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Από το 2011 και μετα νομιζω, δεν υπαρχει κλιση στα δεξια... Το νεο πλαισιο βελτιωνει πολυ το κεντρο βαρους. Επισης το ραγισμα στα καινουργια δεν παιζει γιατι απλα δεν εχουν κολληση στο σημειο που ενδε

• ...εγω παιδες που οδηγησα του Παναγου πηγαινε καρφι το εργαλειο παροτι ο Παναγος ελεγε πως πηγαινε δεξια... ...οτι ναναι ενα πραμμα...!!! ...κατι σαν την αριστερη της αριστερας Ω αριστερα...

• Σχεδόν όλες γέρνουν προς τα δεξιά! Είναι Royal (=Βασιλικές), γι'αυτό.   Πέρα από την πλάκα, το ράγισμα μπορεί και να μην γίνει ποτέ. Αλλά πάντα θα ζείς με το άγχος.   Επίσης, ναι, ο

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Βύρωνα το θέμα έχει να κάνει με την αντιπροσωπεία μόνο για την εξυπηρέτησή σου και την αποκατάσταση της βλάβης.

Επειδή είναι μια σοβαρή και ανεπίτρεπτη βλάβη οφειλόμενη σε κατασκευαστική αστοχία υλικού στο συγκεκριμένο μοντέλο και παρτίδα, θεωρώ πως έπρεπε να ανοιχτεί θέμα αποκλειστικά για αυτό το πρόβλημα ώστε να ενημερωθούν όσο το το δυνατόν περισσότεροι κάτοχοι του μοντέλου αυτού.

Άλλωστε το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Τρύφωνας (monoclone) στη δική του EFI και του αλλάξανε το πλαίσιο της μοτοσικλέτας του μετά από τις ανάλογες πιέσεις (email διαμαρτυρίας ανά τον κόσμο). Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν παρόμοια προβλήματα που ακόμη δεν τα έχουν αντιληφθεί οι κάτοχοί τους.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα (δεν ξέρω αν του έχει κόψει πλαίσιο) έχει και ο Χρήστος (ΠΑΝΑΓΟΣ) από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα του στρέφει η κάθετη δοκός που συγκρατεί το κεντρικό στάντ, είναι ακριβώς πίσω από το σημείο που έχει ραγίσει το πλαίσιο του Βύρωνα. Στα νεώτερα μοντέλα έχει ενισχυθεί το πλαίσιο στο σημείο που εδράζεται το κεντρικό στάντ.

Μάλιστα σε συζητήσεις μας θεωρήσαμε πολύ πιθανόν αυτός να ήταν ο λόγος που σχεδόν όλες οι EFI έχουν την τάση να φεύγουν δεξιά όταν αφήνουμε το τιμόνι σε πορεία, κάτι επίσης ανεπίτρεπτο για καινούργια μοτοσικλέτα.

Η δική μου άποψη είναι πως θα έπρεπε να κληθούν όλες οι πρώιμες EFI για έλεγχο από την αντιπροσωπεία και σε περίπτωση διαπίστωσης προβλήματος να προβαίνουν  σε αντικατάσταση του πλαισίου ή έστω προληπτική ενίσχυσή του στη δοκό του κεντρικού στάντ. Είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη για το συγκεκριμένο μοντέλο Enfield, διότι δεν πρόκειται για ένα μικρό ανταλλακτικό αλλά για το πλαίσιο της μοτοσικλέτας. Ακόμα και με την αντικατάστασή του στον αναβάτη μένει το ψυχολογικό σοκ ότι του έλυσαν όλη τη μοτοσικλέτα για να αλλάξουν το πλαίσιο.

Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός το ράγισμα του πλαισίου σε δύο μέλη μας. Άλλωστε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει αναφερθεί και σε φόρουμ του εξωτερικού (όπως π.χ. - δείτε και τη φωτογραφία).

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, όλοι οι κάτοχοι EFI ας ελέγξουν (τώρα και σε περιοδικά διαστήματα)  το πλαίσιο τους στο σημείο που ράγισε του Βύρωνα, αλλά και γενικά στις βάσεις που κάθεται ο κινητήρας. Ελέγξτε σε τι κατάσταση είναι η δοκός που συγκρατεί το κεντρικό σταντ και αν διαπιστώσετε πρόβλημα κινηθείται αναλόγως και ανεξάρτητα αν έχει λήξει η εγγύηση της μοτοσικλέτας, καθόσον πρόκειται για μία κατασκευαστική αστοχία του εργοστασίου της Enfield.

Επί της ευκαιρίας θα συμβουλέψω να πλένουμε μόνοι μας και σχολαστικά τις μοτοσικλέτες μας, το πλύσιμο είναι μια διαδικασία που μπορεί να εντοπίσουμε και προλάβουμε οποιαδήποτε πιθανή βλάβη.

Υ.Γ. 1 Βύρωνα μάθε από ποια χρονιά και μετά (αριθμό πλαισίου) έχει λύσει το πρόβλημα το εργοστάσιο της Enfield ενισχύοντας το πλαίσιο.

Υ.Γ. 2 Αν περισσέψει κανένα πλαισιάκι ειδοποιήστε να το κάνουμε καφερεϊσερόνι.. :crazy:

Δημοσιεύτηκε

Βυρωνα γεια σου απο εμενα   χαιρομαι που  η διαδικασια  αλλαγης πλαισιου σου εχει  δρομολογηθει απο την αντιπροσωπεια. Το γεγονος αυτο καθ αυτο ειναι μη αποδεκτο και  καιριο πληγμα για την εταιρια και την αντιοπροσωπια που σε καμια  περιπτωση δεν επιθυμουμε. Καταλαβαινω απολυτα την  ψυχολογια σου γιατι εχω περασει το ιδιο  με την μονη διαφορα επειδη ειμουν ο πρωτος  συναντησα  δυσκολια  και  εαν  δεν   προωθουσα  ενστικτοδως  το ιδιο  μαιλ  αναφορας  ζημιας -απογοητευσης και παραπονων   ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ENFIELD RETAILERS   ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ( μου πειρε  2 μερες  να τους  βρω ολους)   και κυριολεκτω .(  απο  Νοτιο  αφρικη  μεχρι  Μ.Βρετανια   και   απο τοροντο μεχρι  χονγκ κονγκ )  Πιστευω    το προβλημα μου  δεν  θα λυνοτανε με  αντικαταστση   αλλα  με  συγκολληση. Γιαυτο και  στην περιπτωση  SOU και στην καθε περιπτωση    απο εδω και στο  εξης  ειμαι πεπισμενος  οτι  τοσο  η  αντιπροσωπεια  οσο και  η  εταιρια  πρεπει να προβει σε ομαδικΕς  σε  ενεργειες  ενημερωσης και ελενχου    εγω  δυστηχως  ειμουν ο  πρωτος  ποΥ εφαγε την π**α.  Η  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  και   ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ   καταληγει   δυστηχως  μα  δυστηχως  οτι   το προβλημα  θα παρουσιαστει  σε  ολες της  bullet  ΕFI    πριν το  2011 ( οπου  και σιωπηλα  και  ως  δια  μαγειας     η  εταιρια    ενισχησε  το πλαισιο της  στο  συγκεκριμενο σημειο)  μεταξυ 20.000κμ  και   30.000 κμ. Που το στηριζω  αυτο ? 

1)  Εμενα  κοπηκε στα 22.000  και στου   βυρωνα στα 24.000 km

2)    στην περιπτωση μου λογω ευκολιας  το 90%  χρησιμοποιουσα πλαινο ορθοστατη. ( κατι που οδηγησε  σε  συμπερασμα τοσο εμενα  οσο και τον μηχανολογο μου να αποδωσει  το  ραισμα  στο κατω αριστερο  εσωτερικο σημειο  που  δενει ο κινητηρας ( λογω  δυνάμεις  στρεψης) . Αυτο εκτος   οτι μου  δημιουργησε  τυψεις,ακομα  τωρα  μετα  βεβαια την αλλαγη  πλαισιου ,το  βαζω   στο κεντρικο...... Στην πανελληνια   ομως  βλεπωντας  απο κοντα  την  περιπτωση του   βυρωνα που το  εβαζε   κυριως το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ   ΑΝΑΙΡΕΙ  ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΣΤΑΝΤ .

ΑΡΑ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ? οτι  ειτε  πλαινιο  ειτε   κεντρικο   stan  δημιουργου τεραστια καταπονηση στο συγκεκριμενο σημειο .

As δουμε  τα  συγκριτικα μεχρι  ωρας  sygkritika MONOCLONE   -ΒΥΡΩΝΑ efi bullet 500  prior to  to 2011

MONOCLONE  :  Πλαινο ΣΤΑΝΤ   κυριως                               στραβη   Ρωγμη εσωτερικα  Διπλα  απο την κολληση          22.000 km

ΒΥΡΩΝΑΣ            Κεντρικο Σταντ  Κυριωs                              καθετη  Rωγμη  εξωτερικα    πανω στην κολληση                24.oookm

σε  επομενο ποστ   θα  ανeβασω     δικες  μου  φωτογραφιες     απο το παλαιο πλαισιο  moυ  και το  καινουργιο ενισχυμενο με  "αυτακια "  που εχουν πλεον ολες  οι  EFI bullet μετα το 2011

ΥΓ  ΒΥΡΩΝΑ    τις  ειλικρινες  συμπαθειες μου  και κατανοηση  απο καποιον  που  τα  περασε  10 φορες  χειροτερα  ( σε καταλαβαινω οσο κανεις αλλος)  ...ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.  Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ  ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.οπως  στηριξε και εμενα ( με λιγο σπρωξιμο  βεβαια) . Ολα καλα  φιλε!

Δημοσιεύτηκε

Eπισης ενα απο τα θετικα  τησ αντικαταστασης  με  καινουργιο πλαισιο  παρατηρησα  τα εξης- και  αυτο  ειναι  ισως η ανταμοιβη που περιμενει οσους ΠΑΛΑΙοΥΣ efi bullet 500    prin to 2011   εζησαν την τραυματικη  εμπειριο της  "ΡΩΓΜΗΣ".

1)   Μετα  τα  100 ΚΜ  ετρεμε ολο το μηχανακι  και ειχες   κραδασμους  σε  σημειο να το  αισθανεσαι στΙς πατουσες και στα  χερια  κυριως.

2)   Με τον  νεο  σκελετο-πλαισιο  το  μηχανακι  συμπεριφερεται ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .  Ειδικα μετα τα 100- 120  το μηχανακι  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ> ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ   ΑΝΑΦΕΡΩ  ΣΕ  ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ  EFI 500  ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ οτι

1) ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ  ΓΙΑ  ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ  ΓΙΑΤΙ  ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ-ΜΗΧΑΝΗ  ΔΕΝΕΙ ΣΕ  ΑΛΛΑ 3  ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ   ΚΑΙ ΜΕΤΑ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΥΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.

2)  ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΝΑ  ΕΛΕΝΧΟΥΝ  ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ  ΔΕΝΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ -ΠΛΑΙΣΙΟ.

Δημοσιεύτηκε
1)   Μετα  τα  100 ΚΜ  ετρεμε ολο το μηχανακι  και ειχες   κραδασμους  σε  σημειο να το  αισθανεσαι στΙς πατουσες και στα  χερια  κυριως.

2)   Με τον  νεο  σκελετο-πλαισιο  το  μηχανακι  συμπεριφερεται ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .  Ειδικα μετα τα 100- 120  το μηχανακι  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ> ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ.

Αυτό που λες Τρύφωνα είναι πολύ σημαντική διαπίστωση. Θυμάμαι όταν είχα οδηγήσει την EFI της αντιπροσωπείας το είχα παρατηρήσει και με ξένισε.

Εγώ αν ήμουν κάτοχος μίας από τις πρώτες EFI, δεν θα περίμενα πότε θα μου ραγίσει το πλαίσιο, ίσως να προχωρούσα με δική μου πρωτοβουλία στην ενίσχυσή του. Όμως διαβάζοντας τα λόγια σου και το πόσο διαφορετική είναι η συμπεριφορά στην οδηγική αίσθηση με το νέο πλαίσιο, συμπεραίνουμε πως οι βελτιώσεις ήταν γενικές και ουσιαστικές.

Ευχαριστούμε για την ανάλυση της περιπέτειάς σου. Αν έχεις φωτογραφίες με τις διαφορές στα πλαίσια δείξτες μας.. ;))

Δημοσιεύτηκε
παιδια σας το ειχα αναφερει οτι στο internet ειχαν κανει ανακληση σε μοντελα efi 2010 για αυτο ακριβως το πραγμα στη Γερμανια !!! κοσμος σκοτωθηκε !!! δυστυχως στο car.gr πωλουνται efi του 2010 !!! παιδια μεγαλη προσοχη !!! τα λεγαμε !!! η enfield ινδιας η επισημη πρεπει να σας δωσει νεα μηχανη !!! καντε μυνηση στην enfield Ινδιας στειλτε τους στα δικαστηρια !!! εδω μιλαμε για την ιδια σας τη ζωη !!! ουτε οξυγονοκολλησεις ουτε τιποτα !!! αλλη μηχανη ολοκαινουργια !!! δεν φταιει η αντιπροσωπια φταιει η κεντρικη enfield India !!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

ειχαν κανει ανακληση σε μοντελα efi 2010 για αυτο ακριβως το πραγμα στη Γερμανια !!!

Χρήστο μήπως μπερδεύεσαι με την περίπτωση του ελαττωματικού γραναζιού της 3ης σχέσης;

Με το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορούσε να μπλοκάρει ο πίσω τροχός με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αναβάτη και την μοτοσικλέτα. Δεν θυμάμαι κάτι πιο σοβαρό.

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο μήπως μπερδεύεσαι με την περίπτωση του ελαττωματικού γραναζιού της 3ης σχέσης;

Με το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορούσε να μπλοκάρει ο πίσω τροχός με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αναβάτη και την μοτοσικλέτα. Δεν θυμάμαι κάτι πιο σοβαρό.

Και εγω αυτο ειχα ακουσει .        ο σκελετος τωρα ακουγεται....... αποκλειετα μεσα σε  ενα  χρονο  να  βγαλει τοσο αμεσα προβλημα ο σκελετος.

Δημοσιεύτηκε

Βύρωνα ελπίζω όλα να πάνε καλά…περιμένω με αγωνία!!!

Χρηστάρα τα παιδιά από παν έχουν δίκαιο.

Εδώ είναι το χαρτί που αναφέρει ποια ήταν η ανάκληση με αριθμούς πλαισίων και και και …

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CEUQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.gge.gr%2Fup%2Ffiles%2F2009-09-09_RAPEX34.doc&ei=4xCuUbiOMMmptAaxvoCQAQ&usg=AFQjCNFTFNqQSwkeGc8Seud-vNamcV7aMA&sig2=tssw8LJYtKpkULEPrzbsVg&bvm=bv.47244034,d.Yms

Δημοσιεύτηκε

Χρηστάρα τα παιδιά από παν έχουν δίκαιο.
Εδώ είναι το χαρτί που αναφέρει ποια ήταν η ανάκληση με αριθμούς πλαισίων και και και …

εχετε δικαιο τελικα !!! αυτο το χαρτι ειχα διαβασει και επισης απο αναφορες ιδιοκτητων efi οτι αν αφηνες τα χερια οταν την οδηγουσες επερνε μονοπατα
Δημοσιεύτηκε

Έμενα  πάντως  με  προβλημάτισε,  πάρα  πολύ  η  "εσωτερική- ρωγμή" του monoclone,που  άντε  να  την  βρεις  εκεί  που  είναι, και  εγώ  λοιπόν  πριν  πολλούς  ΜΗΝΕΣ (5 τουλάχιστον)  έστειλα  φώτο  στον  νέο και  πολλά  υποσχόμενο  ΑΛΕΞ, στην  αντ/πεια, και  δεν  μπήκε  στο  κόπο,  να  μου  απαντήσει,  καλή  την  πίστη, θα  επικοινωνήσω  πάλι  μαζί  του, να  μάθω  νέα του!  ΕΙΔΟΜΕΝ.............

Δημοσιεύτηκε
(όπως π.χ. - δείτε και τη φωτογραφία).

[url=http://postimg.org/image/pk9euv7ap/]Aug_2012_cracked_frame.jpg[/url]

Ανεβάζω και την φωτογραφία παρόμοιας περίπτωσης από το εξωτερικό.

Ελπίζω αυτό τo θέμα να το διαβάσουν όσο περισσότεροι κάτοχοι EFI

και να ελέγξουν τα πλαίσιά τους.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ανατριχιαστικο! Εχω παθει ψυχωση και ολο τσεκαρω αν μεγαλωσε το ραγισμα... :help:  Μπηκα και σε διαιτα να χασω κιλα (!) :(

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πριν λιγο μιλησα με Αλέξανδρο απο αντιπροσωπεία. Η Ινδιοι προτείνουν βλέποντας την φωτογραφια να καθαριστεί το σημείο και να ξανακολληθεί. Λένε ότι το δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης του πλαισίου μιας και είμαι και εκτός εγγυησης και λυπούνται που δεν μπορόυν να βοηθήσουν περαιτερω... Ο Αλεξ είπε οτι θα αναλαβει εκεινος (σαν αντιπροσωπια) να κανει την επισκευη, και εφοσον διαπιστωθει επιδυνωση ή άλλο προβλημα τετοιου τυπου βλεπουμε πως θα το χειριστούμε... Σε κανα 2ωρο λεω να πάω απο εκεί να τα πούμε απο κοντά....

Οι σκέψεις σας?...

Δημοσιεύτηκε
ρωτησα στο ναυσταθμο στο συγκολλητηριο και μου ειπαν οτι πρεπει να τριφτουν με σβουρακι (τροχουδακι ) οι δυο επιφανειες προς συγκολληση και αν ειναι κουφιος ο σωληνας του πλαισιου απο μεσα , τοτε να μπει εσωτερικα ενα κομματι μετταλο κυλινδρικο (σωληνακι μασιφ)ετσι ωστε στην κολληση μετα θα ενισχυθει στη συγκρατηση του εκεινο το σημειο.
Δημοσιεύτηκε

- Θες τη γνώμη μου Βύρωνα; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Να κινηθείς κι εσύ όπως ο Τρύφωνας. Το ίδιο και ο Χρήστος από τη Θεσσαλονίκη, τους έχετε παραχαϊδέψει. Στο τέλος - τέλος καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή, γράμματα σε όλα τα περιοδικά μοτοσικλέτας.. :thumbsdown:

- Χρήστο αυτό που λες δε γίνεται, πως θα ανοίξεις το πλαίσιο να βάλεις σίδερο, αυτό είναι κανονικό χειρουργείο. Εγώ δεν θα συμβιβαζόμουν με τίποτα άλλο πέραν από την αλλαγή πλαισίου.

Δημοσιεύτηκε
Συμφωνώ απόλυτος με τον Νοε.Εδώ μιλάμε για την σωματική μας ακεραιότητα.Που ξέρουμε οδηγικα,μετα,τις κολησεις,θα είναι ασφαλές.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μολις εφυγα απο την αντιπροσωπια... Ο Αλέξης έστειλε απαντηση στους Ινδούς πρωτού μιλήσουμε, αναφέροντας οτι δεν ειναι σωστή αντιμετώπιση αυτή. Επίμένει στο κατασκευαστικό λάθος και στο ποσο διακιβευεται η αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας, με νύξη ότι θα αναγκαστεί να επιβαρυνθεί σαν αντιπροσωπεία για την αντικατάσταση του πλαισίου. Η απάντηση που έλαβε ήταν κυρίως αναφορικά με την αξιοππιστία της μοτοσυκλέτας (ότι έχουν γίνει βελτιώσεις στο πλαίσιο γενικότερα κλπ). Για την πιθανή αντικατάσταση μια αόριστή μάλλον αρνητική απάντηση, λέγοντας ότι η βλάβη είναι επιφανειακή και επισκευάσιμη και... εκτός εγγυήσεως.

Αφησα τη μηχανή για να γίνει η ηλεκτροκόληση, που πρέπει να γίνει για να μπορώ να τη δουλέυω μεχρι την οριστική απάντηση. Ζήτησα απ΄τν Αλέξη να απαντήσει με αναφορά σε εμένα ότι δεν αποδέχομαι την λύση την επανακόλλησης ως αποδεκτή και να μας δώσουν εναλλακτικές. Το περίεργο είναι ότι δεν προτείνουν ουτε καν επιβάρυνση κατα μέρος μεταξύ εργοστασίου και αντιπροσωπείας πχ γιατι νομίζω οτι εκει θα πρεπει να δωθει λύση, αν και προσωπικά θεωρώ οτι η αντιρποσωπεία δεν φερει καμια ευθύνη.

Αυτο που θα αναζητήσω τώρα είναι τι εγγυηση εχει ενα πλαίσιο αν το αγοράσει κανεις εξ αρχής?? Είναι εφόρου ζωής ή υπάρχει περιορισμός?? Και το πιο πιθανό είναι πως θα συνταξω ενα email προσωπικα προς αποστολή απυθείας στους ινδους με κοινοποιήσεις σε οσους περισσότερους....

Παντως ενώ αρχικά ήμουν διατεθιμένος να μείνω ακόμα και στην επιδιόρθωση με επανακολληση κλπ, όσο το σκεφτομαι με ενοχλει περισσότερο... Φιλοι μοτοσυκλετιστες μου προτείνουν "φτιαξτη και πούλα τη", που για πολύ βαθυς συναισθηματικούς λόγους δεν θα το κάνω, και γι'αυτό θα επιμείνω μέχρι να προκύψει το πρέπον αποτέλεσμα...

Δημοσιεύτηκε

βυρωνα,, τι τραβας !!!!! υπομονη ,,,, ψαξε το θεμα λιγο τι εγινε σε αλλες χωρες της ευρωπης !!!! ( και σταματα την διαιτα !!!! δεν ωφελει )!!!! :cheers:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

βυρωνα,, τι τραβας !!!!! υπομονη ,,,, ψαξε το θεμα λιγο τι εγινε σε αλλες χωρες της ευρωπης !!!! ( και σταματα την διαιτα !!!! δεν ωφελει )!!!! :cheers:

χαχαχαχαχα!!! οκ!! "Γυναικα φερε τα λουκανικα από χτες!... και τα σουτσουκακια της πεθερας μου!"....

Δημοσιεύτηκε

Θέλω και εγώ σουτζουκάκια με μακαρόνια ή πατάτες τηγανητές!!!!!! :mad:

Αλλά από τη μία φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω  :wallbash: και από την άλλη η συμβία θα μουρμουρίζει για καμία εβδομάδα όταν με δει πάνω στη ζυγαριά.  :madwife:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV