Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ραγισμένο Πλαίσιο Σε Efi

Δημοσιεύτηκε

Εγω θα κανω αναφορα στο θέμα μου που προέκυψε κατα την πανελληνια: ρωγμη στη βαση του πλαισιου που συγκρατει τον κινητηρα (αξονας πανω από το σταντ και απτην πλευρα της εξατμισης σε μοντελα EFI). Σήμερα πήγα από αντιπροσωπεία (3/6/2013) και μίλησα με τον Αλεξανδρο. Ειπε χωρίς πολύ σκέψη ότι θα την ζητήσουμε από τους Ινδους. Αναφερθηκε στα πεπραγμενα του παρελθόντος και μου ζήτησε να του στείλω φωτογραφια για να την προωθησει.

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/163/102qb.jpg/]102qb.jpg

Την Παρασκευή θα πάω από εκει πάλι για να κάνουμε οξυγωνοκόλληση ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για το διατημα της αναμονής νεου σκελετου (με αριθμούς κανονικα κλπ).

Δεν έγινε καμια νύξη για κοστος, αν και στο email που του εστειλα τον προιδεάζω ότι δεν σκοπευω να επιβαρινθώ με αγορα πλαισιου ή μεταφορικα και τετοια....

Θεωρώ την ανταποκριση πολυ καλή και σας κρατάω ενημερους για τις εξελιξεις...

• Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 41,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Από το 2011 και μετα νομιζω, δεν υπαρχει κλιση στα δεξια... Το νεο πλαισιο βελτιωνει πολυ το κεντρο βαρους. Επισης το ραγισμα στα καινουργια δεν παιζει γιατι απλα δεν εχουν κολληση στο σημειο που ενδε

• ...εγω παιδες που οδηγησα του Παναγου πηγαινε καρφι το εργαλειο παροτι ο Παναγος ελεγε πως πηγαινε δεξια... ...οτι ναναι ενα πραμμα...!!! ...κατι σαν την αριστερη της αριστερας Ω αριστερα...

• Σχεδόν όλες γέρνουν προς τα δεξιά! Είναι Royal (=Βασιλικές), γι'αυτό.   Πέρα από την πλάκα, το ράγισμα μπορεί και να μην γίνει ποτέ. Αλλά πάντα θα ζείς με το άγχος.   Επίσης, ναι, ο

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

Το Continental που εχω αυτες τις μερες παει τραινο!

Εγώ αυτό κρατάω μόνο. Πάρτε δικύλινδρα.:lol9:

Δημοσιεύτηκε
45 λεπτά πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

Εγώ αυτό κρατάω μόνο. Πάρτε δικύλινδρα.:lol9:

Θα συμφωνήσω μαζι σου 

Θα ήθελα ένα Musket 998 build

546A5B60-BE1E-4327-AE9D-A6E55E1A1AFA.jpeg

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Θα συμφωνήσω μαζι σου 

Θα ήθελα ένα Musket 998 build

546A5B60-BE1E-4327-AE9D-A6E55E1A1AFA.jpeg

Μη μας ξεσηκώνεις...

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

Εμενα ραγισε το πλαισιο 2ή φορα! :ranting:Τωρα εγινε στο σημειο του πλαινου σταντ. Η ταση που δημιουργειται τραβαει το μεταλο. Ειχα παρατηρησει οτι γερνει λιγο παραπανω. Μετα το ταξιδι στη Ζακυνθο το καλοκαιρι εντοπισα εντονο ραγισμα.

Τωρα θα ενισχυθει και αντιδιαμετρικα και θα ενσωματωθει ενα τριτο σημειο ενωσης κινητηρα με το πλαισιο για καλυτερη στηριξη κλπ.

Δυστυχως το μαυροσυνεφο πανω απτα μεταλλα της Ινδιας υπαρχει ακομα. Θα περασει και ευθυγραμμιση κλπ. Κοστος μονο αυτης της δουλειας περιπου 350 ευρω.

Θεωρω τα 200 ευρω κανονικη τιμη. Απλα προσεξε το ισιωμα μην δημιουργει καποια πιεση καπου στο σκελετο. Κανονικα θα πρεπει να ελεγχεται κατα καιρους για κρακελαρισμα στο χρωμα (που δημιουργει το στραβωμα).

Οι κραδασμοι στις μηχανες μας ειναι εντονοι. Και συμβουλη, οταν βαζετε μπρος το μηχανακι να μην μενει στο σταντ. Το ρελαντι κανει πολυ εντονο κουνημα που μεταφερεται στη βαση οπου παταει. Οποτε καλυτερα να στηριζεται μονο στη ροδα...

Νομιζω οτι το προσθετο που μπαινει στο κινητηρα των efi πρεπει να το σκεφτω σοβαρα. Και μια μελετη απο κανενα υπερμαστορα για αντικραδασμικα στις συνδεσεις με το πλαισιο. Δε μπορει να μη βελτιωνεται η κατασταση...

Το Continental που εχω αυτες τις μερες παει τραινο!

Τελικά, δουλεύει το αντι-κραδασμικό ή όχι;
Ο Ινδός δε λέει στο βίντεο ότι του 'βγαλε θόρυβο; ή λάθος κατάλαβα;

Δημοσιεύτηκε

Μια χαρα μηχανάκια έχετε, που θέλετε να μπλέξετε?

Δύο κύλινδροι διπλό προβλήματα...

...βαλβιδες, οδηγοί, πιστόνια, ελατήρια και τόσα άλλα...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, Ο/Η Παναγιώτης Ράμος έγραψε:

Τελικά, δουλεύει το αντι-κραδασμικό ή όχι;
Ο Ινδός δε λέει στο βίντεο ότι του 'βγαλε θόρυβο; ή λάθος κατάλαβα;

Θορυβος ολα ιδια. Αλλα περιοριζει τον κραδασμο στο κινητηρα. Νομιζω αυτο κανει διαφορα...