Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αγορά Bullet 500

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι νέος στο forum. Ψάχνω για αγορά μεταχειρισμένη bullet, μιας και τα οικονομικά μου δεν πάνε τόσο ψηλά για καινούργια και από ότι με ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία, δεν παίζει να φέρουν military σύντομα. Από ότι καταλάβετε ενδιαφέρομαι κυρίως για πράσινη αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Ευχαριστώ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Καταρχήν ρίξε μια μάτια Εδω  και πες μας λίγα λόγια για εσένα και την σχέση που έχεις με την μηχανη.

Τι λεφτά δίνεις ?

3 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Σε  ενδιαφερει efi ή καρμπυρατερ? Για να ξερουν αυτοι που εχουν πρασινη...:geia:

6 λεπτά πριν, maxilarry είπε:

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά. Είμαι άσχετος από μηχανές :) 

Μέρα με την νύχτα, με καρμπυρατέρ ειναι ποιο παλιές και ποιο αξιόπιστες (για μερικούς) και ποιο φθηνή  η efi ειναι μοντέλο από 2009 και μετά και ειναι με ψεκασμό και ποιο ακριβή .

Διαβασε σε αντίστοιχα θέματα για να δεις τις διάφορες.

Δημοσιεύτηκε

Με 3.500euro παιρνεις μια 350cc λουκουμι...Αν την βρεις!!!

Τωρα αν θελεις 500cc παλι νομιζω πως ή θα παρεις μια τελεια καταπρασινη ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡΑΤΗ ή ισως βρεις και ψεκασιαρα...αν και ειναι λιγες.Σε προλαβε εντος εβδομαδας ο Αργυρακος μας...εκανε ψουνισια πρωτη.

Δημοσιεύτηκε
21 ώρες πριν, maxilarry είπε:

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά. Είμαι άσχετος από μηχανές :) 

φιλε maxilarry αν πραγματι εισαι ασχετος εντελως απο μηχανες ,θα σου προτεινα να μην ξεκινουσες με ενφιλντ ,

ανεξαρτητως καρμπυρατερατης 'ή injection ,

αν σου αρεσει τετοιο στυλ μηχανων ξεκινα καλλυτερα με ενα honda steed ή κατι αναλογο που ειναι πιο ευκολες σε νεους οδηγους ,

τα ενφιλντ ειναι περιεργα μηχανακια για εντελως νεο οδηγο ,

αν ομως εχεις πεισμα και υπομονη κανε οτι σου πει η καρδια σου και θα τα καταφερεις και μην ακουσεις κανεναν :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Φίλε μου Χρήστο,

Δεν είμαι νέος οδηγός, απλά ποτέ δεν υπήρξα fanboy του να δένω και να λύνω ότι οδηγώ. Τί εννοείς όμως περίεργες? 

Δημοσιεύτηκε
37 λεπτά πριν, maxilarry είπε:

Φίλε μου Χρήστο,

Δεν είμαι νέος οδηγός, απλά ποτέ δεν υπήρξα fanboy του να δένω και να λύνω ότι οδηγώ. Τί εννοείς όμως περίεργες? 

για να μην παρεξηγηθω ,ανεβαζω την αποψη καποιου που ειχε γραψει αυτα στην ιστοσελιδα των μικρων αγγελιων ,

αν πω κατι εγω ισως ακουστει και καλα οτι παριστανω τον παλιουρα που ξερει να χειριζεται μια ενφιλντ ενω ολοι οι αλλοι δεν ειναι μαγκες να την καταφερουν :wink: και πιστεψτε εχω φαει και ακομα τρωω  αρκετες ηττες απο ενφιλντ ( απο να μεινω απο βενζινη στη μεση της εθνικης γιατι δεν εχει δεικτη χαμηλης σταθμης,απο το  να παταω φρενο και να σταματαω μετα απο 200 μετρα ,απο το να κολλαει το γκαζι ,απο το να μουλαρωνει και να μην περνει μπροστα το πρωι με τιποτα ::):::):::): )

διαβαστε λοιπον τι ειχε γραψει καποιος καποτε 

http://www.mikres-aggelies.com/moto/ENFIELD.asp

Ενας φίλος μου,εδω και λιγο καιρο τρωγοταν να αγορασει μια παλια μοτοσυκλετα για να ασχολειται μαζι της τον ελευθερο χρονο του.

Στην αρχη σκεφτοταν καποια παλια BMW αλλα λιγο οτι δεν εβρισκε,λιγο οτι οσες εβρισκε ηταν ακριβες,κατεληξε σε δυο μαρκες από τις οποίες η μία ήταν η Enfield.

Ο σκοπος του δεν ηταν ατέλειωτες εκδορμές στην όμορφη Ελλάδα με άλλους μοτοσυκλετιστές, αλλα απλα να την εχει για καμμια κοντινη βολτιτσα και περισσοτερο για να ασχολειται μαζι της μηχανικα. Ξερετε λυσιμο δεσιμο κινητηρα κτλ για να περναει την ωρα του.

Χρονο εχει, χωρο εχει, χρήματα για πέταμα έχει, τι του ελειπε? Η Enfield...

Ετσι μεσω αγγελιων πηρε τηλεφωνα και εκλεισε ραντεβου για να δει δυο Enfield.Μια 350αρα και μια 500αρα.

Μαλιστα τους και γω ως

Μιας και εχει τυφλη εμπιστοσυνη στην γνωμη μου, και εγω ως βετερανος των δυο τροχων, ειπε να μου τις φερουν να τις οδηγήσω για να τις εκτιμησω.

Ερχεται λοιπον ο πρωτος με την 500αρα και ζητουσε 3000 (μοντελο 2002 με 12000χιλ)

Το κοιτάζω απο δω,το κοιτάζω απο κει....δεν ελεγε πολλα πραγματα.
Λαδια εχανε απο παντού, τελος παντων, να την κανω μια βολτα τον ε λεω?....καντην μου λεει

Αφου καταφερα να βαλω μπροστα μετά από ενα μπλέξιμο με τους αποσυμπιεστες (ειχα να το δω αυτο απο τοτε που οδηγουσα κατι Honda XL500S) κουμπωνω την πρωτη και ξεκιναω, μετα απο μερικά μετρα και καμμια 10ρια αποτυχημενες προσπαθειες καταφερνω να βαλω την δεύτερη ταχύτητα και αφού έμαθα το κολπο και εβαλα και 3η.

Στο μεταξυ ξεχασα να πω οτι η αισθηση της δυναμης και της επιταχυνσης ηταν κατι αναλογο ενος 100αριου παπιου!

Φτανω καπου στο υψος του παρκινγκ που ήταν μπροστά μου και παω να φρεναρω για να γυρισω πισω. Γιατι δεν σταματαει γ...

Πατημα με ολα τα δαχτυλα και ολη την δυναμη την μανετα και το ποδοφρενο και τελικα σταματαω. (ευτηχώς λίγο πριν τα σταματιμένα αυτοκίνητα) Παναγια μου... σκεφτομαι. Φρενα εμπιστοσυνης! Φρεναρεις στο Μαρουσι και σταματας στους Αμπελοκηπους!!!

Γυριζω πισω. Φτανω εκει και σταματαω με ταχυτητα στο κιβωτιο, αφου σε καμμια περιπτωση δεν καταφερα να βρω νεκρο!

Στο μεταξυ μου λεει ο τυπος που την ειχε...-Μην ψαχνεις να βρεις νεκρο (με ειδε που παιδευομουνα) ...εχει απο δω εναν μοχλο που τον κανεις μια πανω μια κατω και βγαινει νεκρο ανεξαρτητα τι ταχυτητα ειχες μεσα!(Τεχνολογια?...Χλιδη?)

Την αποριψαμε τελικα για τα λαδια που εχανε.

Την επόμενη μερα ερχεται και το 350αρα.

2003 μοντελο με 6000χιλ και ζητουσε 2000 Τρωγεται σκεφτηκαμε.

Πολυ καλυτερη εμφανησιακα,χωρις να χανει λαδια και τα λοιπα και ξεκινησα κι εκει ενα τεστ.Τα ιδια χαλια με την αλλη. Παλευα και παλι με το σασμαν, αλλα σε αυτη τουλαχιστον εβρισκα νεκρο (εν κινησει μονο) κι οχι μονο μεταξυ 1ης και 2ης αλλα και αναμεσα στις αλλες ταχυτητες! Ινδικα σασμαν λεμε. Κορυφη!

Τα ιδια χάλια τα φρενα και απο επιδοσεις χειροτερες απο του 500. Σου θυμιζε φτιαγμενο 72αρι παπι. 1η 40χαω και απο τους κραδασμους σου φευγανε τα σφραγισματα απο τα δοντια. 2η 60χαω...3η 80χαω και μειωση των κραδασμων, 4η και τελευταια ταχυτητα, πηγε να μου σβησει. Ξανα κατεβασμα σε 3η.Φρενα....και γυριζω πισω. (δεν άντεχα άλλο)

Τι λεει?...μου λεει ο φίλος μου. Πολυ καλυτερη απο την αλλη χτες του λεω (δεν ήθελα να οδηγίσω άλλη και έπρεπε να πάρει αυτην να τελειώνουμε). Να την παρω μου λεει? Παρτην του λεω... τοσο που κανει, σιγα μην βρεις καλυτερη (δεν βρήκα και κανένα άλλο επιχείρημα όσο και αν το σκεφτόμουνα).

Ετσι ο κυβος εριφθη και απο χτες ειναι κατοχος της.

Καλορίζικη του και χαρα στο κουραγιο του.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Re αυτο το κειμενακι το ειχα διαβασει μετα που την ειχα παρει...και ειχα πει...πως τα λεει ο τυπος!!! Φοβερος.Τωρα που το ξαναδιαβαζω, παλι γελαω..:lol2:

Δημοσιεύτηκε

Για μένα, πάρε injection για να έχεις το κεφάλι σου (πιο) ήσυχο. Ή μπορείς να πάρεις electra. Είναι οι καλύτερες. :bad_smile:

Επίσης, ο Αλπικός Τρίτων πουλάει την δικιά του. (εκτός κι αν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο! :after_boom:) Καρμπυτεράτη πράσινη ετοιμοπόλεμη!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε

τον απο πανω μην τον ακους ειναι επαγγελματιας καταστροφεας ενφιλντ, τις αγοραζει πανεμορφες και την κακοποιει. ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ :popeanim::popeanim:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Φίλε μου Χρήστο ομολογώ ότι το σχόλιο σου ήταν στα όρια να παρεξηγηθεί για ελιτισμό αλλά επανήλθες με τον θεούλη και έσωσες τη μέρα!

Διαφωτιστικότατος ο κύριος με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για κάποιον που δεν έχει κάτσει ποτέ σε enfield. 

Πραγματικά με προβλημάτισε όλα όσα λέει περί σασμάν, φρένων και λαδιών. Αυτά περί ταχύτητας τα είχα υποψιαστεί αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Ίσως είναι και λίγο υπερβολικός άλλα έτσι και αλλιώς δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως λάτρης της ταχύτητας (μάλλον είμαι και λίγο χέστης) .

ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ συμβαίνει το εξής... Έχω πάθει love at first sight.  Από τη μέρα που συστηθήκαμε βλέπω όλες τις άλλες επιλογές ως κακάσχημες και έτσι όπως τα λες θα νυμφεφτώ από πείσμα την 'τρελή του χωριού' και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Είμαι όμως ξεροκέφαλος.

ps who is  Αλπικός Τρίτων?

Δημοσιεύτηκε

Αυτος ειναι ο Αλπικος Τριτων.Θανασης δηλαδη..Βεβαια δεν ξερουμε ακομα αν την πουλαει, γιατι το δηλωσε σημερα και καταλαβαινεις!! Αν το εννοει, θα μας το δηλωσει νομιζω.(Για τυχων παρεξηγησεις).

Τωρα βεβαια αν την πουλαει...

Αυτος κοιμαται (κοιτα φωτο) και η τυχη του δουλευει:lol2:

Δημοσιεύτηκε
15 ώρες πριν, maxilarry είπε:

έτσι και αλλιώς δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως λάτρης της ταχύτητας (μάλλον είμαι και λίγο χέστης) .

:lol2: ε , τελικα εμεις οι δυο μοιαζουμε :lol2: ακριβως τα ιδια και εγω  με το θεμα ταχυτητας :wc:

παρε ενφιλντ λοιπον και μην σε νοιαζει τιποτα , τα στραβα τους στα ειπαμε , τα ωραια τους ομως ειναι τετοια που δεν τα βρισκεις σε καμμια αλλη μηχανη θεωρω :thumbsup: