Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 20179 χρόνια comment_48121 Με αφορμή το θέμα για τα νέα χρώματα, οι διάφορες αλλαγές των efi του 2017: Νέα τάπα ρεζερβουάρ (δεν έχει κλειδαριά;) Διαφορετική αντλία βενζίνης (μπλιαχ) Αλλαγή στο τελικό της εξάτμισης (ήδη έχει μια υποψία σκουριάς!) Νέα πατάκια συνοδηγού (θα έπρεπε να κάνουν και τα μπροστινά έτσι!) Νέο σταντ (το παλιό ήταν σαν σωλήνα υδραυλικού) Νέο μπροστινό φτερό (τέρμα πια οι γρατζουνιές με το πηρούνι!) Νέο ψαλίδι (γιαπωνεζιά) Δισκόφρενο πίσω και ABS μπρος-πίσω (εξέλιξη!) Σύστημα μείωσης εκπομπών καυσαερίων (μπλιαχ) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 20179 χρόνια comment_48124 Ξεχασες την πιο σημαντικη αλλαγη του νεου μοντελου βre.. Την τιμη του! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48128 Λες να την ανεβάσουν; Τότε είναι που δεν θα πουλιέται! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 20179 χρόνια comment_48130 Ολα καλα κι ολα ωραια... Η ταπα ρεζερβουαρ πες ωραια ειναι και βιδωτη.Αλλα το χειλακι που εχει το τεποζιτο γυρο απο αυτην πρωτον δεν μου αρεσει και δευτερον κατι που δεν καταλαβαινω.Εχει μια τρυπα πανω...γιατι?Μηπως επειδη δεν εχει η ταπα ωστε να παιρνει αερα απο εκει ή οτι υπερχυληση γινεται απο την ταπα να ξαναμπαινει μεσα?Οτι και να ειναι θα μπορουσαν να το κανουν αλλιως. Επεξεργάσθηκε Ιανουάριος 24, 20179 χρόνια από το μέλος Αντωνης Σταθακης Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 20179 χρόνια comment_48134 1 hour ago, elifain είπε: Διαφορετική αντλία βενζίνης (μπλιαχ) Ηλεκτρική αντλία είναι για αυτό και είναι τόσο κομουτσα, τέτοια φοράνε όλα τα efi 52 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Εχει μια τρυπα πανω...γιατι? Κληρονομιά από την παλιά τάπα που φόραγαν τα προηγούμενα μοντέλα θα έλεγα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_52425 Η αντιπροσωπεία έχει φέρει μια καινούρια Desert Storm Euro4, με όλες αυτές τις αλλαγές που γράφω παραπάνω (Δυστυχώς οι φωτό δεν δουλεύουν πια) Καλή προσπάθεια από τους Ινδούς, αρκετά προσεγμένη, αλλά αν έπαιρνα, θα προσπαθούσα να βρω το προηγούμενο μοντέλο χωρίς ABS και PAV και παπαριές. Η τιμή είναι ίδια. Φήμες λένε πως υπάρχει στα σκαριά συμφωνία με Royal Enfield Αυστρίας και πλέον θα μπορεί να φέρνει οποιοδήποτε μοντέλο σε 1-2 εβδομάδες. Σημαντικό βήμα για τις πωλήσεις. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 20178 χρόνια comment_54441 Η αντιπροσωπεία έχει φέρει μια καινούρια Desert Storm Euro4, με όλες αυτές τις αλλαγές που γράφω παραπάνω (Δυστυχώς οι φωτό δεν δουλεύουν πια) Καλή προσπάθεια από τους Ινδούς, αρκετά προσεγμένη, αλλά αν έπαιρνα, θα προσπαθούσα να βρω το προηγούμενο μοντέλο χωρίς ABS και PAV και παπαριές. Η τιμή είναι ίδια. Φήμες λένε πως υπάρχει στα σκαριά συμφωνία με Royal Enfield Αυστρίας και πλέον θα μπορεί να φέρνει οποιοδήποτε μοντέλο σε 1-2 εβδομάδες. Σημαντικό βήμα για τις πωλήσεις. Γενικά το λες αυτό για το ABS ή ειδικά δεν εμπιστεύεσαι το ΑΒS στις enfield? Επεξεργάσθηκε Δεκέμβριος 12, 20178 χρόνια από το μέλος Γιάννης Μακρής Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_54444 Γενικά το λες αυτό για το ABS ή ειδικά δεν εμπιστεύεσαι το ΑΒS στις enfield? Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο σύστημα abs, αλλά πιστεύω πως όσο πιο πολλά ηλεκτρονικά βάζεις, μεγαλώνουν και οι σκοτούρες σου, ειδικά στις enfield που δεν είναι και τέρατα αξιοπιστίας. Ξαναλέω πως είναι προσωπική μου γνώμη, δεν έχω οδηγήσει efi με abs. Πέρα απο αυτό, για να βάλουν το abs, έχουν αλλάξει και το ψαλίδι. Δεν είναι πλέον στρογγυλό αλλά σαν της continental, πιο πλακουτσωτό, και δεν μου ταιριάζει με τον όλο κλασικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 20178 χρόνια comment_54445 Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο σύστημα abs, αλλά πιστεύω πως όσο πιο πολλά ηλεκτρονικά βάζεις, μεγαλώνουν και οι σκοτούρες σου, ειδικά στις enfield που δεν είναι και τέρατα αξιοπιστίας. Ξαναλέω πως είναι προσωπική μου γνώμη, δεν έχω οδηγήσει efi με abs. Πέρα απο αυτό, για να βάλουν το abs, έχουν αλλάξει και το ψαλίδι. Δεν είναι πλέον στρογγυλό αλλά σαν της continental, πιο πλακουτσωτό, και δεν μου ταιριάζει με τον όλο κλασικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Δεν έχεις και άδικο Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 20178 χρόνια comment_54449 Ειναι λιγο πιο μικρη σε μηκος... Ενω κατα τη γνωμη μου ηθελε καμια 20 εκατοστα μηκος για να δειξει... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_54457 4 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης Μακρής έγραψε: το ABS είναι της bosch? Δεν ξέρω... πού το είδες; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 20178 χρόνια comment_54461 2 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε: Δεν ξέρω... πού το είδες; δεν το είδα, απλά ρώτησα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 20178 χρόνια comment_54462 2 ώρες πριν, Ο/Η Αντωνης Σταθακης έγραψε: Θελω κι εγω να γινω κομμαντο. παρατηρώ διαφορετικό τιμόνι , σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο? Αναφορά
Με αφορμή το θέμα για τα νέα χρώματα, οι διάφορες αλλαγές των efi του 2017:
Νέα τάπα ρεζερβουάρ (δεν έχει κλειδαριά;)
Διαφορετική αντλία βενζίνης (μπλιαχ)
Αλλαγή στο τελικό της εξάτμισης (ήδη έχει μια υποψία σκουριάς!
)
Νέα πατάκια συνοδηγού (θα έπρεπε να κάνουν και τα μπροστινά έτσι!)
Νέο σταντ (το παλιό ήταν σαν σωλήνα υδραυλικού)
Νέο μπροστινό φτερό (τέρμα πια οι γρατζουνιές με το πηρούνι!)
Νέο ψαλίδι (γιαπωνεζιά)
Δισκόφρενο πίσω και ABS μπρος-πίσω (εξέλιξη!)
Σύστημα μείωσης εκπομπών καυσαερίων (μπλιαχ)