Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20206 χρόνια comment_62358 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το κεντρικό σταντ του efi classic 500 όταν αυτό αρχίζει να στραβωνει και όταν η νέα αντιπροσωπεία λέει πως είναι εκτός εγγύησης άρα δεν μπορούν να κάνουν κάτι; Ευχαριστώ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 20206 χρόνια comment_62393 7 ώρες πριν, Ο/Η Egialitis έγραψε: κατ αρχήν ευχαριστώ όλους που ασχολήθηκαν, αυτό που θέλω να πω είναι ότι έτσι όπως καταλαβαίνω εγώ τα πράγματα η ευθύνη για όσες μοτοσυκλέτες έχουν κατασκευαστικα λάθη βαραίνει μόνο την μαμά εταιρεία και σίγουρα τον εκάστοτε αντιπρόσωπο ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν νομίζω ότι ανησυχεί και ιδιαίτερα. μίλησα τηλεφωνικά με έναν νέο φίλο από εδώ και μου είπε αρκετά και ενδιαφέροντα . καλή συνέχεια σε όλους και πάλι ευχαριστώ Γιατί να ανησυχούν; Η πώληση των enfield ειναι πάρεργο, άλλη είναι η κύρια πηγή εδόδων της. Νομίζω είναι σαν την παλιά αντιπροσωπεία με άλλη επωνυμία όμως. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 20206 χρόνια Συγγραφέας comment_62394 11 λεπτά πριν, Ο/Η SSAV έγραψε: Γιατί να ανησυχούν; Η πώληση των enfield ειναι πάρεργο, άλλη είναι η κύρια πηγή εδόδων της. Νομίζω είναι σαν την παλιά αντιπροσωπεία με άλλη επωνυμία όμως. Τουλάχιστον οι προηγούμενοι είχαν ανταλλακτικά και ήταν και σε κεντρικό σημείο. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 20206 χρόνια comment_62395 Το βραχυκύκλωμα μπουζί είναι από χαλασμένο αισθητήρα... ...προγραμματισμό δεν μπορούν να κάνουν επειδή η μαμά Enfield δεν έχει αγοράσει όλη την διαχειρηση του χαρτί και ειναι κλειδωμενα από την κατασκευάστρια εταιρεία. Μόνο σε αυτούς που κάνουν τιουνιγκ εγκεφάλων. Αν έχουν φυσικά διάθεση και πέσει και το χρήμα. Η ενημέρωση του φιρμγουερ είναι άλλο και μπορεί να γίνει οπότε κρίνει η μαμά εταιρεια. Όσο για ανταλλακτικά και εξυπηρέτηση Ελλάς το μεγαλείο σου. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 20206 χρόνια comment_62396 29 λεπτά πριν, Ο/Η Egialitis έγραψε: Εδώ δεν έχουν ανταλλακτικά.... διαγνωστικό θα έχουν!!!! Σύντροχοι το θέμα ανοίχτηκε για το κεντρικό σταντ σε EFI και όχι για τις εντυπώσεις μας για την αντιπροσωπεία τις οποίες μπορούμε να τις εκφράσουμε εδώ υπάρχει ήδη θέμα. Μέσω του viber έλαβα φωτογραφίες του σταντ του @Egialitis, αλλά ως μη κάτοχος EFI δεν μπορώ να διακρίνω κάποιο πρόβλημα, ούτε στο σταντ ούτε στο σκελετό. Αν ο πίσω τροχός έχει κάτσει μήπως οφείλεται σε άλλη αιτία και όχι στη βάση του σκελετού? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 20206 χρόνια comment_62399 ΜΑκρυτερα αμορτισερ, τα σινεμπλοκ των αμορτισερ εχουν φθαρει οποτε το αμορτισερ εχει"μεγαλωσει" την διαδρομη του, ελαστικο με μεγαλυτερο προφιλ, μετα σκελετο οπως λετε και εσεις, στραβωμενο διπλο (απιθαονο), το στοπ του διπλου σταν για καποιο λογο εχει μετατοπιστει, φθαρει, μικρυνει και το σταντ με μεγαλυτερη γωνια πια παρκαρει την μοτο πιο χαμηλα. Τι αλλο? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62708 Εχω καιρο να μπω στο φορουμ, αλλα αν και ακαιρο, θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την εταιρεια να βγαζει στο δρομο οχηματα με τετοια προβληματα. Ακους εκει να σπανε σκελετοι απο γυφτικο σχεδιασμο και να μην τρεχει μια απο αποψη μηνυσεων στα βοδια τους Ινδους. Τα καινουρια μοντελα τους μαρανανε. Αναρωτιεμαι πως περιμενουν να πουλανε μοτοσυκλετες "νεας" τεχνολογιας με τετοιες γυφτιες. Ας εμεναν στο παλιο "καλο" μοντελο για οσους θελουν να αγορασουν ρετρο μηχανη, προσωπικα δεν θα εδινα λεφτα για τιποτα αλλο περαν του Bullet (με τη λογικη οτι παιρνω εν γνωση μου τρακτερ 4-5 δεκαετιων αλλα κανω τα στραβα ματια γιατι θελω "παλιο"). Δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να θεωρησω προοπτικη αγορας σε οτιδηποτε "μοντερνο" απο αυτη την εταιρια (Interceptor, Himalayan, κ.α) οσο "ομορφο" και να ειναι γιατι δεν ξερω απο που θα μου ερθει. Μπορω να δικαιολογησω φθορες σε δισκους οπως διαβασα σε αλλο αρθρο, αλλα οχι τετοια σοβαροτατα προβληματα. Θα προτιμουσα "δοκιμασμενη" μαρκα και οχι αρπακολλατζηδες ινδους που κανουν πειραματα στο κεφαλι μας. Συγχωρεστε τη γνωμη μου και δεν θελω να προσβαλλω οσους αγορασαν τα καινουρια μοντελα. Απλα "αρπαξα" αναποδες με το ραγισμενο σκελετο που ειδα στο βιντεο απο Ιταλια. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62711 @hawklord Δεν έχεις άδικο και η οργή σου είναι δικαιολογημένη όμως μην ξεχνάς ότι αν δεν προχωρήσει κι αυτή εταιρεία μπροστά έστω και με λάθη, θα την θεωρούμε οπισθοδρομική και μετά θα αναρωτιόμαστε για πιο λόγο δεν προχωράει κι αυτή μπροστά όπως όλες οι εταιρείες. Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι φυσιολογικό το να υπάρχουν αστοχίες όμως θα περίμενα καλύτερη δικτύωση αντιπροσωπειών (και μαμά αντιπροσωπείας) ώστε να μπορούν απευθείας να υπάρχει επίλυση των προβλημάτων αυτών. Εάν υπήρχε λοιπόν καλύτερη δικτύωση και οργάνωση αντιπροσωπείας για να μπορεί να επιλύσει κατευθείαν αυτά τα προβλήματα θα υπήρχε σίγουρα πολύ λιγότερη γκρίνια Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62712 Νικο, δεν φιλτραρω το θεμα απο την αγαπη μου για τη μηχανη μου. Τη Μαυρουκα μου την αγαπαω με ολα τα καλα και τα στραβα της, αλλα τετοια βλακεια δεν ειδα πανω της. Δεν μιλαμε για ψυρισμα στα στεφανια στο τριμηνο (οπως εγινε στη δικη μου οταν την ειχα αγορασει καινουρια) αλλα για εγκληματικη αμελεια. Πες με ρατσιστη, αλλα παντα φοβομουν να αγορασω ινδικη μηχανη και ντρεπομαι να λεω οτι φτιαχτηκε εκει, αλλα ας οψεται που δεν υπηρχε αλλη αυθεντικη ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ παλια (μονο η Ural την οποια απεφυγα για αλλους λογους). Οπως δεν θα εκανα ποτε εγχειρηση στο Δελχι ετσι δεν θα εμπιστευομουν τη ζωη μου σε ινδικο σχεδιασμο. Το οτι συνεχισαν να βγαζουν το παλιο αγγλικο μοντελο δεκαετιων ειναι αλλο πραγμα απο το να καθησουν να σχεδιασουν εξ αρχης ενα νεο, οπου -ακουσον ακουσον- τους κοβεται ο σκελετος επειδη ακομα μαθαινουν στην κασιδα μας τα καημενα τα παιδια. Εσυ φανταζεσαι σοβαρη εταιρια να εκανε τετοιο εγκλημα; Οταν αγοραζεις Λαντα και Ζασταβα περιμενεις αντιστοιχη αποδοση αλλα και τιμη Λαντα και Ζασταβα. Που πανε οι ινδοι με τεχνολογιες που δεν τους παιρνει, τουλαχιστον ακομα; Οσο για αντιπροσωπεια και εργοστασιο, με τετοια χαλια τους βριζεις τη μανα, σου αλλαζουν σκελετο (κανονικα θα επρεπε να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω και αποζημειωση που επαιξες κορωνα γραμματα τη ζωη σου) και σου ζητανε και συγνωμη που δεν τους τρεχεις στα δικαστηρια. Δεν ζουμε στο 50 που οι καταναλωτες ηταν πιο βοδια απο τους παραγωγους. Ας προσεχαν να την τεσταρουν πριν τη βγαλουν στους δρομους. Δεν χρειαζεται να πω οτι αν ειχα μια ενσταση να δωσω λεφτα για τα νεα μοντελα (για την περιπτωση που υποκειμενικα καθαρα μου αρεσαν) με αυτο που ειδα θα εχω 100. Για να μην πω για αλλα λειτουργικα που εχω διαβασει πιο παλια με ψεκασμους που δεν λειτουργουν και τα γυρνανε οι κατοχοι τους σε καρμπιρατερ. Τουλαχιστον εκει πινεις ενα κρυο ποτηρι νερο που εδωσες λεφτα για εξελιγμενη τεχνολογια και εδωσες κι αλλα λεφτα απο πανω σαν κοροϊδο για να την ξανακανεις τρακτερ, αλλα τουλαχιστον δεν κινδυνεψες να δεις τα ραδικια αναποδα. Αν ειχα 7-8 χιλιαρικα γι τα ινδικα διαστημοπλοια που πουλανε τωρα, θα εκανα λιγη υπομονη παραπανω για να δωσω λιγα περισσοτερα σε εταιρια που σεβεται τη ζωη των πελατων της. Δεν ειναι θεμα δικτυωσης και οργανωσης της οποιας αντιπροσωπειας τετοιες εγκληματικες ενεργειες, και τα προβληματα ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ μετα που θα βγουν οι μηχανες στην αγορα αλλα ΠΡΙΝ βγουν. Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια από το μέλος hawklord Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62713 Χωρίς να διαφωνώ με αυτά που λέτε θα σας επισημάνω ότι δεν είναι αποκλειστικό φαινόμενο των Ινδικών μηχανών να σπάνε ... Σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν βγάλει στο σύντομο παρελθόν και όχι μόνο μηχανές που είχαν θέμα με τον σκελετό ... Το θέμα είναι πώς σπάνε και κάτω από ποιες συνθήκες Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62714 12 λεπτά πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: Το θέμα είναι πώς σπάνε και κάτω από ποιες συνθήκες 3:30 στο παρακάτω βίντεο.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62715 Έψαχνα να βρω μία φωτογραφία που είχαμε κοινοποίηση εδώ πέρα με ένα σπασμένο λαιμό μιας BMW δυστυχώς δεν τα κατάφερα αξίας μηχανής άνω των 10.000 € δεν θα ήθελα καν να μπω στο κόπο να αναφέρω κάποιες moto guzzi οι οποίες είχαν Διαρροή στην κεφάλι από λάδι, οι άγγλοι το οποίο θεωρούν φυσιολογικό να βλέπουν απάνω στο κινητήρα λαδακι αλλιώς σου λέει ότι κάτι δουλεύει λάθος κ.ο.κ. σίγουρα άλλες αντιπροσωπείες έχουνε λιγότερα προβλήματα σίγουρα η Royal Enfield έχει ενδεχομένως περισσότερα προβλήματα από τις άλλες αντιπροσωπείες . Ξανατονίζω όμως και είναι η άποψή μου ότι όταν μία αντιπροσωπεία μπορεί και δουλεύει σωστά προς τους πελάτες της η γκρίνια είναι σίγουρα μικρότερη . Και ο @hawklord από την μεριά του έχει τα δίκαια του , όμως πιστευω ότι δεν εχουμε δώσει σημασία το τι συμβαίνει σε άλλες μάρκες πολύ ποιο ακριβές . Η κουβέντα είναι μεγάλη , καφέ να έχουμε να πίνουμε Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62717 16 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: κάποιες moto guzzi οι οποίες είχαν Διαρροή στην κεφάλι από λάδι Συκοφαντίες των ανταγωνιστών. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62718 Aγαπητοί φίλοι σίγουρα η ποιότητα κατασκευής της Royal Enfield είναι μετρία και θεωρώ ότι μόνο μετά το 2018 έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου... Να ξέρετε όμως στην Ελλάδα υπάρχει το σοβαρότατο πρόβλημα των ανύπαρκτων αντιπροσωπειών Royal Enfield που περιμένουν ουρανοκατέβατους πελάτες και έχουν αντιμετώπηση προς αυτούς τύπου Alex Pac. Eίναι δυνατόν να μιλάμε για προβλήματα ψεκασμού σε μοντέλα του 2008 ,εν έτη 2020 και πολλά άλλα άλυτα προβλήματα...? Σε όλες τις σοβαρές αντιπροσωπείες του εξωτερικού Royal Enfield αυτά τα προβλήματα λύνονται σε 1-2 μέρες και όχι σε μήνες ή χρόνια..Βέβαια για όλα αυτά δεν φταίνει οι εκάστοτε αντιπρόσωποι αλλά η μαμά εταιρία που τους αφήνει και ή δεν τους ελέγχει ή κάνει τα στραβά μάτια... Κρίμα για τους αγωνιστές κατόχους Royal Enfield... Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια από το μέλος andrew Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62719 Άντε καλέ που σπάνε τα bmw...να στα καινούργια που βγάλανε έφευγαν λίγο τα καλάμια από την θέση τους πάνω στην μάνα και μπορούσες να σκοτωθείς...φτου κακία λέξη... Ή σε κάποια άλλα μοντέλα να σου χαλάσει η μονάδα φρένου που είναι ηλεκτουδραυλικη και να φρενάρεις αφού γίνεις στην καλύτερη χαλκομανια πίσω απο κάνα αυτοκίνητο... Ή να σου καίει τα πινια κάθε 30.000 χιλιόμετρα γιατί δεν σχεδίασαν το βολάν να έχει καλή ψυξη και το νέο που βγάλανε κάνει καμία 900αραααα...έλα μωρέ λεφτά υπάρχουν... Ααααα και κάτι suzuki κοβαν λαιμούς και σκορπούσαν στο δρόμο... Και κάτι Yamaha χαλούσαν τα tps για πλάκα... Και ο κατάλογος μακρής... Τα υπόλοιπα αύριο βαριέμαι... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62720 Το πόρισμα είναι ότι σε όλα τα μηχανάκια υπάρχουνε προβλήματα σε άλλα σοβαρά σε άλλα όχι, από κει και πέρα το αν υπάρχουνε λύσεις είναι καθαρά θέμα αντιπροσωπείας, και βεβαίως εάν αντιπροσωπεία μπορεί και εξυπηρετεί τον πελάτη. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62721 4 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Το πόρισμα είναι ότι σε όλα τα μηχανάκια υπάρχουνε προβλήματα σε άλλα σοβαρά σε άλλα όχι, από κει και πέρα το αν υπάρχουνε λύσεις είναι καθαρά θέμα αντιπροσωπείας, και βεβαίως εάν αντιπροσωπεία μπορεί και εξυπηρετεί τον πελάτη. Νίκο τα είπες όλα...Συμφωνώ απόλυτα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62722 Ααααα ξέχασα στα πρώτα moto guzzi τα V7 σε κάποια αν όχι σε ολλα μόλις έκανες ταξίδι πάνω από 150 με 170 χιλιόμετρα απόσταση συνεχόμενα πετούσε την πίσω τσιμουχα του διαφορικού στον τροχό και έχανες τις βαλβωλινες... Σε άλλα πάλι έσπαζε η μπότα στον μπροστινό τροχό... Ψαχτητε λίγο και θα πέσετε πάνω στις κατασκευαστικες βλακιες Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62725 4 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε: 3:30 στο παρακάτω βίντεο.. Νίκο δεν το παίζει... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62726 1 ώρα πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Ααααα ξέχασα στα πρώτα moto guzzi τα V7 σε κάποια αν όχι σε ολλα μόλις έκανες ταξίδι πάνω από 150 με 170 χιλιόμετρα απόσταση συνεχόμενα πετούσε την πίσω τσιμουχα του διαφορικού στον τροχό και έχανες τις βαλβωλινες... Σε όλα τα V7! Οι πιθανότητες είναι πιο πολλές αν ο Ιταλός το έφτιαξε Δευτέρα, μετά από ΣΚ ή Παρασκευή στο τέλος της βάρδιας. Το έπαθα κι εγώ πριν ένα μήνα. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62727 Μόλις τώρα, Ο/Η elifain έγραψε: Σε όλα τα V7! Οι πιθανότητες είναι πιο πολλές αν ο Ιταλός το έφτιαξε Δευτέρα, μετά από ΣΚ ή Παρασκευή στο τέλος της βάρδιας. Το έπαθα κι εγώ πριν ένα μήνα. Υπάρχει λύση ή όχι? Ψαχτηκες στην διεθνή κοινότητα των v7. Εγώ πριν πάρω το bmw πήγα να πάρω το v7 αλλά στο ψαχτηρι έπεσα πάνω σε αυτο το προβλημα. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62729 Το πρώτο v7 σιγουρα από εκεί και πέρα δεν το παρακολουθησα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62730 Νοεεεεεεε το βιδεο δεν παίζει γιατί πάλι έκλεψες πνευμτικα δικαιώματα.... Σε είπα να βάζεις παραδοσιακά τραγουδια.για να γλητωσεις αλλά δεν με ακούς... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62731 1 ώρα πριν, Ο/Η andrew έγραψε: Μιλάμε για το V7 iii ? Ναι Αντρέα, αλλά μπορεί να συμβεί σε όλα. Το ίδιο ψαλίδι έχουν. 1 ώρα πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Υπάρχει λύση ή όχι? Ψαχτηκες στην διεθνή κοινότητα των v7. Αυτό που έγραψα πιο πάνω, είναι ακριβώς τα λόγια που μου είχε πει ο μάστορας της αντιπροσωπείας όταν το πήρα. Και μου είπε πως αν γίνει, το φτιάχνουν και συνήθως δεν ξανασυμβαίνει. Οπότε είναι γνωστό το θέμα. Το έφτιαξα στην εγγύηση. Η μηχανή είχε περίπου 13.000 χλμ. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20206 χρόνια comment_62732 Ωχου αυτό ηταν παλιό, σιγα μη καρσω να το ξαναφτιαξω, να ερχοσαστε στις πανελληνιες RE να ζειτε τις ενφιλντοκαταστασεις. Δειχνει τον Τρυφωνα που εβαλε την EFI στο ρεμα... Αναφορά
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το κεντρικό σταντ του efi classic 500 όταν αυτό αρχίζει να στραβωνει και όταν η νέα αντιπροσωπεία λέει πως είναι εκτός εγγύησης άρα δεν μπορούν να κάνουν κάτι;
Ευχαριστώ