Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5Η Πανελλήνια Στην Κοζάνη - Καστοριά - Θεσσαλονίκη 26-29 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραίο :mf_popeanim:  Νοε,αλλά  όπως το  είδα  εγώ  αυτό το ρεζερβουάρ, πρέπει  να  έχει  "πρόβλημα", :think: μάλλον  δεν τα  ΧΩΡΑΕΙ   ΤΑ 18ΛΙΤΡΑ !  για να το  διαπιστώσουμε, ρίξε  ένα  φουλάρισμα  και  έλα  για  καφέ,  αν  δεν  χρειαστεί  ξαναγέμισμα  είσαι  Ο.Κ.   :bike:  

Υ.Γ. Ο καφές κερασμένος   από  μένα :coffee:   !  οι  μπουγάτσες  από  τον  ΒΒΚη! :popcorn:

… εγώ θα κεράσω μπουγάτσες με όλες τις γεύσεις…και μετά θα σφάξουμε κότα από το κοτέτσι του Πανάγου για γιουβέτσι….μετά θα έρθεις σε εμένα για γουρουνάκι…και μετά θα κατέβεις στης Αθήνα με λεωφορείο γιατί από τα κιλά που θα πάρεις δεν θα σε πηγαίνει η Enfield …

…Γιαυτο σε λέω πάρε BMW….χιχιχιχιχι

• Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 19,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Μάλλον δεν θα πάρω αδιάβροχα, ο καιρός δεν θα είναι βροχερός στο διάστημα της πανελλήνιας (σύστημα Ποσειδών). 

Δημοσιεύτηκε

Και προσθέτοντας στα λεγόμενα του Στέλιου μάλλον δεν θα χρειαστούμε ούτε εσωτερική επένδυση στο μπουφάν, αρκεί ένα μακριμάνικο μπλουζάκι με την κορντούρα και καλά γάντια ώστε να μην περνάει αέρας στα χέρια.

Δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον θα την πάρω για το πρωί κι αν σκάσω θα την βγάλω και θα την δέσω με το χταπόδι πάνω στα πράγματα.

όποιος δεν πίνει σκέτο εσπρέσο να φέρει ζάχαρη και γάλα

Μωρέ και σκέτο καφέ πίνω,

αφού τόσο πρωί δεν θα βρούμε ούτε στη Λαμία ανοιχτό καφενείο.

Θυμάσαι την πρώτη πανελλήνια για Βόλο..;

Αααααααααααχ τι μου θύμησες..!!

Δημοσιεύτηκε

Νικοοοοο... εδω ειμαστε δεν παμε πουθενα σας περιμενουμε !!!! Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχετε :thumbsup:  :bike:  και τα τηλεφωνα ανοιχτα 

Δημοσιεύτηκε

Θυμάσαι την πρώτη πανελλήνια για Βόλο..;

Αααααααααααχ τι μου θύμησες..!!

Αν θυμάμαι, πως δεν θυμάμαι! Τελικά ήπιαμε καφέ στην Στυλίδα, γιατί στα Καμμένα Βούρλα ήταν όλα κλειστά.

Δημοσιεύτηκε

Τελικά έκανα αναταξινόμηση πραγμάτων. Άφησα ένα ζευγάρι παπούτσια, τα ισοθερμικά εσώρουχα, την εσωτερική θήκη του tankbag και διαφορετική κατανομή πραγμάτων στις πλαϊνές βαλίτσες και στο λουκάνικο. Για το πρωί έχω αφήσει την κουκούλα και το βράσιμο του νερού (απαιτείται για την παρασκευή του εσπρέσο). Παιδιά φέρτε ένα-δύο μπουκαλάκια νερό, γιατί εγώ είμαι φουλ. Δυστυχώς δεν έχω μπισκοτάκια για να συνοδεύσω τον καφέ.

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά φέρτε ένα-δύο μπουκαλάκια νερό, γιατί εγώ είμαι φουλ. Δυστυχώς δεν έχω μπισκοτάκια για να συνοδεύσω τον καφέ.

Στέλιο αν έχω χώρο θα φέρω εγώ, αλλιώς θα βρούμε σε κανά βενζινάδικο.

Ή να τα βάλω σε μια σακούλα σουπερμάρκετ στο μπράτσο..; :think:

Δημοσιεύτηκε

καλό δρόμο να έχετε και με το καλό να συναντηθούμε στην θεσσαλονίκη. υπάρχει πρόγραμμα που θα πάμε που θα μείνουμε?

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς το πορσελάνινο σερβίτσιο δεν χωρά στις αποσκευές. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα αναγκαστείτε μα πιείτε τον καφέ απευθείας από τη μηχανή. Θα σερβιριστεί σε ποτηράκια που θα μας ταξιδέψουν πίσω στα ανέμελα παιδικά μας χρόνια.

[Ίσως εάν είχα BMW να μπορούσα να κουβαλήσω όχι μόνο πορσελάνινο σερβίτσιο, αλλά και σαλονάκι με κεντητό τραπεζομάντηλο.]

Δημοσιεύτηκε

[Ίσως εάν είχα BMW

- Εσένα πρέπει να σε προσέχω ιδιαιτέρως τώρα που θα πάμε Θεσσαλονίκη.. :bash:

δεν θα σε αφήσω να πλησιάσεις πολύ κοντά και μου κολλήσεις bbkια.. :tongue0013:

- Κουλουράκια φούρνου με σοκολάτα πακεταρίστηκαν και τρία μπουκάλια νερό.

- Πάω να φορτώσω και το πρωί όπως είπαμε, 06:00 στα διόδια..!!

καλό δρόμο να έχετε και με το καλό να συναντηθούμε στην θεσσαλονίκη. υπάρχει πρόγραμμα που θα πάμε που θα μείνουμε?

Άγγελε την Παρασκευή πρωί θα κατέβουν τα παιδιά από Θεσσαλονίκη στην Κοζάνη και θα ανέβουμε παρέα σαπάνω.

Θα βρούμε ξενοδοχείο και το Σαββάτο θα υψώσουμε τη σημαία του Ολυμπιακού στον Λευκό Πύργο.. :rolleyes:

Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες να επικοινωνήσεις με τους γείτονές σου.. ;))

Δημοσιεύτηκε

Άντε  καλό  δρόμο, να έχετε , σας περιμένουμε  με  ανυπομονησία, Νίκο ( :mf_popeanim: ) το  ραντεβού στην ,   Κοζάνη  το  υπολογίζω, περίπου στις  10:30-11:00, (ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων  για την  αργοπορία μας, αλλά πρέπει να δείξουμε,  κατανόηση  και "επίπεδο" :emotions33: , αφού η  άλλοι 2 :bike:  :bike: , συνμοτοσυκλετιστές :crazy:  θα  είναι  με  μπε τονιέ ρες , bmw,  οπότε  δικαιολογίστε  τους αργούς  ρυθμούς μας .)Μάλιστα θα ακολουθήσουμε  "ειδικές"   διαδρομές , γιατί τα  "καρούμπαλα" :vava: (κύλινδροι)  του Μένιου, εξέχουν  πολύ  και  δεν  μας  αφήνει  η  τροχαία :police:   να  μπούμε  στην  εθνική  οδό !

Υ.Γ, Τα  κουλουράκια  φούρνου, με  σοκολάτα, θέλουμε την  συνταγή!

Υ.Γ.1. Το  τυλιχτό με καλαμάκι ! μεταφρ. Πιττα  γύρο, από όλα !,(από  την Λαρισσα και πάνω  αν  πεινάσετε!)

Δημοσιεύτηκε

Ένα - τέσσερα, ελήφθη και κατενοήθη κέντρο.

Καλή αντάμωση.. :)

:dj:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παίδες καλό δρόμο…..Καλή αντάμωση...!!!

Άγγελε σου στέλνω pm….

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑ

Βγάλε τα σεντόνια

Το σερβίτσιο …της προίκας εεεεεε

….εγώ θα σφάξω τον κόκοραααα….

Κι κι ρίκουυυυυυ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣΣΣΣΣ…!!!

Να μη ξεχάσω τα λουκάνικα του Γιώργου…

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, είμαστε Κοζάνη. Μας υποδέχτηκαν ο Μάκης και φίλος του ο Νίκος στη γέφυρα που στρίβεις για Σιάτιστα και μας συνόδευσαν μέχρι το ξενοδοχείο. Σε λίγο θα πάμε για καφέ, φαγητό και ότι άλλο προκύψει. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη ζεστή υποδοχή.

.Φίλοι Βόρειοι με το καλό ν'ανταμώσουμε αύριο.

Δημοσιεύτηκε

Φίλοι Βόρειοι με το καλό ν'ανταμώσουμε αύριο

Θα βρεθούμε   γύρω  στις  11:00, εμείς  έχουμε  αναχώρηση  από  Θεσσαλονίκη  στις 8:00 , τα  λέμε !    

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα. Χθες είμαστε Καστοριά, σήμερα πάμε Θεσσαλονίκη μέσω Έδεσας και το απόγευμα επιστρέψουμε πάλι Καστοριά για να ξεκινήσουμε Κυριακή πρωί το ταξίδι της επιστροφής. Χθες στην Καστοριά συναντηθήκαμε με τους :

1. SV2MDL

2. BOSHIS

3. ROUSMAK

4. BBK

5. ΠΑΝΑΓΟΣ

6. ΝΙΚΟΣ (φίλος του ROUSMAK)

Οι Θεσσαλονικείς και οι Καστοριανοί ήρθαν Κοζάνη και ταξιδέψαμε όλοι παρέα έως την Καστοριά,

Τους ευχαριστούμε όλους για άλλη μία φορά για την ζεστή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία και ελπίζουμε να τους ανταποδώσουμε σύντομα.

Δημοσιεύτηκε

Οι τρεις ταξιδιώτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής ...

Καλό δρόμο φίλοι μου :bike:  :bike:  :bike:  και εύχομαι να περάσατε καλά !!

Χαρήκαμε πάρα πολύ που μας επισκεφθήκατε μακάρι να μπορούσαμε να σας κάνουμε περισσότερη παρέα στις διαδρομές σας εδώ πάνω.

Πραγματικοί Easy Riders !! :thumbsup:

Ταξιδιάρες ψυχές !!! :bow:

Σύντομα να ξανανταμώσουμε !!

Δημοσιεύτηκε

'Εφτασον και κολοπόνεσον! Πάντα τέτοια να 'χουμε! :thumbsup:

Ήταν υπέροχη "βόλτα", μια μικρή προπόνηση για την Πανβαλκανική !  :D

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

μετά από 9,50 ώρες ταξίδι έφτασα σπίτι. Ευχαριστώ όλους τους βόρειους συντρόφους για την αξέχαστη φιλοξενία τους, αλλά και τους δύο συνταξιδιώτες μου για την συντροφιά στο μακρινό τούτο ταξίδι.

Ποιος είπε ότι η Enfield δεν μπορεί να ταξιδέψει? Μπορεί και πολύ καλά μάλιστα, εάν ακολουθήσεις το ρυθμό της. Κατά μέσο όρο έκαναν περίπου 450 km ημερησίως, 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Βρεθήκαμε με τα φιλαράκια μας και αυτό είναι αρκετό.

Τα είπαμε…!!!

Τα ήπιαμε…!!!

Ήταν πολύ όμορφα.

Άντε να βάλουμε μπρος για την επόμενη…!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.