Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5Η Πανελλήνια Στην Κοζάνη - Καστοριά - Θεσσαλονίκη 26-29 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραίο :mf_popeanim:  Νοε,αλλά  όπως το  είδα  εγώ  αυτό το ρεζερβουάρ, πρέπει  να  έχει  "πρόβλημα", :think: μάλλον  δεν τα  ΧΩΡΑΕΙ   ΤΑ 18ΛΙΤΡΑ !  για να το  διαπιστώσουμε, ρίξε  ένα  φουλάρισμα  και  έλα  για  καφέ,  αν  δεν  χρειαστεί  ξαναγέμισμα  είσαι  Ο.Κ.   :bike:  

Υ.Γ. Ο καφές κερασμένος   από  μένα :coffee:   !  οι  μπουγάτσες  από  τον  ΒΒΚη! :popcorn:

… εγώ θα κεράσω μπουγάτσες με όλες τις γεύσεις…και μετά θα σφάξουμε κότα από το κοτέτσι του Πανάγου για γιουβέτσι….μετά θα έρθεις σε εμένα για γουρουνάκι…και μετά θα κατέβεις στης Αθήνα με λεωφορείο γιατί από τα κιλά που θα πάρεις δεν θα σε πηγαίνει η Enfield …

…Γιαυτο σε λέω πάρε BMW….χιχιχιχιχι

• Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 19,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

δεν είμαι αναποφάσιστος κανονίζω την άδεια μου και θα είμαι εκεί να γνωριστούμε και από κοντά

Άγγελε, συνεννοήσου με τους Θεσσαλονικείς για το πρόγραμμα.

Το πιο πιθανόν να έρθουν να μας πάρουν από την Κοζάνη την Παρασκευή.

Προς το παρόν ο καιρός δείχνει να είναι σύμμαχος και να μη χρειαστούμε καθόλου αδιάβροχα. :)

Δημοσιεύτηκε

δεν έχω κανένα τηλέφ. την παρασκευή που θα διανυκτερεύσετε? το πιο πιθανό να έρθω μόνο θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...θα σε πάρω τελέφωνο σήμερης...ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δημοσιεύτηκε

Αύριο πλένω την Enfield και ετοιμάζω κατάλογο για τα πράγματα που θα πάρω μαζί μου. Αλήθεια βόρειοι σύντροφοι να πάρουμε και μπουφανάκι για την βραδινή ψύχρα?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Στέλιουμμμ τις τελευταίες μέρες έχει ψυχρούλα στα ορεινά της Θεσσαλονίκης.....ΤΙ ΕΙΠΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΑΣΣΣΣΣΣ....!!!

...ναι δεν θα έλεγα όχι...

Δημοσιεύτηκε

Αλήθεια βόρειοι σύντροφοι να πάρουμε και μπουφανάκι για την βραδινή ψύχρα?

ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ! :cold:

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν αφήστε τις συμβουλές,

είμαστε πανέτοιμοι, μάχιμοι μηχανόβιοι, ταξιδιάρες ψυχές... :bike: :bike: :bike:

Κοιτάξτε μόνο να μας βρείτε ξενοδοχείο που να πληρή της απαιτήσεις μας.. B)

Παρομοίως και ο Μάκης (Rousmak) στην Κοζάνη.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενεία σας, είμαστε υπόχρεοι.. :)

3 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε

Η Enfield πλύθηκε και γυαλίστηκε, το ίδιο και το αυτοκίνητο της συζύγου (καθόλα σχετικό με την πανελλήνια αφού έδωσε την άδεια της). Ο κατάλογος έχει γραφτεί και ήδη αρχίζω να διαγράφω τα πράγματα που πακετάρω.

Δημοσιεύτηκε

Έχω απλώσει τον χάρτη στην οθόνη και χαράζω συνεχώς φανταστικές διαδρομές.

Απ' ότι φαίνεται το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο δικό μας μεγάλο ταξίδι από την Αθήνα

Η διαδρομή της Πέμπτης 26-09-2013 πιθανόν θα είναι: Αθήνα - Λαμία - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Κοζάνη (469 χλμ.)

Μετά από διανυκτέρευση στην Κοζάνη, το πρωινό της Παρασκευής θα έχει άκρως μοτοσικλετιστικό ενδιαφέρον.

Όποιος επιθυμεί να μάθει, να δει και να θαυμάσει θα πρέπει να είναι παρών.

Έχοντας κατά νου πως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν εκφράσει επιθυμία για συνάντηση στην Κοζάνη,

άνοιξα λίγο περισσότερο τον χάρτη και είδα πως η Καστοριά είναι μόλις 72 χλμ. από την Κοζάνη.

Ντροπή δεν θα είναι να μην δοκιμάσουμε την φημισμένη μανιταρόπιτα του Γιάννη SV2MDL..; :popcorn:

Την διαδρομή της Παρασκευής 27-09-2013 κάπως έτσι την φαντάζομαι: Κοζάνη - Καστοριά - Έδεσσα - Θεσσαλονίκη (267 χλμ.)

Όμως το πιο σωστό είναι την Καστοριά να την αφήσουμε για άλλο δικό της ταξίδι και εμείς να μην φορτωθούμε πολλά χιλιόμετρα. ΓΙΑΝΝΗ σε περιμένουμε στην Κοζάνη.. :angry009:

Το Σαββάτο της 28-09-2013 θα αφεθούμε στην φιλοξενία των Θεσσαλονικέων που τόσο πολύ μας αγαπάνε.. :blink: [...................] συμπληρώστε βρε καρντάσια που θα μας ξεναγήσετε...; :rtfm:

Και την Κυριακή 29-09-2013 θα πάρουμε μονορούφι τον δρόμο της επιστροφής (503 χλμ.)

Όλα τα παραπάνω είναι απλές σκέψεις,

το τι θα κάνουμε στην πράξη δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Θα εξαρτηθεί το πρόγραμμα και από το τι θέλουν οι βόρειοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ερχόμενη Πέμπτη 06:00 το πρωί,

τρεις παλαβοί easy riders ξεκινάνε το ταξίδι από Αθήνα.

Δημοσιεύτηκε
Καλησπέρα. Είμαι στο Γενηματά λόγω αδιαθεσίας της μεγάλης μου κόρης. Ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εξετάσεις και δεν ξέρουμε τι έχει. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Θα σας κρατήσω ενήμερους για το τι θα κάνω με την πανελλήνια.
Δημοσιεύτηκε

Τώρα γυρίσαμε από το νοσοκομείο (21:30 μ.μ. - 02:30 π,μ.). Από τη στιγμή που η αξονική τομογραφία, οι αιματολογικές εξετάσεις καθώς και η οφθαλμολογική εξέταση είναι πολύ καλές δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα περιμένω όμως και την αυριανή ημέρα για να είμαι απολύτως ήσυχος. 

Πιστεύω ότι το "ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ" εξακολουθεί να ισχύει. Πάω για ύπνο γιατί είμαι ερείπιο, αμφιβάλω όμως αν θα μπορέσω να κοιμηθώ αμέσως λόγω υπερέντασης.

Δημοσιεύτηκε

Περαστικά θα είναι Στέλιο. Πάνω από όλα η οικογένεια.. :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Περαστικά Στέλιο…..Πρώτα η οικογένεια και μετά όλα τα άλλα….έχει δίκαιο ο Noe.

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα.

Δημοσιεύτηκε

φιλε Στελιο περαστικα σας, και με το καλο να γινει εντελως καλα!!!

Δημοσιεύτηκε

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !  ΣΤΕΛΙΟ :geia: ! Άντε η   θεσσαλλλλλλονικη σας  περιμένει! ( και  η  Κοζάνη βεβαίως)

Δημοσιεύτηκε

Περαστικα Στελλιο. Με το καλο να ανηφορισετε. Καλο δρομο!! :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε

Την Παρασκευή θα είμαστε Θεσσαλονίκη, μάλλον το απόγευμα.. :geia:

Δημοσιεύτηκε

Bbk ξεκίνα το ξεμάτιασμα. Δύο φορές πήγε να μου πέσει το σκουτεράκι  από στάση. Μήπως είναι κακό σημάδι εν όψει πανελλήνιας? Εγώ πάντως ξεκινώ το πακετάρισμα.Σκέφτομαι να πάρω και καμία πλεξούδα σκόρδα για καλό και για κακό και εάν δεν χρειαστεί για να διώξει το κακό το μάτι θα χρησιμεύσει για παρασκευή τζατζικιού.

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ τώρα τα μαζεύω.. :rolleyes:

Αύριο είναι η μέρα χαλάρωσης και διαλογισμού.. :levitation:

Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάτι.. :think:

- Δεύτερα κλειδιά

- άδεια - δίπλωμα ασφάλεια

- άλεν για άνοιγμα σέλας (το μοναδικό εργαλείο που θέλω με Triumph).. :tongue0013:

- φωτογραφικά, φορτιστές κ.λπ.

- χαρτομάντηλα Χ3

- τσιγάρα Χ2

- φαρμακείο μικρό

- παντόφλες - πάνινα μποτάκια

- μπλούζες μακριμάνικες Χ2

- σώβρακα Χ4

- κάλτσες Χ3

- μπλούζες κοντομάνικες Χ3

- παντελόνια τζιν Χ2

- κοντό παντελόνι

- οδοντόβουρτσα - οδοντόκρεμα

- σαμπουάν

- σπρέι κουνουπιών

- γυαλιστικά bbk

- ισοθερμικό παντελόνι

- κουκούλα μηχανής

- αδιάβροχο

- μπαλακλάβα

- δεύτερα γάντια Χ2 (λεπτά - χοντρά)

- φανελάκια Χ2

- πετσέτα μπάνιου

- φακός

Κοζανίτες και Θεσσαλονικείς ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ..!! :2:

Δημοσιεύτηκε

Όλα τα παραπάνω συν 6 δόσεις espresso, μηχανή για παρασκευή καφέ, θερμός με καυτό νερό, gps. Αυτή τη φορά θα έχω το δικό μου κράνος χωρίς την κάμερα. Καθήκοντα κάμεραμαν θα εκτελεί ο Νίκος.

Αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι ο Νίκος θα έπρεπε να έρθει με Enfield για να δοκιμάσει τη χωρητικότητα του νέου ρεζερβουάρ. Νομίζω ότι εσκεμμένα άλλαξε μηχανή για να έχει μία καλή δικαιολογία να επαναλάβει το ταξίδι.

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι εσκεμμένα άλλαξε μηχανή για να έχει μία καλή δικαιολογία να επαναλάβει το ταξίδι.

Πρέπει σιγά - σιγά να προετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο ταξίδι, εκτός συνόρων.

Αλλά αυτό και άλλα θα συζητήσουμε με κρασιά, πιτόγυρα, πανσέτες  και καλή παρέα στη Θεσσαλονίκη.. :popcorn:

Δημοσιεύτηκε

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ, με σύμμαχο τον καλύτερο καιρό για μοτοσικλέτα

και χιλιόμετρα, πολλά χιλιόμετρα μπροστά μας.

Πλησιάζουν οι ώρες να φύγουμε αλλά μοιάζουν να έχουν κολλήσει.. :mad2:

18 ωρίτσες ακόμη για το αυριανό ραντεβου..!! :bike: :bike: :bike:

Πρώτος προορισμός Κρόκος Κοζάνης, Μααααααακηηηηηηή..!!

Δημοσιεύτηκε

Είμαι έτοιμος, αλλά νομίζω ότι πήρα περισσότερα από όσα θα χρειαστώ. Αφού κλείνουν ο σάκος και οι βαλίτσες, μάλλον δεν θα μπω στη διαδικασία της δεύτερης επιλογής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.